| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Gentleman

|
Posted: Sat Apr 27, 2013 2:49 pm Post subject: Xαιρετώ το forum |
|
|
Και επειδή έχω,......... μπεί με ανάποδα στο forum, ποστάροντας στο νήμα με την Author και στο παρελθόν με άλλο ένα ,που το διέγραψε ένας κοινός καλός μας φίλος,σε μια αγγελία,γιατί μου είπε ότι προκαλούσα,εγώ πιστεύω ότι είχα δίκιο πάντως,δεν αναφέρω το όνομά του,γιατί δεν θα το ήθελε απο την στιγμή που δεν γράφει,τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας>άγνωστο πότε..,οι παλιοί θα καταλάβετε ποιόν λέω.
θα σας συστηθώ μέχρι εκεί που το θεωρώ απαραίτητο,χωρίς να θεωρηθεί ότι προσβάλλω την κοινότητα.
Είμαι μέλος του forum εδώ και ένα χρόνο,σας διαβάζω αρκετά συχνά,όσο το επιτρέπουν οι "συνθήκες" μου.
Δεν έγραφα,για τους δικούς μου λόγους και ότι ήθελα να μάθω,το μάθαινα απο αυτόν και διαβάζοντας εδώ.
Είμαι καπνιστής πίπας απο straight μέχρι 1/8,για τα VA-VA/PER-VA/BUR-BUR (όπου Bur>Burley)και 1/4 σπανίως για τα βαλκανικά μου.Ναι εγώ καπνίζω και τα 2,έχω καπνίσει αμέτρητους καπνούς για αρκετά χρόνια και έχω καταλήξει τι με συναρπάζει πλέον και είμαι φανατικός στα καπνά σε μορφή flake.
Πάντα ήμουν περισσότερο θιασώτης των καπνών.Εδώ και δύο χρόνια όμως, ασχολούμαι με την ιστορία και την κατασκευή του αντικειμένου,σε όλα τα επίπεδα του,που για εμάς είναι το εργαλείο καπνίσματος μας.Αυτήν την "αρρώστια" μου την έδωσε ένας πολύ καλός φίλος δικός μου αλλά και δικός σας,είναι ο μέντοράς μου σε αυτό,αλλά και εκπαιδευτής μου και προϊστάμενός μου.Έχω μάθει πολλά πράγματα απο αυτόν στην καπνιστική ζωή μου και στην δουλειά μου.Τον σέβομαι και τον επικροτώ,γιατί είναι βετεράνος με ότι συνεπάγεται αυτό και καλός άνθρωπος.
Έχει απέραντη ψυχραιμία και διαλλακτικότητα,εν αντιθέσει με μένα σε ορισμένα πράγματα που έχω αντίθετη άποψη.Δεν θεωρώ ότι όλα δέχονται ψυχραιμία και διαλλακτικότητα.
Και έχω τσακωθεί πολλές-πολλές φορές μαζί του σε καπνιστικό επίπεδο πάντα.
Όλα τα παραπάνω τα γράφω,επειδή είμαι υποχρεωμένος να το κάνω,........ενοχλήθηκε αρκετά,γιατί ανοίχτηκα πέραν του δέοντος και έγιναν γκέλες,απο τον τρόπο γραφής μου,τουλάχιστον στην αρχή.Τον πήραν πολλοί τηλέφωνο και έπρεπε να εξηγεί τα ανεξήγητα.
Είμαι ο Gentleman δεν αναφέρω όνομα για δικούς μου λόγους και είναι ο................ (αυτός που ξέρετε).
Δεν είναι απολογία αυτό απλά εξήγηση και έπρεπε να διευθετηθεί το θέμα,δημόσια,μου το ζήτησε επισταμένως και αυστηρά αυτός εξάλλου.
Εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα ΠΟΤΕ και με την καμία,αλλά για όλα τα παραπάνω και λόγω σεβασμού,ενήργησα κάπως έτσι ας πούμε......
Πολλές γνώσεις προέρχονται απο αυτόν (εχει βιβλία και καλούδια αρκετά άλλωστε),αλλά και απο δικιά μου μεγάλη θέληση επί του αντικείμενου.
Έχω πολλές ιδιοτροπίες μου αρέσει να προκαλώ και είμαι ανήσυχος πάνω στο αντικείμενό μας.Μόνο αυτό με ενδιαφέρει εξάλλου.Αυτό το γράφω,γιατί θέλω να είμαι ειλικρινής.
Ε!!! και με τσίτωσε το γεγονός και μπήκα λίγο ανορθόδοξα.
Ελπίζω να το ξεδιάλυνα το θέμα και ελπίζω να τα λέμε,αναλόγως συνθηκών.
Έχετε όλοι ένα μεγάλο Γειά απο μένα και απο αυτόν. _________________ "ΑΝ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ, ΤΟΤΕ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΘΑ ΕΝΙΚΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ" |
|
| Back to top |
|
 |
pv2v

|
Posted: Sat Apr 27, 2013 4:02 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ήρθες και καλή παραμονή νάχεις.
(τα πιό γνωστά σχήματα είναι περίπου 44 αν προσθέσουμε και κάποιες
παραλλαγές πές 50 - προβλέπω σελίδες επί σελίδων -no bad Gentleman ) |
|
| Back to top |
|
 |
GIATSOS

|
Posted: Sat Apr 27, 2013 4:20 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ήρθες!  _________________ Δεν με φοβίζει ο θάνατος άλλα' ναι τα σπουδαία
το ν' αγαπάς να μη μπορείς ν' αλλάξεις την ιδέα.
Αριστείδης Χαιρέτης (Γιαλαύτης)! |
|
| Back to top |
|
 |
WoodTurningGR

|
Posted: Sat Apr 27, 2013 6:15 pm Post subject: |
|
|
Καλώς μας ήρθες Gentleman!
Θάθελα πάντως να επιλέξεις την ψυχραιμία.
Γιατί στην κουβέντα εμένα μου χρειάζεται. Αλλοιώς κλείνομαι και δεν μαθαίνω.
Και έτσι θα οφεληθούμε όλοι από κάποιον που ασχολείται με το κυρίως θέμα μας και το ψάχνει. _________________ Κατασκευαστής καπνοσυρίγγων http://www.kg-pipes.gr |
|
| Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Sat Apr 27, 2013 8:44 pm Post subject: |
|
|
Καλώς όρισες και καλή παραμονή _________________ Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:
αυτόν που έχει, αυτόν που δείχνει κι αυτόν που θέλει να νομίζει ότι έχει...
Latakia-Oriental
http://smoketses.blogspot.com
|
|
| Back to top |
|
 |
pra9617

|
Posted: Sat Apr 27, 2013 9:02 pm Post subject: |
|
|
Kαλως ορισες gentleman _________________ Χρηστος . Ο καθενας καταλαβαινει αυτο που φαινεσαι,λιγοι καταλαβαινουν αυτο που εισαι. ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ |
|
| Back to top |
|
 |
Deimitori

Joined: 07 Oct 2010 Posts: 6340 Location: Ηλιούπολη και Νέα Μάκρη Αττικής
|
Posted: Sat Apr 27, 2013 9:17 pm Post subject: |
|
|
Καλώς όρισες! _________________ Πρίν πέσω στό κρεββάτι γιά ύπνο
βυθίζω ένα κλαράκι στήν καρδιά μου
να γίνει στ΄ όνειρό μου δάσος!
Δημήτρης Ποθητός
http://www.myspace.com/dimitrispothitos
http://skakistiko-kafeneio.blogspot.com
"A long cool smoke to calm a troubled world, an aroma to answer all life's worries - with the addition of rarest Yenidje leaf as the authentic Sobranie touch."
Balkan Sobranie |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Sat Apr 27, 2013 10:09 pm Post subject: |
|
|
Δεν ξερω για ποιον λες παντως και αφου δεν θελει να γραφει γιατι μας στελνει χαιρετισματα?  _________________ '
Πίπες και Καπνοί: http://pipe-smoke.blogspot.com
James Bond 007: «Τα άσυλά μας είναι γεμάτα με ανθρώπους που νομίζουν πως είναι Ναπολέων ή Θεός» |
|
| Back to top |
|
 |
Ηλίας Μουδούρ

|
Posted: Sun Apr 28, 2013 5:46 pm Post subject: |
|
|
| καλός ήρθες ! |
|
| Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Sun Apr 28, 2013 5:55 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ήρθες _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
| Back to top |
|
 |
mkimon

|
Posted: Mon Apr 29, 2013 7:42 am Post subject: |
|
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
G.Voudou

|
Posted: Mon Apr 29, 2013 5:31 pm Post subject: |
|
|
Καλωσορισες συγκαπνιστη  _________________ Όποιος δεν ξέρει, και δεν ξέρει πως δεν ξέρει, είναι τρελός, απόφυγε τον.
Όποιος δεν ξέρει και ξέρει πως δεν ξέρει, είναι παιδί, μόρφωσε το.
Όποιος ξέρει και δεν ξέρει πως ξέρει, κοιμάται, ξύπνα τον.
Όποιος ξέρει και ξέρει πως ξέρει, είναι σοφός, ακολούθησε τον.
- Χαλίλ Γκιμπράν -
http://thepipesmoker.wordpress.com/tobaccos/
Accept - Amamos la vida |
|
| Back to top |
|
 |
Memphis

Joined: 30 Jul 2010 Posts: 3074 Location: Ανδρός, Νάξος, Κως, Αμοργός, Σαλαμίνα, Ν.Μάκρη, Κολωνός.
|
Posted: Thu May 02, 2013 5:36 am Post subject: |
|
|
Καλώς ήρθες στην παρέα μας κι καλή παραμονή να εχεις! ...  _________________ Κώστας.
Charles Bukowski (1920-1994)
If you spend all your time trying,
then all you're doing is trying.
So don't try. Just do! |
|
| Back to top |
|
 |
rania

|
Posted: Tue May 07, 2013 3:23 pm Post subject: |
|
|
 _________________ «Αν θες να καταλάβεις τη ζωή πρέπει να κοιτάς προς τα πίσω. Όμως για να την ζήσεις, κοίτα μπροστά.» Σαίρεν Κίρκεγκωρ |
|
| Back to top |
|
 |
Gentleman

|
Posted: Fri May 10, 2013 12:32 am Post subject: |
|
|
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το καλωσόρισμα.
Και για κάποιες ερωτήσεις που τέθηκαν ...... είμαι Αρχαίος για Booby Traps  _________________ "ΑΝ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ, ΤΟΤΕ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΘΑ ΕΝΙΚΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ" |
|
| Back to top |
|
 |
saxo_29

|
Posted: Fri May 10, 2013 5:33 pm Post subject: |
|
|
Καλως ηλθες φιλτατε και καλη διαμονη εαν και Θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα φιλο ΣΣ.
| Σιδ.Σταυρός wrote: |
Δεν ξερω για ποιον λες παντως και αφου δεν θελει να γραφει γιατι μας στελνει χαιρετισματα?  |
Εφοσον δεν γραφει, που να ξερουμε για ποιον μας μιλας;
Χωρις παρεξηγηση αλλα θα μπορουσε να μας μιλας για οποιονδηποτε απο τον Δαλαι Λαμα μεχρι και τον Κασπερ το φαντασματακι.
Οσο για Booby-traps....I sincerely doubt it: Δεν ετεθει καποια τετοια "Booby-trap" ερωτηση, τουλαχιστον οχι με την εννοια οτι ψαρευει καποιος να σου εκμαιευσει πληροφοριες για το προσωπο σου ή κατι αλλο.
Και παλι ευχομαι καλη συνεχεια και καλη διαμονη.
ΚΜ |
|
| Back to top |
|
 |
|