| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
vangelakas

|
Posted: Mon May 12, 2014 12:05 pm Post subject: |
|
|
Μπράβο! _________________ vangelakas.blogspot.com |
|
| Back to top |
|
 |
PETER
|
Posted: Mon May 12, 2014 12:35 pm Post subject: |
|
|
Σάς αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!!!! _________________ Άν όχι τώρα πότε καί άν όχι εμείς ποιοί ? |
|
| Back to top |
|
 |
WoodTurningGR

|
Posted: Mon May 12, 2014 12:50 pm Post subject: |
|
|
Ευχαριστούμε και πάλι! _________________ Κατασκευαστής καπνοσυρίγγων http://www.kg-pipes.gr |
|
| Back to top |
|
 |
G_Tiggrone

|
Posted: Mon May 12, 2014 3:16 pm Post subject: |
|
|
Ενα μεγάλο μπράβο!!
Είμαι απο τους τυχερους που έχουν δημιουργήματα και των τριών.
Για τους Κώστα και Κώστα έχω εκφραστεί πάρα πολλές φορες.
Η φαντασία του Γκουρβέλου σε συνδιασμό με το οτι μπορεί να φτιάξει οτιδήποτε δίνει ασύλληπτα κομμάτια. Εντυπωσιακά!
Για τον Αναστασόπουλο τι να πώ?? Αρκεί να πώ ότι έχει φτιάξει την αγαπημένη μου πίπα. Εγώ του είπα τι ήθελα και όταν είδα το αποτέλεσμα απλά δεν το πίστευα. Είναι καλλιτέχνης. Τα δημιουργήματά του ταιριάζουν απόλυτα στο γουστο μου.
Ο Χρήστος έχει την εξαιρετική ικανότητα να δημιουργεί ΑΡΤΙΕΣ πιπες. Δεν ξερω πως να το εκφράσω. Πως γίνεται να δημιουργεις το ποιο κοινο/κλασσικό σχέδιο και αυτο να διαφέρει χιλιόμετρα απο οτιδήποτε άλλο όμοιο?? Αυτο που έφτιαξε για μενα είναι απλά ασύλληπτο.
Δεν είμαι γνώστης. Αλλά τις ίδιες ακριβώς απόψεις (και για τους τρεις) τις μοιράζονται και ΟΠΟΙΟΙ εχουν δει τα τις πιπες μου.
Εχουν πολλά χρονια μπροστά τους και είναι σίγουρο οτι θα αφήσουν ιστορία στον χώρο.
Να είναι πάντα καλά και οι τρεις και να έχουν ΠΑΝΤΑ επιτυχίες στις εκθέσεις _________________ I work like I drink, alone... (K. t. C) |
|
| Back to top |
|
 |
Aster79

|
Posted: Mon May 12, 2014 6:10 pm Post subject: |
|
|
Συγχαρητηρια για την προσπαθεια σε ολους! Παντα τετοια!  _________________ --... Σκοπός μου είναι να κόψω το τσιγάρο αλλά..
'' Αν δεν επιτρέπεται το κάπνισμα στον Παράδεισο, εγώ δεν πάω '' .(Mark Twain) -- |
|
| Back to top |
|
 |
gledan

|
Posted: Mon May 12, 2014 8:05 pm Post subject: |
|
|
Συγχαρητήρια σε όλους.
Να 'στε πάντα καλά και να φτιάχνεται ότι σας ευχαριστεί. _________________ Αχ, πού ‘σαι νιότη που ‘δειχνες πως θα γινόμουν άλλος!
Κώστας Βάρναλης
https://www.facebook.com/george.leousis.98
insta: @georgeleousis |
|
| Back to top |
|
 |
Stavros

|
Posted: Mon May 12, 2014 8:17 pm Post subject: |
|
|
| WoodTurningGR wrote: | | Ευχαριστούμε και πάλι! |
| Stavros wrote: | | Από πωλήσεις πως πήγατε παιδιά; Να υποθέσουμε οτι ξεπουλήσατε; |
_________________ “…So it shall be for all time. If discord has broken out between two beings, let them smoke together. United by this bond, they will live in peace and friendship thereafter.”
Attributed to the Great Manitu, the Great Spirit. |
|
| Back to top |
|
 |
WoodTurningGR

|
Posted: Mon May 12, 2014 9:56 pm Post subject: |
|
|
Πήγαμε πολύ καλά Σταύρο!
Εγώ πάντως ποτέ δεν πρόκειται να "ξεπουλήσω", γιατί τα κομμάτια που πηγαίνω εκεί είναι ακριβά. _________________ Κατασκευαστής καπνοσυρίγγων http://www.kg-pipes.gr |
|
| Back to top |
|
 |
Stavros

|
Posted: Mon May 12, 2014 10:09 pm Post subject: |
|
|
Σημασία έχει να υπάρχει κάθε χρόνο αξιοπρεπής ελληνική παρουσία εκεί! _________________ “…So it shall be for all time. If discord has broken out between two beings, let them smoke together. United by this bond, they will live in peace and friendship thereafter.”
Attributed to the Great Manitu, the Great Spirit. |
|
| Back to top |
|
 |
ArtisVentus

|
Posted: Tue May 13, 2014 12:46 pm Post subject: |
|
|
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και εγώ για τα καλά σας λόγια και τις ευχές σας!
Η υποστήριξή σας μας δείνει πάντα δύναμη και αυτοπεποίθηση να συνεχίσουμε με όρεξη να δημιουργούμε.
Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά τον Κώστα και τον Χρήστο που ανέλαβαν να κουβαλήσουν τις πίπες μου και να τις προσέξουν και να τις προβάλουν σαν να ήταν δικές τους!
Η πρώτη φωτογραφία αυτού του ποστ του Κώστα (αυτή με τους τρεις τους και την πινακίδα μου) με συγκίνησε πάρα πολύ και ένοιωσα σαν όντως να βρίσκομαι εκεί μαζί τους!
Εύχομαι το 2015, να πάμε όλοι μαζί και να εδραιώσουμε αυτό που από πέρυσι έχει αρχίσει να ψιθιρίζεται διεθνώς...
"...Something strong is rising from Greece in pipe making! You must go to see the Greeks!" _________________ Α! φτιάχνω και καπνοσύριγγες: Νέο Site: www.kapipes.gr
http://www.anastasopoulospipes.blogspot.com/
και ζωγραφίζω: http://anastasopoulosart.blogspot.com/ |
|
| Back to top |
|
 |
Marbella

|
Posted: Tue May 13, 2014 5:58 pm Post subject: |
|
|
| ArtisVentus wrote: | !
Εύχομαι το 2015, να πάμε όλοι μαζί και να εδραιώσουμε αυτό που από πέρυσι έχει αρχίσει να ψιθιρίζεται διεθνώς...
"...Something strong is rising from Greece in pipe making! You must go to see the Greeks!" | Το καλό καλύτερο!  _________________ !! Πάντα όρθιοι και γεμάτα μπόλ !!
I don't want any of your statistics; I took your whole batch and lit my pipe with it. Mark Twain. |
|
| Back to top |
|
 |
milabros1981

|
Posted: Wed May 14, 2014 9:41 am Post subject: |
|
|
| Quote: | Εύχομαι το 2015, να πάμε όλοι μαζί και να εδραιώσουμε αυτό που από πέρυσι έχει αρχίσει να ψιθιρίζεται διεθνώς...
"...Something strong is rising from Greece in pipe making! You must go to see the Greeks!" |
Εμείς λέμε ''κάθε πέρσι και καλύτερα''. Μακάρι όλοι οι έλληνες κατασκευαστές να λένε ''κάθε του χρόνου και καλύτερα''!!!! _________________ «δύο γάρ, ἐπιστήμη τε καὶ δόξα, ὧν τὸ μὲν ἐπίστασθαι ποιέει, τὸ δὲ ἀγνοεῖν» |
|
| Back to top |
|
 |
stratisg

Joined: 03 Feb 2014 Posts: 925 Location: Europe, Africa, Middle East
|
Posted: Wed May 14, 2014 11:00 pm Post subject: |
|
|
| Συγχαρητήρια!!!! |
|