View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
WoodTurningGR
|
Posted: Wed Mar 30, 2016 7:49 pm Post subject: |
|
|
Ωραίο! Ευχαριστούμε Λάμπρο! _________________ Κατασκευαστής καπνοσυρίγγων http://www.kg-pipes.gr |
|
Back to top |
|
|
salan
|
Posted: Wed Mar 30, 2016 10:49 pm Post subject: |
|
|
Πολύ ωραίο ! _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
Back to top |
|
|
milabros1981
|
Posted: Thu Mar 31, 2016 11:37 am Post subject: |
|
|
Easy pipe απο τη Stanwell (2010) _________________ «δύο γάρ, ἐπιστήμη τε καὶ δόξα, ὧν τὸ μὲν ἐπίστασθαι ποιέει, τὸ δὲ ἀγνοεῖν» |
|
Back to top |
|
|
stefos
Joined: 24 Jun 2010 Posts: 901 Location: Κι εγώ από αυτόν τον κόσμο είμαι. Πατριώτες είμαστε!
|
Posted: Thu Mar 31, 2016 11:48 am Post subject: |
|
|
Λάμπρο, αυτό το τελευταίο το "Brandy Nature" έχει και φωτάκι μέσα...; |
|
Back to top |
|
|
pv2v
|
Posted: Thu Mar 31, 2016 12:28 pm Post subject: |
|
|
(στα σοβαρά την βρίσκω τη σειρά γουστόζικη και εξυπηρετική,ξεπερνά το
τετριμένο της Falcon). |
|
Back to top |
|
|
milabros1981
|
Posted: Thu Mar 31, 2016 3:27 pm Post subject: |
|
|
stefos wrote: | Λάμπρο, αυτό το τελευταίο το "Brandy Nature" έχει και φωτάκι μέσα...; | _________________ «δύο γάρ, ἐπιστήμη τε καὶ δόξα, ὧν τὸ μὲν ἐπίστασθαι ποιέει, τὸ δὲ ἀγνοεῖν» |
|
Back to top |
|
|
salan
|
Posted: Thu Mar 31, 2016 3:31 pm Post subject: |
|
|
stefos wrote: | Λάμπρο, αυτό το τελευταίο το "Brandy Nature" έχει και φωτάκι μέσα...; |
_________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
Back to top |
|
|
milabros1981
|
Posted: Sun Apr 03, 2016 2:10 pm Post subject: |
|
|
Καπετανεϊκες _________________ «δύο γάρ, ἐπιστήμη τε καὶ δόξα, ὧν τὸ μὲν ἐπίστασθαι ποιέει, τὸ δὲ ἀγνοεῖν» |
|
Back to top |
|
|
pv2v
|
Posted: Sun Apr 03, 2016 8:48 pm Post subject: |
|
|
Είναι του πολεμικού ναυτικού (γιαυτό γυαλίζουν σαν λουστρίνια).
[έχω την captain στο ίσιο της]. |
|
Back to top |
|
|
milabros1981
|
Posted: Fri Apr 22, 2022 7:42 pm Post subject: |
|
|
Μιας και ανέφερε ο Λευτέρης αυτό το νήμα (το τελευταίο post ήταν πριν 6 χρόνια και κάτι ημέρες!!!!!!) και μιας στον (άπλετο) ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι (=χαζεύω μανιωδώς με τις ώρες) στο instagram, βλέπω τεμάχια και μ'ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι καθώς παρατηρώ εξαιρετική δουλειά από ευάριθμο νέο κόσμο και σε εξαιρετικά λογικές τιμές. Και τις θέλω ΟΛΕΣ φυσικά (αλλά και όλες να μπορούσα να τις έπαιρνα, πότε να τις καπνίσω και να μάθω τα χούγια τους??)
Μια Pascucci που εντόπισα σήμερα το πρωί και με τρέλανε κυριολεκτικά, μόνο και μόνο γι'αυτή την "εγκοπή" που έχει πάνω στο επιστόμιο.
Δεν την πήρα γιατί πρόλαβε άλλη να μ'αποπλανήσει και να πάρει τα ευρά μου γινόμενη το (2ο) πασχαλινό μου δώρο...
Θα χρεοκοπήσω ρε π@στη μου και θα ησυχάσω. _________________ «δύο γάρ, ἐπιστήμη τε καὶ δόξα, ὧν τὸ μὲν ἐπίστασθαι ποιέει, τὸ δὲ ἀγνοεῖν» |
|
Back to top |
|
|
milabros1981
|
Posted: Tue Apr 26, 2022 9:31 pm Post subject: |
|
|
Kim Jong Wook _________________ «δύο γάρ, ἐπιστήμη τε καὶ δόξα, ὧν τὸ μὲν ἐπίστασθαι ποιέει, τὸ δὲ ἀγνοεῖν» |
|
Back to top |
|
|
milabros1981
|
Posted: Wed Apr 27, 2022 4:50 pm Post subject: |
|
|
Eclesias Pipes, devil freehand.
_________________ «δύο γάρ, ἐπιστήμη τε καὶ δόξα, ὧν τὸ μὲν ἐπίστασθαι ποιέει, τὸ δὲ ἀγνοεῖν» |
|
Back to top |
|
|
lefteris
|
Posted: Thu Apr 28, 2022 4:13 pm Post subject: |
|
|
ιδιαίτερη αυτή η πίπα του Τσέχου Pavel Holub (ECLESIAS PIPES) που όπως λέει έχει επηρεαστεί από την τριλογία του Άρχοντα των δαχτυλιδιών. Μου αρέσει! |
|
Back to top |
|
|
milabros1981
|
Posted: Thu Apr 28, 2022 5:03 pm Post subject: |
|
|
lefteris wrote: | ιδιαίτερη αυτή η πίπα του Τσέχου Pavel Holub (ECLESIAS PIPES) που όπως λέει έχει επηρεαστεί από την τριλογία του Άρχοντα των δαχτυλιδιών. Μου αρέσει! |
Είναι ωραίο πιπί.
Βάζω δυο ακόμα του Holub. Αμφότερα είναι οι επιλογές που έχουν τα μέλη του αλλοδαπού φόρουμ που συμμετέχω για την πίπα του φόρουμ 2021 (υπάρχει και μια σειρά επιλογών για τα επιστόμια). Πήρα το eskimo (γιατί τα poker τα αντιπαθώ και με αντιπαθούνε) στα 120 γιούρια. Το πρώτο δεκαήμερο του Μάη θα το΄χω, για να δούμε τι ψάρια πιάνει αυτός ο νεαρός Τσέχος...
Για το ιστορικό, η ΠΤΦ για το 2022 στο αλλοδαπό φόρουμ θα είναι Northern Briars. Μένει να δούμε το φινίρισμα και το σχέδιο. _________________ «δύο γάρ, ἐπιστήμη τε καὶ δόξα, ὧν τὸ μὲν ἐπίστασθαι ποιέει, τὸ δὲ ἀγνοεῖν» |
|
Back to top |
|
|
saltman
Joined: 05 Jan 2014 Posts: 215 Location: Αγιος Δημητριος Αθηνα
|
Posted: Sat Apr 30, 2022 5:54 pm Post subject: |
|
|
Ομορφο πιπακι!!!! |
|
Back to top |
|
|
milabros1981
|
Posted: Wed Aug 31, 2022 9:43 pm Post subject: |
|
|
Ian Fisher λέγεται ο κατασκευαστής, αρχάριος, την έφτιαξε σε ένα από τα σεμινάρια του J. Alan.
Τη δίνει 200 ντόλαρς στο ΦΒ, σε γκρούπ πώλησης πιπών (όπου προσπαθώ ματαίως να "σκοτώσω" κάποιες δικές μου). Μου άρεσε τόσο πολύ που πρότεινα να του στείλω όσες πουλώ για τούτη (δεν υπερβάλλω). Αλλά θέλει να την πουλήσει και δεν θέλω να την αγοράσω γιατί είπα το υπόλοιπο '22 να πάρω μόνο μια ακόμα και καπούτ.
Αλλά είναι πολύ όμορφη η πουτ@ν@!!! _________________ «δύο γάρ, ἐπιστήμη τε καὶ δόξα, ὧν τὸ μὲν ἐπίστασθαι ποιέει, τὸ δὲ ἀγνοεῖν» |
|
Back to top |
|
|
Deimitori
Joined: 07 Oct 2010 Posts: 6337 Location: Ηλιούπολη και Νέα Μάκρη Αττικής
|
Posted: Thu Sep 01, 2022 11:03 am Post subject: |
|
|
Είναι όντως πολύ όμορφη πίπα, φίλε Λάμπρο! Να την πάρεις! Και όπως λέει και το γνωστό τραγούδι "Να το πάρεις το κορίτσι, να το πάρεις μην το παιδεύεις"! _________________ Πρίν πέσω στό κρεββάτι γιά ύπνο
βυθίζω ένα κλαράκι στήν καρδιά μου
να γίνει στ΄ όνειρό μου δάσος!
Δημήτρης Ποθητός
http://www.myspace.com/dimitrispothitos
http://skakistiko-kafeneio.blogspot.com
"A long cool smoke to calm a troubled world, an aroma to answer all life's worries - with the addition of rarest Yenidje leaf as the authentic Sobranie touch."
Balkan Sobranie |
|
Back to top |
|
|
milabros1981
|
Posted: Thu Sep 01, 2022 11:52 am Post subject: |
|
|
Deimitori wrote: | Είναι όντως πολύ όμορφη πίπα, φίλε Λάμπρο! Να την πάρεις! Και όπως λέει και το γνωστό τραγούδι "Να το πάρεις το κορίτσι, να το πάρεις μην το παιδεύεις"! |
Ένα άλλο τραγούδι λέει "no money no honey" Δημήτριε καλέ μου άνθρωπε, φίλτατε και σεβαστέ. Ας τη χαρεί συγκαπνιστης τις "του καινούργιου κόσμου που είχεν ανακαλύψει κάποιος Κολόμπος, πέρα από το μεγάλο νερομάζωμα που το λέγουν Ατλαντικό".*
*κλεμμένο από τον παμμέγιστο Ροϊδη. _________________ «δύο γάρ, ἐπιστήμη τε καὶ δόξα, ὧν τὸ μὲν ἐπίστασθαι ποιέει, τὸ δὲ ἀγνοεῖν» |
|
Back to top |
|
|
|