| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Chris

|
Posted: Wed Jul 02, 2008 10:44 am Post subject: Paolo Becker |
|
|
| Οταν η κομψοτητα συναντησε το καπνισμα. Υπερβολικα ομορφες πιπες με ξεχωριστο στιλ. Το γεγονος οτι οι πιπες που φτιαχνει ταυτιζονται τοσο πολυ με την αισθητικη και το προσωπο του με εκανε να τον αγαπησω ακομα περισσοτερο. |
|
| Back to top |
|
 |
goku BANNED
|
Posted: Wed Jul 02, 2008 10:51 am Post subject: |
|
|
ωραιες εμπνευσεις.
σιγουρα θελω μια απο αυτες τις λεπτουλες!!! _________________ να χουμε να γκρεμιζουμε ! |
|
| Back to top |
|
 |
Chris

|
Posted: Wed Jul 02, 2008 11:07 am Post subject: |
|
|
| goku wrote: | ωραιες εμπνευσεις.
σιγουρα θελω μια απο αυτες τις λεπτουλες!!! |
Και εγω αλλα ειναι ακριβες. Η τελευταια που εφτιαξα ειναι κλεμμενη ιδεα απο τον Becker. |
|
| Back to top |
|
 |
Lekeas

|
Posted: Wed Jul 02, 2008 11:08 am Post subject: |
|
|
Αν και είμαι φανατικός οπαδός της γυριστής (δεν έχω ούτε μια ίσια) ωστόσο οφείλω να ομολογήσω ότι είναι τόσο όμορφες που με βάζουν σε μεγάλο πειρασμό. _________________ Νώντας Λεκέας
Απορίομες τι χρη δραν..... |
|
| Back to top |
|
 |
goku BANNED
|
Posted: Wed Jul 02, 2008 11:10 am Post subject: |
|
|
ναι ειναι πολυ ιδιαιτερες. με το σχημα τους δινουν ενα ξεκαθαρο-ψυχολογικο εστω- μερος στο οποιο καιγεται ο καπνος.Το μπολ εχει μεγαλη διαφορα απο τα υπολοιπα μερη της πιπας.
επισης να πουμε πως κατα πασα πιθανοτητα το τρυπημα μιας τετοιας πιπας μου φαινεται τρομερα δυσκολο! _________________ να χουμε να γκρεμιζουμε ! |
|
| Back to top |
|
 |
Iordanis

|
Posted: Wed Jul 02, 2008 11:56 am Post subject: |
|
|
Είμαι ευτυχής που έχω μία πίπα του, την οποία και υπεραγαπώ.
Ο άνθρωπος είναι καλιτέχνης. |
|
| Back to top |
|
 |
Yannis
Joined: 01 Apr 2008 Posts: 230 Location: Thessaloniki / Athens
|
Posted: Wed Jul 02, 2008 12:30 pm Post subject: |
|
|
εχω δυο απο τις λεπτες, μαυρες. rusticated, στην μία εχει σπάσει δυστυχως το επιστόμιο , άψογες.
@goku: όχι τοσο δύσκολο αν ειναι ίσιες και οσες εχω δει είναι. _________________ Νήφε και μέμνησο απιστείν |
|
| Back to top |
|
 |
goku BANNED
|
Posted: Wed Jul 02, 2008 12:32 pm Post subject: |
|
|
γιαννη περιμενουμε φωτογραφιες!
ειναι πολυ ιδιαιτερες οι συγκεκριμενες λεπτες ισιες πιπες..! _________________ να χουμε να γκρεμιζουμε ! |
|
| Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Fri Jul 04, 2008 12:14 pm Post subject: |
|
|
| Lekeas wrote: | | Αν και είμαι φανατικός οπαδός της γυριστής (δεν έχω ούτε μια ίσια) ωστόσο οφείλω να ομολογήσω ότι είναι τόσο όμορφες που με βάζουν σε μεγάλο πειρασμό. |
Εγώ να δεις τι παθαίνω που είμαι φανατικός των ίσιων.
 _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
| Back to top |
|
 |
Demetres
|
Posted: Mon Sep 22, 2008 10:36 am Post subject: |
|
|
| Οι sandblasted σειρές του είναι πολύ όμορφες. Και εγώ κολλάω με τα λεπτά shanks. Αλλά λίγο τσουχτερές δυστυχώς. Όταν μεγαλώσω, ίσως. Χρήστο, σε ευχαριστούμε και για αυτήν την όμορφη παρουσίαση. |
|
| Back to top |
|
 |
Chris

|
Posted: Mon Sep 22, 2008 2:18 pm Post subject: |
|
|
| Demetres wrote: | | Οι sandblasted σειρές του είναι πολύ όμορφες. Και εγώ κολλάω με τα λεπτά shanks. Αλλά λίγο τσουχτερές δυστυχώς. Όταν μεγαλώσω, ίσως. Χρήστο, σε ευχαριστούμε και για αυτήν την όμορφη παρουσίαση. |
Τα λεπτα shanks ειναι φετιχ! Ειμαι και εγω κολλημενος μαζι τους. Ο Becker παντος εχει πολυ λεπτες διατομες, παιζει με τα δεκατα του χιλιοστου. |
|
| Back to top |
|
 |
Chris

|
Posted: Sat Nov 08, 2008 5:27 pm Post subject: |
|
|
Μια σελιδα δεν φτανει για να παρουσιασει την δουλεια του Becker.
Αν η Dunhill εχει ταυτιστει με την Billiard τοτε ο Becker σιγουρα αντιπροσωπευει τις pencil snank οσο κανενας αλλος.
Το θεμα ομως δεν ειναι η 'εμμονη' του με το συγκεκριμενο 'σχεδιο', ειναι ο επαναπροσδιορισμος του αντικειμενου που λεγεται πιπα. Με νεα, καθαρα προσωπικα 'εργαλεια' συνθεσης δημιουργει αυθεντικες μορφες και καταφερνει παντα να προκαλει τον θαυμασμο. Ειναι μια δουλεια που ξεχωριζει και ταυτιζεται τοσο πολυ με τον ιδιο.
Πιστευω πως οι πιπες του θα μεινουν στην ιστορια αντιπροσωπευοντας με τον καλυτερο τροπο την Ιταλικη σχολη.
Ξεχωριστες λεπτομερειες οπως η αποληξη του μπολ στο κατω μερος, δημιουργοντας αυτη την μικρη γωνια, η μειωση του παχους του shank, στις μακριες πιπες, στο μεσο ετσι ωστε τα 'παχυτερα' δυο ακρα του να συναντουν απο την μια το μπολ και απο την αλλη το επιστομιο με τετοιο αρμονικο τροπο, η κομψη εφαρμογη του μεταλλου στις 'army mount' σε συνδιασμο παντα με τα λεπτα επιστομια, ο επανασχεδιασμος του poker, δινοντας σε ενα τοσο, κατα τα αλλα, γεωμετρικο σχεδιο τετοια χαρη και πλαστικοτητα, η εναλλαγη του παχους, απο μεγαλες διατομες σε υπερβολικα μικρες και ξανα μεγαλες, δινουν μια μουσικοτητα, μια ροη και τελος η αψογη χρηση του grain.
Ολα τα παραπανω ειναι προιοντα σχεδιασμου, τιποτα δεν ειναι τυχαιο. Καποιος εχει σκεφτει πριν απο εμας τι 'μας αρεσει'... |
|
| Back to top |
|
 |
Chris

|
Posted: Sat Nov 08, 2008 5:28 pm Post subject: 3 |
|
|
| 3. |
|
| Back to top |
|
 |
Chris

|
Posted: Sat Nov 08, 2008 5:29 pm Post subject: |
|
|
| 4. |
|
| Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Sat Nov 08, 2008 7:20 pm Post subject: |
|
|
Αχ και πάλι αχ _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
| Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Sat Nov 08, 2008 7:23 pm Post subject: |
|
|
Κάνω όνειρα γιά μιά κάποια τις bend.
Πειράζει;;; _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
| Back to top |
|
 |
RANNERS
|
Posted: Sat Nov 08, 2008 8:53 pm Post subject: |
|
|
| Μπορεί να τις βρεί κανείς σε κάποιο μαγαζί της Αθήνας;Πόσο κοστίζουν περίπου ειδικά οι πανέμορφες ίσιες; |
|
| Back to top |
|
 |
Chris

|
Posted: Sat Nov 08, 2008 10:07 pm Post subject: |
|
|
| RANNERS wrote: | | Μπορεί να τις βρεί κανείς σε κάποιο μαγαζί της Αθήνας;Πόσο κοστίζουν περίπου ειδικά οι πανέμορφες ίσιες; |
Στην Αθηνα... ουτε για πλακα!
265 η πιο φτηνη στο πολυ καλο μαγαζι του Achim Frank (Frank Method)
http://www.pfeifenstudio-frank.de/ |
|
| Back to top |
|
 |
|