|
pipeclub.gr Hellenic Pipe Smokers Forum
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Chris

|
Posted: Fri May 08, 2009 1:26 pm Post subject: |
|
|
| thinAir wrote: | Chris, σε ποιο bulldog αναφαίρεσαι; Το θάψιμο πήγαινε στο κόκκινο κάτω. Το ανοιχτόχρωμο έχει ένα κάτι, και νομίζω ότι το σχέδιο είναι ίδιο. Το χρώμα και η γωνία λήψης κάνει διαφορά. Γιαυτό νομίζω ότι αν φανεί από το πλάι και αυτό θα πάσχει στη σχέση μεγέθους μπολ, εύρους χαραγής και shank.
Και για να ολοκληρώσω το θάψιμο, η καμπύλη του ναυτίλου είναι άλλ' αν' άλλα. Έχει χάσει το θέμα ολοκληρωτικά. |
Αναφερομαι στο ανοικτοχρωμο... αλλα τωρα που το λες μπορει και να ειναι ιδιο με το κατω! Αν και το πανω φαινεται πιο κοντο (στο υψος μπολ και shank), μπορει να ειναι και η φωτο. Αν ειναι ιδια τοτε παιρνω πισω τα λογια μου, θα ειναι ενα πολυ ωραιο Bulldog αλλα οχι το προτυπο. Δεν ξερω... |
|
| Back to top |
|
 |
Chris

|
Posted: Fri May 08, 2009 1:28 pm Post subject: |
|
|
| Μαλλον ειναι διαφορετικα Ηλια. Το πανω εχει λιγο πιο μακρυ shank. |
|
| Back to top |
|
 |
thinAir

|
Posted: Fri May 08, 2009 1:35 pm Post subject: |
|
|
| Chris wrote: | | Μαλλον ειναι διαφορετικα Ηλια. Το πανω εχει λιγο πιο μακρυ shank. |
Εκεί έπεσε και εμένα το μάτι μου, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Μπορεί να είναι από τη γωνία της φωτό, μπορεί και όχι. Μπορεί να έχει να κάνει και με το μέγεθος του ρεικιού που είχε στη διάθεσή του. Το υπόλοιπο είμαι σχεδόν βέβαιος ότι είναι το ίδιο. |
|
| Back to top |
|
 |
Demetres
|
Posted: Fri May 08, 2009 1:40 pm Post subject: |
|
|
Παιδιά, τι καπνίζετε? Έναν σκύλο έχει η εικόνα. _________________ Rings of Smoke Through the Trees
"Όλα είναι ατμός" - Θρασύβουλας |
|
| Back to top |
|
 |
Demetres
|
Posted: Fri May 08, 2009 1:41 pm Post subject: |
|
|
Ώπα, εγώ κάτι καπνίζω...
Δύο είναι οι σκύλοι. Αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι διαφορετικοί. _________________ Rings of Smoke Through the Trees
"Όλα είναι ατμός" - Θρασύβουλας |
|
| Back to top |
|
 |
Marbella

|
Posted: Fri May 08, 2009 4:28 pm Post subject: |
|
|
| Demetres wrote: | | Παιδιά, τι καπνίζετε? Έναν σκύλο έχει η εικόνα. |
Every dog has his day, a lucky dog has two days.
black dog καπνός υπάρχη? _________________ !! Πάντα όρθιοι και γεμάτα μπόλ !!
I don't want any of your statistics; I took your whole batch and lit my pipe with it. Mark Twain. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|