|
pipeclub.gr Hellenic Pipe Smokers Forum
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
kostas

|
Posted: Fri Nov 13, 2009 3:10 pm Post subject: |
|
|
Γιατί απολαμβάνω τη γεύση και το άρωμα του καπνού με ηρεμία και όχι βιαστικά και νευρικά όπως έκανα με το τσιγάρο και το βασικότερο κατεβάζω μόνο νικοτίνη και όχι τη πίσσα από το χαρτί και όλα τα χημικά που έχει  |
|
| Back to top |
|
 |
mercy

|
Posted: Fri Nov 13, 2009 3:11 pm Post subject: |
|
|
1.Γιατί με χαλαρώνει και μόνο που την αγγίζω
2.Γιατί έχω την δυνατότητα να επιλέξω καπνό ανάλογα με την διάθεση μου και τα θέλω της στιγμής.
3.Για λόγους υγείας αφού σπάνια κατεβάζω τον καπνό και αισθάνομαι οτι αναπνέω καλύτερα και οτι έχω καλύτερη φυσική κατάσταση απο όταν κάπνιζα τσιγάρο(μπορεί να είναι και ψευδαίσθηση μου)
4.Γιατί πέρα απο την καπνιστική απόλαυση είναι ένα χόμπυ (μπορεί όχι τόσο ασφαλές όσο η συλλογή γραμματοσήμων αλλά σίγουρα πιο συναρπαστικό για τα δικά μου γούστα)
5.Γιατί θεωρείται εκτός μόδας και ξεπερασμένο το κάπνισμα πίπας απο την γενιά μου και μου αρέσει σαν χαρακτήρας να μην ακολουθώ το ρεύμα της εποχής. |
|
| Back to top |
|
 |
xristos BANNED
|
Posted: Fri Nov 13, 2009 3:13 pm Post subject: |
|
|
| Γιατι με ηρεμει και με κανει να εχω υπομονη σε καθετι δυσκολο στη ζωη μου. |
|
| Back to top |
|
 |
paver

|
Posted: Sat Nov 14, 2009 7:24 am Post subject: |
|
|
Πολύ όμορφες όλες οι απόψεις και ο λόγοι που παρατέθηκαν εδώ. Με βοήθησαν να ανακαλύψω κι εγώ κάποιους που ενδόμυχα μπορεί να γνώριζα, αλλά αδυνατούσα να εκφράσω με λόγια.
Να προσθέσω κι έναν που ως τσιγαρόβιος τον ανακάλυψα αφού ξεκίνησα την καπνοσύριγγα:
Το τσιγάρο είναι εγωιστικό! Ένα καλό (αρωματικό κυρίως) καπνό μπορούν να τον απολαύσουν όλοι, καπνίζοντες και μη! Από τη στιγμή που ένας καπνός θα περάσει το 'wife test' είναι έτοινος και για δοκιμή σε χώρο με μη καπνίζοντες φίλους. |
|
| Back to top |
|
 |
Eric__7

|
Posted: Mon Nov 16, 2009 11:48 am Post subject: |
|
|
γιατι καπνιζω καπνοσυριγγα;;;χμμμ πολυ ενδιαφερον ερωτημα!
καπνιζω γιατι η ολη διαδικασια για να ετοιμασεις την καπνοσυριγγα για να καπνισεις ή η διαδικασια που την καθαριζεις ειναι μοναδικη!εχεις την αισθηση οτι πρεπει να την φροντισεις ειτε στο γεμισμα γιατι δεν θα σου τραβαει ή θα ζεσταινεται πολυ,ειτε στο καθαρισμα γιατι αν δεν την προσεχεις θα σε τιμωρησει γιατι ''θα σου βγαζει το λαδι''!
επισης καπνιζω γιατι μ'αρεσει που εχω μεγαλη ποικιλια σε καπνους κ μπορω αναλογα την διαθεση ή τι τρωω ή τι πινω να απολαυσω κ τον αναλογω καπνο!
τελος γιατι ο καθενας μπορει να διαλεξει το σχημα ή το χρωμα ή το στυλ της καπνοσυριγγας που θα γουσταρει να κραταει στα χερια του χωρις να τον περιοριζει κανενας στις επιλογες(μονο η τσεπη του καθενος)! _________________ Δεκάρεστος Ευάγγελος
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL...ERIC WAS BORN.
ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!!!
_______________________________________ελαφρα αρωματικους,λιγο λατακια,λιγο oriental |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|