| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Thu Dec 31, 2009 10:36 pm Post subject: |
|
|
Σας ευχαριστω πολυ Stanwell team member. _________________ '
Πίπες και Καπνοί: http://pipe-smoke.blogspot.com
James Bond 007: «Τα άσυλά μας είναι γεμάτα με ανθρώπους που νομίζουν πως είναι Ναπολέων ή Θεός» |
|
| Back to top |
|
 |
ptzavel

Joined: 18 Aug 2008 Posts: 3365 Location: Νοτίως του ClanShire
|
Posted: Fri Jan 01, 2010 1:08 pm Post subject: |
|
|
Ωραιότατες! Καλοκάπνιστες! _________________ Παναγιώτης Τζαβέλης.
Every morning I wake up and think, 'good, another 24 hours' pipe-smoking'.
J.R.R. Tolkien
Το μόνο παράπονο μου από τη ζωή είναι ότι δεν είμαι κάποιος άλλος.
Woody Allen |
|
| Back to top |
|
 |
fanos
|
Posted: Sat Jan 02, 2010 12:40 am Post subject: |
|
|
| very nice ΣΣ!! καλοκάπνιστες! |
|
| Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Sat Jan 02, 2010 12:51 am Post subject: |
|
|
Καλοκάπνιστες. _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
| Back to top |
|
 |
Demetres
|
Posted: Sat Jan 02, 2010 2:23 am Post subject: |
|
|
Με γειες, ΣΣ.
Όσο για το καράβι που λέτε με τα φύκια, θα το φέρω να το κριτικάρετε και από κοντά μέσα στον Γενάρη. Κάτι μου λέει ότι ίσως αλλάξει η άποψή σας.
Τελικά άκρη με το shape 20 βρήκαμε? Υπάρχει στην τρέχουσα παραγωγή? Κι αν δεν βρούμε τώρα, Χρήστο, θα στη δείξω να μου πεις αν ήταν ίδια. Σε αυτήν την πίπα, οι φωτογραφίες ξεγελάνε μερικές φορές.
Προς το παρόν, ποστάρω μία φωτογραφία περίεργης Stanwell. "Stanwell Sailing" λέει στη στάμπα. Και σύμφωνα με την περιγραφή, το καραβάκι ήταν σκαλισμένο από το εργοστάσιο.  _________________ Rings of Smoke Through the Trees
"Όλα είναι ατμός" - Θρασύβουλας |
|
| Back to top |
|
 |
ptzavel

Joined: 18 Aug 2008 Posts: 3365 Location: Νοτίως του ClanShire
|
Posted: Sat Jan 02, 2010 3:10 am Post subject: |
|
|
(και) αυτή μου αρέσει... _________________ Παναγιώτης Τζαβέλης.
Every morning I wake up and think, 'good, another 24 hours' pipe-smoking'.
J.R.R. Tolkien
Το μόνο παράπονο μου από τη ζωή είναι ότι δεν είμαι κάποιος άλλος.
Woody Allen |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Sun Jan 03, 2010 2:41 pm Post subject: |
|
|
Σας ευχαριστω παιδια,δυστυχως η σειρα Naval που μου αρεσε ομοιως ειναι αφιλτρη. _________________ '
James Bond 007: «Τα άσυλά μας είναι γεμάτα με ανθρώπους που νομίζουν πως είναι Ναπολέων ή Θεός» |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Tue Jan 05, 2010 11:36 am Post subject: |
|
|
| Quote: | | I am sorry I have asked Stanwell today they have no more pipes of the same shape more. |
Κυριοι να αρχισουμε να τα βαφουμε μαυρα ? _________________ '
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Wed Jan 13, 2010 8:06 pm Post subject: |
|
|
Το λατρεμενο μου σχημα το 185,αυτην την ειχα παρει τοτε για black cavendish και παρεμεινε. _________________ '
|
| Back to top |
|
 |
Demetres
|
Posted: Wed Jan 13, 2010 8:32 pm Post subject: |
|
|
Κάποιος δεν στράβωσε καλά το επιστόμιο σε αυτήν. Κρίμα. Θα ήταν ωραία πίπα. _________________ Rings of Smoke Through the Trees
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Wed Jan 13, 2010 8:46 pm Post subject: |
|
|
Εχω 5 πιπες εκτος απο αυτην στο 185,αν παρατηρησεις καλυτερα θα δεις οτι εχει κοντυτερο και χοντρυτερο αεραγωγο και το μηκος του επιστομιου ειναι μακρυτερο απο τις αλλες.Για αυτον τον λογο δεν ταιριαζει κανενα επιστομιο απο αλλη 185αρα πχ την Deluxe,εχει το δικο της. _________________ '
|
| Back to top |
|
 |
Demetres
|
Posted: Wed Jan 13, 2010 8:53 pm Post subject: |
|
|
Όπως και να έχει, κάτι κακό της συνέβη. Περίεργο αυτό το αταίριαστο των επιστομίων. Έχω 13 επιστόμια φιλτράτων Stanwell και ταιριάζουν σε όλες. _________________ Rings of Smoke Through the Trees
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Wed Jan 13, 2010 9:16 pm Post subject: |
|
|
Εκτος την εμφανεστατη διαφορα στο επιστομιο και τον αεραγωγο διαφερει απο τις αλλες 185αρες στα σημεια που δειχνω.Στις υπολοιπες ειναι πιο καμπυλωτα δηλαδη υπαρχει μεγαλυτερη κλιση και στα 2 σημεια. Ισως ηταν ετσι η παρτιδα τοτε που βγηκε,δεν υπαρχει συγχρονη για να γινει συγκριση. _________________ '
|
| Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Wed Jan 13, 2010 10:35 pm Post subject: |
|
|
Σε λιγες εταιριες η παραγωγη ειναι copy-paste επειδη μπαινει και χερι. Απο οσο ξερω σε αυτες ειναι η vauen οπου μεγάλο μερος της σχηματοποιησης της πιπας γινεται με φρέζες αντιγραφής οπως εχω δει στα βιντεακια που εχει στο site της. _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Wed Jan 13, 2010 11:09 pm Post subject: |
|
|
Φιλε δεν βρισκεις δυστυχως πια αλλη Night and Day στο εξωτερικο σαν αυτη για να πεις θα κανω συγκριση.Διαφερει απο τις αλλες στυλ 185 που εχω στα σημεια που ειπα.Πολλα μοντελα της stanwell δεν υπαρχουν πια εξω ασε που σε μερικα τα βρισκεις απο μαγαζι σε μαγαζι με διαφορετικες ονομασιες πχ De Luxe με Royal guard και μεγαλη διαφορα χρηματων! _________________ '
|
| Back to top |
|
 |
Demetres
|
Posted: Wed Jan 13, 2010 11:26 pm Post subject: |
|
|
Άλλη σειρά η De luxe και άλλη η Royla Guard. Υπάρχουν σειρές που βγαίνουν κυρίως πχ για την αμερικανική αγορά και άλλες που εισάγονται στην ευρωπαϊκή. Άλλες που βγαίνουν με φίλτρο και άλλες που δεν βγαίνουν. Αυτό είναι είτε θέμα εισαγωγής συγκεκριμένων σειρών (πχ η golden danish δεν εισάγεται Ελλάδα-Γερμανία κλπ, οπότε δεν υπάρχει φιλτράτη ή η brass band φεύγει και σε αμερικανική αλλά και ευρωπαϊκή αγορά,οπότε τη βρίσκεις και με φίλτρο και χωρίς - από την άλλη τα bamboos είναι εκ των πραγμάτων άφιλτρα).
Και γενικά, για το αν τελειώνουν οι Stanwell ή όχι, να πω ότι σε διάφορα διαδικτυακά καταστήματα υπάρχουν πάμπολλες (πριν λίγο μέτρησα ~100 σε ένα από αυτά). Και στα εγχώρια ακόμα βρίσκεις άνετα. Για κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο και φινίρισμα, δεν ξέρω (μπορεί όντως να έχει εξαντληθεί), αλλά μέχρι στιγμής, γενικά Stanwell υπάρχουν να φάνε κι οι κότες. _________________ Rings of Smoke Through the Trees
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Thu Jan 14, 2010 12:36 am Post subject: |
|
|
| Demetres wrote: | | Άλλη σειρά η De luxe και άλλη η Royla Guard. |
Δεν με καταλαβες,την ιδια πιπα αλλο μαγαζι την πουλαει ως De Luxe κι αλλο ως Royal Guard.Εαν επιμενεις να σου φερω παραδειγματα με φωτο.
| Quote: | | Και γενικά, για το αν τελειώνουν οι Stanwell ή όχι, να πω ότι σε διάφορα διαδικτυακά καταστήματα υπάρχουν πάμπολλες (πριν λίγο μέτρησα ~100 σε ένα από αυτά). |
Σε 2 Δανικα μαγαζια που εχω παρει δεν ξαναεβαλαν,ενα απο αυτα μου ειπε το εν λογω μοντελο "τελος" μεχρι να δουμε τι θα γινει με το νεο εργοστασιο.Πουθενα δεν ειπε κανεις οτι SOS εξαντλουνται ολες οι stanwell αλλωστε εμενα δεν με ενδιαφερει να παρω το καθε μοντελο της καθε σειρας.Ως γνωστον καπνιζω με φιλτρο αρα δεν ασχολουμαι με αφιλτρες ή περιεργα σχηματα.
| Quote: | | Και στα εγχώρια ακόμα βρίσκεις άνετα. Για κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο και φινίρισμα, δεν ξέρω (μπορεί όντως να έχει εξαντληθεί), αλλά μέχρι στιγμής, γενικά Stanwell υπάρχουν να φάνε κι οι κότες. |
Οχι,στα Ελληνικα καταστηματα δεν φερνουν ολη την γκαμα κι ουτε ξερουν να ξεχωριζουν ολοι οι πωλητες τα μοντελα,τους ρωτας για το ταδε και σου δειχνουν απλα ενα συρτατι γεματο πιπες και σου λενε για κοιτα.Ουτε ξερουν και το ποτε θα ξαναφερουν.
Μιλησα επανειλημμενα οτι αναφερομαι για το συγκεκριμενο Night and Day 185 ενω μιας και το εφερε η κουβεντα το αντιστοιχο ισχυει και για το Honey 185.Υπαρχει ελλειψη απο αυτο οχι μονο εδω αλλα και εξω,αν εσυ εχεις πηγη και βρισκεις ανετα πεστο κι εμας. _________________ '
|
| Back to top |
|
 |
Demetres
|
|
| Back to top |
|
 |
|