| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Marbella

|
|
| Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Sun Mar 07, 2010 7:41 am Post subject: |
|
|
Ευχαριστώ Νικόλα.Πολύ ωράιο videaki. _________________ Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:
αυτόν που έχει, αυτόν που δείχνει κι αυτόν που θέλει να νομίζει ότι έχει...
Latakia-Oriental
http://smoketses.blogspot.com
|
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Sun Mar 07, 2010 11:16 am Post subject: |
|
|
Σήμα κατατεθέν της Vauen. Το είχα δει πριν από 2 χρόνια όταν έψαχνα προιόντα σχετικά με τις καπνοσύριγγες.
Να υποθέσω πως το βιντεάκι είναι σχετικά παλιό καθώς ο χώρος στο εν λόγω καφέ είναι κλειστός και όλοι ξέρουμε πως στην Γερμανία απογορεύεται το κάπνισμα στους κλειστούς χώρους.
Μελετημένο βιντεάκι πάντως και κυρίως η εισαγωγή του με την εν λόγω κυρία να γοητεύεται από τις αργές και σίγουρες κινήσεις του κυρίου.  _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
panospeter

|
Posted: Sun Mar 07, 2010 11:21 am Post subject: |
|
|
Ωραία παρουσίασει με πολλά κουλά. Γκομενάκη να χαμογελάει στον καπνιστή (δεν παίζει Ελλάδα με τίποτα), μάκτρα μετά το κάπνισμα να βγαίνουν λευκά (αμα την καθαρίζαμε έτσι την πίπα θα βρόμαγε από το 5 κάπνισμα), επιστήμονες βαφιάδες κ.α.
Παρόλα αυτά έχω την εξής απορία. Εσείς πατάτε τον καπνό στην αρχή όσο είναι αναμένος η πίπα οπώς ο Mr Γόης (το έχω δει και αλλού)? |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Sun Mar 07, 2010 11:31 am Post subject: |
|
|
Βεβαιοτατα! Μια στην αρχη μετα το πρωτο αναμμα με το σπιρτο γιατι σηκωνεται ο καπνος και ξανα αλλη μια στο δευτερο περασμα για να αρχισει το κυριο καπνισμα.Υστερα οταν χρειαστει παταμε την σταχτη. _________________ '
Πίπες και Καπνοί: http://pipe-smoke.blogspot.com
James Bond 007: «Τα άσυλά μας είναι γεμάτα με ανθρώπους που νομίζουν πως είναι Ναπολέων ή Θεός» |
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Sun Mar 07, 2010 11:46 am Post subject: |
|
|
| panospeter wrote: |
Παρόλα αυτά έχω την εξής απορία. Εσείς πατάτε τον καπνό στην αρχή όσο είναι αναμένος η πίπα οπώς ο Mr Γόης (το έχω δει και αλλού)? |
Το κάνω πολύ συχνά εγώ _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
panospeter

|
Posted: Sun Mar 07, 2010 11:51 am Post subject: |
|
|
| Σιδ.Σταυρός wrote: | | Βεβαιοτατα! Μια στην αρχη μετα το πρωτο αναμμα με το σπιρτο γιατι σηκωνεται ο καπνος και ξανα αλλη μια στο δευτερο περασμα για να αρχισει το κυριο καπνισμα.Υστερα οταν χρειαστει παταμε την σταχτη. |
Δηλαδή για να μην υπάρχουν παρανοήσεις εκεί που ρουφάς στην αρχή και έχει πυρακτωθεί ο καπνος πας και τον πατάς ταυτόχρονα ? Και εγώ τον σπρώχνω προς το κέντρο οταν συκώνετε αλλά αποφέυγω να τον στουμπώνω. Περιμένω να σβήσει πρώτα/ |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Sun Mar 07, 2010 11:54 am Post subject: |
|
|
Κανω 5 "τσιμπηματα" με το σπιρτο,ο καπνος ανασηκωνεται.Περιμενω μερικα δευτερα να σβησει και τον στρωνω απλα.Αναμμα με σπιρτο με 2 περιστροφικες κινησιες,περιμενω παλι μερικα δευτερα και τοτε πεφτει το τελικο απαλο στρωσιμο.Αναμμα με αναπτηρα και πλεον εαν χρεαστει να ξαναπατησεις θα ειναι σταχτες. _________________ '
James Bond 007: «Τα άσυλά μας είναι γεμάτα με ανθρώπους που νομίζουν πως είναι Ναπολέων ή Θεός» |
|
| Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Sun Mar 07, 2010 12:03 pm Post subject: |
|
|
| panospeter wrote: | | Περιμένω να σβήσει πρώτα/ |
Σωστότατο.
 _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
| Back to top |
|
 |
panospeter

|
Posted: Sun Mar 07, 2010 12:04 pm Post subject: |
|
|
Αρά περιμένεις να σβήσει. Δεν τον πατάς αναμένω. Ο Γοης είναι απλά γόης μου φαίνετε
Άσχετη ερώτηση. Άμα αλλάξεις το τελετουργικό σου στο άναμα βλέπεις διαφορά ? |
|
| Back to top |
|
 |
thinAir

|
Posted: Sun Mar 07, 2010 12:18 pm Post subject: |
|
|
| Και εγώ τον πατάω αναμμένο. Δεν έχω δει διαφορά στη γεύση, μόνο στο χρόνο ετοιμασίας για το "κανονικό" κάπνισμα. |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Sun Mar 07, 2010 12:18 pm Post subject: |
|
|
Ο Γοης στην αρχη κραταει το εργαλειο λες και ειναι ξεβουλωτηρι wc ή το κοπανι για το τυρι. Βεβαιως και βλεπεις,αφ'ενος κανουμε βιαστικη δουλεια αρα ο καπνος θα αρπαξει κατ'ελαχιστον αφ'ετερου σπαμε την παραδοση και θα μας παει γκαντεμια.  _________________ '
|
| Back to top |
|
 |
panospeter

|
Posted: Sun Mar 07, 2010 12:31 pm Post subject: |
|
|
| Σιδ.Σταυρός wrote: | Ο Γοης στην αρχη κραταει το εργαλειο λες και ειναι ξεβουλωτηρι wc ή το κοπανι για το τυρι. Βεβαιως και βλεπεις,αφ'ενος κανουμε βιαστικη δουλεια αρα ο καπνος θα αρπαξει κατ'ελαχιστον αφ'ετερου σπαμε την παραδοση και θα μας παει γκαντεμια.  |
Δεν μπορώ να με φανταστώ (παρότι έχω και εγώ κάποιους ψυχαναγκασμούς) να μετράω τα τσιμπήματα με το σπίρτο μέχρι να φτάσουν το αριθμό 5. |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Sun Mar 07, 2010 12:58 pm Post subject: |
|
|
Κανεις ενα στο κεντρο και απο ενα στα 4 σημεια "του οριζοντα" του μπολ.Θα βαλω συντομα σχετικη φωτο. _________________ '
|
| Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Sun Mar 07, 2010 1:41 pm Post subject: |
|
|
Κάτι μου λέει ότι αν θέλαμε (αλλά δεν θέλουμε) να κάνουμε μαθηματική μοντελοποίηση του καπνίσματος πίπας θα είχαμε την απλούστατη εξίσωση:
Πιποκάπνισμα = ψυχαναγκασμός
Λοιπόν εδώ άλλος ένας που μετά το πρώτο άναμμα πατάει και στρώνει με ακρίβεια λες και στρώνει τούρτα.
Όσο για τον γόη της Vauen. Μετά από τέσσερεις κατάλαβα ότι όσες και να αγοράσω γκόμενα δεν θα βγάλω. Ούτε και με ακριβές πίπες. Πέραν του σαρκασμού θεωρώ το στυλ διαφήμισης «αγοράστε αυτό και θα γα…» πολύ χαζό. _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
| Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Sun Mar 07, 2010 1:47 pm Post subject: |
|
|
| panospeter wrote: |
Άσχετη ερώτηση. Άμα αλλάξεις το τελετουργικό σου στο άναμα βλέπεις διαφορά ? |
Δεν βλέπω να είναι άσχετη η ερώτηση.
Καί αυτό πού γράφω είναι προσωπική εντύπωση.
"Πατώντας" τον καπνό,ενόσω είναι αναμμένος,έχω την εντύπωση ότι γιά λίγο έρχεται αρκετά πιό ζεστός ο αέρας στο στόμα μου. _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Sun Mar 07, 2010 2:16 pm Post subject: |
|
|
| thinAir wrote: | | Και εγώ τον πατάω αναμμένο. Δεν έχω δει διαφορά στη γεύση, μόνο στο χρόνο ετοιμασίας για το "κανονικό" κάπνισμα. |
Ομοίως _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Sun Mar 07, 2010 2:18 pm Post subject: |
|
|
| kodikos wrote: | | Μετά από τέσσερεις κατάλαβα ότι όσες και να αγοράσω γκόμενα δεν θα βγάλω. Ούτε και με ακριβές πίπες. Πέραν του σαρκασμού θεωρώ το στυλ διαφήμισης «αγοράστε αυτό και θα γα…» πολύ χαζό. |
Μην το λες. Σε γυναικες εντονου ερωτικου χαρακτηρα με καποιο γουστο καθως και παντρεμενες χωρις πολλες εμπειριες λεπτομερειες οπως το πατημα με το μεσαιο δαχτυλο/το σφηνωμα του φιλτρου/το ανοιγμα των χειλιων για να μπει το επιστομιο/η απαλη εκπνοη τις αυθυποβαλλουν.Περνανε καποιο μηνυμα εαν ειναι εγκεφαλικες οπως λεμε και σε κοιτανε χαρακτηριστικα. Προς Θεου δεν λεω οτι με το καπνισμα πιπας και δη επωνυμης στην πεφτουν οι γυναικες,με εμφανιση με Porsche μερικες τοτε ναι.  _________________ '
|
| Back to top |
|
 |
|