|
pipeclub.gr Hellenic Pipe Smokers Forum
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
arxiloxos

|
Posted: Mon May 12, 2014 8:59 pm Post subject: |
|
|
Εχω 6 pipex Ειμαι πολυ ευχαριστημενος και δεν τις αλλαζω με τιποτα.Μονο η τελευταια μου η κρ 6 μου κανει καποια νουμερα αλλα πιστευω ειναι μεχρι να βρω τα χουγια της. _________________ Τις νύχτες ντύνομαι παιδί... |
|
Back to top |
|
 |
Charles_Mingus

|
Posted: Tue Oct 07, 2014 12:08 pm Post subject: Καλησπέρα |
|
|
Είπα να κάνω και εγώ την αρχή στα ποστ! Έχω τρεις pipex εκ των οποίων η μια είναι (μάλλον) από τις πρώτες που διατέθηκαν στην αγορά.. Ηταν απο τις πρώτες καπνοσύριγγες που αγόρασε ο πατέρας μου πριν απο καμιά 30αρια χρόνια! Οι άλλες δύο αγοραστήκανε σε σκοτωμένες τιμές σε μαγαζιά με τουριστικά μισοτιμής πρόσφατα! Καπνιστικά είναι εξαιρετικές και κανένας εξ ημών (εμένα και του πατέρα μου) έχει παράπονο... Σε ότι αφορα το φινίρισμα τα λόυστρα κλπ έχουν εξαιρετικά πολλες ατέλιες... κακες στρώσεις λουστρου (το οποίο έχει χυθεί και στο μπόλ λιγο), και πολλές ανομοιογένειες στην κατασκευή! κατα τ'αλλα καπνίζουν υπέροχα! |
|
Back to top |
|
 |
matthewaos

|
Posted: Sun Nov 30, 2014 8:59 pm Post subject: |
|
|
Να συνεισφέρω και εγώ... έχω 3 pipex, είναι οι καλλίτερές μου, βέβαια δεν έχω ακριβές. Πάντως τις βρίσκω πολύ καλές αν και αισθητικά έχουν όντως κάποιες μικρές ατέλειες, αν σε ενδιαφέρει το αποτέλεσμα πιο πολύ είναι μια χαρά! |
|
Back to top |
|
 |
tuxx
|
Posted: Mon Aug 10, 2015 10:28 pm Post subject: |
|
|
Είμαι νέος στον κόσμο του καπνίσματος πίπας και ακόμη βρίσκομαι σε αναζήτηση και τελειοποίηση βασικών τεχνικών (στρώσιμο, σωστό άναμμα, σωστό γέμισμα κλπ).
Κάτοχος 6 πιπών, όπου με εξαίρεση την πρώτη, της οποίας την ταυτότητα αναζητώ σε άλλο νήμα, έδωσα από 60 έως 90 ευρώ για τις υπόλοιπες από διάφορους οίκους (1 Vauen, 2 Savinelli, 1 Stanwell, 1 BC).
Τις Pipex, θελετε γιατί είναι πολύ φτηνές, θέλετε γιατί δε μου άρεσε το όνομα, δεν τις είχα σε καμία εκτίμηση και ποτέ δε σκέφτηκα σοβαρά την αγορά μιας από αυτές.
Πρόσφατα, που με απασχόλησε εν γένει και πάλι η τεχνική μου, έψαχνα μια πίπα για να τη στρώσω με μέλι (όλες οι υπόλοιπες έχουν στρωθεί ή συνεχίζουν να στρώνονται με απλό υπομονετικό κάπνισμα) και να κάνω διάφορες άλλες δοκιμές. Λόγω έλλειψης χρημάτων, αποφάσισα να αγοράσω την Pipex της φωτογραφίας,με αφορμή την τρομερά ελκυστική τιμή της (κοντά στα 30 ευρώ).
Έίναι αλουστράριστη, σχετικά ογκώδης με ευρύχωρο μπωλ, ίσως η πιο ελαφριά πίπα που διαθέτω μέχρι στιγμής, ενώ από εμφάνιση θα έλεγα ότι είναι κλασική/αδιάφορη/βαρετή.
Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο πρώτο καπνισμα μετά το στρώσιμο με μέλι (έχοντας την αφήσει σε ηρεμία για περίπου μια εβδομάδα) και οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι ότι αν συνεχίσει να καπνίζει όπως φαίνεται, πρόκειται για μια από τις καλύτερες καπνιστικά πίπες που έχω αυτή τη στιγμή.
Είμαι σίγουρος ότι στα χέρια ενός έμπειρου θα φανούν πολλές ατέλειες αμέσως. Η πρώτη που έχω βρει εγώ είναι ότι η διαμόρφωση του τελικού σχήματος δεν είναι και πολύ προσεκτική, και αν την ψηλαφίσει κανείς θα το καταλάβει αμέσως αφού περιμετρικά η καμπυλότητα έχει "σκαλοπατάκια".
Όπως και να χει, κρατώντας τις επιφυλάξεις μου για το πως θα εξελιχθεί, με άξονα το τελικό κόστος ήταν ίσως η πιο τίμια αγορά μου μέχρι στιγμής. |
|
Back to top |
|
 |
nikos251
|
Posted: Sun Mar 20, 2016 8:29 pm Post subject: |
|
|
οι pipex ειναι κατα την γνωμη μου τιμιες για τα λεφτα που κοστιζουν οχι ομως για παραπανω....
εχουν μεγαλο θεμα με στοκαρισματα(λογικο για την τιμη τους) και ειδικα με τα τρυπηματα που ειναι αλλου ντ' αλλου,παρ' ολα αυτα καπνιζουν αρκετ καλα.. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|