|
pipeclub.gr Hellenic Pipe Smokers Forum
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Piper.
|
Posted: Thu Jan 23, 2020 11:22 pm Post subject: Καλώς σας βρήκα |
|
|
| Καλησπέρα σε όλη την ομάδα που είμαι μέλος εδώ και 3 χρόνια περίπου αλλά δεν είχα το θάρρος να συστηθώ, παρα μόνο έπαιρνα πληροφορίες για το κάπνισμα που με βοήθησαν πάρα πολύ. Είμαι ο Δημήτρης, μένω Βόλο και καπνίζω πίπα γύρω στα 3,5 χρόνια. Βέβαια παράλληλα είμαι και καπνιστής τσιγάρου εδώ και 25 χρόνια. Ομολογώ να πως πως έχω ενθουσιαστεί με το κάπνισμα πίπας και μετανιώνω που δεν είχα δοκιμάσει νωρίτερα. Βέβαια λόγω εθισμού στο τσιγάρο ,δουλειά,τρέξιμο,άγχος δεν έχω καταφέρει να το κόψω. Απλά το ένα γίνεται στο τρέξιμο και το άλλο στη στιγμή χαλάρωσης. Έχω 14 πίπες αυτή τη στιγμή, και έχω παραγγείλει τη 15η του φόρουμ η οποία φαίνεται φανταστική.Απο καπνούς είχα τη τύχη να ενημερωθώ σχετικά γρήγορα για την ποικιλία που υπάρχει έξω οπότε δεν έχω σταματήσει να δοκιμάζω. Καπνίζω ελάχιστα αρωματικούς με εξαίρεση τον bob c flake που τον τρώω στη κυριολεξία, vaper, english και καμιά straight Virginia για αλλαγή, τα πάντα δηλαδή αρκεί να μου αρέσει ο κάθε καπνός. Πιστεύω πως παρόλο που δεν υπάρχουν σε αριθμό οι καπνιστές πίπας που υπήρχαν παλιότερα, αυτή είναι η χρυσή περίοδος για όσους ασχολούνται με το άθλημα. Δυνατοί κατασκευαστές, ποικιλία ποιοτικών καπνών, μεγαλύτερη γνώση και ανταλλαγή απόψεων και το ταξίδι γίνεται μαγικό! Θα ήθελα να μου πείτε και εσείς πως βλέπετε την εξέλιξη της πορείας του καπνίσματος πίπας όλα αυτά τα χρόνια και πόσο καιρό καπνίζετε. |
|
| Back to top |
|
 |
WoodTurningGR

|
Posted: Fri Jan 24, 2020 8:47 am Post subject: |
|
|
Καλώς μας ήρθες Δημήτρη! _________________ Κατασκευαστής καπνοσυρίγγων http://www.kg-pipes.gr |
|
| Back to top |
|
 |
Memphis

Joined: 30 Jul 2010 Posts: 3074 Location: Ανδρός, Νάξος, Κως, Αμοργός, Σαλαμίνα, Ν.Μάκρη, Κολωνός.
|
Posted: Fri Jan 24, 2020 1:01 pm Post subject: |
|
|
Καλως ηρθες στην παρεα μας Δημητρη ...  _________________ Κώστας.
Charles Bukowski (1920-1994)
If you spend all your time trying,
then all you're doing is trying.
So don't try. Just do! |
|
| Back to top |
|
 |
Deimitori

Joined: 07 Oct 2010 Posts: 6340 Location: Ηλιούπολη και Νέα Μάκρη Αττικής
|
Posted: Fri Jan 24, 2020 9:09 pm Post subject: |
|
|
Καλώς όρισες Δημήτρη! _________________ Πρίν πέσω στό κρεββάτι γιά ύπνο
βυθίζω ένα κλαράκι στήν καρδιά μου
να γίνει στ΄ όνειρό μου δάσος!
Δημήτρης Ποθητός
http://www.myspace.com/dimitrispothitos
http://skakistiko-kafeneio.blogspot.com
"A long cool smoke to calm a troubled world, an aroma to answer all life's worries - with the addition of rarest Yenidje leaf as the authentic Sobranie touch."
Balkan Sobranie |
|
| Back to top |
|
 |
Stavros

|
Posted: Sat Jan 25, 2020 12:41 am Post subject: |
|
|
 _________________ “…So it shall be for all time. If discord has broken out between two beings, let them smoke together. United by this bond, they will live in peace and friendship thereafter.”
Attributed to the Great Manitu, the Great Spirit. |
|
| Back to top |
|
 |
milabros1981

|
Posted: Sat Jan 25, 2020 10:15 am Post subject: |
|
|
 _________________ «δύο γάρ, ἐπιστήμη τε καὶ δόξα, ὧν τὸ μὲν ἐπίστασθαι ποιέει, τὸ δὲ ἀγνοεῖν» |
|
| Back to top |
|
 |
gledan

|
Posted: Sat Jan 25, 2020 9:30 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ήρθες! _________________ Αχ, πού ‘σαι νιότη που ‘δειχνες πως θα γινόμουν άλλος!
Κώστας Βάρναλης
https://www.facebook.com/george.leousis.98
insta: @georgeleousis |
|
| Back to top |
|
 |
Marbella

|
Posted: Mon Jan 27, 2020 2:49 pm Post subject: |
|
|
Καλώς μας ήλθες .  _________________ !! Πάντα όρθιοι και γεμάτα μπόλ !!
I don't want any of your statistics; I took your whole batch and lit my pipe with it. Mark Twain. |
|
| Back to top |
|
 |
mpithulaka

|
Posted: Fri Oct 16, 2020 11:35 am Post subject: |
|
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|