| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
dtravlos

Joined: 23 Jul 2009 Posts: 72 Location: Athens - Latakiaδεισος
|
Posted: Mon Aug 03, 2009 9:16 pm Post subject: Καλησπέρα κι απο μένα! |
|
|
Καλησπέρα ξανά κι από μένα! Να γραφούμε κι εδώ σαν επίσημο topic νέων μελών που είναι... Και ας αρχίσουμε σιγά σιγά την αναζήτηση για κανένα δυνατό και καλό χαρμάνι για τις διακοπές μας! Όποιος έχει να προτείνει κάτι ευχαρίστως!!! _________________ Travlos Dimitris
Web Developer |
|
| Back to top |
|
 |
TheGreatDalmuti

|
Posted: Mon Aug 03, 2009 9:22 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ήρθες! Όταν λες δυνατό? Από γεύση? Από άρωμα? Από νικοτίνη? Θα κατεβάζεις τον καπνό? _________________ Politically incorrect.
In theory, there's no difference between theory and practice. In practice, there is. |
|
| Back to top |
|
 |
dtravlos

|
Posted: Mon Aug 03, 2009 9:24 pm Post subject: |
|
|
Από γεύση και από άρωμα... Εφόσον θα είναι πολύ δυνατός δε νομίζω να τον κατεβάσω..... Δεν έχω ιδεά (ακόμα) από καπνούς... Ο μόνος που καπνίζω είναι scandinavik vanilla... _________________ Travlos Dimitris
Web Developer |
|
| Back to top |
|
 |
TheGreatDalmuti

|
Posted: Mon Aug 03, 2009 9:33 pm Post subject: |
|
|
Δυνατό άρωμα... υπάρχουν άλλοι πιο κατάλληλοι να απαντήσουν. Εμένα μου αρέσει ο Mac Baren Vanilla από αρωματικούς τον οποίο όμως σπάω με virginia για να δυναμώσει νικοτινικά και να πέσει λίλο η γεύση και το άρωμα που προσωπικά με πνίγουν και ο Samuel Gawith Celtic Talisman (βρίσκεται όμως μόνο εκτώς Ελλάδος) τον οποίον καπνίζω ως έχει.
Αν δεν τους βρίσκις ακριβούς δοκίμασε τους καπνούς του W.O. Larsen που βρίσκεις και εδώ. Είναι πάρα πολύ καλοί ποιοτικά αλλά λίγο τσιμπιμένοι (διπλάσια τιμή από τους Scandinavic. Αν έχεις πρόσβαση στην διεθνή αγορά the sky is the limit αλλά εκει δηλώνω άγνοια μιας και δεν καπνίζω αρωματικούς.
Πρόσεξε,
Κάποτε θα 'ρθουν να σου πουν
πως σε πιστεύουν σ' αγαπούν
και .... να δοκιμάσεις λατάκια.
ΜΗ  _________________ Politically incorrect.
In theory, there's no difference between theory and practice. In practice, there is. |
|
| Back to top |
|
 |
dtravlos

|
Posted: Mon Aug 03, 2009 9:39 pm Post subject: |
|
|
κατάλαβα... θα το ψάξω.... σ ευχαριστώ πολύ! θα ανοίξω κι ένα θέμα στο κατάλληλο topic μήπως μπορέσει να με βοηθήσει κάποιος.... _________________ Travlos Dimitris
Web Developer |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Mon Aug 03, 2009 9:58 pm Post subject: |
|
|
   _________________ '
Πίπες και Καπνοί: http://pipe-smoke.blogspot.com
James Bond 007: «Τα άσυλά μας είναι γεμάτα με ανθρώπους που νομίζουν πως είναι Ναπολέων ή Θεός» |
|
| Back to top |
|
 |
dtravlos

|
Posted: Mon Aug 03, 2009 9:59 pm Post subject: |
|
|
Καλώς σας βρήκα όλους! _________________ Travlos Dimitris
Web Developer |
|
| Back to top |
|
 |
spyrosk

|
Posted: Mon Aug 03, 2009 10:00 pm Post subject: |
|
|
Καλησπέρα συνάδελφε και καλώς όρισες!
Και εγώ νέος είμαι αλλά όπως θα διαπιστώσεις και μόνος σου, οι συμφορουμίτες βοηθούν πάρα πολύ στο να μάθεις.
Όσον αφορά την ερώτηση σου, καταρχήν λες ότι ο μόνος που καπνίζεις είναι ο skandinavik vanilla, έχεις δοκιμάσει κανέναν άλλο?
Επίσης καπνίζεις/ες και κανονικά τσιγάρα?
Κάποιες βασικές πληροφορίες για τα διάφορα είδη καπνού που κυκλοφορούν μπορείς να βρείς εδώ για αρχή.
Γνώμη μου είναι εφόσον δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα τα διάφορα είδη καπνού να αρχίσεις παίρνοντας/δοκιμάζοντας κάποιους αντιπροσωπευτικούς του κάθε είδους προκειμένου να λάβεις μία αρχική κατεύθυνση ως προς τα γούστα και τις προτιμήσεις σου.
Σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι ότι το sport θέλει υπομονή και λίγη επιμονή αλλά σε ανταμοίβει πλουσιοπάροχα μετά.
και πάλι.. |
|
| Back to top |
|
 |
dtravlos

|
Posted: Mon Aug 03, 2009 10:07 pm Post subject: |
|
|
έχω δοκιμάσει όλα τα είδη του scandinavik και λέω να προχωρήσω πιο βαθιά.... θα ψάξω να δω τι γίνεται... τώρα... η νεκροψία θα δείξει....  _________________ Travlos Dimitris
Web Developer |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
|
| Back to top |
|
 |
dtravlos

|
Posted: Mon Aug 03, 2009 10:12 pm Post subject: |
|
|
Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μείγμα? _________________ Travlos Dimitris
Web Developer |
|
| Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Mon Aug 03, 2009 10:23 pm Post subject: |
|
|
Να ακούς τον συνονόματο σου που σου λέει μακριά από Λατάκια.
Κι ενοείται ότι εδώ μέσα να προσέχεις τις παρέες σου.
Για να δω ποιος έχει την μύγα;
Στο ερώτημα σου για καπνό σου απαντάω εκεί. _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
| Back to top |
|
 |
desperado

|
Posted: Tue Aug 04, 2009 1:50 am Post subject: |
|
|
Δημήτρη Καλώς Ήλθες!
Έκανες το πρώτο και το σημαντικότερο βήμα: Έγινες μέλος του φόρουμ. Take your time, άναψε την πίπα σου, και περιηγήσου με την ησυχία σου στα διάφορα θέματα του φόρουμ, και σιγά-σιγά οι απορίες σου θα λυθούν.
Μία καλή πρόταση για να προσανατολιστείς στο είδος των καπνών που σου αρέσουν, είναι να έρθεις σε μία από τις τακτικές συναντήσεις των μελών, οι οποίες συμβαίνουν κάθε μήνα. Για τις συναντήσεις αυτές υπάρχουν πάντα οι σχετικές ανακοινώσεις και δηλώσεις συμμετοχής. Εκεί μπορούμε να γνωριστούμε και να δοκιμάσεις τους καπνούς που φέρνουν όλοι οι φίλοι.
Για αρχή, όπως ειπώθηκε και πιο πριν, δοκίμασε τους καπνούς που κυκλοφορούν στην Ελλάδα. Για πιο μετά, και ευτυχώς για το χόμπυ/συνήθειά μας, με το διαδίκτυο δεν υπάρχουν όρια.
Και κάτι σημαντικό: Από το φόρουμ έχεις να μάθεις πολλά, αλλά και τα μέλη του φόρουμ έχουν να μάθουν από εσένα. Η άποψή σου μετράει και για το λόγο αυτό μην διστάσεις να ρωτήσεις ή να πεις τη γνώμη σου.
Καλά καπνίσματα!!!  |
|
| Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Tue Aug 04, 2009 2:07 am Post subject: |
|
|
Καλώς ήλθες.
Κάνε μία δοκιμή καί με τούς καπνούς της Brebia. _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
| Back to top |
|
 |
ptzavel

Joined: 18 Aug 2008 Posts: 3365 Location: Νοτίως του ClanShire
|
Posted: Tue Aug 04, 2009 7:44 am Post subject: |
|
|
Δημήτρη και πάλι καλώς ήλθες και καλά καπνίσματα! _________________ Παναγιώτης Τζαβέλης.
Every morning I wake up and think, 'good, another 24 hours' pipe-smoking'.
J.R.R. Tolkien
Το μόνο παράπονο μου από τη ζωή είναι ότι δεν είμαι κάποιος άλλος.
Woody Allen |
|
| Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Tue Aug 04, 2009 8:38 am Post subject: |
|
|
Δημήτρη καλώς όρισες και από μένα.Θα σε βοηθούσε ένα μίγμα με latakia να γίνεις μόνιμος καπνιστής πίπας.Έλα σε μιά από τις επόμενες συναντήσεις και υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα που θα σε βοηθήσουν να μπείς «στο σωστό δρόμο».ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. _________________ Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:
αυτόν που έχει, αυτόν που δείχνει κι αυτόν που θέλει να νομίζει ότι έχει...
Latakia-Oriental
http://smoketses.blogspot.com
|
|
| Back to top |
|
 |
dtravlos

|
Posted: Tue Aug 04, 2009 11:15 am Post subject: |
|
|
Καλημέρα! Σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα! Θα ήθελα πολύ να έρχομαι στις συναντήσεις εφόσον μου το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις... Τελικά αν όχι σήμερα αύριο το πρωί θα κατέβω να πάρω Latakia... Είμαι πολύ περίεργος να δω πως είναι αυτός ο καπνός.... Θα πάρω και Brebia... _________________ Travlos Dimitris
Web Developer |
|
| Back to top |
|
 |
ptzavel

Joined: 18 Aug 2008 Posts: 3365 Location: Νοτίως του ClanShire
|
Posted: Tue Aug 04, 2009 11:27 am Post subject: |
|
|
Οι μόνοι καπνοί με Latakia που από όσο ξέρω κυκλοφορούν στην Ελλάδα είναι ο Davidoff Royalty και (νομίζω, δεν τον έχω καπνίσει) ο Davidoff English Mixture.
Δυστυχώς και οι δύο είναι πανάκριβοι... _________________ Παναγιώτης Τζαβέλης.
Every morning I wake up and think, 'good, another 24 hours' pipe-smoking'.
J.R.R. Tolkien
Το μόνο παράπονο μου από τη ζωή είναι ότι δεν είμαι κάποιος άλλος.
Woody Allen |
|
| Back to top |
|
 |
|