|
pipeclub.gr Hellenic Pipe Smokers Forum
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Demetres
|
|
| Back to top |
|
 |
TheGreatDalmuti

|
Posted: Sat Jun 06, 2009 9:04 am Post subject: |
|
|
Το Calabash μπορεί. Και να μην είναι το επιστρέφεις. Τώρα το πρώτο δεν γράφει ο τυπάς τίποτα, έχει και μηδέν feedback την ξεκινάει και σχετικά χαμηλα (αν ήταν Dunhill θα ήταν αρκετά σπάνια και δεν θα την ξεκίναγε 100$) αλλά είναι ωραία. _________________ Politically incorrect.
In theory, there's no difference between theory and practice. In practice, there is. |
|
| Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Sat Jun 06, 2009 12:17 pm Post subject: |
|
|
| Demetres wrote: | | Σεις τι λέτε? |
Τι ερώτηση είναι αυτή; Περιμένεις να σου πουμε να τις πάρεις για να βγεις στη κενωνια μετά και να λες ότι εμείς σε παρασύραμε και εμεις φταίμε για όλα ενώ εσύ είσαι καλό παιδί και τέτοια πράγματα;
Τώρα σοβαρά. Ειναι δύσκολο. Μου φαίνονται πολλά τα λεφτα και που θα φτάσει για calabash που είναι ακαθάριστη και αφρόντιστη κι ας είναι Dunhill οταν μπορεις να βρεις καινούργιες, άλλες αλλά καλές εταιρίες με 150 ευρώ. Για την άλλη, ωραία και πρωτότυπη αλλά δεν εχει πολλά στοιχεία και είναι ρίσκο.
Βέβαια το κλικομέρος έχει τα ρίσκα του _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
| Back to top |
|
 |
Demetres
|
Posted: Sat Jun 06, 2009 2:20 pm Post subject: |
|
|
Όχι, δεν το σκεφτόμουν. Η καλαμπάς μου φαίνεται ταλαιπωρημένη (εκτός αυτού, επειδή δεν έχω καμμια εμπειρία με αυτές, προτιμώ να πάρω πρώτα μια καινούρια για να "παίξω" λίγο, μέχρι να προχωρήσω στις μεταχειρισμένες). Η άλλη μου φαίνεται ψιλοάθλια. Αλλά επειδή δεν έχω δει ποτέ αυτά τα σχέδια σε dunhill, τα ποστάρω εδώ, από περιέργεια, μπας και κανείς μπορεί να πει αν είναι αυθεντικές ή όχι. Κουβέντα να γίνεται. _________________ Rings of Smoke Through the Trees
"Όλα είναι ατμός" - Θρασύβουλας |
|
| Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Sat Jun 06, 2009 3:42 pm Post subject: |
|
|
ααααα... νόμιζα ..... ξέρεις....
εχεις δίκιο για την calabash. Καλύτερα καινούργια για δύο κυρίως λόγους. Ο ένας δεν ξέρεις με τι έχει καπνιστεί και είναι ότι πιο δύσκολο να τις αλλαξεις τα αρώματα που η εσωτερικά πολύ πορόδης και αποροφιτική κολοκύθα έχει κρατήσει. Ο άλλος, πρεπει να είναι καλά καθαρό το μεερ και με κοντυνές φωτο για να δεις πιθανα χτυπήματα ή ρωγμές. _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|