| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
grg

|
Posted: Sun Oct 31, 2010 8:04 am Post subject: ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ |
|
|
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα .
Δεν ξέρω αν με πείραξε η αλλαγή της ώρας και ξύπνησα σήμερα έτσι πουρνό πουρνό ή αν ήτανε τα δυο(2) γκολ του Σισσέ .χαχα.
Γιώργος ονομάζομαι , 30 ετών είμαι & ξεκίνησα να καπνίζω πίπα δοκιμάζοντας μια μέρα από έναν συνεργάτη μου & καλό φίλο ο οποίος είναι καπνιστής πίπας εδώ και 20 χρόνια . Καπνίζω επίσης πούρα ,το τσιγάρο δεν με ενθουσιάζει μπορώ να πω.
Μ άρεσε τρομερά όταν δοκίμασα πίπα .Του λέω χαρακτηριστικά αν όλοι αυτοί που καπνίζουν τσιγάρο δοκίμαζαν μια φορά πίπα είμαι σίγουρος πως δεν θα ξανά κάπνιζαν τσιγάρο μετά .
Πριν λίγες μέρες αγόρασα μια υγροστατιτική πίπα & μια με φίλτρο από κάποιον κατασκευαστή που απ ότι είδα έχει πολλούς fans αλλά και πολλούς 'εχθρούς' .χαχα .Θα γράψω τις εντυπώσεις μου στο αντίστοιχο post.
Πως σας βρήκα ?
Λέω κάποιο forum θα υπάρχει & ψάχνοντας βρήκα το blog που απ ότι κατάλαβα πρέπει να το 'τρέχει' ο κύριος Σ.Σ
Έκατσα & το διάβασα όλο . Έλεγα από μέσα μου ,ο τύπος είναι απίστευτος .
Κύριε Σ.Σ συγχαρητήρια .
Και μετά από το συγκεκριμένο blog βρήκα το forum .
Να σας δώσω συγχαρητήρια για τις γνώσεις σας . Είστε απίστευτοι .
Διαβάζοντας εδώ και 2-3 μέρες με την σειρά αρκετά posts σας είδα πως έχετε εξειδικευμένες γνώσεις .
Όταν η αρραβωνιαστικιά μου βλέπει οτι είμαι στο forum & διαβάζω τα post μου λέει ' πάλι για τις πίπες διαβάζεις ?'
Θα μπορούσαν τα post κατά την γνώμη μου να ήτανε λίγο πιο οργανωμένα αλλά καλά είναι .
Απ ότι κατάλαβα γνωρίζεστε μεταξύ σας & πρέπει να είστε ωραίο παρεάκι .
Θεωρώ την πίπα σαν ένα από τα καλύτερα ανδρικά αξεσουάρ. Αν μας επιτραπεί η λέξη αξεσουάρ .
Πιστεύω καταλαβαίνετε πως το εννοώ.
Λοιπόν αυτά τα ολίγα , συγνώμη αν σας κούρασα & πιστεύω κάποια στιγμή να τα πούμε και από κοντά κουβεντιάζοντας για όλων των ειδών πίπες ..........
ΕΕΕΕΕΕ κύριοι εννοώ για ίσιες, γυριστές , ήμι-γυριστές ....
 |
|
| Back to top |
|
 |
papadopp

|
Posted: Sun Oct 31, 2010 8:45 am Post subject: |
|
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Sun Oct 31, 2010 8:51 am Post subject: Re: ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ |
|
|
| grg wrote: | | Καλημέρα και καλώς σας βρήκα . | Καλώς όρισες.
| grg wrote: | | Δεν ξέρω αν με πείραξε η αλλαγή της ώρας και ξύπνησα σήμερα έτσι πουρνό πουρνό ή αν ήτανε τα δυο(2) γκολ του Σισσέ | Θα κάνεις καλή παρέα με Βαγγέλη και Πάρη.
| grg wrote: | | Του λέω χαρακτηριστικά αν όλοι αυτοί που καπνίζουν τσιγάρο δοκίμαζαν μια φορά πίπα είμαι σίγουρος πως δεν θα ξανά κάπνιζαν τσιγάρο μετά . | Έχεις 100% δίκηο
| grg wrote: | | από κάποιον κατασκευαστή που απ ότι είδα έχει πολλούς fans αλλά και πολλούς 'εχθρούς' .χαχα .Θα γράψω τις εντυπώσεις μου στο αντίστοιχο post. | Περιμένω τις εντυπώσεις σου.Είμαι από τους fans αλλά πλέον έχω πολλές ενστάσεις.
| grg wrote: | Έλεγα από μέσα μου ,ο τύπος είναι απίστευτος .
Κύριε Σ.Σ συγχαρητήρια | Ωωωωχ θα το πάρει πάνω του και ποιός τον πιάνει μετά.
| grg wrote: | | Να σας δώσω συγχαρητήρια για τις γνώσεις σας . Είστε απίστευτοι . | Δανεικές είναι
| grg wrote: | | Όταν η αρραβωνιαστικιά μου βλέπει οτι είμαι στο forum & διαβάζω τα post μου λέει ' πάλι για τις πίπες διαβάζεις ?' | Αφιέρωσε της αυτό. Άκου τον παλιό
| grg wrote: | | Θα μπορούσαν τα post κατά την γνώμη μου να ήτανε λίγο πιο οργανωμένα αλλά καλά είναι .. | Πες τα στους admin.
| grg wrote: | | Απ ότι κατάλαβα γνωρίζεστε μεταξύ σας & πρέπει να είστε ωραίο παρεάκι . | Πριν το forum δε γνωριζόμασταν καθόλου.Μετά το forum έχουμε γίνει παρέα και μάλιστα έχουν αναπτυχθεί και αληθινές φιλίες.
| grg wrote: | | Λοιπόν αυτά τα ολίγα , συγνώμη αν σας κούρασα & πιστεύω κάποια στιγμή να τα πούμε και από κοντά κουβεντιάζοντας | Να η ευκαιρία σου.Θα έρθει και ο ΣΣ για πρώτη φορά
. _________________ Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:
αυτόν που έχει, αυτόν που δείχνει κι αυτόν που θέλει να νομίζει ότι έχει...
Latakia-Oriental
http://smoketses.blogspot.com
|
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Sun Oct 31, 2010 8:56 am Post subject: |
|
|
   _________________ '
Πίπες και Καπνοί: http://pipe-smoke.blogspot.com
James Bond 007: «Τα άσυλά μας είναι γεμάτα με ανθρώπους που νομίζουν πως είναι Ναπολέων ή Θεός» |
|
| Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Sun Oct 31, 2010 9:36 am Post subject: Re: ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ |
|
|
| grg wrote: | | Καλημέρα και καλώς σας βρήκα . |
Καλώς ήλθες καί καλά να είσαι.
| grg wrote: | | είδα πως έχετε εξειδικευμένες γνώσεις . |
Δεν θα έλεγα εξειδικευμένες γνώσεις.
Θα έλεγα εμπειρίες,πού τις μοιραζόμαστε με τούς συνφορουμίτες. _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
| Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Sun Oct 31, 2010 10:30 am Post subject: Re: ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ |
|
|
Καλώς ήρθες και σε περιμένουμε στην παρέα.
| grg wrote: | | Όταν η αρραβωνιαστικιά μου βλέπει οτι είμαι στο forum & διαβάζω τα post μου λέει ' πάλι για τις πίπες διαβάζεις ?' |
Αρραβωνιαστικές, γυκαίκες, κοπέλες όλες λένε ακριβώς την ίδια φράση. Η λύση είναι μία: Συνήθισε το. _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
| Back to top |
|
 |
grg

|
Posted: Sun Oct 31, 2010 10:35 am Post subject: Re: ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ |
|
|
Γεια σου φίλε μου , εδώ συνήθισε το πούρο , στην πίπα θα κολλήσουμε ?
χαχα
 |
|
| Back to top |
|
 |
karg

|
Posted: Sun Oct 31, 2010 12:42 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ήλθες στην παρέα μας!  _________________ Et in Arcadia ego.
Γιώργος Καραπαναγιώτης
ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ….ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΤΑ , ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Sun Oct 31, 2010 2:05 pm Post subject: Re: ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ |
|
|
| kodikos wrote: |
| grg wrote: | | Όταν η αρραβωνιαστικιά μου βλέπει οτι είμαι στο forum & διαβάζω τα post μου λέει ' πάλι για τις πίπες διαβάζεις ?' |
Αρραβωνιαστικές, γυκαίκες, κοπέλες όλες λένε ακριβώς την ίδια φράση. Η λύση είναι μία: Συνήθισε το. |
Να συμπληρωσω: οτι μα οτι και να κανεις οι γυναικες παντα μα παντα θα λενε! _________________ '
Πίπες και Καπνοί: http://pipe-smoke.blogspot.com
James Bond 007: «Τα άσυλά μας είναι γεμάτα με ανθρώπους που νομίζουν πως είναι Ναπολέων ή Θεός» |
|
| Back to top |
|
 |
yannis_k

|
Posted: Sun Oct 31, 2010 2:07 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ήρθες Γιώργο !!!!!
 _________________ .
Ποτέ μην τα βάζεις με ένα γουρούνι. Και οι δυο θα βρωμίσετε αλλά το γουρούνι θα το ευχαριστηθεί. |
|
| Back to top |
|
 |
Marbella

|
Posted: Sun Oct 31, 2010 3:09 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ήλθες καί καλά καπνίσματα Γιώργο.
[ άσε τους άλλους να λένε να λένε ] _________________ !! Πάντα όρθιοι και γεμάτα μπόλ !!
I don't want any of your statistics; I took your whole batch and lit my pipe with it. Mark Twain. |
|
| Back to top |
|
 |
mike72

|
Posted: Sun Oct 31, 2010 3:38 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ήλθες! _________________ Κατασκευαστής καπνοσυρίγγων www.velascopipes.gr |
|
| Back to top |
|
 |
panosmgr

|
Posted: Sun Oct 31, 2010 3:49 pm Post subject: Re: ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ |
|
|
| grg wrote: |
Διαβάζοντας εδώ και 2-3 μέρες με την σειρά αρκετά posts ... |
Καλη αρχηηηη...
Και φυσικα... καλως ορισες  |
|
| Back to top |
|
 |
thinAir

|
Posted: Mon Nov 01, 2010 8:34 am Post subject: |
|
|
| Καλώς τον! |
|
| Back to top |
|
 |
WoodTurningGR

|
Posted: Mon Nov 01, 2010 8:43 am Post subject: |
|
|
Καλώς μας ήρθες Γιώργο! _________________ Κατασκευαστής καπνοσυρίγγων http://www.kg-pipes.gr |
|
| Back to top |
|
 |
Deimitori

Joined: 07 Oct 2010 Posts: 6340 Location: Ηλιούπολη και Νέα Μάκρη Αττικής
|
Posted: Mon Nov 01, 2010 11:07 am Post subject: |
|
|
Καλώς όρισες! _________________ Πρίν πέσω στό κρεββάτι γιά ύπνο
βυθίζω ένα κλαράκι στήν καρδιά μου
να γίνει στ΄ όνειρό μου δάσος!
Δημήτρης Ποθητός
http://www.myspace.com/dimitrispothitos
http://skakistiko-kafeneio.blogspot.com
"A long cool smoke to calm a troubled world, an aroma to answer all life's worries - with the addition of rarest Yenidje leaf as the authentic Sobranie touch."
Balkan Sobranie |
|
| Back to top |
|
 |
MHTSOS

Joined: 28 Sep 2010 Posts: 28 Location: Κηφισιά και Ιωάννινα
|
Posted: Mon Nov 01, 2010 5:53 pm Post subject: |
|
|
| Quote: | Όταν η αρραβωνιαστικιά μου βλέπει οτι είμαι στο forum & διαβάζω τα post μου λέει ' πάλι για τις πίπες διαβάζεις ?'
|
Πέθανα στο γέλιο μόλις το διάβασα (και η κοπέλα μου το ίδιο...)γιατί και η δικιά μου το ίδιο ακριβώς λέει!! ΙΔΙΕΣ ΟΛΕΣ φίλοι μου συμφορουμίτες!! _________________ Have a nice pipe-smoking... |
|
| Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Mon Nov 01, 2010 8:22 pm Post subject: |
|
|
| MHTSOS wrote: | | Quote: | Όταν η αρραβωνιαστικιά μου βλέπει οτι είμαι στο forum & διαβάζω τα post μου λέει ' πάλι για τις πίπες διαβάζεις ?'
|
Πέθανα στο γέλιο μόλις το διάβασα (και η κοπέλα μου το ίδιο...)γιατί και η δικιά μου το ίδιο ακριβώς λέει!! ΙΔΙΕΣ ΟΛΕΣ φίλοι μου συμφορουμίτες!! | Αιώνες τώρα. _________________ Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:
αυτόν που έχει, αυτόν που δείχνει κι αυτόν που θέλει να νομίζει ότι έχει...
Latakia-Oriental
http://smoketses.blogspot.com
|
|
| Back to top |
|
 |
|