pipeclub.gr Forum Index pipeclub.gr
Hellenic Pipe Smokers Forum

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Pierre Cardin - pipe france paris
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    pipeclub.gr Forum Index -> Φωτογραφίες από πίπες
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Marbella

PostPosted: Mon Jul 28, 2008 6:35 pm    Post subject: Pierre Cardin - pipe france paris Reply with quote

Ενα κομμάτι μάλαμα Very Happy
δέν γνώριζα οτι ο PIERRE CARDIN έκανε και πίπες !
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
SMOKETSES

PostPosted: Mon Jul 28, 2008 10:13 pm    Post subject: Reply with quote

Πολύ ωραίο κομμάτι.Το αγόρασες και ΑΝ ΝΑΙ από πού ??????
Από τις φωτογραφίες, όμως φαίνεται ότι έχει ΚΑΚΗ εφαρμογή το επιστόμιο με το μπώλ.Συμβαίνει αυτό ή μου φαίνεται ????

http://smoketses.blogspot.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Marbella

PostPosted: Mon Jul 28, 2008 10:54 pm    Post subject: Reply with quote

SMOKETSES wrote:
Από τις φωτογραφίες, όμως φαίνεται ότι έχει ΚΑΚΗ εφαρμογή το ψ με το μπώλ.Συμβαίνει αυτό ή μου φαίνεται ????

Very Happy εφαρμογή το επιστόμιο με το μπώλ ΟΚ -ΝΟΝ ΦΙΛΤΕΡ- ΔΩΡΟ καλοκαιρινό
Back to top
SMOKETSES

PostPosted: Mon Jul 28, 2008 10:56 pm    Post subject: Reply with quote

Καλύτερη επεξήγηση, σε παρακλώ, γιατί δεν σε βλέπω ώστε να καταλάβω τι εννοείς..........

http://smoketses.blogspot.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Marbella

PostPosted: Wed Jul 30, 2008 12:47 pm    Post subject: Reply with quote

SMOKETSES wrote:
Από τις φωτογραφίες, όμως φαίνεται ότι έχει ΚΑΚΗ εφαρμογή το επιστόμιο με το μπώλ.Συμβαίνει αυτό ή μου φαίνεται ????

ΝΟΝ ΦΙΛΤΕΡ αγγλικό κάπνισμα
Back to top
Johnkits

PostPosted: Wed Jul 30, 2008 2:41 pm    Post subject: Reply with quote

Τι σχεσει εχει ο Pierre Cardin με τις πιπες?

ειμαι επιφυλακτικος σε τετοιου ειδους ονοματα μοδας.. εκαστος στο ειδος του αλλωστε

goku
BANNED

PostPosted: Wed Jul 30, 2008 2:44 pm    Post subject: Reply with quote

εχω δει και αλλες αυτης της μαρκας πιπες.ειναι σχετικα χαμηλου κοστους και φαινονταν στης φωτογραφιες χαμηλης ποιοτητας πιπες. δεν εχω καμια ιδεα για το πως καπνιζουν.

εχει κανεις πληροφοριες απο το που η longchamp επαιρνε τις πιπες και τις εντυνε με δερμα, ετσι ωστε να τις χαρακτηρησει δικες της? ηταν τουλαχιστον καποιες limited edition που ειχε βγαλει, δεν ξερω εαν υπηρξε ποτε μαζικη παραγωγη.

Desperado
Guest

PostPosted: Wed Jul 30, 2008 2:45 pm    Post subject: Reply with quote

Ίσως είναι σχετική και η ερώτησή μου: Ποια είναι η γνώμη σας για τις πίπες της Porsche? Σχεδιαστικά μου αρέσουν πολύ, αλλά θα ήμουν ιδιαίτερα επιφυλακτικός σε μία αγορά.
Back to top
goku
BANNED

PostPosted: Wed Jul 30, 2008 2:47 pm    Post subject: Reply with quote

Θοδωρη εκτος απο σχολια πολιτων οτι καπνιζουν καλα-κατι που δεν εμπιστευομαι αλλα και δεν απορρυπτω- το μονο που εχω στο μυαλλο μου ειναι οτι τις θεωρω απολυτα κιτσ! Laughing
Johnkits

PostPosted: Wed Jul 30, 2008 2:49 pm    Post subject: Reply with quote

Desperado wrote:
Ίσως είναι σχετική και η ερώτησή μου: Ποια είναι η γνώμη σας για τις πίπες της Porsche? Σχεδιαστικά μου αρέσουν πολύ, αλλά θα ήμουν ιδιαίτερα επιφυλακτικός σε μία αγορά.

υπαρχει καποιο αναλογο λινκ να δουμε?

Παντως σε αναπτηρες η Porsche εχει κανει πολυ κακη δουλεια ... μπορει να ειναι ωραιοι αισθητικα αλλα αν δεν αναβουν τοτε τι να τους κανεις?

Desperado
Guest

PostPosted: Wed Jul 30, 2008 3:05 pm    Post subject: Reply with quote

Πράγματι, οι αναπτήρες εκτός από προβλήματα στο άναμμα, ξεβάφουν κιόλας.
Ένα είναι σίγουρο (για μένα), ότι αγοράζοντας μία πίπα (ή και έναν αναπτήρα) Porsche, κατά τουλάχιστον 50% πληρώνεις τη φίρμα.
Και κάτι άλλο. Με ενοχλεί, και με αποτρέπει από αγοραστή, όταν μία εταιρία θεωρεί υποχρέωσή της να βγάζει στην αγορά και ένα κάρο άλλα αντικείμενα άσχετα με το βασικό της προϊόν. Και για να επανέλθουμε και στην Pierre Gardin πίπα, θα το δικαιολογούσα μόνο αν με την αγορά ενός κοστουμιού, σου έδιναν και δώρο μία πίπα.
Back to top
bluesb

PostPosted: Wed Jul 30, 2008 3:32 pm    Post subject: Reply with quote

Desperado wrote:

Reverse engineering:
Αν έβγαζε η Stanwell που και πού κανα αυτοκίνητο, ή η peterson κανα κουστούμι, θα το αγόραζε κάποιος? Very Happy
Προσωπικά όχι. Αλλά πάλι ίσως δεν είμαι αρκετά ανοιχτό μυαλό. Τι να πώ. Κάποιοι πληρώνουν για να πάρουν πίπες porche, ναι. Αν είχα τα χρήματα θα προτιμούσα μια baff, η περίπου 5 stanwell. Θα κρατούσα και μια φωτογραφία να κοιτάζω την πόρσε...
Και θα έκανα wallpaper την υποθετική φωτογραφία που ένας οδηγός porsche θα κάπνιζε stanwell. Έκαστος στο είδος του, και λίγο παραπέρα εντάξει, όχι και εντελώς κατ' εμέ.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Iordanis

PostPosted: Wed Jul 30, 2008 6:35 pm    Post subject: Reply with quote

Desperado wrote:

Καιρό τώρα κορτάρω μιά 909 αλλά ένας από μας (ονόματα δεν λέμε) με απειλεί ότι θα ενημερώσει όλα τα μέλη αν το κάνω!
Back to top
View user's profile Send private message
fairlight

PostPosted: Wed Jul 30, 2008 9:53 pm    Post subject: Reply with quote

Desperado με τα λεφτά που θα δώσεις για την Porsche μπορείς να πάρεις μία DUNHILL.

Που με τόση παράδοση απο πίσω αν είναι υπερκοστολογημένες οι dunhill καταλαβαίνεις τι γίνεται με τις Porsche Laughing
Back to top
Desperado
Guest

PostPosted: Wed Jul 30, 2008 10:35 pm    Post subject: Reply with quote

Σέβομαι την παράδοση που υπάρχει πίσω από την Dunhill. Η περίφημη Shell Briar (βλ. φωτό) είναι η αγαπημένη μου. Από την άλλη δεν μπορώ παρά να εκφράσω την απογοήτευσή μου όταν επισκέφτηκα γεμάτος προσδοκίες το κατάστημα του Dunhill στο Λονδίνο. Εξαιρετικό κατάστημα, μόνο που από πίπες ήταν κάτω του μετρίου (με πολύ λίγο χώρο αφιερωμένο σε πίπες) και άθλιο σε καπνούς (ότι τους ζητούσα τους έλειπε, και στο τέλος έφυγα με πέντε κουτάκια που συν τοις άλλοις ήταν και πανάκριβα). Βέβαια στα πούρα η κατάσταση ήταν στο άλλο άκρο. Τεράστιος χώρος με δερμάτινες πολυθρόνες και ακριβώς δίπλα ένας τύπος που σου έκανε το παραδοσιακό ξύρισμα με πινέλο και ξυράφι. Χλιδή! Αλλά η απογοήτευση για τις πίπες μού έχει μείνει...
Back to top
fairlight

PostPosted: Wed Jul 30, 2008 11:40 pm    Post subject: Reply with quote

Ναι Desperado το έχω και δεί και εγώ το θέαμα αυτό και γενικά η αλήθεια είναι οτι η πορεία του οίκου τα τελευταία χρόνια είναι εντελώς απογοητευτική.

Αλλα το βασικό στοιχείο παραμένει, στοιχίζουν οσο οι porche οπότε γιατί να μην προτιμήσεις την πρώτη? Σε αυτήν την κατηγορία χρημάτων υπάρχουν βέβαια πολύ καλύτερες επιλογές και απο τις 2.
Back to top
Desperado
Guest

PostPosted: Wed Jul 30, 2008 11:51 pm    Post subject: Reply with quote

Fairlight συμφωνώ 100% μαζί σου.
Πιστεύω οτι ο κύκλος Πίπες Dunhill έχει κλείσει. Η αξία τους πλέον είναι συλλεκτική. Και αναφέρομαι στις πίπες που φτιάχνονταν στα εργοστάσια του Ηνωμένου Βασιλείου, κι όχι από εδώ και από εκεί κατόπιν παραγγελίας. Και για να μην παρεξηγηθώ, απλά δεν μου αρέσει να αγοράζω μία φίρμα π.χ. γερμανική και να μαθαίνω αργότερα ότι το προϊόν κατασκευάστηκε π.χ. στην Κίνα. Προτιμώ να γράφει πάνω Made in China.
Αλλά τώρα μάλλον σκαλίζουμε πληγές...
Back to top
vangelakas

PostPosted: Mon Aug 04, 2008 2:38 pm    Post subject: Reply with quote

Μάλιστα... Μεγάλη η απόρριψις πρός τά πιερκαρδέν! Κι εγώ είχα χαρεί πού ηγόρασα μία, προχθές...
Post new topic   Reply to topic    pipeclub.gr Forum Index -> Φωτογραφίες από πίπες All times are GMT + 2 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum