| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
nani23

Joined: 13 May 2010 Posts: 1965 Location: Pillars of Creation nebula
|
Posted: Thu Oct 25, 2012 11:40 am Post subject: Steve Liskey |
|
|
Ο Steve Liksey είναι ένας αλλόκοτος κατασκευαστής.
Αρχικά επιμένει να φτιάχνει τις πίπες του από την αρχή χωρίς τόρνο.Shaping στον δίσκο και τρύπημα ξύλου και επιστομίου στο κολωνάτο δράπανο.
Επέλεξε να φυτέψει και μόνος του το κύριο μέρος των κατασκευών του, το μπαμπού.
Οι πίπες που τον έκαναν γνωστό και ξεχωριστό ήταν κάτι μικρά prince με μπαμπού.
Αφού το συλλέξει και το ξεράνει αρχίζει από το μπαμπού και μετά φτιάχνει το ρείκι.Έτσι επιλέγει το τέλειο κομμάτι που θα ταιριάζει σίγουρα με την υπόλοιπη κατασκευή και τελειώνοντας προσθέτει και τα "ματια" από Ivory στους ξεφτυσμένους κόμπους του μπαμπού. _________________ Ίσιος, άφιλτρος Vaperιστής και.....
Κατασκευαστής:
http://www.michailkyriazanos.com/ |
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Thu Oct 25, 2012 12:04 pm Post subject: |
|
|
Δεν είναι κι άσχημες οι πρώτες _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
ilias4

|
Posted: Thu Oct 25, 2012 12:43 pm Post subject: |
|
|
το πιθανόν απαίδευτο μάτι μου ικανοποιείται απο το θέαμα.  _________________ Χαίρε κόσμημα μέσα στο λωτό.
Virginia,Burley και ολίγην εκλεκτή Latakia |
|
| Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Thu Oct 25, 2012 2:16 pm Post subject: Re: Steve Liskey |
|
|
| nani23 wrote: |
Αρχικά επιμένει να φτιάχνει τις πίπες του από την αρχή χωρίς τόρνο.Shaping στον δίσκο και τρύπημα ξύλου και επιστομίου στο κολωνάτο δράπανο. |
Σωστόόός !
| nani23 wrote: | | Αφού το συλλέξει και το ξεράνει αρχίζει από το μπαμπού και μετά φτιάχνει το ρείκι. |
Άμα το σκεφτείς,αυτός ο τρόπος εργασίας [άμα τον συνηθίσεις] βολεύει. _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
| Back to top |
|
 |
Marbella

|
Posted: Thu Oct 25, 2012 8:36 pm Post subject: |
|
|
έχει συλλέξει κάποια στυλ και τα πάντρεψε, στο δικό μου μάτι εμφανίζονται με δυσαρμονία .Καλός τεχνίτης αλλά αυτό δεν είναι αρκετό.  _________________ !! Πάντα όρθιοι και γεμάτα μπόλ !!
I don't want any of your statistics; I took your whole batch and lit my pipe with it. Mark Twain. |
|
| Back to top |
|
 |
antonis

|
Posted: Thu Oct 25, 2012 8:49 pm Post subject: |
|
|
εμενα μου αρεσουν παντως παραπολυ
εχει στιλ highgrade |
|