| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
pv2v

|
|
| Back to top |
|
 |
WoodTurningGR

|
Posted: Wed Jun 01, 2011 6:38 pm Post subject: |
|
|
Η καλοκαιρινή διάθεσή μας και το ντεκόρ του με τα βότσαλα, ίσως κάνει εύκολη τη θετική κριτική για τον Elliot Skip.
Ομως πράγματι έχει πετυχημένους συνδυασμούς υλικών και χρωμάτων και όμορφα συνταιριασμένα ρουστίκ.
Ψάχνεται κι αυτός. Αλλά όταν ψάχνεται, για μένα βρίσκει στόχο με σωστή αισθητική, είναι παιχνιδιάρης και αποπνέει μιά μυρωδιά "φρέσκου".
Οσο κι αν το κλασσικό έχει ξεχωριστή αρχοντιά, δεν χρειάζεται να πω ότι τέτοιου είδους συνδυασμοί είναι του γούστου μου...
(Εκτός από το επιστόμιο της τελευταίας, που βρήκε κάτι μπροστά του και το κότσαρε...) _________________ Κατασκευαστής καπνοσυρίγγων http://www.kg-pipes.gr |
|
| Back to top |
|
 |
pv2v

|
Posted: Wed Jun 01, 2011 6:52 pm Post subject: |
|
|
| Ναι χαλασε και τα ωραια νερα της πιπας. |
|
| Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Wed Jun 01, 2011 7:32 pm Post subject: |
|
|
[Πάλι θα γίνω κακός] !
Γιατί μού έρχεται στο νού το τραγούδι "Στού γυαλού τα βοτσαλάκια" ; ; ; _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
| Back to top |
|
 |
pra9617

|
Posted: Wed Jun 01, 2011 9:37 pm Post subject: |
|
|
Καλος ο μαστορας _________________ Χρηστος . Ο καθενας καταλαβαινει αυτο που φαινεσαι,λιγοι καταλαβαινουν αυτο που εισαι. ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ |
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Wed Jun 01, 2011 10:19 pm Post subject: |
|
|
Πρωτότυπη η τρίτη από το τέλος. Σαν ένα φύλο να ακουμπάει το μπωλ  _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
Memphis

Joined: 30 Jul 2010 Posts: 3074 Location: Ανδρός, Νάξος, Κως, Αμοργός, Σαλαμίνα, Ν.Μάκρη, Κολωνός.
|
Posted: Thu Jun 02, 2011 12:25 pm Post subject: |
|
|
| Erinmore wrote: | Πρωτότυπη η τρίτη από το τέλος. Σαν ένα φύλο να ακουμπάει το μπωλ  |
+1
κι όμορφη ... _________________ Κώστας.
Charles Bukowski (1920-1994)
If you spend all your time trying,
then all you're doing is trying.
So don't try. Just do! |
|
| Back to top |
|
 |
|