| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
pv2v

|
Posted: Wed May 25, 2011 6:25 pm Post subject: Rafael Martin- Martin pipes |
|
|
Ισπανος ο οποιος παραλαμβανοντας το καταστημα του πατρος -ειδη καπνιστου- προσεθεσε και τις δικες του δουλειες.
Martin1
Martin2
(το Νο2 ειναι στα Ισπανικα). |
|
| Back to top |
|
 |
WoodTurningGR

|
Posted: Wed May 25, 2011 7:10 pm Post subject: |
|
|
Καιρό είχα να δω μία εντελώς πρωτότυπη δουλειά.
Τόχει ο άνθρωπος! _________________ Κατασκευαστής καπνοσυρίγγων http://www.kg-pipes.gr |
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Wed May 25, 2011 9:12 pm Post subject: |
|
|
Ναι πρωτότυπες αλλά εμένα μου αρέσει μόνο η πρώτη  _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
taki

Joined: 06 Nov 2010 Posts: 1437 Location: somewhere on Earth
|
Posted: Wed May 25, 2011 11:25 pm Post subject: |
|
|
| Erinmore wrote: | Ναι πρωτότυπες αλλά εμένα μου αρέσει μόνο η πρώτη  |
Κοίτα, το κλασσικό σχέδιο και, άντε και κάποιες παραλλαγές του, είναι πάντα πιό ευπρόσδεκτο. Οι Γάλλοι, που τα έφτιαξαν σαν θεμελιώδη σχέδια στις πίπες τον 19 αιώνα, για να τα βρούνε πειραματίστηκαν πάνω σε εκατομμύρια πίπες και όχι τυχαία τα παγιώσανε σαν μοντέλλα κατασκευής. Τέλος τα πήραν οι Εγγλέζοι και, κατά τα ειωθώτα, καθιέρωσαν τα σχέδια και τους δώσανε και όνομα.
Το Δανέζικο στυλ, σίγουρα πρωτοτύπησε πάνω στα κλασσικά, αλλά πολλοί το ...παραξηλώσανε!
(Βέβαια και στις τιμές!)  _________________ “Your time is limited,
so don’t waste it living someone else’s life.” Steve P. Jobs
(O χρόνος σας είναι περιορισμένος, γι΄αυτό μην τον σπαταλάτε ζώντας την ζωή κάποιου άλλου.)
______________________________________________________________ |
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Wed May 25, 2011 11:39 pm Post subject: |
|
|
| taki wrote: | | Erinmore wrote: | Ναι πρωτότυπες αλλά εμένα μου αρέσει μόνο η πρώτη  |
Κοίτα, το κλασσικό σχέδιο και, άντε και κάποιες παραλλαγές του, είναι πάντα πιό ευπρόσδεκτο. Οι Γάλλοι, που τα έφτιαξαν σαν θεμελιώδη σχέδια στις πίπες τον 19 αιώνα, για να τα βρούνε πειραματίστηκαν πάνω σε εκατομμύρια πίπες και όχι τυχαία τα παγιώσανε σαν μοντέλλα κατασκευής. Τέλος τα πήραν οι Εγγλέζοι και, κατά τα ειωθώτα, καθιέρωσαν τα σχέδια και τους δώσανε και όνομα.
Το Δανέζικο στυλ, σίγουρα πρωτοτύπησε πάνω στα κλασσικά, αλλά πολλοί το ...παραξηλώσανε!
(Βέβαια και στις τιμές!)  |
Είμαι κλασσικούρας φίλε Τάκη το έχω δηλώσει άλλωστε. Τώρα βέβαια μπορεί να υπάρχει κάτι special αλλά μέσα στα πλαίσια μου. Όχι πολλά φρου φρου κι αρώματα  _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
taki

Joined: 06 Nov 2010 Posts: 1437 Location: somewhere on Earth
|
Posted: Wed May 25, 2011 11:49 pm Post subject: |
|
|
| Erinmore wrote: |
Είμαι κλασσικούρας φίλε Τάκη το έχω δηλώσει άλλωστε. Τώρα βέβαια μπορεί να υπάρχει κάτι special αλλά μέσα στα πλαίσια μου. Όχι πολλά φρου φρου κι αρώματα  |
Κι΄εγώ μιά απ'τα ίδια!  _________________ “Your time is limited,
so don’t waste it living someone else’s life.” Steve P. Jobs
(O χρόνος σας είναι περιορισμένος, γι΄αυτό μην τον σπαταλάτε ζώντας την ζωή κάποιου άλλου.)
______________________________________________________________ |
|
| Back to top |
|
 |
Marbella

|
Posted: Thu May 26, 2011 2:29 pm Post subject: |
|
|
| WoodTurningGR wrote: | Καιρό είχα να δω μία εντελώς πρωτότυπη δουλειά.
Τόχει ο άνθρωπος! | Μαζί σου ,έχει το κάτι άλλο  _________________ !! Πάντα όρθιοι και γεμάτα μπόλ !!
I don't want any of your statistics; I took your whole batch and lit my pipe with it. Mark Twain. |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Fri Jun 24, 2011 9:47 am Post subject: |
|
|
Martin Raffa 3.jpg: Πολυ ωραιοα σκαλισμα,επιλογη χρωματων σε μπολ-επιστομιο και σκαλιστο δαχτυλιδι.Ισως ειναι λιγο φανταχτερες αλλα μου αρεσουν σαν συνολο παρα πολυ! _________________ '
Πίπες και Καπνοί: http://pipe-smoke.blogspot.com
James Bond 007: «Τα άσυλά μας είναι γεμάτα με ανθρώπους που νομίζουν πως είναι Ναπολέων ή Θεός» |
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Fri Jun 24, 2011 11:31 am Post subject: |
|
|
| Σιδ.Σταυρός wrote: | | Martin Raffa 3.jpg: Πολυ ωραιοα σκαλισμα,επιλογη χρωματων σε μπολ-επιστομιο και σκαλιστο δαχτυλιδι.Ισως ειναι λιγο φανταχτερες αλλα μου αρεσουν σαν συνολο παρα πολυ! |
Με το μαύρο επιστόμιο για να συμφωνήσω μαζί σου  _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
|