| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
ilias4

|
Posted: Thu Jul 28, 2011 8:18 pm Post subject: ΥΓΡΟΣΤΑΤΙΚΗ ΑLEXANDER... |
|
|
| ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ(1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ΚΑΠΝΟΣΥΡΙΓΓΑΣ)-ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ FORUM...ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΟΝ Κο ΖΑΒΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΥΓΡΟΣΤΑΤΙΚΗ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΛΟΙΠΕΣ ΠΙΠΕΣ ΦΙΛΤΡΟΥ. |
|
| Back to top |
|
 |
takis

Joined: 08 Sep 2009 Posts: 2865 Location: ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, Ν. ΜΑΚΡΗ
|
Posted: Thu Jul 28, 2011 8:54 pm Post subject: |
|
|
Καλησπέρα Ηλία, καλώς μας ήρθες και καλά διαβάσματα, έχεις πάρα πολλά να μάθεις και το σπουδαιότερο για μένα είναι πως η πίπα δεν είναι τσιγάρο, θέλει δηλ. ήρεμο και αργό κάπνισμα, την αφήνεις να σβήνει αφού πάρεις αυτό που θες και όταν ίσως μετά από μισή ώρα θες να ξανακαπνίσεις, την ξαναανάβεις για να πάρεις τη γεύση σου. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνεις 3-4 μπολ την ημέρα. Αν δε βαριέσαι γράψε μας δυό λόγια για σένα όπως τι καπνίζεις, πόσες και τι πίπες έχεις και εδώ θάθελα να σου πω πως διάλεξες μια τίμια πίπα του κυρίου Αλέξανδρου που για όσους καπνίζουν με υγροπαγίδα, τις θεωρούν από τις καλλίτερες. Αν μπορείς βάλε μας και φωτο της πίπας.
Επίσης αν θες σε παρακαλώ μη χρησιμοποιείς κεφαλαία, γιατί εμείς εδώ τα βάζουμε μόνο όταν θέλουμε να φωνάξουμε κάτι δυνατά!!!
Τέλος πιστεύω πως είσαι πάνω από 18 ετών!!!
 _________________ "Τα πτυχία copies κτώνται"
Πεφωτισμένη Δεσποτεία...
Τάκης Γεωργιόπουλος
----------------------------
http://www.filotypo.com/ |
|
| Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Thu Jul 28, 2011 9:38 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ήρθες Ηλία. Πριν καταλήξεις τι τύπος καπνιστής πίπας είσαι καλό είναι να δοκιμάσεις όλα τα είδη φιλτραρίσματος (η υγροστατικές είναι είδος φίλτρου) και τις άφιλτρες. Να δοκιμάσεις επίσης τρόπους καπνίσματος από το πολύ νευρικό έως το απόλυτα ήρεμο σε κάθε είδος φίλτρου ή άφιλτρου για να δεις τι σου πάει εσένα. Μην ακούς κανένα κατασκευαστή που ισχυρίζεται ότι το δικό του σύστημα είναι το καλύτερο. Το φιλτράρισμα είναι καλό αλλά επίσης καλό είναι το φιλτράρισμα (μείωση) των ημερησίων μπολ. _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
| Back to top |
|
 |
ilias4

|
Posted: Fri Jul 29, 2011 1:00 am Post subject: |
|
|
[size=12][size=9][size=7][size=12][size=24][size=18][size=12]Παιδιά ευχαριστώ για το καλωσόρισμα..Δηλώνω αν μη τι άλλλο ενθουσιασμένος με το όλο concept.Ξεκίνησα λοιπόν,να ασχολούμαι με την ''τελετουργία" αυτή παρακινούμενος απο έναν πρώην καθηγητή μου,χρόνιο καπνιστή καπνοσύριγγας.Μέχρι πρότινος το τσιγάρο έδινε και έπαιρνε ώσπου πριν μια εβδομάδα ακριβώς ξεκίνησα(έστω και αργά) την αναζήτηση απόλαυσης στο κάπνισμα..Με ένα budget λοιπόν της τάξεως των 500-550 ευρώ αγόρασα 6 πίπες(3 pipex,1 Alexander τις αλλες δυο δεν θυμάμαι) φιλτρου,έναν Captain black gold αμερικάνικο,ένα tin Erinmore και τα λοιπά σύνεργα(τσαντάκι,το γνωστό τσέχικο πατητήρι,μάκτρα,φτηνό αναπτηράκι πέτρας).Εδώ και μια εβδομάδα παιδιά ευχαριστιέμαι το κάπνισμα,πράγμα το οποίο δεν έκανα 10 χρόνια τώρα(28 ετών είμαι)!!!!Σ αυτό βέβαια έχει συμβάλλει και ο διαφορετικός τρόπος καπνίσματος..Αργά τραβήγματα,ελάχιστη ποσότητα καπνού στα πνευμόνια,ουσιαστική γεύση σε ουρανίσκο και μύτη.Καπνίζω 3 μπωλ(με διαφορά 2-3 ώρες) την ημέρα του 1/3 μιας και τις στρώνω ενώ το όλο τελετουργικό και η αισθητική απλά με απογειώνουν.Πράγματι όμως αν και καθόλου έμπειρος η υδροστατική μου φάνηκε διαφορετική απ την άπλη φίλτρου.Αnyway,ας μη συνεχίσω αλλο το παραλήρημά μου..Αύριο θα ανεβάσω τη φωτογραφία..Η δουλειά που έχει γίνει στο forum είναι φανταστική!!!
Keep going!!!!!!!!!!!!! |
|
| Back to top |
|
 |
ηλιας-5

|
Posted: Fri Jul 29, 2011 6:07 am Post subject: |
|
|
Eσύ είσαι το νούμερο 4 ;
Kαλώς ήρθες !! |
|
| Back to top |
|
 |
pv2v

|
Posted: Fri Jul 29, 2011 6:47 am Post subject: |
|
|
| Καλως ηρθες,καλη παραμονη να εχεις. |
|
| Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Fri Jul 29, 2011 7:48 am Post subject: |
|
|
Καλώς όρισες και καλή παραμονή.
Εγώ έχω μόνο πίπες alexander και σε διαβεβαιώνω πώς όποτε επιχείρησα να καπνίσω με άλλη πίπα δεν το ευχαριστήθηκα (εκτός ελαχίστων περιπτώσεων)
Πάντως πριν καταλήξεις ακολούθησε τη τακτική που σου προτείνει ο κύριος kodikos.
| ilias4 wrote: | | ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΟΝ Κο ΖΑΒΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΥΓΡΟΣΤΑΤΙΚΗ.. | Να σε δώ μετά τη πέμπτη αγορά, αν θα λές τα ίδια  _________________ Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:
αυτόν που έχει, αυτόν που δείχνει κι αυτόν που θέλει να νομίζει ότι έχει...
Latakia-Oriental
http://smoketses.blogspot.com
|
|
| Back to top |
|
 |
WoodTurningGR

|
Posted: Fri Jul 29, 2011 8:41 am Post subject: |
|
|
Καλώς μας ήρθες Ηλία! _________________ Κατασκευαστής καπνοσυρίγγων http://www.kg-pipes.gr |
|
| Back to top |
|
 |
TheGreatDalmuti

|
Posted: Fri Jul 29, 2011 12:43 pm Post subject: |
|
|
Είναι τεράστια ειρωνία που τώρα λείπει ο Taki...
Καλώς ήλθες.
Έχουν γραφτεί πολλά στο φόρουμ για τον κύριο Ζαβό και τις Alexander. Ψάξε διάβασε. _________________ Politically incorrect.
In theory, there's no difference between theory and practice. In practice, there is. |
|
| Back to top |
|
 |
ilias4

|
Posted: Fri Jul 29, 2011 2:58 pm Post subject: |
|
|
Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα το ψάξω όσο δεν πάει..προσπαθώ να αποστείλω τις φωτό απ τις Αlexander μου αλλά δεν μπορώ να μείωσω τα μεγέθη των φωτό..ξεπέρνούν το ένα GB..Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιος τρόπος;
υ.γ "Είναι τεράστια ειρωνία που τώρα λείπει ο Taki.." ??????????? |
|
| Back to top |
|
 |
tso-giannis

|
|
| Back to top |
|
 |
thinAir

|
Posted: Fri Jul 29, 2011 4:29 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ήρθες συνονόματε!
Υπομονή, με τον καιρό θα καταλάβεις τις διαφορές ανάμεσα στις πίπες. |
|
| Back to top |
|
 |
takis

Joined: 08 Sep 2009 Posts: 2865 Location: ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, Ν. ΜΑΚΡΗ
|
Posted: Fri Jul 29, 2011 6:18 pm Post subject: |
|
|
| ilias4 wrote: |
εδώ είμαι εγώ!!!  _________________ "Τα πτυχία copies κτώνται"
Πεφωτισμένη Δεσποτεία...
Τάκης Γεωργιόπουλος
----------------------------
http://www.filotypo.com/ |
|
| Back to top |
|
 |
yannis_k

|
Posted: Fri Jul 29, 2011 11:01 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ήρθες Ηλία !!!!
 _________________ .
Ποτέ μην τα βάζεις με ένα γουρούνι. Και οι δυο θα βρωμίσετε αλλά το γουρούνι θα το ευχαριστηθεί. |
|
| Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Sat Jul 30, 2011 8:32 am Post subject: |
|
|
| ilias4 wrote: | | .......αλλά δεν μπορώ να μείωσω τα μεγέθη των φωτό..ξεπέρνούν το ένα GB..Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιος τρόπος; | Για κάνε ένα κλίκ εδώ και εδώ. Θα σε βοηθήσει νομίζω. _________________ Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:
αυτόν που έχει, αυτόν που δείχνει κι αυτόν που θέλει να νομίζει ότι έχει...
Latakia-Oriental
http://smoketses.blogspot.com
|
|
| Back to top |
|
 |
thinAir

|
Posted: Sat Jul 30, 2011 10:07 am Post subject: |
|
|
| takis wrote: | | ilias4 wrote: |
εδώ είμαι εγώ!!!  |
Μάλλον τον takis ενοούσε ... |
|
| Back to top |
|
 |
ilias4

|
Posted: Sat Jul 30, 2011 10:19 am Post subject: |
|
|
| Smoketses ευχαριστώ για τη βοήθεια!!!αυτές λοιπόν είναι οι πρώτες μου υγροστατικές Αlexander..οποιοδήποτε σχόλιο θετικό και αρνητικό ειναι ευπρόσδεκτο,προς γνώσιν και ενημέρωσιν!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| Back to top |
|
 |
pv2v

|
Posted: Sat Jul 30, 2011 4:48 pm Post subject: |
|
|
Να τις χαιρεσαι.Στην πρωτη δεν μπορω να καταλαβω το μηχανισμο πως ειναι.
Στην δευτερη ξερω. |
|
| Back to top |
|
 |
|