|
pipeclub.gr Hellenic Pipe Smokers Forum
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
nektarios

|
Posted: Tue Dec 27, 2011 6:55 pm Post subject: KAΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ-Νεκτάριος |
|
|
Αγαπητοί φίλοι σας χαιρετώ, επανήλθα στο φόρουμ μετά απο μιά αρκετά μεγάλη απουσία, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και δραστηριοτήτων που δεν μου ήταν εύκολο να είμαι παρών στα διάφορα γραφόμενα και τεκταινόμενα του αγαπητού μας forum,φυσικά
παρακολουθούσα το site και ενημερωνόμουν ανελλιπώς για τις αμέτρητες συζητήσεις σας, που αποτελούνταν απο χιούμορ,αντιπαραθέσεις (ελληνικό
στοιχείο),ενημερώσεις για το πάθος μας, σχολιασμούς γεγονότων,βοήθεια σε νεώτερους για τα καπνοσυρίγγια και τους καπνούς,τις συγκεντρώσεις
σας-(που θα πάει κάποια στιγμή θα τα πούμε απο κοντά {Ας όψεται η Μάνα Πατρίδα}).
Επίσης είμαι πολύ χαρούμενος,γιατί μέσα απο το forum, άδραξαν την ευκαιρία και παρουσιάστηκαν καινούργιοι κατασκευαστές,όπως ό ταλαντούχος ArtisVentus που εξελίσεται σε Ελληνα "Τom Eltang" (Με όποιον δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις{κατά forum "Woodturning"} και ο Νani23 που εάν αφήσει λίγο ελεύθερο τον εαυτό του θα εξελιχθεί σε "Giorgio Musicò" και φυσικά δεν ξεχνώ τον αγαπητό Καπετάν Αντώνη Σάλα που τα καπνοσυρίγγια του {Μιλάνε στην ψυχή},τον Saviero που είναι καλός καλλιτέχνης και δουλεύει-ζεί το ρείκι μέσα απο την μάνα γή (θέλουμε και άλλα να δούμε).
Ε! όλα αυτά με κάνουν περήφανο και φυσικά κυρίες και κύριοι (σύγγνώμη δεν το ξέχασα, έχουμε και κυρίες στο forum) δεν έχουμε να ζηλέψουμε
τίποτα απο τους ξένους κατασκευαστές, γιατί και καλά ρείκια έχουμε στην Ελλάδα και παλιά και νέα ταλέντα, που έχουν να μας επιδείξουν,
καλλιτεχνήσουν και να αναδείξουν την χώρα μας σε επίπεδο διεθνές, σιγά-σιγά και προπάντων με ταπεινότητα και αγάπη για αυτό που κάνουν και
όλα θα έρθουν.
Επίσης τους ερασιτέχνες mastro piparous όπως τον {"ΣΣ" SERLOK HOLMS} που εάν είχε εργαλεία θα ζωγράφιζε,και με τα ανεκτίμητα blog που διατηρούν ο προαναφερθείς "ΣΣ" και ο "Smoketses" (Γειά σου αδελφέ Γιώργο, και με στενοχωρεί που δεν σε βλέπω να γράφεις) όπου έχουν
βοηθήσει πολύ κόσμο και πολλές τσέπες να μην αδειάσουν, με τις παγκόσμιες περιηγήσεις τους στα ευγενή καπνά που μας χαιδεύουν τους
ουρανίσκους και μας γεμίζουν τους θύλακες με ευφορία.
Γειά σου επίσης {My brothers in arms Tάκη με το εξαίσιο,απρόσμενα κυκλωτικό χιούμορ σου και τις εύστοχες παρατηρήσεις σου,δεν είναι τυχαίο ούτως ή άλλως, ίδιους δασκάλους είχαμε}.
Γειά σου kodike (Πιτσιρικά), Τάσο θέλω να τα πούμε κάποια στιγμή.
Γειά σου Καπετάν-Τάκη (p2v2) και Μarbella (Nίκο) με τις εξαίσιες και άπειρες ενημερώσεις πάνω σε κατασκευαστές του διεθνούς χώρου,ευχαριστώ πολύ.
Γειά σου "Erinmore" (Aργύρη) ψυχή του FORUM με τις σοβαρές αλλά και καυστικές μερικές φορές διασαφηνίσεις, όσο αφορά καπνά αλλά και
συζητήσεις,να είσαι πάντα καλά.
Γειά σου "T G Dalmοutie" ανακατωσούρα του forum, είσαι το πιπέρι και το αλάτι μας με την καλλή έννοια πάντα,μας έλειψαν οι φωτογραφίες σου και
η ανάλυσή τους.
Γειά σου "Τaki " Eλληνα εξ'Ιταλίας που είσαι;
Γειά σου "Papadopp" με τις ωραίες φιλοσοφημένες εκφράσεις σου, μας λείπεις.
Γειά σου Hetfield1979, Memphis, tso-giannis,
Γειά σου ΤhinAir,LMAN (παιδιά έχετε λίγο το νού σας, προσπαθούν φίλοι μου να γραφτούν στο forum και υπάρχει καθυστέρηση στα password, πρέπει να βάζουμε βίσμα κάθε φορά για να γραφτεί κάποιος)
Γειά σου einsatz,limontselo,nanita (Κορίτσια μην σταματάτε να γράφετε,το forum έχει ανάγκη και απο άλλες φωνές)
Γειά σου Deimitori, βοηθέ του SERLOK,Μr Watson,έχεις αναδειχθεί σε αναπόσπαστο μέλλος του forum,χαίρομαι για αυτό.
Γειά σου antonis (Κακώς σταμάτησες να μας δείχνεις τις πίπες σου,είναι αριστουργήματα και βλέπουμε και κάτι διαφορετικό,περιμένω-περιμένουμε
και άλλα).
Γειά σου GIATSOS (Φτιάχνεις ωραία Tamper,συνέχισε.....)
Γειά σου teo5 (Συνέχισε να μας δείχνεις τις αγορές σου με τα παρελκόμενά τους είναι ωραία και χαίρομαι που χαίρεσαι)
Γειά σου spartan,erenial, _Tiggrone, yannis_k, Kapetanios, steliosamos, ηλιας-5, lefteris, pra9617, eliadesm, Regulus, musicpipe, ilias4, vangelakas, antones, paolo21r και σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά του εκλεκτού μας Forum.
Και επειδή δεν έχει τελειωμό το νήμα σας χαιρετώ όλους και θα τα λέμε στο forum,
KAΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ,
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΣ, ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ ΣΑΝ ΤΑ PUMA TA EΛΙΚΟΠΤΕΡΑ.
Με σεβασμό σε όλους
Νεκτάριος
Description: |
|
Filesize: |
33.28 KB |
Viewed: |
3797 Time(s) |

|
_________________ "ΣΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ" ΑΙΣΧΥΛΟΣ 525 - 456 π. Χ.
http://forum.pipeclub.gr/viewtopic.php?t=5906 |
|
Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Tue Dec 27, 2011 7:13 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ξανάρθες Νεκτάριε.
Πως μ' αρέσει να με λένε πιτσιρικά, κάτι που είναι πραγματικότις φυσικά
_________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
Back to top |
|
 |
pv2v

|
Posted: Tue Dec 27, 2011 7:45 pm Post subject: |
|
|
Συγκινητική επανεκκίνηση.Νάσαι καλά, καλή συνέχεια.
|
|
Back to top |
|
 |
GIATSOS

|
Posted: Tue Dec 27, 2011 7:59 pm Post subject: |
|
|
Καλός ήρθες και πάλι.
_________________ Δεν με φοβίζει ο θάνατος άλλα' ναι τα σπουδαία
το ν' αγαπάς να μη μπορείς ν' αλλάξεις την ιδέα.
Αριστείδης Χαιρέτης (Γιαλαύτης)! |
|
Back to top |
|
 |
giannis21r

|
Posted: Tue Dec 27, 2011 8:20 pm Post subject: |
|
|
Γεια σου Νεκταριε...
_________________ Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα. |
|
Back to top |
|
 |
WoodTurningGR

|
Posted: Tue Dec 27, 2011 8:30 pm Post subject: |
|
|
Αν μας έρθει και το 2012 σαν τον (επαν-)ερχομό του Νεκτάριου, ας μην είμαστε αισιόδοξοι, αλλά ευτυχείς!
Καλώς μας ήρθες πάλι ενθουσιώδη Ρόδιε!
_________________ Κατασκευαστής καπνοσυρίγγων http://www.kg-pipes.gr |
|
Back to top |
|
 |
pra9617

|
Posted: Tue Dec 27, 2011 10:21 pm Post subject: |
|
|
Ξανακαλωσορισες
_________________ Χρηστος . Ο καθενας καταλαβαινει αυτο που φαινεσαι,λιγοι καταλαβαινουν αυτο που εισαι. ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ |
|
Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Tue Dec 27, 2011 10:53 pm Post subject: |
|
|
kodikos wrote: |
Πως μ' αρέσει να με λένε πιτσιρικά, κάτι που είναι πραγματικότις φυσικά |
Θώργιε ! ! !
_________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Tue Dec 27, 2011 10:54 pm Post subject: |
|
|
Καλώς τον Νεκτάριο.
_________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Tue Dec 27, 2011 11:04 pm Post subject: |
|
|

(ξανα)
_________________ '
Πίπες και Καπνοί: http://pipe-smoke.blogspot.com
James Bond 007: «Τα άσυλά μας είναι γεμάτα με ανθρώπους που νομίζουν πως είναι Ναπολέων ή Θεός» |
|
Back to top |
|
 |
Memphis

Joined: 30 Jul 2010 Posts: 3074 Location: Ανδρός, Νάξος, Κως, Αμοργός, Σαλαμίνα, Ν.Μάκρη, Κολωνός.
|
Posted: Tue Dec 27, 2011 11:10 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ηρθες κι ξανά μαζί μας Νεκτάριε! ...
_________________ Κώστας.
Charles Bukowski (1920-1994)
If you spend all your time trying,
then all you're doing is trying.
So don't try. Just do! |
|
Back to top |
|
 |
ArtisVentus

|
|
Back to top |
|
 |
Deimitori

Joined: 07 Oct 2010 Posts: 6339 Location: Ηλιούπολη και Νέα Μάκρη Αττικής
|
Posted: Wed Dec 28, 2011 12:29 am Post subject: |
|
|
Καλώς όρισες και πάλι Νεκτάριε!
_________________ Πρίν πέσω στό κρεββάτι γιά ύπνο
βυθίζω ένα κλαράκι στήν καρδιά μου
να γίνει στ΄ όνειρό μου δάσος!
Δημήτρης Ποθητός
http://www.myspace.com/dimitrispothitos
http://skakistiko-kafeneio.blogspot.com
"A long cool smoke to calm a troubled world, an aroma to answer all life's worries - with the addition of rarest Yenidje leaf as the authentic Sobranie touch."
Balkan Sobranie |
|
Back to top |
|
 |
nektarios

|
Posted: Wed Dec 28, 2011 1:17 am Post subject: |
|
|
Σας ευχαριστώ πολύ καλοί μου φίλοι για την υποδοχή σας, είναι μεγάλη μου τιμή οι φιλοφρονήσεις σας.
Νεκτάριος
_________________ "ΣΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ" ΑΙΣΧΥΛΟΣ 525 - 456 π. Χ.
http://forum.pipeclub.gr/viewtopic.php?t=5906 |
|
Back to top |
|
 |
teo5

|
Posted: Wed Dec 28, 2011 2:57 am Post subject: |
|
|
Καλώς μας ξαναήρθες Νεκτάριε.
Τα καλά σου λόγια θα έπρεπε να μπουν σημείωση στο Καλώς ήρθατε, να ξέρει ο κόσμος με ποιους έχει να κάνει.
|
|
Back to top |
|
 |
musicpipe

|
Posted: Wed Dec 28, 2011 10:13 am Post subject: |
|
|
Καλώς ήρθες και πάλι Νεκτάριε.
|
|
Back to top |
|
 |
thinAir

|
Posted: Wed Dec 28, 2011 1:39 pm Post subject: Re: KAΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ-Νεκτάριος |
|
|
nektarios wrote: | Γειά σου ΤhinAir,LMAN (παιδιά έχετε λίγο το νού σας, προσπαθούν φίλοι μου να γραφτούν στο forum και υπάρχει καθυστέρηση στα password, πρέπει να βάζουμε βίσμα κάθε φορά για να γραφτεί κάποιος) |
Καλώς μας ξαναβρήκες Νεκτάριε.
Τα τρεχάματα δεν μας αφήνουν και εμάς, οπότε οι εγγραφές γίνονται μαζικά περίπου μια φορά την εβδομάδα. Που θα πάει, θα επανέλθουμε στους "εύλογους" χρόνους.
|
|
Back to top |
|
 |
Marbella

|
Posted: Wed Dec 28, 2011 3:49 pm Post subject: |
|
|
WoodTurningGR wrote: | Αν μας έρθει και το 2012 σαν τον (επαν-)ερχομό του Νεκτάριου, ας μην είμαστε αισιόδοξοι, αλλά ευτυχείς!
Καλώς μας ήρθες πάλι ενθουσιώδη Ρόδιε! | ΞΑΝΑ
_________________ !! Πάντα όρθιοι και γεμάτα μπόλ !!
I don't want any of your statistics; I took your whole batch and lit my pipe with it. Mark Twain. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|