| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Erinmore

|
Posted: Tue Jan 17, 2012 12:04 am Post subject: Dunhill Root Briar 3110 |
|
|
 _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
nektarios

|
Posted: Tue Jan 17, 2012 12:57 am Post subject: |
|
|
Απο το shank και μετά μου αρέσει απο δαχτυλίδι και πίσω στο επιστόμιο δεν μου αρέσει.Εντάξει Αργύρη μην μου πείς ότι "Αμα μου την χαρίζαν μην την έπαιρνες" Εμ! Βεβαίως-Βεβαίως εδώ αλλάζουν τα πράγματα.  _________________ "ΣΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ" ΑΙΣΧΥΛΟΣ 525 - 456 π. Χ.
http://forum.pipeclub.gr/viewtopic.php?t=5906 |
|
| Back to top |
|
 |
teo5

|
Posted: Tue Jan 17, 2012 1:46 am Post subject: |
|
|
| nektarios wrote: | Απο το shank και μετά μου αρέσει απο δαχτυλίδι και πίσω στο επιστόμιο δεν μου αρέσει.Εντάξει Αργύρη μην μου πείς ότι "Αμα μου την χαρίζαν μην την έπαιρνες" Εμ! Βεβαίως-Βεβαίως εδώ αλλάζουν τα πράγματα.  |
Νεκτάριε το άνοιγμα που κάνει στο τέλος του επιστομίου δεν σου αρέσει; |
|
| Back to top |
|
 |
Memphis

Joined: 30 Jul 2010 Posts: 3074 Location: Ανδρός, Νάξος, Κως, Αμοργός, Σαλαμίνα, Ν.Μάκρη, Κολωνός.
|
Posted: Tue Jan 17, 2012 10:17 am Post subject: |
|
|
Χάρμα οφθαλμού κι υπεροχή! ...  _________________ Κώστας.
Charles Bukowski (1920-1994)
If you spend all your time trying,
then all you're doing is trying.
So don't try. Just do! |
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Tue Jan 17, 2012 10:24 am Post subject: |
|
|
| nektarios wrote: | Απο το shank και μετά μου αρέσει απο δαχτυλίδι και πίσω στο επιστόμιο δεν μου αρέσει.Εντάξει Αργύρη μην μου πείς ότι "Αμα μου την χαρίζαν μην την έπαιρνες" Εμ! Βεβαίως-Βεβαίως εδώ αλλάζουν τα πράγματα.  |
Νεκτάριε, αν είχα την ευχέρεια θα την πλήρωνα γιατί το πιπί, τουλάχιστον από τις φωτογραφίες, φαίνεται χάρμα οφθαλμών. _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Tue Jan 17, 2012 10:40 am Post subject: |
|
|
Αυτή είναι για μένα. Πληροφοριακά την Κυριακή 22 Ιανουαρίου είναι του Αγίου Αναστασίου και είναι η γιορτή μου και δέχομαι δώρα.  _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
| Back to top |
|
 |
nektarios

|
Posted: Tue Jan 17, 2012 3:57 pm Post subject: |
|
|
| kodikos wrote: | Αυτή είναι για μένα. Πληροφοριακά την Κυριακή 22 Ιανουαρίου είναι του Αγίου Αναστασίου και είναι η γιορτή μου και δέχομαι δώρα.  |
Δεν γιορτάζεις την Κυριακή του Πάσχα, αλλά τώρα του "Πέρσου" ή είδες DUNHILL και έτσι πληροφοριακά για να ξέρουμε .
| teo5 wrote: | | nektarios wrote: | Απο το shank και μετά μου αρέσει απο δαχτυλίδι και πίσω στο επιστόμιο δεν μου αρέσει.Εντάξει Αργύρη μην μου πείς ότι "Αμα μου την χαρίζαν μην την έπαιρνες" Εμ! Βεβαίως-Βεβαίως εδώ αλλάζουν τα πράγματα.  |
Νεκτάριε το άνοιγμα που κάνει στο τέλος του επιστομίου δεν σου αρέσει; |
| Erinmore wrote: | | nektarios wrote: | Απο το shank και μετά μου αρέσει απο δαχτυλίδι και πίσω στο επιστόμιο δεν μου αρέσει.Εντάξει Αργύρη μην μου πείς ότι "Αμα μου την χαρίζαν μην την έπαιρνες" Εμ! Βεβαίως-Βεβαίως εδώ αλλάζουν τα πράγματα.  |
Νεκτάριε, αν είχα την ευχέρεια θα την πλήρωνα γιατί το πιπί, τουλάχιστον από τις φωτογραφίες, φαίνεται χάρμα οφθαλμών. |
Παιδιά δεν την έχω πιάσει δεν την έχω δεί την συγκεκριμένη (AD) απο κοντά, αλλά στην φωτό πάντα, που δεν είναι με φλάς αλλά με αντανάκλαση και προσπαθεί να πουλήσει η επιχείρηση με μια καλή φωτό (επαναλαμβάνομαι) απο δαχτυλίδι και πίσω φαίνεται ψεύτικο σαν πλαστικό δαχτυλίδι,χοντροκομμένο δεν είναι σε πρόσωπο με το shank και το επιστόμιο μοιάζει με σκληρό πλαστικό καλαμποκόπιπας, από shank και μπόλ είναι κούκλα δεν το συζητάμε,δείτε το λίγο καλύτερα,έχετε δεί άπειρες άλλες (AD) κάντε τις συγκρίσεις, έχει θέμα η εν΄λόγω πίπα,πρός το παρόν χαιρετώ, έχω δουλειά. _________________ "ΣΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ" ΑΙΣΧΥΛΟΣ 525 - 456 π. Χ.
|
| Back to top |
|
 |
TheGreatDalmuti

|
Posted: Tue Jan 17, 2012 4:19 pm Post subject: |
|
|
Νεκτάριε το δαχτυλίδι φαίνεται έτσι γιατί είναι φωτογραφημένο σε άσπρο φόντο με φλας, και το ασήμι δεν γράφει καλά έτσι. Το επιστόμιο και ειδικά το μπιτ είναι απλά μέτριο, όντως. _________________ Politically incorrect.
In theory, there's no difference between theory and practice. In practice, there is. |
|
| Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Tue Jan 17, 2012 5:47 pm Post subject: |
|
|
| nektarios wrote: | | kodikos wrote: | Αυτή είναι για μένα. Πληροφοριακά την Κυριακή 22 Ιανουαρίου είναι του Αγίου Αναστασίου και είναι η γιορτή μου και δέχομαι δώρα.  |
Δεν γιορτάζεις την Κυριακή του Πάσχα, αλλά τώρα του "Πέρσου" ή είδες DUNHILL και έτσι πληροφοριακά για να ξέρουμε . | Πραγματικά γιορτάζω τώρα. Απλά έχω συνηθίσει να ακούω ευχές το Πάσχα και να λέω ευχαριστώ γιατί που να εξηγείς συνέχεια. Τέλος πάντων Νεκτάριε αν θέλεις να μου την κάνεις δώρο το Πάσχα θα κάνω υπομονή.
| TheGreatDalmuti wrote: | | ...Το επιστόμιο και ειδικά το μπιτ είναι απλά μέτριο, όντως. | Κλασικό bit Dunhill. Για τα δόντια μου από τα βολικότερα που έχω δαγκώσει. _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
| Back to top |
|
 |
nektarios

|
Posted: Tue Jan 17, 2012 8:35 pm Post subject: |
|
|
Εντάξει παιδιά πάω πάσο!
Τάσο θα το έχω υπόψιν  _________________ "ΣΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ" ΑΙΣΧΥΛΟΣ 525 - 456 π. Χ.
|
| Back to top |
|
 |
|