| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
pv2v

|
Posted: Mon Apr 23, 2012 4:37 pm Post subject: Anne Jullie sandblasted canted belge pipe |
|
|
| M=144 Y=50 Δ=18 Βθ=45 Β=30γ |
|
| Back to top |
|
 |
pv2v

|
Posted: Mon Apr 23, 2012 4:38 pm Post subject: |
|
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
nektarios

|
Posted: Mon Apr 23, 2012 11:43 pm Post subject: |
|
|
Απο ότι έχω δεί οι μόνοι που κατά καιρούς υποστηρίζουμε την Anne Julie, είμαι εγώ και ο Καπετάνιος (pv2v),γιατί βάζουμε άλλη οπτική στις καπνοσύριγγες.
Θα γίνω Καθολικός και θα αφορίσω τώρα!!!
Για την συγκεκριμένη όμως,θα πώ ένα πράγμα, η καπνοσύριγγα που έφτιαξε
ο Κώστας με ένα περίσσευμα ρεικιού έφτιαξε κάτι που με λίγη δουλειά και φαντασία ακόμα, εάν το συνέχιζε θα έβγαζε ένα όμορφο αποτέλεσμα.
Το συγκεκριμένο της Αnne είναι απαράδεκτο και δεν συζητάω για τιμή. _________________ "ΣΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ" ΑΙΣΧΥΛΟΣ 525 - 456 π. Χ.
http://forum.pipeclub.gr/viewtopic.php?t=5906 |
|
| Back to top |
|
 |
TheGreatDalmuti

|
Posted: Tue Apr 24, 2012 9:10 am Post subject: |
|
|
Το belge thw Julie είναι μια χαρά, απλά κάποιος το παράφαγε στο buffing. Είναι και παλιό και έχει τραβίξει...
Αυτή που έβαλες εσύ τώρα είναι πίπα? |
|
| Back to top |
|
 |
ArtisVentus

|
|
| Back to top |
|
 |
Memphis

Joined: 30 Jul 2010 Posts: 3074 Location: Ανδρός, Νάξος, Κως, Αμοργός, Σαλαμίνα, Ν.Μάκρη, Κολωνός.
|
Posted: Tue Apr 24, 2012 4:00 pm Post subject: |
|
|
 _________________ Κώστας.
Charles Bukowski (1920-1994)
If you spend all your time trying,
then all you're doing is trying.
So don't try. Just do! |
|
| Back to top |
|
 |
nektarios

|
Posted: Tue Apr 24, 2012 4:44 pm Post subject: |
|
|
| TheGreatDalmuti wrote: | Το belge thw Julie είναι μια χαρά, απλά κάποιος το παράφαγε στο buffing. Είναι και παλιό και έχει τραβίξει...
Αυτή που έβαλες εσύ τώρα είναι πίπα? |
| nektarios wrote: | | άλλη οπτική στις καπνοσύριγγες. |
Δημήτρη δεν μιλάω για καπνοσύριγγες που καπνίζουν μόνο, απλώς κάνουν και αυτό,μιλάω για άλλη οπτική,κάτι που δεν το κατάλαβες και έχεις δίκιο,γιατί δεν το εξήγησα.
Π.χ της Anne (που μου αρέσει για την τέχνη της) αυτό που έφτιαξε με παραπέμπει σε αυτό και δεν μου αρέσει σε σχέση με άλλα που δημιουργεί.
Ενώ του Κώστα με παραπέμπει με λίγη καλή τέχνη και φαντασία ακόμα, σε αυτό για να μην βάλω τίποτα άλλο κραυγαλέο.
Δεν έγραψα για ατέλειες καπνοσύριγγας, αλλά για άστοχο κατ'εμέ (άποψή μου πάντα)θέμα πάνω σε αυτήν την καπνοσύριγγα. _________________ "ΣΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ" ΑΙΣΧΥΛΟΣ 525 - 456 π. Χ.
|
| Back to top |
|
 |
pv2v

|
Posted: Tue Apr 24, 2012 5:27 pm Post subject: |
|
|
Andersen legs [Κώστα στρώσου]  |
|
| Back to top |
|
 |
nektarios

|
Posted: Tue Apr 24, 2012 5:30 pm Post subject: |
|
|
| pv2v wrote: | Andersen legs [Κώστα στρώσου]  |
Καπετάνιε σε πρόλαβα, εκτός εάν τις βάλει σε καλούπι.  _________________ "ΣΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ" ΑΙΣΧΥΛΟΣ 525 - 456 π. Χ.
|
| Back to top |
|
 |
pv2v

|
Posted: Tue Apr 24, 2012 5:31 pm Post subject: |
|
|
Όχι παραχωρώ την μοναδικότητα  |
|
| Back to top |
|
 |
TheGreatDalmuti

|
Posted: Tue Apr 24, 2012 6:30 pm Post subject: |
|
|
Νεκτάριε, παραπέμπει σε πόδι που έχει πατήσει νάρκη και έχει μπει πρόσθετο. Με πολύ φαντασία και προσπάθεια δικαιολόγησης αυτό.
Της Julie, είναι ένα belge με τετράγωνο shank που έχει στοιχεία από την κόμπρα. Και όλα αυτά ξεκάθαρα. Και δεμένα μεταξύ τους. Εγω θα προτιμήσω την πίπα την γεωμετρία και το φίδι από το πόδι και την νάρκη. Επίσης θα προτιμήσω και τα άλλα πόδια που έδειξες, που το επιστόμιο είναι συνέχεια του ποδιού και επειδή είναι μαύρο γίνεται καλτσόν, από το πρόσθετο πόδι του πειρατή. Που πάτησε και νάρκη. |
|
| Back to top |
|
 |
nektarios

|
Posted: Tue Apr 24, 2012 7:53 pm Post subject: |
|
|
| TheGreatDalmuti wrote: | Νεκτάριε, παραπέμπει σε πόδι που έχει πατήσει νάρκη και έχει μπει πρόσθετο. Με πολύ φαντασία και προσπάθεια δικαιολόγησης αυτό.
Της Julie, είναι ένα belge με τετράγωνο shank που έχει στοιχεία από την κόμπρα. Και όλα αυτά ξεκάθαρα. Και δεμένα μεταξύ τους. Εγω θα προτιμήσω την πίπα την γεωμετρία και το φίδι από το πόδι και την νάρκη. Επίσης θα προτιμήσω και τα άλλα πόδια που έδειξες, που το επιστόμιο είναι συνέχεια του ποδιού και επειδή είναι μαύρο γίνεται καλτσόν, από το πρόσθετο πόδι του πειρατή. Που πάτησε και νάρκη. |
Ωραίος
Υ.Γ. Πέρα απο το χιούμορ,όμως, καλύτερα να μην δεις ποτέ μα ποτέ,πόδι ή σώμα που πάτησε νάρκη,γιατί δεν μένει πλέον τίποτα.  _________________ "ΣΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ" ΑΙΣΧΥΛΟΣ 525 - 456 π. Χ.
|
| Back to top |
|
 |
nektarios

|
|
| Back to top |
|
 |
|