| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Erinmore

|
Posted: Fri Jul 13, 2012 4:29 pm Post subject: Stanwell Featherweight Sandblasted 107 |
|
|
 _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
tso-giannis

|
Posted: Fri Jul 13, 2012 4:34 pm Post subject: |
|
|
Λαβαμε το καινουριο newsteller του Smokingpipes.com Αργυρη? _________________ Pipe Restorer
The_Pipe_Genie
https://www.facebook.com/pipe.genie/ |
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Fri Jul 13, 2012 5:04 pm Post subject: |
|
|
| tso-giannis wrote: | | Λαβαμε το καινουριο newsteller του Smokingpipes.com Αργυρη? |
Newsteller όχι, newsletter ναι. Και ομολογώ ότι ήταν πολύ ενδιαφέρον.  _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
tso-giannis

|
Posted: Fri Jul 13, 2012 5:40 pm Post subject: |
|
|
Συγχαρητήρια
εισαι ο αρχοντας του copy - paste.
Κανα αλλο site ξερεις, ή μονο το smokingpipes.com θα μας μοστραρεις? _________________ Pipe Restorer
The_Pipe_Genie
https://www.facebook.com/pipe.genie/ |
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Fri Jul 13, 2012 6:27 pm Post subject: |
|
|
| tso-giannis wrote: | Συγχαρητήρια
Κανα αλλο site ξερεις, ή μονο το smokingpipes.com θα μας μοστραρεις? |
Επειδή θέλεις να περάσεις για έξυπνος θα σου θυμίσω πως πολλά πράγματα αποτελούν αντιγραφή/επικόλληση στο διαδίκτυο ακόμα και το άβατάρ σου.
Δεν είμαι υποχρεωμένος να σου αναφέρω ποιούς ιστότοπους επισκέπτομαι και τι ακριβώς θα δημοσιεύω καθώς δεν σε έχρισα κηδεμόνα μου και είσαι πολύ μικρός για να με χαρακτηρίζεις και να με κρίνεις.
Έαν νομίζεις πως από τη στιγμή που το ονοματάκι σου αναβαθμίστηκε ξαφνικά και αναπάντεχα σε πράσινο, έχεις το δικαίωμα να στηλιτεύεις τα μέλη εδώ μέσα αυτό δεν σε τιμά και προδίδεις την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που πίστεψαν σε σένα. _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
papadopp

|
Posted: Fri Jul 13, 2012 7:21 pm Post subject: |
|
|
Η συγκεκριμενη σελιδα εχει αξιολογες πιπες παραγωγης για ολα τα βαλαντια, οι οποιες αποτελουν την πλειοψηφια του οπλοστασιου ημων των καπνιστων που δεν διαθετουμε την επιφανεια να προμηθευομαστε ακριβες χειροποιητες η το χρονο να οργωνουμε το κλικομαγαζο για τη μεγαλη ευκαιρια της ονειρεμενης estate - για το λογο αυτον εγω τουλαχιστον χαιρομαι που ο φιλος Αργυρης ανεβαζει καποιες απο αυτες ως υπενθυμιση οτι η αναζητηση του ποιοτικου δε συμβαδιζει καταναγκην με την προσηλωση στο εξεζητημενο
Το σχεδιο 107 της Stanwell ειναι μακραν το αγαπημενο μου  |
|
| Back to top |
|
 |
paolo21r

|
Posted: Fri Jul 13, 2012 7:54 pm Post subject: |
|
|
| tso-giannis wrote: | Συγχαρητήρια
Κανα αλλο site ξερεις, ή μονο το smokingpipes.com θα μας μοστραρεις? |
ρε συ Γιαννη κατσε καλα τι απαραδεκτη επιθεση ειναι αυτη συνεχεια στον αργυρη?αν εχετε προσωπικα λυστε τα εκτος φορουμ.ντροπη και ασεβεια να συμπεριφερεσαι ετσι με γραπτο λογο.μην προσπαθησεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα γιατι σαν μοντ τα εχεις σκατωσει,ολο εσυ ξεκινας τις επιθεσεις ς
τα ιδια εκανες και με αλλο μελος!!! |
|
| Back to top |
|
 |
rania

|
Posted: Sun Jul 15, 2012 3:23 am Post subject: |
|
|
Αναρωτιέμαι πόσο " feather weight" να είναι.. και ωραία πάντως  _________________ «Αν θες να καταλάβεις τη ζωή πρέπει να κοιτάς προς τα πίσω. Όμως για να την ζήσεις, κοίτα μπροστά.» Σαίρεν Κίρκεγκωρ |
|
| Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Sun Jul 15, 2012 8:54 am Post subject: |
|
|
| rania wrote: | | Αναρωτιέμαι πόσο " feather weight" να είναι.. |
Είναι γεγονός,ότι πολύ ελαφριά [μία αυτής της σειράς,ζυγισμένη στο χέρι]. _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
| Back to top |
|
 |
rania

|
Posted: Sun Jul 15, 2012 9:54 am Post subject: |
|
|
Μάλιστα  _________________ «Αν θες να καταλάβεις τη ζωή πρέπει να κοιτάς προς τα πίσω. Όμως για να την ζήσεις, κοίτα μπροστά.» Σαίρεν Κίρκεγκωρ |
|
| Back to top |
|
 |
|