View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Erinmore

|
Posted: Sat Jun 02, 2012 6:50 pm Post subject: 1η Έκθεση Κατασκευαστών Καπνοσύριγγας |
|
|
Θέλω να είμαι ειλικρινής. Όταν μου ανακοίνωσε την επιδίωξή του αυτή ο Μιχάλης, δεν έδωσα και πολύ σημασία. Κι αυτό όχι γιατί ηθελημένα απαξίωσα αυτό που είχε στο νου του. Απλά πίστεψα πως δεν θα το πράξει για τον ίδιο λόγο για τον οποίο πολλά πράγματα δεν γίνονται στην χώρα μας.
Και να! Στέκομαι εδώ όρθιος και γεμάτος περιέργεια να παρατηρώ κάμποσες από τις δημιουργίες δύο ερασιτεχνών κατασκευαστών καπνοσύριγγας μαζεμένες σε μερικά τετραγωνικά. Billiard, Prince, Bulldog, Pot εκθέματα για όλα τα γούστα. Ο χώρος απλός χωρίς πολλά πολλά. Ένας πάγκος με εργαλεία κατασκευής. Πίνακες στον τοίχο με διαλεχτά, από τους δημιουργούς τους, καπνοσυρίγγια ως εκθέματα κι αυτοί.
Κάμποσες καρέκλες, πολυθρόνες, καφές και αναψυκτικά για τους επισκέπτες. Και στην αντιπέρα πλευρά οι καπνοσύριγγες απλωμένες η μια δίπλα στην άλλη να ξεκουράζονται πάνω στο άσπρο ύφασμα και να περιμένουν το επόμενο χέρι που θα τις περιεργαστεί.
Ο Χρήστος και Μιχάλης με ξενάγησαν ευγενικά στον δικό τους καθημερινό κόσμο κάνοντας σύντομες κουβέντες για το πως φτιάχτηκαν κάποια πιπόνια, τις εμπνεύσεις τους, το τολμηρό άνοιγμά τους στο μακρινό Chicago και τέλος τα μελλοντικά τους σχέδια. Στα μάτια μου είναι ακόμα παιδιά και τους εύχομαι το καλύτερο.
Η 1η έκθεση Ελλήνων Κατασκευαστών Καπνοσύριγγας ήταν ένα γεγονός. Εντάξει, δρασκελίζοντας την πόρτα θα προτιμούσα να με υποδεχθούν περισσότεροι κατασκευαστές από δύο. Δεν γνωρίζω τους λόγους το γιατί δεν υπήρξαν περισσότεροι και για να πω την αλήθεια δεν με αφορά. Αυτό που μ´ ενδιαφέρει είναι πως έγινε μια αρχή και θα ήθελα του χρόνου να συναντήσω περισσότερα φιλόξενα χαμόγελα και φυσικά περισσότερες κατασκευές στον χώρο.
Και του χρόνου καλύτερα και περισσότεροι! _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
Back to top |
|
 |
pv2v

|
Posted: Sat Jun 02, 2012 9:09 pm Post subject: |
|
|
Καλή Πορεία και στούς δύο.
Και στίς επόμενες περισσότεροι εκεί η αλλού. |
|
Back to top |
|
 |
nektarios

|
Posted: Sun Jun 03, 2012 12:51 am Post subject: |
|
|
Θα χαιρετίσω και εγώ την ενέργεια, για την παρουσίαση της Έκθεσης που πραγματοποίησαν 2 Έλληνες Κατασκευαστές με τα δημιουργήματά τους,αφού τελείωσε φυσικά.
Δυστυχώς δεν μπορούσα να είμαι παρών,εύχομαι σε επόμενες.
Το εγχείρημα ήταν απόλυτα επιτυχές για εμένα,γιατί έκαναν κάποιοι την αρχή,όπου "είναι το ήμισυ του παντός"
Εύχομαι αυτή η ενέργεια που γεννήθηκε να είναι έναυσμα και για τους άλλους Έλληνες Κατασκευαστές,γνωστούς ή άγνωστους και να θεσπιστεί μεταξύ όλων η Ετήσια διοργάνωση Pipe Maker-Restorer και γενικά όλων όσων έχουν σχέση με το κάπνισμα της καπνοσύριγγας,έτσι ώστε να γίνει θεσμός και να δημιουργηθεί σαν αφετηρία για κάτι μεγάλο, όπως στα Pipe Show του Εξωτερικού.
O σκοπός είναι να υπάρχει πρίσμα αντικειμενικότητας και καλής θέλησης και να ανάγουμε την Ελληνική Καπνοσύριγγα και στο Διεθνή χώρο,να μαθευτεί και να δημιουργήσουμε θετική πόλωση για το χόμπι μας, αλλά και για την Χώρα μας.
Πέραν των Εργοστασίων του κλάδου και των Mid range Pipe,που είναι γνωστές international,άριστο θα έιναι να υπάρχει και η Hand Made προσέγγιση απο παλιούς,αλλά και νέους κατασκευαστές,με σκοπό να προσελκύσουν και άλλους να ασχοληθούν με το αντικείμενο.Έτσι αυξάνεται και η ευρηματικότητα και γίνονται και καλύτερες οι δημιουργίες μεταξύ των κατασκευαστών.
Η ενέργεια και η κίνηση που έγινε, ελπίζω να διαδεχτεί και άλλες πολλές εκθέσεις, με όλους τους κατασκευαστές μαζί για ετήσια βάση πρωτίστως, αλλά και κατά μόνας,όσοι περισσότεροι μας μαθαίνουν τόσο το καλύτερο για το χόμπι μας.
Συγχαρητήρια και του χρόνου καλύτερα ακόμα - περισσότερα καπνοσυρίγγια και περισσότεροι κατασκευαστές. _________________ "ΣΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ" ΑΙΣΧΥΛΟΣ 525 - 456 π. Χ.
http://forum.pipeclub.gr/viewtopic.php?t=5906 |
|
Back to top |
|
 |
Memphis

Joined: 30 Jul 2010 Posts: 3074 Location: Ανδρός, Νάξος, Κως, Αμοργός, Σαλαμίνα, Ν.Μάκρη, Κολωνός.
|
Posted: Tue Jun 05, 2012 9:37 pm Post subject: |
|
|
Συγχαρητήρια στους δημιουργούς .... εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά στην πορεία τους & εις Ανωτεραν! ...  _________________ Κώστας.
Charles Bukowski (1920-1994)
If you spend all your time trying,
then all you're doing is trying.
So don't try. Just do! |
|
Back to top |
|
 |
teo5

|
Posted: Thu Jun 07, 2012 6:49 pm Post subject: |
|
|
Η έκθεση ήταν πολύ όμορφη.
Περιμένουμε και άλλες φωτογραφίες. |
|
Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Fri Jun 08, 2012 9:01 am Post subject: |
|
|
teo5 wrote: | Η έκθεση ήταν πολύ όμορφη. |
Συμφωνώ απόλυτα.
teo5 wrote: | Περιμένουμε και άλλες φωτογραφίες. |
Εντάξει,εντάξει.
Μην φωνάζετε. _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
Back to top |
|
 |
GIATSOS

|
Posted: Sun Jun 10, 2012 11:28 am Post subject: |
|
|
Συγχαρητήρια για αυτή την προσπάθεια.  _________________ Δεν με φοβίζει ο θάνατος άλλα' ναι τα σπουδαία
το ν' αγαπάς να μη μπορείς ν' αλλάξεις την ιδέα.
Αριστείδης Χαιρέτης (Γιαλαύτης)! |
|
Back to top |
|
 |
paolo21r

|
Posted: Sun Jun 10, 2012 3:12 pm Post subject: |
|
|
καλη εκθεση για πρωτη προσπαθεια,η αποψη μου ειναι οτι απο το συγκεκριμενο φορουμ θα επρεπε να ειχε προβληθει πριν την εναρξη της,αν θελουμε δυνατη καπνοσυγγριστικη κοινοτητα θα πρεπει να ενωθουμε ολοι!!! |
|
Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Sun Jun 10, 2012 4:44 pm Post subject: |
|
|
paolo21r wrote: | ...αν θελουμε δυνατη καπνοσυγγριστικη κοινοτητα θα πρεπει να ενωθουμε ολοι!!! |
Συμφωνώ. Όμως πες τα εκεί που πρέπει.
Η προβολή της έκθεσης έγινε βάση των κανόνων και των συμφωνηθέντων για προβολή και διαφήμιση.
Στην έκθεση ήθελα να πάω αλλά έλειπα εκτός Αθηνων. _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
Back to top |
|
 |
paolo21r

|
Posted: Sun Jun 10, 2012 6:39 pm Post subject: |
|
|
kodikos wrote: | paolo21r wrote: | ...αν θελουμε δυνατη καπνοσυγγριστικη κοινοτητα θα πρεπει να ενωθουμε ολοι!!! |
Η προβολή της έκθεσης έγινε βάση των κανόνων και των συμφωνηθέντων για προβολή και διαφήμιση.
Στην έκθεση ήθελα να πάω αλλά έλειπα εκτός Αθηνων. |
εδω δεν πρεπει? |
|
Back to top |
|
 |
paolo21r

|
Posted: Sun Jun 10, 2012 6:54 pm Post subject: |
|
|
paolo21r wrote: | kodikos wrote: | paolo21r wrote: | ...αν θελουμε δυνατη καπνοσυγγριστικη κοινοτητα θα πρεπει να ενωθουμε ολοι!!! |
Στην έκθεση ήθελα να πάω αλλά έλειπα εκτός Αθηνων. |
εδω δεν πρεπει? |
και βασικα που πρεπει να το πω? αν θες πες μου χωρις υπεκφυγες |
|
Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Sun Jun 10, 2012 7:06 pm Post subject: |
|
|
Παύλο εδώ μπορεί να τσακωνόμαστε αλλά είμαστε σε ΕΝΑ φόρουμ, ας πούμε ενωμένοι. Μην το αναλύσουμε όμως άλλο. Θα χαλάσουμε το θέμα.
Όσο για την προβολή της έκθεσης αφού βλέπεις ότι δεν έχει γίνει θέμα από τους διοργανωτές της, γιατί να το κάνουμε θέμα οι υπόλοιποι; _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Πάλι καλά.
|
Back to top |
|
 |
nani23

Joined: 13 May 2010 Posts: 1965 Location: Pillars of Creation nebula
|
Posted: Sun Jun 10, 2012 8:02 pm Post subject: |
|
|
kodikos wrote: |
Όσο για την προβολή της έκθεσης αφού βλέπεις ότι δεν έχει γίνει θέμα από τους διοργανωτές της, γιατί να το κάνουμε θέμα οι υπόλοιποι; |
Τάσο σε αυτό μάλλον δεν είσαι ενημερωμένος, και μου κάνει εντύπωση. _________________ Ίσιος, άφιλτρος Vaperιστής και.....
Κατασκευαστής:
http://www.michailkyriazanos.com/ |
|
Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Sun Jun 10, 2012 8:22 pm Post subject: |
|
|
Μιχάλη είμαι ενημερωμένος. Αφού το έθιξες ας προσθέσω μια λέξη στο παραπάνω και ας το κάνω:
kodikos wrote: | Όσο για την προβολή της έκθεσης αφού βλέπεις ότι δεν έχει γίνει ανοιχτά θέμα από τους διοργανωτές της, γιατί να το κάνουμε θέμα οι υπόλοιποι; |
Είναι εντάξει τώρα; _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Πάλι καλά.
|
Back to top |
|
 |
The Reader

|
|
Back to top |
|
 |
nani23

Joined: 13 May 2010 Posts: 1965 Location: Pillars of Creation nebula
|
Posted: Sun Jun 10, 2012 8:58 pm Post subject: |
|
|
kodikos wrote: | Μιχάλη είμαι ενημερωμένος. Αφού το έθιξες ας προσθέσω μια λέξη στο παραπάνω και ας το κάνω:
kodikos wrote: | Όσο για την προβολή της έκθεσης αφού βλέπεις ότι δεν έχει γίνει ανοιχτά θέμα από τους διοργανωτές της, γιατί να το κάνουμε θέμα οι υπόλοιποι; |
Είναι εντάξει τώρα; |
 _________________ Ίσιος, άφιλτρος Vaperιστής και.....
Κατασκευαστής:
http://www.michailkyriazanos.com/ |
|
Back to top |
|
 |
LMAN

Joined: 09 Feb 2008 Posts: 1249 Location: Αργυρούπολη - Αθήνα
|
Posted: Sun Jun 10, 2012 9:00 pm Post subject: |
|
|
Σε αυτό το forum συνηθιζουμε πρώτα να λέμε δυο λογια χαιρετισμου στο αντίστοιχο νήμα και μετά να αρχίζουμε την κριτική... _________________ Λυκούργος
Μαντζουρανίδης
Βιρτζινιακός και Βαπερολάτρης
http://lman-earth-tomorrow.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Sun Jun 10, 2012 9:12 pm Post subject: |
|
|
Φίλτατο νέο μέλος ενώ από τις 18 του Μάη που γράφτηκες δεν έχεις μιλήσει ούτε στο θέμα με τα καλωσορίσματα http://forum.pipeclub.gr/viewforum.php?f=1 γράφεις το πρώτο σου ποστ με επιθετικό και κριτικό ύφος, χωρίς προφανώς να έχεις διαβάσει τον κανονισμό και ως νέο μέλος, χωρίς να ξέρεις τι έχει τραβήξει το φόρουμ από επιθέσεις ή παρεξηγήσεις.
Ή... λέω μήπως... είσαι παλιό μέλος και μας ξανάρχεσαι με νέο προφίλ;
Θα φανεί. Όσα νέα προφίλ και να κάνουμε το ανφάς παραμένει το ίδιο. _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Πάλι καλά.
|
Back to top |
|
 |
|