| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
kkaragian

|
Posted: Sun Mar 03, 2013 11:24 am Post subject: Radice - Clear - Bent poker |
|
|
τον ανακάλυψα πρόσφατα (τρομάρα μου).
και μετά ανακάλυψα οτι είναι ιδιαίτερα γνωστός και στο forum μας υπάρχουν πολλές φωτο από τις δημιουργίες του. Σορρυ αν εχει ξανανέβει η συγκεκριμένη, εψαξα αλλα δεν την πετυχα πουθενα εδω μεσα.
Μαλλον ειναι ο αγαπημένος μου κατασκευαστής (εξ όψεως μιας και δεν έχω καμια πίπα του).
Ήμουν στα τσακ να παραγγείλω την παρακάτω. Ομως επικράτησε η λογική η οποία με οδήγησε να παραγγείλω σε αυτά τα λευτά δύο πίπες αλλων κατασκευαστών μιας και το ζητούμενο για εμενα αυτή την στιγμή είναι να έχω πολλές πίπες να αλλάζω _________________ Τη ρωμιοσύνη μην την κλαις
εκεί που πάει να σκύψει
με το σουγιά στο κόκκαλο
με το λουρί στο σβέρκο |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Sun Mar 03, 2013 11:56 am Post subject: |
|
|
Ποκερ που ξεχωριζει,ναι αν ειχα λεφτα θα το ηθελα στην συλλογη μου. _________________ '
Πίπες και Καπνοί: http://pipe-smoke.blogspot.com
James Bond 007: «Τα άσυλά μας είναι γεμάτα με ανθρώπους που νομίζουν πως είναι Ναπολέων ή Θεός» |
|
| Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Sun Mar 03, 2013 12:36 pm Post subject: Re: Radice - Clear - Bent poker |
|
|
| kkaragian wrote: | | τον ανακάλυψα πρόσφατα (τρομάρα μου). | Την πάτησες
| kkaragian wrote: | | Μαλλον ειναι ο αγαπημένος μου κατασκευαστής (εξ όψεως μιας και δεν έχω καμια πίπα του). | Και για μένα, αλλά πιστεύω και για πολλούς άλλους
| kkaragian wrote: | | Ήμουν στα τσακ να παραγγείλω την παρακάτω. | Αργά ή γρήγορα θα το κάνεις. | kkaragian wrote: | | Ομως επικράτησε η λογική η οποία με οδήγησε να παραγγείλω σε αυτά τα λευτά δύο πίπες αλλων κατασκευαστών μιας και το ζητούμενο για εμενα αυτή την στιγμή είναι να έχω πολλές πίπες να αλλάζω | Καλή η λογική, αλλά θα σου μείνει απωθημένο.Πάω στοίχημα, πώς μόλις έρθω Ελλάδα και συναντηθούμε σε καμμιά καλοκαιρινή συνάντηση, θα έχεις μία δικιά του. _________________ Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:
αυτόν που έχει, αυτόν που δείχνει κι αυτόν που θέλει να νομίζει ότι έχει...
Latakia-Oriental
http://smoketses.blogspot.com
|
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Sun Mar 03, 2013 2:09 pm Post subject: |
|
|
Κάποτε έιχα γράψει πως ο Radice είναι υπερκτιμημένος και ίσως να είναι ακόμη. Μολαταύτα οι δημιουργίες του ως επί το πλείστον είναι ενδιαφέρουσες αν κάνει και χοντροκοπιές σε πολλές (αμερικάνικη αγορά γαρ).
Θα ήθελα να αποκτήσω μια Radice να αποκομίσω και την καπνιστική εμπειρία. Θα προτιμούσα μια Hawkbill απ αυτόν.  _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
pv2v

|
Posted: Sun Mar 03, 2013 2:47 pm Post subject: |
|
|
@ Erinmore
Ναι γιατί μάλλον έχει αποκτήσει ειδικότητα(έχει φτιάξει πολλές) Hakbill.
Για τη συγκεκριμένη εκτός από το ωραίο χρώμα και νερά θα έλεγα ότι
είναι χοντροφτιαγμένο πόκερ. |
|
| Back to top |
|
 |
TheGreatDalmuti

|
Posted: Sun Mar 03, 2013 4:53 pm Post subject: |
|
|
Για μένα δεν είναι υπερεκτιμημένος. Είναι ένας καθαρά μέτριος δημιουργός. Είχε ένα δυο σχεδιάκια που έφτιαχνε καλά και αυτό. Γνωστός στο φόρουμ έγινε από την πίπα που είχε πάρει ο Ιορδάνης που ήταν πολύ καλή, και φαντάζομαι αυτή η καλή του πίπα έγινε εφαλτήριο της αναγνώρισής του εδώ. Αλλά οι δημιουργίες του κατά το πλείστον είναι "τίποτα το ιδιαίτερο". Ναι τα chubby και τα hawkbill είναι καλά και πιο προσιτά από τα αντίστοιχα της Castello αλλά πέρα από αυτά μια μετριώτητα για τα λεφτά που ζητάει. _________________ Politically incorrect.
In theory, there's no difference between theory and practice. In practice, there is. |
|
| Back to top |
|
 |
nani23

Joined: 13 May 2010 Posts: 1965 Location: Pillars of Creation nebula
|
Posted: Sun Mar 03, 2013 5:56 pm Post subject: |
|
|
Εγώ για τα λεφτά του εμπιστεύομαι περισσότερο τους Cavicchi, Ser Jacopo και Becker.
Θεωρώ ότι οι chubby του είναι κατώτερες των παραπάνω κατασκευαστών, αλλά στις Hawkbill το έχει σπουδάσει το θέμα και του βγάζω το καπέλο.
Κατά τα άλλα το συγκεκριμένο πόκερ, μάλλον αδιάφορο μου είναι. _________________ Ίσιος, άφιλτρος Vaperιστής και.....
Κατασκευαστής:
http://www.michailkyriazanos.com/ |
|
| Back to top |
|
 |
kkaragian

|
Posted: Sun Mar 03, 2013 6:16 pm Post subject: |
|
|
το συγκεκριμένο ποκερακι κατι εχει και με τραβηξε
ομως οφείλω να ομολογήσω οτι μολις ειδα κάπποιες chubby του Cavicchi και μου πετάχτηκαν τα ματια έξω
thanks nani _________________ Τη ρωμιοσύνη μην την κλαις
εκεί που πάει να σκύψει
με το σουγιά στο κόκκαλο
με το λουρί στο σβέρκο |
|
| Back to top |
|
 |
|