| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
skrez

|
Posted: Thu Dec 26, 2013 6:22 pm Post subject: Καλησπέρα και χρόνια πολλά !!! |
|
|
Καλησπερίζω την παρέα σας . Με λένε Σπύρο και είναι εντελώς νέος στο κάπνισμα πίπας .Μόλις 2 εβδομάδες για την ακρίβεια , κατόπιν ενός δώρου από την κοπέλα μου . Άλλο παρελθόν στο κάπνισμα δεν είχα ποτέ μου (ούτε τσιγάρο ούτε τίποτε άλλο) , αλλά πάντα μου άρεσε η μυρωδιά του καπνού από την πίπα του πατέρα μου που κάπνιζε όταν ήμουν μικρός . Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους μοιράζονται γνώση και μεράκι σε αυτόν τον υπέροχο ιστότοπο. _________________ Μια Φλόγα είναι η ψυχή του ανθρώπου· ένα πύρινο πουλί, πηδάει από κλαρί σε κλαρί, από κεφάλι σε κεφάλι, και φωνάζει : « Δεν μπορώ να σταθώ, δεν μπορώ να καώ, κανένας δεν μπορεί να με σβήσει!»
Ν.Καζαντζάκης |
|
| Back to top |
|
 |
Marbella

|
Posted: Thu Dec 26, 2013 7:04 pm Post subject: |
|
|
Καλησπέρα skrez,καλώς ήλθες.  _________________ !! Πάντα όρθιοι και γεμάτα μπόλ !!
I don't want any of your statistics; I took your whole batch and lit my pipe with it. Mark Twain. |
|
| Back to top |
|
 |
takis

Joined: 08 Sep 2009 Posts: 2865 Location: ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, Ν. ΜΑΚΡΗ
|
Posted: Thu Dec 26, 2013 8:15 pm Post subject: |
|
|
Σπύρο μου, οι περισσότεροι από μας εδώ μέσα και όσο συνεχίζουμε να καπνίζουμε,
θα πεθάνουμε από λίγες μέρες (αισιόδοξο), ως μερικά χρόνια νωρίτερα, ο λόγος φυσικά είναι, γιατί καπνίζουμε.
Αυτό που κάνουμε εδώ, είναι να επιστημοποιούμε τη μ@@@@κία μας
και να διασκεδάζουμε με το αυτοκαταστροφικό μας πάθος.
Επιτελούμε όμως κι ένα έργο, προσπαθούμε να φέρουμε καπνιστές τσιγάρου,
σε ποιοτικότερο κάπνισμα, πρόσεξε!!, ποιοτικότερο και όχι υγιεινότερο.
Συμβουλή μου και παράκλησή μου λοιπόν προς εσένα, αφού όπως μας λες
είσαι ''καθαρός'' είναι να μην ασχοληθείς με μας.
Εύχομαι να σε συναντήσουμε σε κάποιο άλλο φόρουν, φωτογραφικό, ποδηλατικό, ή όποιο άλλο ευγενή χόμπι έχεις.
Σε παρακαλώ μη με παρεξηγήσεις, ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ. _________________ "Τα πτυχία copies κτώνται"
Πεφωτισμένη Δεσποτεία...
Τάκης Γεωργιόπουλος
----------------------------
http://www.filotypo.com/ |
|
| Back to top |
|
 |
skrez

|
Posted: Thu Dec 26, 2013 11:29 pm Post subject: |
|
|
Σεβαστή η συμβουλή σου Τάκη μου . Να παραθέσω ότι μετά από μία πολύ κουραστική μέρα στην δουλειά γυρνάω σπίτι βράδυ βάζω ένα ποτηράκι κρασί και αράζω καναπεδούμπα . Παίρνω όλα τα καπνοσυριγγυοσυμπράγκαλα , γεμίζω ένα μπόλ και καπνίζω . Είναι κάτι που με ευχαριστεί . Αυτή είναι η συχνότητα μου . Καταλαβαίνω ότι το λές απο ενδιαφέρον γιατί δεν γνωρίζεις την ηλικία μου.
Το γεγονός ότι δεν έχω καπνίσει μέχρι τώρα τσιγάρο η κάτι άλλο , (καμιά φορά ναργιλέ μόνο σε μαγαζιά ) και επέλεξα την πίπα και τα καπνά της θα έπρεπε να σου λέει ακριβώς όπως αναφέρεις και εσύ ότι είναι μία ποιοτική επιλογή . Η συχνότητα τώρα που καπνίζει ο κάθε άνθρωπος και φυσικά το πώς ζει την ζωή του διαμορφώνουν το πότε θα πεθάνει , και αυτό όχι πάντα.
Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι δέχομαι αυτό που λές και σε ευχαριστώ . Αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν πολύ πιο βλαβερά πράγματα για την υγεία του ανθρώπου σε σχέση με την συχνότητα που θέλω να καπνίζω προσωπικά. _________________ Μια Φλόγα είναι η ψυχή του ανθρώπου· ένα πύρινο πουλί, πηδάει από κλαρί σε κλαρί, από κεφάλι σε κεφάλι, και φωνάζει : « Δεν μπορώ να σταθώ, δεν μπορώ να καώ, κανένας δεν μπορεί να με σβήσει!»
Ν.Καζαντζάκης |
|
| Back to top |
|
 |
takis

Joined: 08 Sep 2009 Posts: 2865 Location: ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, Ν. ΜΑΚΡΗ
|
Posted: Fri Dec 27, 2013 12:48 am Post subject: |
|
|
Σπύρο καλώς μας ήρθες λοιπόν, χρόνια πολλά
και πάλι να με συγχωρείς για το θάρρος, όπως σε φωτίσει ο Θεός... _________________ "Τα πτυχία copies κτώνται"
Πεφωτισμένη Δεσποτεία...
Τάκης Γεωργιόπουλος
----------------------------
http://www.filotypo.com/ |
|
| Back to top |
|
 |
pv2v

|
Posted: Fri Dec 27, 2013 6:47 am Post subject: |
|
|
| Καλώς ήρθες και καλή παραμονή. |
|
| Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Fri Dec 27, 2013 7:50 am Post subject: |
|
|
Καλώς όρισες
Χρόνια πολλά
Καλή και συνεχή παραμονή εύχομαι _________________ Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:
αυτόν που έχει, αυτόν που δείχνει κι αυτόν που θέλει να νομίζει ότι έχει...
Latakia-Oriental
http://smoketses.blogspot.com
|
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Fri Dec 27, 2013 7:58 am Post subject: |
|
|
Φίλτατε Σπύρο θα συμφωνήσω στα περισσότερα που σου έγραψε ο Τάκης.
Μολαταύτα καλωσήρθες στην κοινότητά μας. _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
skrez

|
Posted: Fri Dec 27, 2013 8:42 am Post subject: |
|
|
Καλως σας βρηκα λοιπον. Εχει πεσει πολυ μελετη στο φορουμ και στα μπλογκ του smoketses και ss. Αποριες πολλες αλλα εν ευθετω χρονο και αυτες. _________________ Μια Φλόγα είναι η ψυχή του ανθρώπου· ένα πύρινο πουλί, πηδάει από κλαρί σε κλαρί, από κεφάλι σε κεφάλι, και φωνάζει : « Δεν μπορώ να σταθώ, δεν μπορώ να καώ, κανένας δεν μπορεί να με σβήσει!»
Ν.Καζαντζάκης |
|
| Back to top |
|
 |
Deimitori

Joined: 07 Oct 2010 Posts: 6344 Location: Ηλιούπολη και Νέα Μάκρη Αττικής
|
Posted: Fri Dec 27, 2013 2:28 pm Post subject: |
|
|
Καλώς όρισες Σπύρο! _________________ Πρίν πέσω στό κρεββάτι γιά ύπνο
βυθίζω ένα κλαράκι στήν καρδιά μου
να γίνει στ΄ όνειρό μου δάσος!
Δημήτρης Ποθητός
http://www.myspace.com/dimitrispothitos
http://skakistiko-kafeneio.blogspot.com
"A long cool smoke to calm a troubled world, an aroma to answer all life's worries - with the addition of rarest Yenidje leaf as the authentic Sobranie touch."
Balkan Sobranie |
|
| Back to top |
|
 |
pra9617

|
Posted: Fri Dec 27, 2013 8:37 pm Post subject: |
|
|
Καλως ορισες. _________________ Χρηστος . Ο καθενας καταλαβαινει αυτο που φαινεσαι,λιγοι καταλαβαινουν αυτο που εισαι. ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ |
|
| Back to top |
|
 |
musicpipe

|
Posted: Fri Dec 27, 2013 8:55 pm Post subject: |
|
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Fri Dec 27, 2013 9:46 pm Post subject: |
|
|
Καλώς όρισες.
Κι όσο γιά τις απορίες, . . . ,εδώ είμαστε [εντός των ορίων τού εφικτού]. _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
| Back to top |
|
 |
|