|
pipeclub.gr Hellenic Pipe Smokers Forum
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
milabros1981

|
Posted: Sat Sep 06, 2014 10:03 am Post subject: Johs Handmade HG Canadian |
|
|
 _________________ «δύο γάρ, ἐπιστήμη τε καὶ δόξα, ὧν τὸ μὲν ἐπίστασθαι ποιέει, τὸ δὲ ἀγνοεῖν» |
|
| Back to top |
|
 |
stratisg

Joined: 03 Feb 2014 Posts: 925 Location: Europe, Africa, Middle East
|
Posted: Sat Sep 06, 2014 12:55 pm Post subject: |
|
|
Για να είμαι ειλικρινής κάτι δε μου ''κολλάει''  |
|
| Back to top |
|
 |
Stavros

|
Posted: Sat Sep 06, 2014 2:52 pm Post subject: |
|
|
Θα το πω ελληνιστί: Not my cup of tea.  _________________ “…So it shall be for all time. If discord has broken out between two beings, let them smoke together. United by this bond, they will live in peace and friendship thereafter.”
Attributed to the Great Manitu, the Great Spirit. |
|
| Back to top |
|
 |
milabros1981

|
Posted: Sat Sep 06, 2014 3:17 pm Post subject: |
|
|
Παίδες σεμνά. Έχει μπει στη λίστα για τα Χριστούγεννα (μαζί με μια Dunhill ). _________________ «δύο γάρ, ἐπιστήμη τε καὶ δόξα, ὧν τὸ μὲν ἐπίστασθαι ποιέει, τὸ δὲ ἀγνοεῖν» |
|
| Back to top |
|
 |
Stavros

|
Posted: Sat Sep 06, 2014 10:40 pm Post subject: |
|
|
Λάμπρο, πάρε μόνο τη Dunhill.  _________________ “…So it shall be for all time. If discord has broken out between two beings, let them smoke together. United by this bond, they will live in peace and friendship thereafter.”
|
| Back to top |
|
 |
milabros1981

|
Posted: Sat Sep 06, 2014 10:58 pm Post subject: |
|
|
| Stavros wrote: | Λάμπρο, πάρε μόνο τη Dunhill.  |
Σταύρο, ο Δανός είναι καλός μάστορας.  _________________ «δύο γάρ, ἐπιστήμη τε καὶ δόξα, ὧν τὸ μὲν ἐπίστασθαι ποιέει, τὸ δὲ ἀγνοεῖν» |
|
| Back to top |
|
 |
Stavros

|
Posted: Sun Sep 07, 2014 10:38 am Post subject: |
|
|
Ναι, είναι καλός μάστορας.
Αλλά η συγκεκριμένη πίπα έχει μερικά θεματάκια: Το shank φαίνεται αρκετά χονδροκομμένο, τα τοιχώματα του μπωλ είναι λεπτά και η πίπα θα ανεβάζει θερμοκρασία πολύ εύκολα, το επιστόμιο είναι άλλα ντάλα σε σχέση με το χρώμα της πίπας (αν ήταν πιο ανοιχτόχρωμη η πίπα, θα ταίριαζε το κίτρινο επιστόμιο) και φαίνεται και αυτό χοντροκομμένο. Επίσης η πίπα δεν έχει και τίποτα ιδιαίτερα νερά.
Πόσο τιμάται η μανδάμ; _________________ “…So it shall be for all time. If discord has broken out between two beings, let them smoke together. United by this bond, they will live in peace and friendship thereafter.”
|
| Back to top |
|
 |
milabros1981

|
Posted: Sun Sep 07, 2014 11:19 am Post subject: |
|
|
Κοιτα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Εμένα μου κάθεται καλά στο ματι-το επιστόμιο δε το καρακιτσαριο είναι όλα τα λεφτά!! Για τη θερμοκρασία θα σου πω όταν την πάρω, αν και καναδυο ακομα που έχω με λεπτά τοιχώματα δεν είχαν ποτέ προβλήματα.
Δεν ξέρω αν επιτρέπεται απο τους κανονισμούς του φόρουμ να αναφερω τιμή, πάντως είναι τριψήφιο το νούμερο και το πρώτο ψηφίο σίγουρα δεν είναι το 1... _________________ «δύο γάρ, ἐπιστήμη τε καὶ δόξα, ὧν τὸ μὲν ἐπίστασθαι ποιέει, τὸ δὲ ἀγνοεῖν» |
|
| Back to top |
|
 |
Stavros

|
Posted: Sun Sep 07, 2014 10:07 pm Post subject: |
|
|
Δεν έχω πρόβλημα με τα χρωματιστά επιστόμια, απλά στη συγκεκριμένη πίπα δεν κάνει ωραία αντίθεση με το χρώμα της πίπας. Όπως είπες όμως, γούστα είναι αυτά.
Οι πίπες με λεπτά bowl δυστυχώς είναι καταδικασμένες να καπνίζουν μόνο τον χειμώνα. Τους θερμούς μήνες ανεβάζουν θερμοκρασία πολύ εύκολα.
Πολλά τα λεφτά Λάμπρο... Ξανασκέψουτο.  _________________ “…So it shall be for all time. If discord has broken out between two beings, let them smoke together. United by this bond, they will live in peace and friendship thereafter.”
|
| Back to top |
|
 |
milabros1981

|
Posted: Mon Sep 08, 2014 8:06 am Post subject: |
|
|
| Stavros wrote: | | Οι πίπες με λεπτά bowl δυστυχώς είναι καταδικασμένες να καπνίζουν μόνο τον χειμώνα. Τους θερμούς μήνες ανεβάζουν θερμοκρασία πολύ εύκολα. |
Σταύρο δεν το έχω διαπιστώσει αυτό, τουλάχιστον προς το παρόν. Θέμα επανεξέτασης τίθεται πάντα. Να, καλή ώρα, χάζευα πριν από λίγο τις βιτρίνες και έπεσα πάνω σε ενα κουκλάκι....άλλο πράμα! Άσε που ανακάλυψα οτι στο νησί κυκλοφορούν Bjarne σε πολύ καλές τιμές. Επομένως, γνώμες και στοχεύσεις αλλάζουν καθημερινά, ασχέτως αν ενας Johs θα μπει οπωσδήποτε στη συλλογή  _________________ «δύο γάρ, ἐπιστήμη τε καὶ δόξα, ὧν τὸ μὲν ἐπίστασθαι ποιέει, τὸ δὲ ἀγνοεῖν» |
|
| Back to top |
|
 |
Stavros

|
Posted: Mon Sep 08, 2014 8:11 pm Post subject: |
|
|
Να πάρεις φίλε. Φτιάχνει ωραίες πίπες. π.χ. http://www.danishpipeshop.com/picview.asp?pid=8028 _________________ “…So it shall be for all time. If discord has broken out between two beings, let them smoke together. United by this bond, they will live in peace and friendship thereafter.”
|
| Back to top |
|
 |
milabros1981

|
Posted: Mon Sep 08, 2014 8:25 pm Post subject: |
|
|
Πηγές εσύ κι έβαλες το high grade.... Ασε, έχω δει σε αλλη βιτρίνα Για την ιστορία, ο Johs διατηρεί με τη γυναίκα του ένα καπνοπωλείο σε ένα μικρό χωριουδάκι έξω απο το Fredrikshaven. Το εβλεπα το μεσημέρι και ξετρελάθηκα. Πρέπει να πειςω τη γυναικα τώρα να πάμε στη Δανιμαρκια.....  _________________ «δύο γάρ, ἐπιστήμη τε καὶ δόξα, ὧν τὸ μὲν ἐπίστασθαι ποιέει, τὸ δὲ ἀγνοεῖν» |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|