| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Marbella

|
Posted: Fri Aug 05, 2011 2:29 pm Post subject: Enrico MAROLA - ENRICORO Pipes |
|
|
Ο Enrico Marola ζει στο Vercelli της Ιταλίας, με τη σύζυγό μου, Donatella και 2 υιους Matteao και Kim,
Είναι ωρολογοποιός στο επάγγελμα και καπνιστής πίπας πολλά χρόνια. Αγαπημένα καπνά Βιρτζίνια, φυσικά ή αρωματικά.
Ξεκίνησε την κατασκευή το 1998, μετά τη συνάντησή με τον Bruto Sordini, χαράκτη του Don Carlos . Έλαβε επίσης συμβουλές και εκπαίδευση από Vilma Armellini και Luigi Crugnola μεταξύ άλλων.
Άρχισε σκάλισμα κάνοντας κλασικά σχήματα για να μάθει . Αφού έψαξε για το προσωπικό ύφος το βρήκε σε ένα μείγμα κλασικού και ελεύθερου. _________________ !! Πάντα όρθιοι και γεμάτα μπόλ !!
I don't want any of your statistics; I took your whole batch and lit my pipe with it. Mark Twain. |
|
| Back to top |
|
 |
TheGreatDalmuti

|
Posted: Fri Aug 05, 2011 11:58 pm Post subject: Re: Enrico MAROLA - ENRICORO Pipes |
|
|
| Marbella wrote: | | Άρχισε σκάλισμα κάνοντας κλασικά σχήματα για να μάθει . |
Πόσο bold και με τεράστια γράμματα πρέπει να γραφτεί άραγες αυτό.... _________________ Politically incorrect.
In theory, there's no difference between theory and practice. In practice, there is. |
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Sat Aug 06, 2011 9:21 am Post subject: |
|
|
Πολύ ωραίες κατασκευές!
Που τον ξετρύπωσες βρε Νίκο?
Τι μας κάνεις πρωί-πρωί.... _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
Marbella

|
Posted: Sat Aug 06, 2011 2:11 pm Post subject: |
|
|
| Erinmore wrote: | Πολύ ωραίες κατασκευές!
Που τον ξετρύπωσες βρε Νίκο?
Τι μας κάνεις πρωί-πρωί.... | Αντί για ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΞΥΠΝΗΜΑ, σας έφτιαξα το Σαββατιάτικο ξύπνημα ,για να πάει καλά το σαββατοκύριακο.
[τα έβγαλα από το σεντούκι με τον θησαυρό ]  _________________ !! Πάντα όρθιοι και γεμάτα μπόλ !!
I don't want any of your statistics; I took your whole batch and lit my pipe with it. Mark Twain. |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Sat Aug 06, 2011 2:45 pm Post subject: |
|
|
Στην 2.jpg μπορει το μπολ σαν σχημα να μην μου αρεσε μα το σχεδιο απο την μεση του αεραγωγου εως το τελος πισω στο επιστομιο το βρισκω πανεμορφο σαν συλληψη ιδεας και σαν κατασκευη. _________________ '
Πίπες και Καπνοί: http://pipe-smoke.blogspot.com
James Bond 007: «Τα άσυλά μας είναι γεμάτα με ανθρώπους που νομίζουν πως είναι Ναπολέων ή Θεός» |
|
| Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Sat Aug 06, 2011 2:55 pm Post subject: |
|
|
Εμένα η πρώτη από τη 2.jpg μου αρέσει πάρα πολύ.Η δεύτερη είναι διαφορετική ή μου φαίνεται ?? _________________ Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:
αυτόν που έχει, αυτόν που δείχνει κι αυτόν που θέλει να νομίζει ότι έχει...
Latakia-Oriental
http://smoketses.blogspot.com
|
|
| Back to top |
|
 |
Marbella

|
Posted: Sat Aug 06, 2011 3:56 pm Post subject: |
|
|
| SMOKETSES wrote: | | Εμένα η πρώτη από τη 2.jpg μου αρέσει πάρα πολύ.Η δεύτερη είναι διαφορετική ή μου φαίνεται ?? |
ΤΟ ε -σαν πιάτο -και εμένα  _________________ !! Πάντα όρθιοι και γεμάτα μπόλ !!
|
| Back to top |
|
 |
Marbella

|
Posted: Sat Nov 05, 2011 5:32 pm Post subject: |
|
|
 _________________ !! Πάντα όρθιοι και γεμάτα μπόλ !!
|
| Back to top |
|
 |
Marbella

|
Posted: Sat Nov 05, 2011 5:46 pm Post subject: |
|
|
 _________________ !! Πάντα όρθιοι και γεμάτα μπόλ !!
|
| Back to top |
|
 |
pv2v

|
Posted: Sat Nov 05, 2011 5:53 pm Post subject: |
|
|
Ρολογάς -ρολογάς αλλά με κάτι πίπες νααα.
(εκτός απο τη Γ αν δεν φταίει η φωτό κατι δεν πάει καλά.) |
|
| Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Sun Nov 06, 2011 9:50 am Post subject: |
|
|
Η "Ε" όμως ;
 _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
| Back to top |
|
 |
|