| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
nanita
|
Posted: Mon Nov 14, 2011 10:49 pm Post subject: |
|
|
| kodikos wrote: | Καλώς ήρθες nanita
Ότι σου προέκυψε λατακίστρια είναι το χειρότερο. |
και άφιλτρη!  |
|
| Back to top |
|
 |
ilias4

|
Posted: Mon Nov 14, 2011 10:51 pm Post subject: Re: ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΑΠΟ ΝΕΟ ΘΥΛΗΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ FORUM |
|
|
| nanita wrote: | | με balcan flake.. |
Αυτααααααααααά είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 _________________ Χαίρε κόσμημα μέσα στο λωτό.
Virginia,Burley και ολίγην εκλεκτή Latakia |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Mon Nov 14, 2011 11:24 pm Post subject: |
|
|
| Deimitori wrote: | | nanita wrote: |
Η αλήθεια είναι πως γράφτηκα εν αγνοία σου για να μπορέσει κάποιος να μου δώσει σωστές πληροφορίες για λατάκια γιατί στο σπίτι έχουμε πήξει στις βιρτζίνιες!!  |
Επιτέλους! Μία γυναίκα λάτρης των λατάκια! Που είσαι φίλτατε Σιδηρού Σταυρέ να χαρείς! Άλλο ένα μέλος του Θεϊκού καπνού! Φίλτατη nanita να γραφτείς και στην μοναδική και αξιόπιστη ομάδα των Λατακιαστών - Βαλκανιστών! Βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο του φόρουμ μας.
http://forum.pipeclub.gr/viewtopic.php?t=4244
Ζήτω η λατάκια!  |

Παρακαλω περαστε και εγγραφειτε στην καλυτερη καπνιστικη ομαδα που υπαρχει.
 _________________ '
Πίπες και Καπνοί: http://pipe-smoke.blogspot.com
James Bond 007: «Τα άσυλά μας είναι γεμάτα με ανθρώπους που νομίζουν πως είναι Ναπολέων ή Θεός» |
|
| Back to top |
|
 |
PipeStories

|
Posted: Tue Nov 15, 2011 1:43 am Post subject: |
|
|
Καλώς ήρθες. _________________ Το δικαίωμα να λες τη γνώμη σου δεν συνεπάγεται αυτόματα το δικαίωμα να σε παίρνουν στα σοβαρά. Hubert Humphrey,1911-1978, Αμερικανός πολιτικός |
|
| Back to top |
|
 |
Hetfield1979

|
Posted: Tue Nov 15, 2011 4:47 am Post subject: |
|
|
Αυτά είναι.
Μιχάλη !!!!!!!
Καλώς ήλθατε ωραία μου κυρία. Έτσι για να επέλθουν κάποιες ισορροπίες.
Αν και άφιλτρη, έχεις καταλάβει που βρίσκεται η καπνιστική πεμπτουσία. Πρόσεξε λοιπόν μην υποκύψεις στις προκλήσεις δόλιων, νεαρών, βιρτζινιο-λατρών.
| nani23 wrote: | | nanita μην πιστεψεις οτι διαβασεις στο φορουμ, να με ρωτας πρωτα... |
nanita, σχετικά με καπνούς, ξέρεις, διάβασε στο forum, ρώτα και το Μιχάλη γιατί είναι καλό παιδί, και μετά άναψε Latakia.
Μιχάλη ακόμα και με ταχυδρομικό περιστέρι, θα την κάνουμε τη δουλειά. _________________ Βασίλης Δημητρόπουλος
"Et in Arcadia ego"
-------------------------------------------------------
Υγροπαγιδευμένος Ασπιδοφόρος
Σε τι διαφέρουν τα English από τα Balkan δεν μου είναι ξεκάθαρο, τα κυνηγάω και τα δύο μανιωδώς.
Στη Latakia μου θέλω και κάμποσο Oriental, ενίωτε και μερική Virginia, ενδεχωμένος και λίγο Cavendish.
------------------------------------------------------- |
|
| Back to top |
|
 |
mkimon

|
Posted: Tue Nov 15, 2011 10:04 am Post subject: |
|
|
Καλώς ήρθες και καλή παραμονή στο φορουμ.  |
|
| Back to top |
|
 |
nanita
|
Posted: Tue Nov 15, 2011 10:25 am Post subject: |
|
|
| Hetfield1979 wrote: |
Αν και άφιλτρη, έχεις καταλάβει που βρίσκεται η καπνιστική πεμπτουσία. Πρόσεξε λοιπόν μην υποκύψεις στις προκλήσεις δόλιων, νεαρών, βιρτζινιο-λατρών
| nani23 wrote: | | nanita μην πιστεψεις οτι διαβασεις στο φορουμ, να με ρωτας πρωτα... |
nanita, σχετικά με καπνούς, ξέρεις, διάβασε στο forum, ρώτα και το Μιχάλη γιατί είναι καλό παιδί, και μετά άναψε Latakia.
Μιχάλη ακόμα και με ταχυδρομικό περιστέρι, θα την κάνουμε τη δουλειά. |
Το νόημα είναι ένα αγαπημένε μου φίλε.. ΑΝ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕΣ!! ..πως το καπνιστό είναι πάντα για πιο μερακλήδες!!!  |
|
| Back to top |
|
 |
TheGreatDalmuti

|
Posted: Tue Nov 15, 2011 10:42 am Post subject: |
|
|
Καλώς ήλθες.
Εγώ προτιμώ πάντως το σπίτι μου να μυρίζει σαν σπίτι και η εκκλησία σαν εκκλησία. Δεν θέλω να τα μπλέκω. Το επόμενο βήμα θα ήταν να αρχίσω να φοράω μαύρα ημίψηλα καπέλα και να αφήσω μούσι. _________________ Politically incorrect.
In theory, there's no difference between theory and practice. In practice, there is. |
|
| Back to top |
|
 |
nani23

Joined: 13 May 2010 Posts: 1965 Location: Pillars of Creation nebula
|
Posted: Tue Nov 15, 2011 10:46 am Post subject: |
|
|
| TheGreatDalmuti wrote: | Καλώς ήλθες.
Εγώ προτιμώ πάντως το σπίτι μου να μυρίζει σαν σπίτι και η εκκλησία σαν εκκλησία. Δεν θέλω να τα μπλέκω. Το επόμενο βήμα θα ήταν να αρχίσω να φοράω μαύρα ημίψηλα καπέλα και να αφήσω μούσι. |
 _________________ Ίσιος, άφιλτρος Vaperιστής και.....
Κατασκευαστής:
http://www.michailkyriazanos.com/ |
|
| Back to top |
|
 |
nanita
|
Posted: Tue Nov 15, 2011 10:53 am Post subject: |
|
|
Εγώ προτιμώ πάντως το σπίτι μου να μυρίζει σαν σπίτι και η εκκλησία σαν εκκλησία. Δεν θέλω να τα μπλέκω. Το επόμενο βήμα θα ήταν να αρχίσω να φοράω μαύρα ημίψηλα καπέλα και να αφήσω μούσι. |
Αγαπητέ TheGreatDalmuti τα ράσα δεν κάνουν τον παπά..
Προσωπικά μου αρέσει να αφήνω το στίγμα μου παντού !!  |
|
| Back to top |
|
 |
Deimitori

Joined: 07 Oct 2010 Posts: 6344 Location: Ηλιούπολη και Νέα Μάκρη Αττικής
|
Posted: Tue Nov 15, 2011 10:58 am Post subject: |
|
|
Φίλτατε Δαλμούτιε γι αυτό και σε είχα χαρακτηρίσει " Ο Πάπας του Φόρουμ". Κατοικείς στο Βατικανό, η καθολική εκκλησία δεν χρησιμοποιεί λιβάνι και οι πάπες είναι πάντα φρεσκοξουρισμένοι...
Η φίλτατη Νανίτα, ως γνήσια Ελληνίδα, καπνίζει τα λατακιούχα και οριένταλ μερακλίδικα καπνά και αξίζει επαξίως των θερμότατων συγχαρητηρίων από όλους εμάς τους Ορθόδοξους καπνιστές!  _________________ Πρίν πέσω στό κρεββάτι γιά ύπνο
βυθίζω ένα κλαράκι στήν καρδιά μου
να γίνει στ΄ όνειρό μου δάσος!
Δημήτρης Ποθητός
http://www.myspace.com/dimitrispothitos
http://skakistiko-kafeneio.blogspot.com
"A long cool smoke to calm a troubled world, an aroma to answer all life's worries - with the addition of rarest Yenidje leaf as the authentic Sobranie touch."
Balkan Sobranie |
|
| Back to top |
|
 |
nanita
|
Posted: Tue Nov 15, 2011 11:04 am Post subject: |
|
|
| Deimitori wrote: | | TheGreatDalmuti wrote: | Καλώς ήλθες.
Φίλτατε Δαλμούτιε γι αυτό και σε είχα χαρακτηρίσει " Ο Πάπας του Φόρουμ". Κατοικείς στο Βατικανό, η καθολική εκκλησία δεν χρησιμοποιεί λιβάνι και οι πάπες είναι πάντα φρεσκοξουρισμένοι...
Η φίλτατη Νανίτα, ως γνήσια Ελληνίδα, καπνίζει τα λατακιούχα και οριένταλ μερακλίδικα καπνά και αξίζει επαξίως των θερμότατων συγχαρητηρίων από όλους εμάς τους Ορθόδοξους καπνιστές!  |
Όχι μόνο λόγια όμως.. στην επόμενη συνάντηση περιμένω τα θερμά συγχαρητήρια σας με πολλά σακουλάκια με διαφορετική λατάκια!! αχχαχαχ  |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Tue Nov 15, 2011 11:06 am Post subject: |
|
|
Μπορει στο βατικανο να μην λιβανιζονται και να ειναι παντα ξυρισμενα αγορια αλλα οι παππαδες τους εκει εχουν μιερα περιεργες προτιμησεις.  _________________ '
Πίπες και Καπνοί: http://pipe-smoke.blogspot.com
James Bond 007: «Τα άσυλά μας είναι γεμάτα με ανθρώπους που νομίζουν πως είναι Ναπολέων ή Θεός» |
|
| Back to top |
|
 |
nanita
|
Posted: Tue Nov 15, 2011 11:11 am Post subject: |
|
|
| Σιδ.Σταυρός wrote: | Μπορει στο βατικανο να μην λιβανιζονται και να ειναι παντα ξυρισμενα αγορια αλλα οι παππαδες τους εκει εχουν μιερα περιεργες προτιμησεις.  |
Καλά και οι ορθόδοξοι δεν πάνε πίσω!! άλλο αυτό όμως!!
 |
|
| Back to top |
|
 |
lefteris

|
Posted: Tue Nov 15, 2011 12:36 pm Post subject: |
|
|
| Καλώς ήρθες nanita |
|
| Back to top |
|
 |
Memphis

Joined: 30 Jul 2010 Posts: 3074 Location: Ανδρός, Νάξος, Κως, Αμοργός, Σαλαμίνα, Ν.Μάκρη, Κολωνός.
|
Posted: Tue Nov 15, 2011 1:30 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ήρθατε στην παρέα μας κα Νανιτα & καλή διαμονη να έχετε! ...  _________________ Κώστας.
Charles Bukowski (1920-1994)
If you spend all your time trying,
then all you're doing is trying.
So don't try. Just do! |
|
| Back to top |
|
 |
yannis_k

|
Posted: Tue Nov 15, 2011 2:08 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ήρθες nanita !!!
 _________________ .
Ποτέ μην τα βάζεις με ένα γουρούνι. Και οι δυο θα βρωμίσετε αλλά το γουρούνι θα το ευχαριστηθεί. |
|
| Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Tue Nov 15, 2011 2:53 pm Post subject: |
|
|
| nanita wrote: | | και άφιλτρη! | Υπάρχει και ένα καλό
| Memphis wrote: | | ...κα Νανιτα | χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
| Back to top |
|
 |
|