pipeclub.gr Forum Index pipeclub.gr
Hellenic Pipe Smokers Forum

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

David Wagner (Austria)
Goto page Previous  1, 2, 3

Post new topic   Reply to topic    pipeclub.gr Forum Index -> Kατασκευαστές πίπας
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Erinmore

PostPosted: Wed Nov 16, 2011 12:21 pm    Post subject: Reply with quote

nani23 wrote:
Το προβλημα δεν ειναι στο πως το λεει, αλλα ουτε στο πλατυ επιστομιο, ισα-ισα που το fishtail ειναι σωστοτατο και πολυ βολικο στο στομα το προβλημα ειναι στο προφιλ.

Οι πιπες εχουν πολυ λιγες ισιες γραμμες. αλλα αυτες πρεπει να ειναι ισιες.Μια απο αυτες(η σημαντικοτερη ισως) ειναι του επιστομιου και δεν ειναι καθολου λεπτομεριες.
Η σωστη γραμμη στο επιστομιο, εμενα μου δειχνει λεπτοδουλεια και μερακι, οι χοντροκοπιες βαρεμαρα και τσαπατσοδουλεια....

Ας δουμε σε αυτην τι γινεται...εγω αντι γαι μια γραμμη βλεπω 3.
WTGR καντε το επιστομιο μια γραμμη με το προγραμματακι σας γιατι εγω δεν μπορω για να δουμε διαφορα.

Ε λοιπόν την σωστη γραμμή που αναφέρεις Μιχάλη εγώ δεν "την βλέπω". Μιλάς από την σκοπιά του κατασκευαστή κι εγώ μιλάω από την σκοπιά του καταναλωτή. Κι αυτή την διαχωριστική γραμμή τουλάχιστον προς το παρόν δεν θα την ξεπεράσω.

Στο σχεδιάγραμμα που έκανες δεν μπόρεσα να δω την ατέλεια που εντοπίζεις για δύο λόγους: Ο πρώτος, τον ανέφερα, δεν έχω το έμπειρο μάτι του κατασκευαστή και ο δεύτερος είναι ότι μου αρέσει αισθητικά έτσι όπως το βλέπω. Κι εφόσον μου αρέσει δεν το απορρίπτω.

Σε διαβεβαιώ πως θα προέβαινα στην αγορά της χωρίς δισταγμό με τα κριτήρια που προανέφερα συν βεβαίως την συνολική αισθητική της καπνοσύριγγας.

nani23

PostPosted: Wed Nov 16, 2011 12:32 pm    Post subject: Reply with quote

Αργυρη το αν θεωρεις κατι ωραιο δεν εχει σχεση με αυτο που εγραψα.

Απο την στιγμη που θα αγοραζες λοιπον την συγκεκριμενη πιπα, μαθε οτι ο Wagner κοστολογει απο 300 ευρω τις αμμοβολλες.

Αν εδινες 400 ευρω για μια πιπα, δεν θα ηθελες να ειναι τουλαχιστον καλοσχεδιασμενη και με χειροποιητο χωρις τσαπατσουλιες επιστομιο;
Γιατι τετοια γραμμη εχουν τα ετοιματζηδικα επιστομια

Καταλαβαινω την αδυναμια σου να κατανοησεις την γραμμη διοτι δεν υπαρχει φωτογραφια με την σωστη, αλλα αν σαν πελατης γινεις απαιτητηκοτερος, δεν νομζεις οτι μονο για καλο θα ειναι αυτο; Wink

Κατασκευαστής:

http://www.michailkyriazanos.com/
Back to top
View user's profile Send private message
Marbella

PostPosted: Wed Nov 23, 2011 3:09 pm    Post subject: Reply with quote

Very Happy
View user's profile Send private message Visit poster's website
Post new topic   Reply to topic    pipeclub.gr Forum Index -> Kατασκευαστές πίπας All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3
Page 3 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum