| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Tue Jul 05, 2011 9:56 pm Post subject: |
|
|
 _________________ '
Πίπες και Καπνοί: http://pipe-smoke.blogspot.com
James Bond 007: «Τα άσυλά μας είναι γεμάτα με ανθρώπους που νομίζουν πως είναι Ναπολέων ή Θεός» |
|
| Back to top |
|
 |
Marbella

|
Posted: Thu Nov 17, 2011 4:02 pm Post subject: |
|
|
 _________________ !! Πάντα όρθιοι και γεμάτα μπόλ !!
I don't want any of your statistics; I took your whole batch and lit my pipe with it. Mark Twain. |
|
| Back to top |
|
 |
Memphis

Joined: 30 Jul 2010 Posts: 3074 Location: Ανδρός, Νάξος, Κως, Αμοργός, Σαλαμίνα, Ν.Μάκρη, Κολωνός.
|
Posted: Thu Nov 17, 2011 10:09 pm Post subject: |
|
|
Οι 2 τελευταίες κι ειδικά η προτελευταία είναι .... αχ μανούλα μου! ....
Πολυ καλος ο μαστορας ... _________________ Κώστας.
Charles Bukowski (1920-1994)
If you spend all your time trying,
then all you're doing is trying.
So don't try. Just do! |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Thu Nov 17, 2011 11:35 pm Post subject: |
|
|
Ωραια η τελευταια μα το παχος του επιστομιου δεν μου καθεται καλα στο ματι. _________________ '
James Bond 007: «Τα άσυλά μας είναι γεμάτα με ανθρώπους που νομίζουν πως είναι Ναπολέων ή Θεός» |
|
| Back to top |
|
 |
taki

Joined: 06 Nov 2010 Posts: 1437 Location: somewhere on Earth
|
Posted: Fri Nov 18, 2011 12:00 am Post subject: |
|
|
Χοντροκοπιά είναι. Ο armellini έχει βασικά ξοφλήσει στην ιταλική αγορά! _________________ “Your time is limited,
so don’t waste it living someone else’s life.” Steve P. Jobs
(O χρόνος σας είναι περιορισμένος, γι΄αυτό μην τον σπαταλάτε ζώντας την ζωή κάποιου άλλου.)
______________________________________________________________ |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Fri Nov 18, 2011 12:04 am Post subject: |
|
|
Δεν τα παει καλα η γυναικα στο θεμα σχεδιασμου,αλλαξε προμηθευτη ρεικιου,χαθηκε η τυχον σημασια στις λεπτομερειες? Τι πληροφορηση εχεις απο εκει? _________________ '
|
| Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Fri Nov 18, 2011 12:07 am Post subject: |
|
|
Η δεύτερη,δεν μού κάθεται οπτικά.
Γιατί ; ; ; _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
|
| Back to top |
|
 |
taki

|
Posted: Fri Nov 18, 2011 12:24 am Post subject: |
|
|
| Σιδ.Σταυρός wrote: | | Τι πληροφορηση εχεις απο εκει? |
Έχει εξαφανιστεί απ'την αγορά εδώ και κανείς δεν μιλάει καλά στα ιταλικά φόρουμ. Μου φαίνεται πως και στο Cagli έχει να πατήσει κανα-δυό χρόνια. Η ιστορία με τις ...καδενίτσες ήταν ένα esploit διαφημιστικό, που δεν βοήθησε σε τίποτα όμως...
Σήμερα, έτσι όπως έχουν τα πράγματα και με αριθμό καπνιστών πίπας φθίνοντα ραγδαίως, ή φτιάχνεις πίπες ή σε τρώει η μαρμάγκα!!! _________________ “Your time is limited,
(O χρόνος σας είναι περιορισμένος, γι΄αυτό μην τον σπαταλάτε ζώντας την ζωή κάποιου άλλου.)
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Fri Nov 18, 2011 12:31 am Post subject: |
|
|
| taki wrote: |
Έχει εξαφανιστεί απ'την αγορά εδώ και κανείς δεν μιλάει καλά στα ιταλικά φόρουμ.
Σήμερα, έτσι όπως έχουν τα πράγματα και με αριθμό καπνιστών πίπας φθίνοντα ραγδαίως, ή φτιάχνεις πίπες ή σε τρώει η μαρμάγκα!!! |
Τι επακριβως φταιει και δεν μιλανε καλα,τι στραβωσε που λεμε? Ποιος εχει λεφτα για ακριβες [αρα και ποιοτικες ειθισται] πιπες τη σημερον? _________________ '
|
| Back to top |
|
 |
taki

|
Posted: Fri Nov 18, 2011 12:37 am Post subject: |
|
|
Βασικά έχει πέσει η μέση τιμή της πίπας, εκτός από εγγλέζικες (D) και τις δανέζικες. Οι Ιταλοί έχουν μειώσει γενικά.
Για την προκείμενη διάβασα κανα δυό αρνητικά σχόλια ως προς την ποιότητα και την εφαρμογή, μα μην νομίσεις πως ακούγεται πολύ. Άρα σα να σβήνει τηνε βλέπω... _________________ “Your time is limited,
|
| Back to top |
|
 |
panospeter

|
Posted: Fri Nov 18, 2011 12:40 am Post subject: |
|
|
Πάντως 3 που έχει ένας φίλος του Mauro Armellini (όχι της κόρη του) καπνίζουν καταπλικτικά
Last edited by panospeter on Fri Nov 18, 2011 12:42 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Fri Nov 18, 2011 12:41 am Post subject: |
|
|
Τωρα που εφυγε επιτελους ο μπερλουσκονι ισως ανεβουν λιγο ή μηπως ειναι σαν τον γκαντεμη μας και θα τον εχουν αναμεσα στα ποδια τους για πολλες γενεες? Απο την αλλη το παω και λιγο "ρομαντικα" το θεμα,γυναικα στο τιμονι μιας εταιριας πιπων ε καλο ειναι να αντεξει,να υπαρχει που λεμε σαν κατι το "διαφορετικο". _________________ '
|
| Back to top |
|
 |
taki

|
Posted: Fri Nov 18, 2011 12:44 am Post subject: |
|
|
| Σιδ.Σταυρός wrote: | | Απο την αλλη το παω και λιγο "ρομαντικα" το θεμα,γυναικα στο τιμονι μιας εταιριας πιπων ε καλο ειναι να αντεξει,να υπαρχει που λεμε σαν κατι το "διαφορετικο". |
Είναι κι'η Nana Ivarsson, που φτάνει και περισσεύει!  _________________ “Your time is limited,
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Fri Nov 18, 2011 12:45 am Post subject: |
|
|
Ναι αλλα χρησιμοποιει [κι αυτη] Danish Oil. _________________ '
|
| Back to top |
|
 |
taki

|
Posted: Fri Nov 18, 2011 12:50 am Post subject: |
|
|
Όσον αφορά τον "γκαντέμη" μας, ωχριά μπρος στον cavalliere, που θα τον έχουνε στο σβέρκο να κοροιδεύει τον κόσμο, μέχρις ότου πατήσει τα 100!!!!
(την ξέρεις την τελευταία ατάκα του; Όταν πήγε στη Ρώμη η κινέζικη αντιπροσωπεία, του'φερε δώρο ένα βάζο της δυναστείας των Μινγκ --ή όπως αλλιώς λέγεται-- και αφού τους ευχαρίστησε, είδε ότι το βάζο ήταν διακοσμημένο με λουλουδάκια και τους είπε: κρίμα που δεν έχει αναπαραστάσεις απ'το Κάμα Σούτρα! (μόνο που έκανε πάλι γκάφα, διότι το Κάμα Σούτρα είναι ερωτική φιλοσοφία ινδική κι΄όχι κινέζικη!)  _________________ “Your time is limited,
|
| Back to top |
|
 |
taki

|
Posted: Fri Nov 18, 2011 12:51 am Post subject: |
|
|
| Σιδ.Σταυρός wrote: | | Ναι αλλα χρησιμοποιει [κι αυτη] Danish Oil. |
Εεεε, ναι. Τό'χει κι'αυτή για να γλιστράει... (η πίπα, εε; )  _________________ “Your time is limited,
|
| Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Fri Nov 18, 2011 12:54 am Post subject: |
|
|
Να πω άλλη μία ιστορία με τον Δημητράκη τον Κωλοτούμπα ; ; ; _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
| Back to top |
|
 |
|