| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
tiepolo
|
Posted: Mon Jun 20, 2011 7:08 pm Post subject: |
|
|
| Συγκαπνιστη σε βλεπω λιγο μπερδεμενο με τα συστηματα υγροπαγιδας. Πρεπει να υπαρχει ειδικο νημα στο φορουμ, για να το αντιληφθεις καπως καλυτερα. Για κανε ενα search. Φυσικα, εγω προσωπικα θα σου συνιστουσα το καπνισμα της αφιλτρης |
|
| Back to top |
|
 |
taki

Joined: 06 Nov 2010 Posts: 1437 Location: somewhere on Earth
|
Posted: Mon Jun 20, 2011 10:48 pm Post subject: |
|
|
| pv2v wrote: | | tiepolo wrote: | | Οχι οτι ειναι πολυ σημαντικο, αλλα ο κατασκευαστης ονομαζεται L' Anatra |
Εχεις δικιο μουφυγε η αποστροφος εξαλλου anarta στα Ιταλικα παραπεμπει
σε καποιο πουλι[μαλλον παπια-θα μας πει ο Taki]. |
Συμφωνώ κι'επαυξάνω!
Αν θέλουμε όμως να είμαστε σχολαστικά ακριβείς, anatra = χήνα. _________________ “Your time is limited,
so don’t waste it living someone else’s life.” Steve P. Jobs
(O χρόνος σας είναι περιορισμένος, γι΄αυτό μην τον σπαταλάτε ζώντας την ζωή κάποιου άλλου.)
______________________________________________________________ |
|
| Back to top |
|
 |
taki

Joined: 06 Nov 2010 Posts: 1437 Location: somewhere on Earth
|
Posted: Mon Jun 20, 2011 10:54 pm Post subject: |
|
|
| tiepolo wrote: | | Συγκαπνιστη σε βλεπω λιγο μπερδεμενο με τα συστηματα υγροπαγιδας. Πρεπει να υπαρχει ειδικο νημα στο φορουμ, για να το αντιληφθεις καπως καλυτερα. Για κανε ενα search. Φυσικα, εγω προσωπικα θα σου συνιστουσα το καπνισμα της αφιλτρης |
Κι΄εγώ το ίδιο ... κι΄εγώ το ίδιο!
Για διάβασε προσεκτικά το κείμενο της υπογραφής μου πιό κάτω...  _________________ “Your time is limited,
so don’t waste it living someone else’s life.” Steve P. Jobs
(O χρόνος σας είναι περιορισμένος, γι΄αυτό μην τον σπαταλάτε ζώντας την ζωή κάποιου άλλου.)
______________________________________________________________ |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Mon Jun 20, 2011 11:16 pm Post subject: |
|
|
| billiardpipe wrote: | Η στεφανη δεν βγαινει με διπλο κολαουζο? Πιστευω ειναι απλο. Μετα μπορει να μπει νεος μαστος και το στελεχος να βρει το δοχειο καθετα.
Σιγουρα θα μειωθουν και τα υγρα σε σημειο που ισως και να θελει υγραντηρα ενσωματωμενο σε υδρο-παγιδα (water-trap). |
Με μπερδεψες λιγο συνφορουμιτη,δεν καταλαβα τι θες να πεις και με τα 2 σκελη.
Η ασημενια ας το πουμε στεφανη δεν ειναι απαραιτητο να ειναι βιδωτη στο μπολ,μπορει να εχει γινει λουκι και απλα να εχει κολληθει. _________________ '
Πίπες και Καπνοί: http://pipe-smoke.blogspot.com
James Bond 007: «Τα άσυλά μας είναι γεμάτα με ανθρώπους που νομίζουν πως είναι Ναπολέων ή Θεός» |
|
| Back to top |
|
 |
billiardpipe

|
Posted: Tue Jun 21, 2011 9:54 am Post subject: |
|
|
| Σιδ.Σταυρός wrote: | | billiardpipe wrote: | Η στεφανη δεν βγαινει με διπλο κολαουζο? Πιστευω ειναι απλο. Μετα μπορει να μπει νεος μαστος και το στελεχος να βρει το δοχειο καθετα.
Σιγουρα θα μειωθουν και τα υγρα σε σημειο που ισως και να θελει υγραντηρα ενσωματωμενο σε υδρο-παγιδα (water-trap). |
Με μπερδεψες λιγο συνφορουμιτη,δεν καταλαβα τι θες να πεις και με τα 2 σκελη.
Η ασημενια ας το πουμε στεφανη δεν ειναι απαραιτητο να ειναι βιδωτη στο μπολ,μπορει να εχει γινει λουκι και απλα να εχει κολληθει. |
Νομιζω ομως οτι το λουκι γινεται με τρυπανι τοσο μυτερο που το κολαουζο ειναι αναγκαιο για να γινει το γωνιασμα. Η κολλα δεν επιρρεαζει την καυση? γιαυτο αναφερω την αλλαγη του μαστου, μετα αποκλειεται να ειναι καθετα βαλμενος. _________________ ...η πιπα ειναι ισια και το τσιμπουκι στραβο... |
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Tue Jun 21, 2011 10:14 am Post subject: |
|
|
| salan wrote: | @ Erinmore
Είναι ένα κεφαλάκι πάπιας.
Μικρούλι,τοσοδούλι.
Μικρό καί τριανταφυλλένιο. |
Ένα πράγμα σαν το αστέρι της Mercedes
Λίγο ενοχλητικό νομίζω (η πάπια όχι το αστέρι).  _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Tue Jun 21, 2011 11:33 am Post subject: |
|
|
| billiardpipe wrote: |
Νομιζω ομως οτι το λουκι γινεται με τρυπανι τοσο μυτερο που το κολαουζο ειναι αναγκαιο για να γινει το γωνιασμα. Η κολλα δεν επιρρεαζει την καυση? |
Το λουκι γινεται και με τορνο.Το κολαουζο δημιουργει σπειρωμα οχι λουκι.Η κολλα ανδυει μια μυρωδια κατα την καυση αλλα σε εκεινο το σημειο δεν ειναι τοσο "επιζημια" ας το πουμε αν και μπορει η στεφανη να μπει σφηνωτη. _________________ '
James Bond 007: «Τα άσυλά μας είναι γεμάτα με ανθρώπους που νομίζουν πως είναι Ναπολέων ή Θεός» |
|
| Back to top |
|
 |
billiardpipe

|
Posted: Tue Jun 21, 2011 5:44 pm Post subject: |
|
|
| Σιδ.Σταυρός wrote: | | billiardpipe wrote: |
Νομιζω ομως οτι το λουκι γινεται με τρυπανι τοσο μυτερο που το κολαουζο ειναι αναγκαιο για να γινει το γωνιασμα. Η κολλα δεν επιρρεαζει την καυση? |
Το λουκι γινεται και με τορνο.Το κολαουζο δημιουργει σπειρωμα οχι λουκι.Η κολλα ανδυει μια μυρωδια κατα την καυση αλλα σε εκεινο το σημειο δεν ειναι τοσο "επιζημια" ας το πουμε αν και μπορει η στεφανη να μπει σφηνωτη. |
Η βασικη λειτουργια ομως του τορνου ειναι η περιστροφικη. Με αυτο ως δεδομενο δεν ειναι ανγκαιο πρωτα να γινει ενα περασμα με το κολαουζο και στη συνεχεια το φαγωμα για το λουκι? Αν δεν γινει σπειρωμα πως θα μπει η στεφανη στη θεση της? Αν σφηνωσει οπως λες μετα δεν θα βγαινει και οταν καει η κολλα δεν θα γινεται αντικατασταση. Αν εμφανιστουν υγρα σε εκεινο το σημειο? _________________ ...η πιπα ειναι ισια και το τσιμπουκι στραβο... |
|
| Back to top |
|
 |
billiardpipe

|
Posted: Tue Jun 21, 2011 5:46 pm Post subject: |
|
|
Γιαυτο αναφερω στο πρωτο ποστ το διπλο κολαουζο, ιδια εφαρμογη με αυτη του ουπα. _________________ ...η πιπα ειναι ισια και το τσιμπουκι στραβο... |
|
| Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Tue Jun 21, 2011 6:36 pm Post subject: |
|
|
@ billiardpipe
Μεγάλε,έχω μείνει άναυδος από τις τεχνικές και μηχανολογικές σου γνώσεις.
Προτείνω ν' ανοιχθεί μία νέα ενότητα,όπου θα μας περιγράφεις/αναλύεις διάφορες κατασκευαστικές λεπτομέρειες. _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Tue Jun 21, 2011 11:58 pm Post subject: |
|
|
billiardpipe: Αν θες βαλε μας σε φωτο αυτα τα "εργαλεια" που λες. _________________ '
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Wed Jun 22, 2011 10:08 am Post subject: |
|
|
| salan wrote: | @ billiardpipe
Μεγάλε,έχω μείνει άναυδος από τις τεχνικές και μηχανολογικές σου γνώσεις.
|
Ξετσουμίσαμε?  _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
pv2v

|
Posted: Fri Dec 16, 2011 3:24 pm Post subject: |
|
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Fri Dec 16, 2011 3:34 pm Post subject: |
|
|
Καί να θέλεις να γράψεις κάτι,είναι αυτό το παπιοκέφαλο καί σε αποπροσανατολίζει. _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
| Back to top |
|
 |
nani23

Joined: 13 May 2010 Posts: 1965 Location: Pillars of Creation nebula
|
Posted: Fri Dec 16, 2011 3:57 pm Post subject: |
|
|
| salan wrote: | | Καί να θέλεις να γράψεις κάτι,είναι αυτό το παπιοκέφαλο καί σε αποπροσανατολίζει. |
 _________________ Ίσιος, άφιλτρος Vaperιστής και.....
Κατασκευαστής:
http://www.michailkyriazanos.com/ |
|
| Back to top |
|
 |
TheGreatDalmuti

|
Posted: Fri Dec 16, 2011 4:02 pm Post subject: |
|
|
Άσε που σε κοιτάει στα μάτια όσο καπνίζεις, όλο παράπονο που το φούντωσες... _________________ Politically incorrect.
In theory, there's no difference between theory and practice. In practice, there is. |
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Fri Dec 16, 2011 6:34 pm Post subject: |
|
|
| salan wrote: | | Καί να θέλεις να γράψεις κάτι,είναι αυτό το παπιοκέφαλο καί σε αποπροσανατολίζει. |
 _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
|