| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
salan

|
Posted: Wed Nov 30, 2011 7:35 am Post subject: |
|
|
Παρατηρόντας τις πιό πάνω δημιουργίες της κυρίας,βλέπεις ότι έχουν "κάτι τις" το καλλλλλλιτεχνικό [το λ,έντονα παχύ]. _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
| Back to top |
|
 |
Marbella

|
Posted: Thu Jan 05, 2012 4:40 pm Post subject: |
|
|
 _________________ !! Πάντα όρθιοι και γεμάτα μπόλ !!
I don't want any of your statistics; I took your whole batch and lit my pipe with it. Mark Twain. |
|
| Back to top |
|
 |
pv2v

|
Posted: Thu Jan 05, 2012 4:51 pm Post subject: |
|
|
Το μπούτι έχει καλλιτεχνικά ράμματα;
(χαρακτηριστικές δουλειές της Anne-το ιδεόγραμμα άραγε τι να λέει |
|
| Back to top |
|
 |
teo5

|
Posted: Thu Jan 05, 2012 9:47 pm Post subject: |
|
|
| Καλλιτεχνικότατη η Anne. |
|
| Back to top |
|
 |
Marbella

|
Posted: Thu Jan 05, 2012 10:45 pm Post subject: |
|
|
| pv2v wrote: | Το μπούτι έχει καλλιτεχνικά ράμματα;
(χαρακτηριστικές δουλειές της Anne-το ιδεόγραμμα άραγε τι να λέει |
ΤΟ ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ είναι το κάντζι του Κιότο .  _________________ !! Πάντα όρθιοι και γεμάτα μπόλ !!
I don't want any of your statistics; I took your whole batch and lit my pipe with it. Mark Twain. |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Fri Jan 06, 2012 9:05 pm Post subject: |
|
|
Από το κακό στο χειρότερο πάμε...
Και δεν εννοώ την οικονομική κρίση... _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
Deimitori

Joined: 07 Oct 2010 Posts: 6344 Location: Ηλιούπολη και Νέα Μάκρη Αττικής
|
Posted: Fri Jan 06, 2012 9:22 pm Post subject: |
|
|
Πολύ άσχημες, κρίμα...
Το ιδεόγραμμα είναι το Κάντζι που προφέρεται στα Ιαπωνικά "Κυό". Σημαίνει "πρωτεύουσα" και χρησιμοποιείται σε πολλές λέξεις στην Ιαπωνική γλώσσα, στην λέξη Κυότο όπως ορθά ανέφερε ο φίλτατος Marbella αλλά και στην λέξη Τόκυο, αμφότερες ήταν και είναι πρωτεύουσες της Ιαπωνίας, το Κυότο παλαιότερα, το Τόκυο στην σύγχρονη εποχή. _________________ Πρίν πέσω στό κρεββάτι γιά ύπνο
βυθίζω ένα κλαράκι στήν καρδιά μου
να γίνει στ΄ όνειρό μου δάσος!
Δημήτρης Ποθητός
http://www.myspace.com/dimitrispothitos
http://skakistiko-kafeneio.blogspot.com
"A long cool smoke to calm a troubled world, an aroma to answer all life's worries - with the addition of rarest Yenidje leaf as the authentic Sobranie touch."
Balkan Sobranie |
|
| Back to top |
|
 |
Memphis

Joined: 30 Jul 2010 Posts: 3074 Location: Ανδρός, Νάξος, Κως, Αμοργός, Σαλαμίνα, Ν.Μάκρη, Κολωνός.
|
Posted: Sat Jan 07, 2012 2:14 am Post subject: |
|
|
Δεεν ... σε τέτοιο μπούτι πολλών οκάδων ... με τπτ ... εάν ήταν σε κάτι δράμια ... θα το σκεφτώ ...
Πάλι πρωτοτύπησε η κυρα Τζούλι μας με τα Ιαπωνικά! ...  _________________ Κώστας.
Charles Bukowski (1920-1994)
If you spend all your time trying,
then all you're doing is trying.
So don't try. Just do! |
|
| Back to top |
|
 |
nani23

Joined: 13 May 2010 Posts: 1965 Location: Pillars of Creation nebula
|
Posted: Sat Jan 07, 2012 12:20 pm Post subject: |
|
|
Παντως σε αυτη με το ιδεογραμμα αν αφαιρεσετε τα περιττα, αποκαλυπτεται μια ακρως ισορροπημενη και ελυστικοτατη πιπα.  _________________ Ίσιος, άφιλτρος Vaperιστής και.....
Κατασκευαστής:
http://www.michailkyriazanos.com/ |
|
| Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Sat Jan 07, 2012 3:08 pm Post subject: |
|
|
Πιάστηκε το χέρι μου να δουλεύω "eraser" καί "brush".
Καί πάλι . . . _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
| Back to top |
|
 |
nektarios

|
Posted: Sat Jan 07, 2012 4:32 pm Post subject: |
|
|
Είναι φτασμένη και φτιάχνει τώρα ΕΡΓΑ που βγαίνουν απο την αγάπη της για κάτι και απο τα εγωκεντρικά της πάθη, είναι αποδεκτή όπως και να το κάνουμε, δεν το κοιτάμε πάντα καπνιστικά, αλλά και με πάθος συλλέκτη, δεν είναι πεζή στα καλλιτεχνήματά της, έχει αφήσει μεγάλη ιστορία πίσω της και για αυτό έχει την τιμητική της, όταν σκαλίζει και περιποιείται με αγάπη ένα δημιούργημά της. _________________ "ΣΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ" ΑΙΣΧΥΛΟΣ 525 - 456 π. Χ.
http://forum.pipeclub.gr/viewtopic.php?t=5906 |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Sat Jan 07, 2012 8:32 pm Post subject: |
|
|
| nektarios wrote: | | δεν το κοιτάμε πάντα καπνιστικά, αλλά και με πάθος συλλέκτη, |
Αυτα ισχυουν για καποιους που δινουν ενα καρο λεφτα και η πιπα μετα μενει στην βιτρινα ακαπνιστη.Δεν ειναι για εμας και ειλικρινα εαν εκανε πχ 150 ευρω ποιος απο εδω θα εβγαινε στην καφετερια με ενα "μπουτι" για πιπα να γινει περιγελος? Η Τεχνη εχει παρεξηγηθει-εκτραχυνθει σε πολλους τομεις γιατι οχι και στην πιπα?  _________________ '
Πίπες και Καπνοί: http://pipe-smoke.blogspot.com
James Bond 007: «Τα άσυλά μας είναι γεμάτα με ανθρώπους που νομίζουν πως είναι Ναπολέων ή Θεός» |
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Sat Jan 07, 2012 11:59 pm Post subject: |
|
|
| nektarios wrote: | | Είναι φτασμένη και φτιάχνει τώρα ΕΡΓΑ που βγαίνουν απο την αγάπη της για κάτι και απο τα εγωκεντρικά της πάθη, είναι αποδεκτή όπως και να το κάνουμε, δεν το κοιτάμε πάντα καπνιστικά, αλλά και με πάθος συλλέκτη, δεν είναι πεζή στα καλλιτεχνήματά της, έχει αφήσει μεγάλη ιστορία πίσω της και για αυτό έχει την τιμητική της, όταν σκαλίζει και περιποιείται με αγάπη ένα δημιούργημά της. |
Μουάλιστα, μουάλιστα...  _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
ArtisVentus

|
|
| Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Sun Jan 08, 2012 12:58 am Post subject: |
|
|
μου φαίνεται ότι το παρακάνει μερικές φορές. _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
| Back to top |
|
 |
nektarios

|
Posted: Sun Jan 08, 2012 1:05 am Post subject: |
|
|
Εντάξει ρε παιδιά εεεεεεεεεεεεεεεεε! μου την πέσατε όλοι μαζί η κυρία έχει πάθη έχει άποψη, έχει όλα...... τέλος πάντων,ότι και να λέμε εμείς,φεύγουν οι πίπες της με ταχύτητα φωτός και ας είναι και σαν ζαρωμένη κάλτσα  _________________ "ΣΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ" ΑΙΣΧΥΛΟΣ 525 - 456 π. Χ.
http://forum.pipeclub.gr/viewtopic.php?t=5906 |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Sun Jan 08, 2012 1:12 am Post subject: |
|
|
Μηπως απο το παρελθον της [εννοω την ηλικια που ηταν νεαρη] "κατι" λειπει?  _________________ '
Πίπες και Καπνοί: http://pipe-smoke.blogspot.com
James Bond 007: «Τα άσυλά μας είναι γεμάτα με ανθρώπους που νομίζουν πως είναι Ναπολέων ή Θεός» |
|
| Back to top |
|
 |
|