| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
salan

|
Posted: Mon Dec 31, 2007 12:05 pm Post subject: |
|
|
Διεγράφη υπ' εμού.
Σαλάς Αντώνιος (salan)
Last edited by salan on Mon Aug 25, 2008 4:32 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Konstantinos

|
Posted: Thu Jan 10, 2008 9:09 am Post subject: |
|
|
Γεια σας και καλως σας βρήκα
Ναι, και εγώ είμαι ένας νέος καπνιστής πιπας.
Ναι, και εγώ καπνίζω πίπα επειδή έκοψα το τσιγάρο.
Ναι, έχω πάρα πολές απορίες και χαίρομαι που βρήκα ανθρώπους που μπορούν να μου τις λύσουν.
 |
|
| Back to top |
|
 |
angelos_drama

|
Posted: Thu Jan 10, 2008 9:20 am Post subject: |
|
|
| καλώς μας ήρθες φίλε μου καλά καπνίσματα |
|
| Back to top |
|
 |
akanthos BANNED

|
Posted: Thu Jan 10, 2008 9:41 am Post subject: |
|
|
Καλως ήρθες Κωνσταντίνε _________________ οι μούτσοι που μαμ...σαμε γίναν καπεταναίοι (Λαικό γνωμικό) καταγραμμένο από τον Ιω. Γρυπάρη |
|
| Back to top |
|
 |
Mixman

|
Posted: Thu Jan 10, 2008 10:12 am Post subject: |
|
|
Καλωσορίσματα και από εμένα, όσο για τις απορίες που λες κατα τη γνώμη μου η πρώτη απάντηση στις περισσότερες είναι "πειραματίσου". _________________ The Dude is not in. Leave a message after the beep... It takes a minute. |
|
| Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Thu Jan 10, 2008 2:28 pm Post subject: |
|
|
| Καλώς όρισες Κωνσταντίνε.Σίγουρα στο forum θα βρεις πολύ και καλή διάθεση από όλους, για την επίλυση των αποριών σου.Αστο το παλιοτσίγαρο στην άκρη.Συνήθως βέβαια δεν είναι καλό να αρχίσεις την πίπα επειδή έκοψες το τσιγάρο.Καλύτερα να αρχίζεις το κάπνισμα της επειδή σου αρέσει όλη αυτή η «ιεροτελεστεία».Καλά και προπαντώς ήρεμα καπνίσματα. |
|
| Back to top |
|
 |
thinAir

|
Posted: Fri Jan 11, 2008 6:47 pm Post subject: |
|
|
| Καλώς ήλθες στην παρέα Κωνσταντίνε. Αφού κατάφερες και ξεφορτώθηκες το τσιγάρο, είσαι σε καλό δρόμο. Εγώ ακόμα το παλεύω. |
|
| Back to top |
|
 |
akanthos BANNED

|
Posted: Fri Jan 11, 2008 7:55 pm Post subject: |
|
|
αμ εγώ _________________ οι μούτσοι που μαμ...σαμε γίναν καπεταναίοι (Λαικό γνωμικό) καταγραμμένο από τον Ιω. Γρυπάρη |
|
| Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Fri Jan 11, 2008 10:41 pm Post subject: |
|
|
| Δεν νομίζω πάντως ότι χρειάζεται να έχουμε ενοχές εάν κάπου κάπου κάνουμε και κανένα τσιγάρο. |
|
| Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Sat Jan 12, 2008 3:07 am Post subject: |
|
|
Διεγράφη υπ' εμού.
Σαλάς Αντώνιος (salan)
Last edited by salan on Mon Aug 25, 2008 4:46 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Mon Jan 14, 2008 12:34 am Post subject: |
|
|
Χρειάζεται ένα τσιγαράκι που και που. Είναι κάτι στιγμές...
Τελευταία στρίβω με καπνό πίπας αν χρειαστεί. Δύσκολο. Δεν βγαίνουν τόσο καλά όπως με κανονικό καπνό τσιγάρου αλλά το προτιμώ. |
|
| Back to top |
|
 |
Guest
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 2:25 am Post subject: |
|
|
@ kodikos
"Τελευταία στρίβω με καπνό πίπας αν χρειαστεί. Δύσκολο. Δεν βγαίνουν τόσο καλά όπως με κανονικό καπνό τσιγάρου αλλά το προτιμώ."
Μήπως εάν δοκίμαζες με τσιγαρόχαρτα μεγέθους 3/4;;; |
|
| Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Mon Jan 14, 2008 2:34 am Post subject: |
|
|
| Anonymous wrote: | @ kodikos
"Τελευταία στρίβω με καπνό πίπας αν χρειαστεί. Δύσκολο. Δεν βγαίνουν τόσο καλά όπως με κανονικό καπνό τσιγάρου αλλά το προτιμώ."
Μήπως εάν δοκίμαζες με τσιγαρόχαρτα μεγέθους 3/4;;; |
Καλή ιδέα αλλά θέλω τα κανονικά μικρά με λίγο καπνό και φιλτράκι ίσα ίσα να ικανοποιήσω το ξαφνικό χαρμάνιασμα όταν βαριέμαι να γεμίσω κλπ. Στην καπνοσακούλα μου έχω πάντα μερικά χαρτάκια και φιλτρα για τις γρήγορες ανάγκες. |
|
| Back to top |
|
 |
Νικήτας

|
Posted: Sun Jan 27, 2008 10:19 pm Post subject: |
|
|
Γεια σας παιδιά, λέγομαι Νικήτας και είμαι ένας αρχάριος καπνιστής καπνοσύρριγας.Διάβαζα για περίπου μία ώρα διάφορα άρθρα που θα με βοηθήσουν στο κάπνισμα της και είπα να γραφτώ κι εγώ. ;p _________________ Το μέλλον αυτού του κόσμου στα σίγουρα θα στολιστεί... από πολιτισμένη ατμόσφαιρα...
Ρομαντικά, δάκρυα πανικού, και κραυγές ατέλειωτου φόβου, που δεν θα προλάβουν να ακουστούν...
Last edited by Νικήτας on Sun Jan 27, 2008 10:35 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Νικήτας

|
Posted: Sun Jan 27, 2008 10:27 pm Post subject: |
|
|
Ευχαριστώ φίλε... καλησπέρα! _________________ Το μέλλον αυτού του κόσμου στα σίγουρα θα στολιστεί... από πολιτισμένη ατμόσφαιρα...
Ρομαντικά, δάκρυα πανικού, και κραυγές ατέλειωτου φόβου, που δεν θα προλάβουν να ακουστούν... |
|
| Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Sun Jan 27, 2008 10:31 pm Post subject: |
|
|
Νικήτα καλώς ήρθες. Μπορώ να πω ότι πήρες μια από τις καλύτερες και σημαντικότερες αποφάσεις της ζωής σου.
Όταν μπήκα εγώ, χρειάστηκε 1/1000 του δευτερόλεπτου ώριμης και εμπεριστατωμένης σκέψης για να αποφασίσω να γίνω μέλος της παρέας.
 _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
| Back to top |
|
 |
Νικήτας

|
Posted: Sun Jan 27, 2008 10:34 pm Post subject: |
|
|
| kodikos wrote: | Νικήτα καλώς ήρθες. Μπορώ να πω ότι πήρες μια από τις καλύτερες και σημαντικότερες αποφάσεις της ζωής σου.
Όταν μπήκα εγώ, χρειάστηκε 1/1000 του δευτερόλεπτου ώριμης και εμπεριστατωμένης σκέψης για να αποφασίσω να γίνω μέλος της παρέας.
 |
χαχαχαχαχα ;p με ειρωνευέσαι, αλλά δεν έχεις κι άδικο. γράφωντας με ελληνική γραμματοσειρά και όχι με greeklish γίνομαι γραφικός. ;p _________________ Το μέλλον αυτού του κόσμου στα σίγουρα θα στολιστεί... από πολιτισμένη ατμόσφαιρα...
Ρομαντικά, δάκρυα πανικού, και κραυγές ατέλειωτου φόβου, που δεν θα προλάβουν να ακουστούν... |
|
| Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Sun Jan 27, 2008 10:55 pm Post subject: |
|
|
Το εαυτό μου ειρωνεύομαι. Που έχω βάλει ανακοίνωση ότι θα χαθώ και που με χάνεις και που με βρίσκεις, πάλι εδώ μέσα είμαι.
ΥΓ. μην παίρνεις τίποτα στραβά εδώ μέσα. Στο λίγο καιρό που υπάρχει το forum και με όσες συζητήσεις έχουν γίνει στις λίγες ακόμα συναντήσεις (είσαι ευπρόσδεκτος) το συμπέρασμα είναι ότι κάνουμε πλάκα.
 _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
| Back to top |
|
 |
|