|
pipeclub.gr Hellenic Pipe Smokers Forum
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Kostas K

|
Posted: Thu Jan 19, 2012 6:57 pm Post subject: Καλώς σας αντάμωσα!(Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά;) |
|
|
Καλώς σας βρήκα λοιπόν! Λέγομαι Κώστας και ασχολούμαι αρκετά χρόνια με το γράψιμο και την μουσική. Πάντα γύρω μου λοιπόν, υπάρχει κι ένα σύννεφο καπνού. Με χαρά, παρά τις αντίθετες προβλέψεις των υπουργείων, σας λέω πως τα καπνιστικά μου χρόνια, είναι διπλάσια απ' τα άκαπνα...και συνεχίζω! Με το κάπνισμα της πίπας είχα ασχοληθεί για 2-3 χρόνια παλαιότερα, στα μέσα του '90. Συνθήκες "αμεσότητας του πάθους" με ξαναγυρίσαν στο τσιγάρο και μάλιστα απ' το '06 στο στριφτό. Τώρα μετανάστης στην πατρίδα, εγκαταλείποντας την γενέτειρα Αθήνα-ζόμπι (δεν την άντεχα πια), μεταφέρθηκα στην Νάουσα της Ημαθίας! Αληθινή πόλη με αληθινούς ανθρώπους. Τον επαναπροσδιορισμό λοιπόν του τρόπου ζωής μου, τον ακολούθησε και το κάπνισμα. Έβγαλα απ' το συρτάρι τις ξεχασμένες, ευτυχώς καλοδιατηρημένες πίπες και ξανάρχισα τον καπνό, κοιτώντας από μακριά την πόλη. Μέχρι εδώ καλά. Τέσσερις Alexander του '92-95, μια Peterson μια Vauen και 2-3 άλλες. Ο δράκος όμως σε αυτή την ιστορία, είναι πως στην επαρχία δυσκολεύομαι να βρω καπνό της αρεσκείας μου. Εδώ είναι που χρειάζομαι την βοήθεια σας. Ξέρω κι επικροτώ την αντίθεση του φόρουμ προς την διαφήμιση. Έψαξα όμως σε όλο το ιντερνετ για προμηθευτές καπνών, αλλά εκτός κάποιων απ' το εξωτερικό, άλλους δεν βρήκα. Διάβασα σε κάποια Θέματα τις προτιμήσεις και τις αξιολογήσεις σας σε καπνούς, που εδώ ούτε που τους έχουν ακούσει. Τώρα καπνίζω Erinmore, τον μόνο αξιοπρεπή που βρήκα να παραγγείλω, αλλά θα ήθελα να δοκίμαζα κάποιον Dunhill Nightcap, ή Mixture 965, Gawith Hoggarth Cyprian Latakia ή McClelland grand orientals Katerini Classic ή Mixture No 10 Comptons κλπ. αλλά νιώθω κάπως σαν «πουν’το – πούν’το το δαχτυλίδι, ψάξε – ψάξε δεν θα το βρεις». Όποιος λοιπόν μπορεί να με συμβουλέψει, πως ή από που μπορώ να τους προμηθευτώ, θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα. Και για να μην εμπέσουμε στην έμεση διαφήμιση, ας επικοινωνήσει μαζί μου στο προσωπικό μου e-mail: kostaskaldaras@gmail.com
Σας ευχαριστώ για την αποδοχή σας και την υπομονή σας να διαβάσετε αυτή την προσωπική μου ιστορία. Να είστε καλά και οι πίπες πάντα γεμάτες! |
|
| Back to top |
|
 |
teo5

|
Posted: Thu Jan 19, 2012 7:25 pm Post subject: |
|
|
Καλώς όρισες Κώστα.  |
|
| Back to top |
|
 |
Memphis

Joined: 30 Jul 2010 Posts: 3074 Location: Ανδρός, Νάξος, Κως, Αμοργός, Σαλαμίνα, Ν.Μάκρη, Κολωνός.
|
Posted: Thu Jan 19, 2012 7:54 pm Post subject: |
|
|
Ωππ ... κι άλλος κ.Κώστας (τελικά είμαστε μερακλήδες)! ...
Κάλως ήρθατε στην παρέα μας κ.Κώστα & καλή παραμονή να έχετε! ...  _________________ Κώστας.
Charles Bukowski (1920-1994)
If you spend all your time trying,
then all you're doing is trying.
So don't try. Just do! |
|
| Back to top |
|
 |
earthmover
|
Posted: Thu Jan 19, 2012 8:14 pm Post subject: |
|
|
| Καλώς ηρθες |
|
| Back to top |
|
 |
nektarios

|
Posted: Thu Jan 19, 2012 8:18 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ήρθες, καλή παραμονή,εύχομαι να ολοκληρώσεις στο μέγιστο δυνατό, απόψεις-προτάσεις-εμπειρίες-συμβουλές και περιηγήσεις σαν να διαβάζεις μια όμορφη καπνοσυριγγιστική ιστορία. _________________ "ΣΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ" ΑΙΣΧΥΛΟΣ 525 - 456 π. Χ.
http://forum.pipeclub.gr/viewtopic.php?t=5906 |
|
| Back to top |
|
 |
WoodTurningGR

|
Posted: Thu Jan 19, 2012 8:54 pm Post subject: |
|
|
Καλώς μας ήρθες Κώστα! _________________ Κατασκευαστής καπνοσυρίγγων http://www.kg-pipes.gr |
|
| Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Thu Jan 19, 2012 9:58 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ήρθες _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Thu Jan 19, 2012 10:54 pm Post subject: |
|
|

Οσον αφορα το θεμα του μισου ποστ θα ανοιξω ενα τοπικ να συζητησουμε καποια πραγματα.Οι καιροι και οι ανθρωποι [ιδιως του κρατους] "ξυπνησαν" αποτομα και ψαχνονται κοιτωντας φυσικα προς τους κατω μιας και προς τους επανω δεν τους παιρνει οπως λεμε. Λεμε πραγματα που δεν αρεσουν σε μερικους ειτε αυτοι ειναι υπαλληλοι κρατικοι ειτε μαγαζατορες ντοπιοι,νομιζω οτι θα επρεπε να "φυλαχτουμε" οσο γινεται.Τα λεω αυτα χωρις παρεξηγηση [μιας και παρα πολλοι ετσι ξεκινησαμε] απο καθε νεο μελος γιατι στην τελικη οσο το forum υπαρχει και δεν δημιουργουνται προβληματα τοσο το καλυτερο για αυτους. _________________ '
Πίπες και Καπνοί: http://pipe-smoke.blogspot.com
James Bond 007: «Τα άσυλά μας είναι γεμάτα με ανθρώπους που νομίζουν πως είναι Ναπολέων ή Θεός» |
|
| Back to top |
|
 |
ηλιας-5

|
Posted: Thu Jan 19, 2012 11:48 pm Post subject: |
|
|
Γειά σου Κώστα. Θα βρείς όλους τους καπνούς που ψάχνεις . Ο Comptons όμως θα σε δυσκολέψει λίγο.
ΥΓ. Μήπως τον μπαμπά σου τον έλεγαν Αποστόλη ?  |
|
| Back to top |
|
 |
G_Tiggrone

|
Posted: Fri Jan 20, 2012 1:41 am Post subject: Re: Καλώς σας αντάμωσα!(Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά;) |
|
|
| Kostas K wrote: | Καλώς σας βρήκα λοιπόν! Λέγομαι Κώστας και ασχολούμαι αρκετά χρόνια με το γράψιμο και την μουσική. Πάντα γύρω μου λοιπόν, υπάρχει κι ένα σύννεφο καπνού. Με χαρά, παρά τις αντίθετες προβλέψεις των υπουργείων, σας λέω πως τα καπνιστικά μου χρόνια, είναι διπλάσια απ' τα άκαπνα...και συνεχίζω! Με το κάπνισμα της πίπας είχα ασχοληθεί για 2-3 χρόνια παλαιότερα, στα μέσα του '90. Συνθήκες "αμεσότητας του πάθους" με ξαναγυρίσαν στο τσιγάρο και μάλιστα απ' το '06 στο στριφτό. Τώρα μετανάστης στην πατρίδα, εγκαταλείποντας την γενέτειρα Αθήνα-ζόμπι (δεν την άντεχα πια), μεταφέρθηκα στην Νάουσα της Ημαθίας! Αληθινή πόλη με αληθινούς ανθρώπους. Τον επαναπροσδιορισμό λοιπόν του τρόπου ζωής μου, τον ακολούθησε και το κάπνισμα. Έβγαλα απ' το συρτάρι τις ξεχασμένες, ευτυχώς καλοδιατηρημένες πίπες και ξανάρχισα τον καπνό, κοιτώντας από μακριά την πόλη. Μέχρι εδώ καλά. Τέσσερις Alexander του '92-95, μια Peterson μια Vauen και 2-3 άλλες. Ο δράκος όμως σε αυτή την ιστορία, είναι πως στην επαρχία δυσκολεύομαι να βρω καπνό της αρεσκείας μου. Εδώ είναι που χρειάζομαι την βοήθεια σας. Ξέρω κι επικροτώ την αντίθεση του φόρουμ προς την διαφήμιση. Έψαξα όμως σε όλο το ιντερνετ για προμηθευτές καπνών, αλλά εκτός κάποιων απ' το εξωτερικό, άλλους δεν βρήκα. Διάβασα σε κάποια Θέματα τις προτιμήσεις και τις αξιολογήσεις σας σε καπνούς, που εδώ ούτε που τους έχουν ακούσει. Τώρα καπνίζω Erinmore, τον μόνο αξιοπρεπή που βρήκα να παραγγείλω, αλλά θα ήθελα να δοκίμαζα κάποιον Dunhill Nightcap, ή Mixture 965, Gawith Hoggarth Cyprian Latakia ή McClelland grand orientals Katerini Classic ή Mixture No 10 Comptons κλπ. αλλά νιώθω κάπως σαν «πουν’το – πούν’το το δαχτυλίδι, ψάξε – ψάξε δεν θα το βρεις». Όποιος λοιπόν μπορεί να με συμβουλέψει, πως ή από που μπορώ να τους προμηθευτώ, θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα. Και για να μην εμπέσουμε στην έμεση διαφήμιση, ας επικοινωνήσει μαζί μου στο προσωπικό μου e-mail: kostaskaldaras@gmail.com
Σας ευχαριστώ για την αποδοχή σας και την υπομονή σας να διαβάσετε αυτή την προσωπική μου ιστορία. Να είστε καλά και οι πίπες πάντα γεμάτες! |
Πως τα φέρνει η τύχη. Πριν δυο τρεις μέρες έλεγα σε ένα φίλο μου για ένα αγαπημένο μου τραγούδι που είχα να ακούσω καιρό. Και σήμερα....
http://www.youtube.com/watch?v=t0gII95ojJ0
Και όνομα βαρύ, και η δική σου πορεία μεγάλη
Εκτός βέβαια αν είναι σύμπτωση.. Αλλά ΚΑΙ Καλδάρας ΚΑΙ γράψιμο ΚΑΙ Ναουσα ΚΑΙ μουσικη... Εεε πολύ πάει.. δεν γίνεται...
Να σαι καλά! Και καλά καπνίσματα _________________ I work like I drink, alone... (K. t. C) |
|
| Back to top |
|
 |
antonis

|
Posted: Fri Jan 20, 2012 5:04 am Post subject: |
|
|
γεια σου κώστα
καλός ήρθες και από μένα
αντωνης |
|
| Back to top |
|
 |
mkimon

|
Posted: Fri Jan 20, 2012 8:45 am Post subject: |
|
|
| Καλώς ήρθες και καλή παραμονή!!! |
|
| Back to top |
|
 |
ArtisVentus

|
|
| Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Fri Jan 20, 2012 9:29 am Post subject: |
|
|
Καλώς όρισες. _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
| Back to top |
|
 |
Hetfield1979

|
Posted: Fri Jan 20, 2012 9:42 am Post subject: |
|
|
Καλώς όρισες  _________________ Βασίλης Δημητρόπουλος
"Et in Arcadia ego"
-------------------------------------------------------
Υγροπαγιδευμένος Ασπιδοφόρος
Σε τι διαφέρουν τα English από τα Balkan δεν μου είναι ξεκάθαρο, τα κυνηγάω και τα δύο μανιωδώς.
Στη Latakia μου θέλω και κάμποσο Oriental, ενίωτε και μερική Virginia, ενδεχωμένος και λίγο Cavendish.
------------------------------------------------------- |
|
| Back to top |
|
 |
musicpipe

|
Posted: Fri Jan 20, 2012 10:14 am Post subject: |
|
|
| Καλώς ήρθες. |
|
| Back to top |
|
 |
paraskevasnp

|
Posted: Fri Jan 20, 2012 3:01 pm Post subject: |
|
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
panosmgr

|
Posted: Fri Jan 20, 2012 6:35 pm Post subject: |
|
|
Καλως μας ηρθες Κωστα και εδω  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|