pipeclub.gr Forum Index pipeclub.gr
Hellenic Pipe Smokers Forum

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Καλώς σας αντάμωσα!(Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά;)
Goto page Previous  1, 2

Post new topic   Reply to topic    pipeclub.gr Forum Index -> Καλώς ήρθατε!
View previous topic :: View next topic  
Author Message
pra9617

PostPosted: Fri Jan 20, 2012 7:17 pm    Post subject: Reply with quote

Καλως ορισες
Kostas K

PostPosted: Fri Jan 20, 2012 7:55 pm    Post subject: Χαίρομαι πολύ για το καλωσόρισμα. Reply with quote

Ανταποδίδω και καλώς σας βρήκα!
-Ηλία, η βεβαιότητα σου ότι θα βρω τους καπνούς που ψάχνω με χαροποιεί. Αντε να δούμε! και για το άλλο θέμα...ναι "του Απόστολου".
-Tiggrone, έχεις δίκιο, είναι πολλές οι συμπτώσεις για να μην ισχύει. Και το τραγούδι που διάλεξες...καλό είναιSmile)! Σ' ευχαριστώ!
-Σιδ. Σταυρέ, εγώ μίλησα για την μικρή καθημερινή απόλαυση του καπνίσματος. Το μόνο "επάνω" είναι ο καπνός μου και "κάτω" οι στάχτες μου. Τις εξουσίες που επενδύουν σε φοβικές κοινωνίες, τις έχω γραμμένες στα παλιά μου τα...φίλτρα. Τα απαγορευτικά τους υπάρχουν για να δημιουργούν ανυπόστατες ομάδες και ψευτοαντιθέσεις. Δεν θα επεκταθώ, μιας και οι κανονισμοί απαγορεύουν τις πολιτικές αναφορές. Με μια μόνο επισήμανση: "Τα πάντα είναι πολιτική". Thomas Mann.
Να είστε καλά και σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα!

View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Σιδ.Σταυρός
BANNED

PostPosted: Sat Jan 21, 2012 12:39 am    Post subject: Re: Χαίρομαι πολύ για το καλωσόρισμα. Reply with quote

Kostas K wrote:
Τις εξουσίες που επενδύουν σε φοβικές κοινωνίες, τις έχω γραμμένες στα παλιά μου τα...φίλτρα. Τα απαγορευτικά τους υπάρχουν για να δημιουργούν ανυπόστατες ομάδες και ψευτοαντιθέσεις.

Δεν θα επεκταθώ, μιας και οι κανονισμοί απαγορεύουν τις πολιτικές αναφορές. Με μια μόνο επισήμανση: "Τα πάντα είναι πολιτική". Thomas Mann.

Ασχετα αν μας αρεσει ή οχι αν θελουν μας κλεινουν,αρκει πχ για δελεαρ καποια αιτουμενη λιστα απο links και μια επισκεψη τους σε συγκεντρωση με tins στρωμενα και διαφορετικο αυτοκολλητο.
«Οταν ακούω τη λέξη κουλτούρα τραβάω το πιστόλι μου» [Χανς Γιοχστ]

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Kostas K

PostPosted: Sat Jan 21, 2012 10:03 am    Post subject: Re: Χαίρομαι πολύ για το καλωσόρισμα. Reply with quote

(Ασχετα αν μας αρεσει ή οχι αν θελουν μας κλεινουν,αρκει πχ για δελεαρ καποια αιτουμενη λιστα απο links και μια επισκεψη τους σε συγκεντρωση με tins στρωμενα και διαφορετικο αυτοκολλητο.
«Οταν ακούω τη λέξη κουλτούρα τραβάω το πιστόλι μου» [Χανς Γιοχστ][/quote])

Αγαπητέ Σιδ. Σταυρέ.
Αν και δεν έχω την εμπειρία σου, αντιλαμβάνομαι τους κινδύνους που μπορεί να διατρέχει ένα φόρουμ από διάφορους "ανθρώπους του κράτους" όπως αναφέρεις και διευκρινίζω ότι σε αυτούς αναφερόμουνα μιλώντας για "εξουσία". Γι'αυτό τον λόγο έδωσα τα προσωπικά μου στοιχεία, έτσι ώστε οποιαδήποτε επικοινωνία να είναι ιδιωτική. Πράγμα που δεν επιφέρει κινδύνους (ελπίζω). Αυτό όμως που δεν κατάλαβα, είναι σε ποιούς απευθύνεσαι με το "απόφθεγμα" ενός ναζί...;! Ελπίζω σε κάποιους ανόητους που προσπαθούν να τρομοκρατήσουν εμας κι όποιους άλλους εκφράζουν έναν πολιτισμό...έστω και του καπνού!

Υ.Γ. Ευχαριστώ όλους τους φίλους που ήρθαμε σε επαφή, για τις πολύτιμες συμβουλές τους. Μου δώσαν μεγάλη χαρά...σε σημείο παιδικής ευτυχίας! Very Happy

Σιδ.Σταυρός
BANNED

PostPosted: Sat Jan 21, 2012 12:02 pm    Post subject: Reply with quote

Kostas K: Ως φαινεται δεν γνωριζεις τα περι παραγγελιας καπνου απο εξωτερικο και τι σημαινει αυτο.Την ερωτηση δεν την εκανες στο προσωπικο σου blog αλλα εδω.Αυτα περι ασυμβιβαστων,ελευθερωτων,επαναστατων κλπ τα εχω ζησει πολλες φορες,οσον αφορα το αποφθεγμα εβαλες ενα του ανθρωπου που πολυ ανθρωπιστικα ειπε "Η Ασία μας καταπίνει. Όπου και αν κοιτάξεις, Ταρτάρικες φάτσες" εβαλα ενα περι κουλτουρας.

Quote:
Το forum δεν αποτελεί οδηγό αγοράς

δεν σχετίζεται με καμία εμπορική δραστηριότητα,ούτε άμεσα ούτε έμμεσα δεν έχει καμία δραστηριότητα εισαγωγής, εμπορίας ή διακίνησης καπνών από το εξωτερικό. Υποστηρίζει τα Ελληνικά καταστήματα αλλά δεν διαφημίζει κανέναν και τίποτα. Αν θεωρήσετε ότι κάποιο μέλος του φόρουμ σας πλησίασε με σκοπό την προώθηση συγκεκριμένων προϊόντων, παρακαλούμε ενημερώστε τους administrators.

http://forum.pipeclub.gr/viewtopic.php?t=5874&highlight=

thinair wrote:
(εκτός από την απαγόρευση συζητήσεων για την αγορά καπνού)

Back to top
Marbella

PostPosted: Sat Jan 21, 2012 3:45 pm    Post subject: Reply with quote

Καλώς ήλθες Κώστα! puffy
GIATSOS

PostPosted: Sat Jan 21, 2012 3:59 pm    Post subject: Reply with quote

Back to top
View user's profile Send private message
christos b

PostPosted: Sun Jan 22, 2012 4:07 am    Post subject: Reply with quote

Καλώς όρισες Κώστα κι από εμένα.
Σε γνώρισα στη Λευκωσία πριν από 17-18 χρόνια όταν είχες έρθει με την Τσαλιγοπούλου παρουσιάζοντας τους καθρέφτες , (αν δεν με απατά η μνήμη μου).
Κι εγώ έφυγα από την Αθήνα πριν 20 χρόνια αλλά μου πήρε καιρό να απεξαρτηθώ.
Θα τα λέμε.
Ν'άσε πάντα καλά.

Η Ρωμιοσύνη έν' να χαθεί, όντας ο κόσμος λείψει!
Back to top
pv2v

PostPosted: Sun Jan 22, 2012 7:34 am    Post subject: Reply with quote

Καλώς ήρθες Κώστα καλή παραμονή νάχεις.
Back to top
Kostas K

PostPosted: Sun Jan 22, 2012 10:32 am    Post subject: Πολύτιμη η βοήθεια...αλλά και μια εξαίρεση! Reply with quote

Σας ευχαριστώ για την πολύτιμη "συνκαπνιστική" σας υποδοχή και βοήθεια, με μια μόνο εξαίρεση...!
Προς Σ.Σ.: Εφόσον πιστεύεις και προσυπογράφεις αυτά τα ναζιστικά περι κουλτούρας και πιστολιών, νιώθω πνευματικά και πολιτισμικά απειλούμενος και θα σε παρακαλούσα να μην ξανασχοληθείς μαζί μου όπως θα πράξω κι εγώ, απαξιώνοντας παρόμοιες θέσεις και νεροπίστολα, που διολισθαίνουν σ' ένα όμορφο και χρήσιμο φόρουμ καπνιστών. Αν βρίσκεις ότι παρέβηκα κάποιους τοπικούς κανονισμούς, κάνε αναφορά ή ότι άλλο επιθυμείς. Σέβομαι τις γνώσεις σου περί καπνίσματος και καπνού, αλλά κατα τ' άλλα, δεν θα βρεις επόμενη αναφορά απο μένα προς το προσωπο σου. Καταντάει γραφικό κι ανούσιο.

Σιδ.Σταυρός
BANNED

PostPosted: Sun Jan 22, 2012 11:58 am    Post subject: Reply with quote

Το αν παρεβεις ή οχι δεν ειναι δουλεια μου να αναφερω τιποτα,ρουφιανος τυπου NKVD δεν ειμαι.Σου εδειξα και με ωραιο τροπο καποιο "ολισθημα" οσον αφορα την αγορα καπνου για το οποιο δεν φερεις και την ευθυνη κατ'ουσιαν γιατι δεν σε ειχε ενημερωσει κανεις οταν μπηκες. Παρ'ολες ομως τις προσπαθειες μου με link ειδα πως δεν εχεις κατανοησει ακομη γιατι σου μιλαω,δεν τιθεται θεμα να προσπαθησω αλλο αφου δεν θελεις να καταλαβεις.
Το τι κατα βαθος πιστευω δεν το εχω εκμυστηρευθει σε κανεναν στο forum ουτε προσπαθησα να μυησω καποιον απο εδω σε ιδεολογιες,πολιτικη γιατι δεν με ενδιαφερει ο κοινοβουλευτισμος.Οσον αφορα τον τελευταιο σκοπιμο χαρακτηρισμο θα σου απαντησω αναλογα: δεν εχω χρονο για "βελτσους" και φληναφηματα αυτων!

Back to top
giannis21r

PostPosted: Sun Jan 22, 2012 12:20 pm    Post subject: Reply with quote

Γεια σου Κωστα....
TheGreatDalmuti

PostPosted: Sun Jan 22, 2012 12:29 pm    Post subject: Reply with quote

Καλώς ήλθες. Σαν φυσιολογικός άνθρωπος πάω στοίχημα πως δεν διάβασες τους κανόνες του φόρουμ όταν γράφτηκες Razz (κανείς δεν το έκανε) Τώρα όμως ξέρεις. Τα φόρουμ συνήθως περιέχουν ανθρώπους από κάθε ιδεολογία. Ε μερικοί το διατυμπανίζουν κιόλας. Τί ασχολείσαι?

In theory, there's no difference between theory and practice. In practice, there is.
Back to top
lefteris

PostPosted: Sun Jan 22, 2012 1:38 pm    Post subject: Reply with quote

Καλώς ήρθες, Κώστα

εγκυκλοπαιδικά να προσθέσω ότι τριάντα χρόνια μετά τον Johst ο Godard αναφερόμενος στην ολοκληρωτική εμπορευματοποίηση της τέχνης είπε σε ταινία του το "Όταν ακούω τη λέξη κουλτούρα, βγάζω το μπλοκ των επιταγών μου" και προσφάτως μια καθαρά γυναικεία φωνή σ'ένα θεατρικό έργο είπε "When Ι hear the word gun, I reach for my culture"
ευτυχώς
Back to top
Deimitori

PostPosted: Tue Jan 24, 2012 3:01 pm    Post subject: Reply with quote

Καλώς όρισες!

Δημήτρης Ποθητός

http://www.myspace.com/dimitrispothitos

http://skakistiko-kafeneio.blogspot.com

"A long cool smoke to calm a troubled world, an aroma to answer all life's worries - with the addition of rarest Yenidje leaf as the authentic Sobranie touch."

Balkan Sobranie
Back to top
kostas

PostPosted: Wed Jan 25, 2012 9:57 pm    Post subject: Reply with quote

Back to top
Post new topic   Reply to topic    pipeclub.gr Forum Index -> Καλώς ήρθατε! All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum