| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
kodikos

|
Posted: Wed Feb 08, 2012 8:30 pm Post subject: |
|
|
| g0rg0naki wrote: | | …Καθώς είμαι όμως της νοοτροπίας "αν είναι να κανεις κάτι καν' το σωστά", έχω πολύ ψάξιμο ακόμα και συλλέγω πληροφορίες για να καταλήξω στην πρώτη μου αγορά! Κάθε συμβουλή δεκτή! |
Καλώς ήρθες.
Για την επιλογή πίπας α) για το σχήμα δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Επέλεξε μία που να σου αρέσει.
β) για αρχή ίσως καλύτερα με φίλτρο για να μην καείς μέχρι να μάθεις να καπνίζεις ήρεμα. _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
| Back to top |
|
 |
g0rg0naki
|
Posted: Wed Feb 08, 2012 10:51 pm Post subject: |
|
|
| Σας ευχαριστω πολυ όλους για την θερμή υποδοχή ! |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Wed Feb 08, 2012 11:28 pm Post subject: |
|
|
Για αρχη καλο ειναι να παρεις 1-2 πιπες απο Καλαμποκι,ως Corn-Cob θα τις βρεις αν ψαξεις μεσω google.Ειναι απλες φθηνες και θα μαθεις για αρχη πολλα με αυτες,αργοτερα οταν αποκτησεις πειρα και χρηματα θα αρχισεις σιγα-σιγα να παιρνεις ρεικιου. _________________ '
Πίπες και Καπνοί: http://pipe-smoke.blogspot.com
James Bond 007: «Τα άσυλά μας είναι γεμάτα με ανθρώπους που νομίζουν πως είναι Ναπολέων ή Θεός» |
|
| Back to top |
|
 |
g0rg0naki
|
Posted: Wed Feb 08, 2012 11:38 pm Post subject: |
|
|
| Σας ευχαριστω πολυ και τους δυο για τις πληροφορίες! Μάλλον κάτι τέτοιο θα επιλέξω. Είναι κρίμα να πάρω κάτι άλλο και να το κακομεταχειριστώ. Αυτο που μου προτείνετε θέλει την ίδια διαδικασία καθαρισμού και στρωσίματος διότι δεν γνωρίζω τι διαφορά έχει. |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Wed Feb 08, 2012 11:43 pm Post subject: |
|
|
Οχι,ενα απλο καθαρισμα αρκει και μετα γεμισμα καπνο και με το μαλακο αρχιζεις.Παιρνουν φιλτρο 6mm θα δεις ειναι λιγο πιο μακρια απο τα γνωστα των 9mm.Στην αρχη θα σου ερθει ισως λιγο σα "γλυκο ξυλο" γευση μα μετα θα πιαει μαυριλα μεσα και μετα απο 2 μερες αν την ξανακανεις θα ειναι μια χαρα.Το μονο σημειο που θελουν προσοχης ειναι να ΜΗΝ βγαλεις το επιστομιο οταν τελειωσεις δηλαδη οταν ειναι ζεστη γιατι δεν ειναι πολυ αντοχης η πιπα και θα ακουστει το "κρακ".
Οι Corn-Cob ειναι απλες φθηνες πιπες που κανουν και για αρχαριο μα και για προχωρημενο. _________________ '
James Bond 007: «Τα άσυλά μας είναι γεμάτα με ανθρώπους που νομίζουν πως είναι Ναπολέων ή Θεός» |
|
| Back to top |
|
 |
g0rg0naki
|
Posted: Wed Feb 08, 2012 11:57 pm Post subject: |
|
|
Ευχαριστω πολυ! Όντως απο υπερβάλλοντα ζήλο δε θα την αφηνα να κρυωσει! Ισχύει ο ίδιος περιορισμός στις φορές που χρησιμοποιείται την ημέρα όπως και οι άλλες; Κάποιος περιορισμός στο καπνό ή μπορω να επιλέξω ότι είδος θέλω; Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλα καμία φορά στην αρχή ρωτάς και τα αυτονόητα !
Ευχαριστω |
|
| Back to top |
|
 |
Deimitori

Joined: 07 Oct 2010 Posts: 6344 Location: Ηλιούπολη και Νέα Μάκρη Αττικής
|
Posted: Thu Feb 09, 2012 12:49 am Post subject: |
|
|
Καλώς όρισες Ελένη! _________________ Πρίν πέσω στό κρεββάτι γιά ύπνο
βυθίζω ένα κλαράκι στήν καρδιά μου
να γίνει στ΄ όνειρό μου δάσος!
Δημήτρης Ποθητός
http://www.myspace.com/dimitrispothitos
http://skakistiko-kafeneio.blogspot.com
"A long cool smoke to calm a troubled world, an aroma to answer all life's worries - with the addition of rarest Yenidje leaf as the authentic Sobranie touch."
Balkan Sobranie |
|
| Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Thu Feb 09, 2012 2:07 am Post subject: |
|
|
Το καλαμπόκι είναι καλό αν σου αρέσει η καλαμποκίλα που θα βγάλει στα πρώτα καπνίσματα. Προσωπικά δεν την αντέχω. Υπάρχουν και φτηνές από ρείκι. Όχι τόσο φτηνές όσο το καλαμπόκι. Μπορεί να βρεις κάτι καλό με 30 ευρώ που να κάνει καλή δουλειά όσο και πίπα με πολλαπλάσια τιμή.
Να θυμάσαι ότι η πίπα δεν είναι τσιγάρο. Σβήνει εύκολα και πρέπει να την αφήνεις να σβήνει όταν ζεσταίνεται. Απόφευγε να κατεβάζεις τον καπνό. Θέλει ήρεμο κάπνισμα με σκοπό την γευστική απόλαυση.
Όσο για καπνούς. Δοκίμαζε και ξαναδοκίμαζε. Τόσα χρόνια κι εμείς και ακόμα δοκιμάζουμε. _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Thu Feb 09, 2012 11:03 am Post subject: |
|
|
| g0rg0naki wrote: | | Ισχύει ο ίδιος περιορισμός στις φορές που χρησιμοποιείται την ημέρα όπως και οι άλλες; |
Ναι,ειμαι ομως τοσο φθηνες που μπορεις να εχεις 5 οπου θα σε καλυψουν ανετα για 10 μερες.Με τον καιρο θα αυξηθει η συλλογη σου και δεν θα εχεις προβλημα στην ανακυκληση. _________________ '
|
| Back to top |
|
 |
g0rg0naki
|
Posted: Thu Feb 09, 2012 3:52 pm Post subject: |
|
|
| Νομίζω ότι έχω μια εικόνα τώρα! Σας ευχαριστω πολυ! |
|
| Back to top |
|
 |
nanita
|
Posted: Thu Feb 09, 2012 7:48 pm Post subject: |
|
|
| kodikos wrote: | Να θυμάσαι ότι η πίπα δεν είναι τσιγάρο. Σβήνει εύκολα και πρέπει να την αφήνεις να σβήνει όταν ζεσταίνεται. Απόφευγε να κατεβάζεις τον καπνό. Θέλει ήρεμο κάπνισμα με σκοπό την γευστική απόλαυση.
Όσο για καπνούς. Δοκίμαζε και ξαναδοκίμαζε. Τόσα χρόνια κι εμείς και ακόμα δοκιμάζουμε. |
νομίζω πως αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή για αρχή! στην πορεία θα ανακαλύψεις και πράγματα μόνη σου που κανείς δεν μπορεί να τα περιγράψει ακριβως με λόγια!
καλή αρχή λοιπόν g0rg0nak με οδηγό το φόρουμ για ότι χρειαστείς!!
ετσι! να μεγαλώνει η γυναικεία παρέα !!  |
|
| Back to top |
|
 |
bope
|
Posted: Fri Feb 10, 2012 3:16 pm Post subject: |
|
|
 |
|