| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
ηλιας-5

|
Posted: Wed Mar 07, 2012 9:56 pm Post subject: |
|
|
Γειά σου Vagk . Το θέμα δεν είναι να ξεκινήσεις με καλές και ακριβές πίπες.
Αυτό που θα σε κρατήσει είναι οι καλοί και ποιοτικοί καπνοί.Όλα τ'άλλα θα έρθουν απο μόνα τους εν καιρώ.
 |
|
| Back to top |
|
 |
nektarios

|
Posted: Fri Mar 09, 2012 3:48 pm Post subject: |
|
|
Καλώς όρισες,καλή παραμονή και καλό διάβασμα. _________________ "ΣΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ" ΑΙΣΧΥΛΟΣ 525 - 456 π. Χ.
http://forum.pipeclub.gr/viewtopic.php?t=5906 |
|
| Back to top |
|
 |
pra9617

|
Posted: Fri Mar 09, 2012 6:55 pm Post subject: |
|
|
Καλως ορισες  _________________ Χρηστος . Ο καθενας καταλαβαινει αυτο που φαινεσαι,λιγοι καταλαβαινουν αυτο που εισαι. ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ |
|
| Back to top |
|
 |
VizualmansoN

|
Posted: Fri Mar 09, 2012 8:13 pm Post subject: |
|
|
| ηλιας-5 wrote: |
Αυτό που θα σε κρατήσει είναι οι καλοί και ποιοτικοί καπνοί.Όλα τ'άλλα θα έρθουν απο μόνα τους εν καιρώ.
 |
Σωστοοος...αλλα και μία μέτρια-καλή πίπα που τη γουστάρεις και σα σχέδιο βοηθάει έστω και ψυχολογικά! Τουλάζιστον σε μένα δούλεψε γιατί ειχα ξεκινήσει τη πρώτη φορα με ''πεταμένη''... και σα κατασκευή κ σα σχέδιο  _________________ http://o-de-su.blogspot.com Περί καπνοσύριγγας...  |
|
| Back to top |
|
 |
nektarios

|
Posted: Fri Mar 09, 2012 11:46 pm Post subject: |
|
|
| ηλιας-5 wrote: |
 |
Κάνεις τεράστιο λάθος και πέφτεις σε τρελό ατόπημα,το ένα είναι συνδεδεμένο με το άλλο και με καλές καπνοσύριγγες όχι απαραίτητα ακριβές,γιατί αυτά είναι σχετικά και προϋποθέτουν εμπειρία που δεν την έχει ο νέος συνφορουμίτης.
Μία καλή καπνοσύριγγα σε βοηθάει και να νοιώσεις τον καλό καπνό και όπως λέει και ο VizualmansoN "βοηθάει έστω και ψυχολογικά" είναι τεράστιος παράγοντας.
Απλά εμείς στο forum μπορούμε να τους βοηθήσουμε τους νέους και να τους κατευθύνουμε,να τους δείξουμε τα blog που κρατάνε οι φίλοι απο εδώ,να διαβάσουν αλλά και να τους κατευθύνουμε με συνέπεια σε όλα τα μεγέθη γεύσεων για καπνούς και για καπνοσυρίγγια και απο εκεί και πέρα αυτοί θα διαλέξουν,αναλόγως γεύσεων προτιμήσεων και shapes σε καπνοσύριγγες και ποιός καπνός πάει καλύτερα με ποιό shape,έτσι βοηθάμε αλλιώς μπορούν να πάρουν και καλαμάκια του φραπέ και να ρουφάνε ποιοτικό καπνό αφού του έχουν βάλει φωτιά πρώτα.
Και αφού γίνουν όλα τα παραπάνω τότε "Όλα τα άλλα θα έρθουν απο μόνα τους εν καιρώ." όπως γράφεις. _________________ "ΣΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ" ΑΙΣΧΥΛΟΣ 525 - 456 π. Χ.
|
| Back to top |
|
 |
ηλιας-5

|
Posted: Sat Mar 10, 2012 5:20 am Post subject: |
|
|
Μα νομίζω πως συμφωνούμε Νεκτάριε, γιατί, δε του έγραψα να πάρει οτι πεταμένο βρεί μπροστά του. Αν και τώρα πιά ο Vagk έχει ξεκινήσει τη συλλογή του και είναι μιά χαρά συλλογή. Του έγραψα όχι καλές και ακριβές πίπες.  |
|
| Back to top |
|
 |
Σιδ.Σταυρός BANNED

|
Posted: Sat Mar 10, 2012 11:53 am Post subject: |
|
|
Ποιος νεος καπνιστης ξερει να παρει "καλη" πιπα? Ακριβη ναι πιθανον να μπορει. _________________ '
Πίπες και Καπνοί: http://pipe-smoke.blogspot.com
James Bond 007: «Τα άσυλά μας είναι γεμάτα με ανθρώπους που νομίζουν πως είναι Ναπολέων ή Θεός» |
|
| Back to top |
|
 |
nektarios

|
Posted: Sat Mar 10, 2012 3:06 pm Post subject: |
|
|
Οκ παιδιά (Ηλία - ΣΣ) συμφωνούμε σε όλα ,
Τώρα σε νέους συνφορουμίτες,εάν μας ρωτάνε καλό είναι να τους κατευθύνουμε εμείς σε διάφορες καλές mid range επιλογές,ώστε να μπαίνουν σε σωστό δρόμο (χωρίς να τους περνάμε τις ιδιαιτερότητές μας ο καθένας (ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ-ΑΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ-ΛΑΤΑΚΙΑ)(ΙΣΙΕΣ-KYΡΤΕΣ-ΗΜΙΚΥΡΤΕΣ)
(ΑΦΙΛΤΡΕΣ-ΦΙΛΤΡΑΤΕΣ-ΥΓΡΟΠΑΓΙΔΕΣ) θα διαλέξουν αυτοί τον δρόμο τους.
Τώρα ο νέος συνφορουμίτης Vagk ξεκίνησε καλά. _________________ "ΣΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ" ΑΙΣΧΥΛΟΣ 525 - 456 π. Χ.
|
| Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Sun Mar 11, 2012 1:42 am Post subject: |
|
|
Καλώς όρισες φίλτατε. _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
| Back to top |
|
 |
Marbella

|
Posted: Mon Mar 12, 2012 3:58 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ήλθες Vagk!  _________________ !! Πάντα όρθιοι και γεμάτα μπόλ !!
I don't want any of your statistics; I took your whole batch and lit my pipe with it. Mark Twain. |
|
| Back to top |
|
 |
|