| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
nektarios

|
Posted: Fri Mar 09, 2012 6:10 pm Post subject: Alfred Dunhill ST JAMES’S WALKING CANE |
|
|
Λοιπόν-λοιπόν στα πολύ-πολύ-πολύ (120) βαθιά μας γεράματα και όταν μας τα απαγορεύουν όλα και θα παίζει μόνο το μάτι ,τότε θα έχουμε και την μυστική μαγκούρα μας με τι αλλο μέσα φυσικά.....
Alfred Dunhill ST JAMES’S WALKING CANE
(Συγγνώμη που δεν το μεταφράζω,όσοι θέλετε να δείτε τι λέει,βάλτε το κείμενο στο gοogle και θα κατανοήσετε τι λέει
Πάντως να ξέρετε είναι μοναδικό κομμάτι σε όλο τον κόσμο.
The pan-ultimate Gentleman’s luxury accessory.
A unique, magnificient piece - only one walking cane of this version exists world-wide. The Sterling Silver and gold mounted head of the St James Walking Cane cleverly conceals a Dunhill White Spot pipe.
The overall length of the cane is 1 meter and has been created by laminating both beech and maple wood. This method of manufacture makes it light in weight, yet very robust.
The balance of the cane is compensated with the addition of a handle hand-crafted in Sterling Silver and 9ct Rose Gold that forms a hinged container for the pipe. By pressing a rose gold button with Onyx cabochon a quick release mechanism elevates the pipe from its royal blue leather lined keep.
The handle has been ornately hand-engraved with intricate scroll work by one of England’s best master engravers and two fine rose gold bands set with a total of 3.21 carat of black diamonds beautify the outstanding craftsmanship.
The pipe is an Amber Root Billiard in group 4 with its mouthpiece being specially tapered to fit the walking cane. Additionally, a Sterling Silver band has been flush inserted into the top of the rim.
Special presentation packaging
FEATURES - BENEFITS
St James’s
St James's is one of the most exclusive areas of central London. It is also the home of many clubs and organisations of English high society and the location of Alfred’s original tobacco shop.
Handle
Hand-crafted from Sterling Silver and 9ct Rose Gold
Stones: black diamonds, totalling 3.21ct in weight and black Onyx cabochon
Engraving: delicately hand-engraved by one of England’s best master engravers
Inside lining: royal blue leather
Cane
Laminated from beech and maple, making it robust and light
Pipe
Bruyere finish: bestselling smooth finish and the earliest of all White Spot pipe finishes
Billiard shape: most iconic Dunhill shape
Size Gr. 4: medium to large size - Sterling Silver rim
Packaging
Prestigious, bespoke-made case
Extreme rarity
Exclusive & collectable - only one piece world-wide _________________ "ΣΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ" ΑΙΣΧΥΛΟΣ 525 - 456 π. Χ.
http://forum.pipeclub.gr/viewtopic.php?t=5906 |
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Fri Mar 09, 2012 6:52 pm Post subject: |
|
|
 _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
teo5

|
Posted: Fri Mar 09, 2012 6:59 pm Post subject: |
|
|
Απίστευτό  |
|
| Back to top |
|
 |
VizualmansoN

|
Posted: Fri Mar 09, 2012 10:42 pm Post subject: |
|
|
...για πανάκριβα γούστα!!!! _________________ http://o-de-su.blogspot.com Περί καπνοσύριγγας...  |
|
| Back to top |
|
 |
ArtisVentus

|
|
| Back to top |
|
 |
Memphis

Joined: 30 Jul 2010 Posts: 3074 Location: Ανδρός, Νάξος, Κως, Αμοργός, Σαλαμίνα, Ν.Μάκρη, Κολωνός.
|
Posted: Sat Mar 10, 2012 3:28 am Post subject: |
|
|
Όντως Μοναδικό !!! ...
 _________________ Κώστας.
Charles Bukowski (1920-1994)
If you spend all your time trying,
then all you're doing is trying.
So don't try. Just do! |
|
| Back to top |
|
 |
WoodTurningGR

|
Posted: Sat Mar 10, 2012 6:12 am Post subject: |
|
|
Εξυπνο και ιδιαίτερα όμορφο, πράγματι.
Στα υπ' όψιν για πίπα του forum του 2040 που θάμαστε γεροντάκια και θα μας κυνηγάει η γριούλα μπα και καπνίσουμε... _________________ Κατασκευαστής καπνοσυρίγγων http://www.kg-pipes.gr |
|
| Back to top |
|
 |
teo5

|
Posted: Sat Mar 10, 2012 10:08 am Post subject: |
|
|
| WoodTurningGR wrote: | Εξυπνο και ιδιαίτερα όμορφο, πράγματι.
Στα υπ' όψιν για πίπα του forum του 2040 που θάμαστε γεροντάκια και θα μας κυνηγάει η γριούλα μπα και καπνίσουμε... |
 |
|
| Back to top |
|
 |
alexd27

|
Posted: Sat Mar 10, 2012 2:10 pm Post subject: |
|
|
Αραγε ποσο να κανει τουτο το μοναδικο κοματι?
Πανεμορφο. Πολλα λαικ!!! |
|
| Back to top |
|
 |
ηλιας-5

|
Posted: Sat Mar 10, 2012 3:32 pm Post subject: |
|
|
Εμένα μου προκαλεί αποστροφή. Τί τη θές τη μαγκούρα με το ροζ χρυσό και τα διαμαντάκια ανθρωπέ μου ? Σκοπεύεις να κουτσαθείς ? Η ξύλινη τότε δε θα σου κάνει ε? Καημένε τύπε !!
Μήπως νομίζεις πώς γύρισες στη Βικτωριανή εποχή ?
Μα θα μου πείς έχεις τα λεφτά και μπορείς να τη πάρεις. Για κάτι ματαιόδοξους τύπους σα και σένα τη βγάλανε. Θα βρεθούν λειψοί στο μυαλό και θα τη πάρουν. Σίγουρα! Είναι στιγμές που το γελοίο καταντά εκνευριστικό.
ΥΓ Δεν αναφέρομαι σε κανέναν απο εμας. Το πρόσωπο είναι υποθετικό και μακάρι να μη το συναντήσω ποτέ στη ζωή μου  |
|
| Back to top |
|
 |
nektarios

|
Posted: Sat Mar 10, 2012 4:02 pm Post subject: |
|
|
| ηλιας-5 wrote: | Εμένα μου προκαλεί αποστροφή. Τί τη θές τη μαγκούρα με το ροζ χρυσό και τα διαμαντάκια ανθρωπέ μου ? Σκοπεύεις να κουτσαθείς ? Η ξύλινη τότε δε θα σου κάνει ε? Καημένε τύπε !!
Μήπως νομίζεις πώς γύρισες στη Βικτωριανή εποχή ?
Μα θα μου πείς έχεις τα λεφτά και μπορείς να τη πάρεις. Για κάτι ματαιόδοξους τύπους σα και σένα τη βγάλανε. Θα βρεθούν λειψοί στο μυαλό και θα τη πάρουν. Σίγουρα! Είναι στιγμές που το γελοίο καταντά εκνευριστικό.
ΥΓ Δεν αναφέρομαι σε κανέναν απο εμας. Το πρόσωπο είναι υποθετικό και μακάρι να μη το συναντήσω ποτέ στη ζωή μου  |
Ηλία μην είσαι αρνητικός,η συλλογή και η τέχνη δεν έχει σύνορα,είναι μοναδικό κομμάτι με ιστορία,όπως και πολλά άλλα που βλέπουμε κατά καιρούς.
Δεν αφοπλίζουμε την τέχνη της καπνοσύριγγας με το καπνιστικό ενδιαφέρον μας ή με την ιδεολογία μας.
Η τέχνη είναι πάνω απο αυτά και μας δίδασκε όπως και μας διδάσκει, οποιασδήποτε μορφής είναι αυτή.
Δεν υπάρχουν σύνορα ούτε υπάρχουν πρόσωπα που κυκλοφορούν με τέτοια μαγκούρα-είναι ένα συλλεκτικό και μοναδικό κομμάτι που δεν πωλείται κιόλας.Μην δαιμονοποιούμε τα πάντα,πρέπει να υπάρχει στην σκέψη και στην όραση "πρίσμα" αλλιώς καταλήγουμε σε ατοπήματα-εμμονές και παράδοξα αποτελέσματα.
Η Ελλάδα είναι η χώρα της τέχνης και των γραμμάτων,είναι άδικο εμείς να οραματιζόμαστε κάτι άλλο σε σχέση με άλλο.
Η μαγκούρα αυτή ή οποιαδήποτε μαγκούρα δεν είναι ο "τύπος με τον γρύλλο".
Η τέχνη δεν είναι γελοία ούτε εκνευριστική, αλλά ταιριάζει με χιούμορ και ευγένεια,όχι με κλαυθμούς και οδυρμούς.
Τώρα όσο αφορά να μην τους συναντήσεις μπροστά σου,τους βλέπεις στην τηλεόραση καθημερινά -αν βλέπεις- ή άμα πάς στο Σύνταγμα ανέβα τα σκαλοπάτια και κοίτα μπροστά θα δείς αρκετούς απο αυτούς-που δεν αγαπάνε την τέχνη αλλά την λοιδωρίζονται. _________________ "ΣΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ" ΑΙΣΧΥΛΟΣ 525 - 456 π. Χ.
http://forum.pipeclub.gr/viewtopic.php?t=5906 |
|
| Back to top |
|
 |
WoodTurningGR

|
Posted: Sat Mar 10, 2012 4:22 pm Post subject: |
|
|
Ναι, γιατί τον έπιασε μανία τον Ηλία...
Τους τάχει μαζεμένα και τους βλέπει μπροστά του συνέχεια... _________________ Κατασκευαστής καπνοσυρίγγων http://www.kg-pipes.gr |
|
| Back to top |
|
 |
ηλιας-5

|
Posted: Sat Mar 10, 2012 8:49 pm Post subject: |
|
|
Παιδιά μή κοροιδευόμαστε. Αυτό το πράγμα δεν είναι τέχνη.Είναι επίδειξη ματαιοδοξίας και πίστεψέ με θα πωληθεί..θα βρεθεί ο επίμονος αγοραστής.
Δε βρήκα όμως μπροστά μου το τύπο με το γρύλλο.Δεν έκανα ποτέ κριτική σε πίπες όσο ακριβές και αν ήταν.Δεν έγραψα κάτι για τις πίπες της Dunhill. |
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Sat Mar 10, 2012 9:03 pm Post subject: |
|
|
| ηλιας-5 wrote: | | Παιδιά μή κοροιδευόμαστε. Αυτό το πράγμα δεν είναι τέχνη. |
Συμφωνώ κι επαυξάνω  _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
takis

Joined: 08 Sep 2009 Posts: 2865 Location: ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, Ν. ΜΑΚΡΗ
|
Posted: Sat Mar 10, 2012 9:09 pm Post subject: |
|
|
Παιδιά, η πίπα είναι πανέμορφη, και σε όποιον δεν αρέσει, πρέπει να έχει κόψει καπιστριάνα,
φυσικά δεν αναφέρομαι σε σένα Ηλία μου, όπως κι εσύ δεν αναφέρεσαι στον Κωνσταντίνο, εμένα και το κορμί που μας άρεσε.  _________________ "Τα πτυχία copies κτώνται"
Πεφωτισμένη Δεσποτεία...
Τάκης Γεωργιόπουλος
----------------------------
http://www.filotypo.com/ |
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Sat Mar 10, 2012 9:21 pm Post subject: |
|
|
| takis wrote: | | Παιδιά, η πίπα είναι πανέμορφη, και σε όποιον δεν αρέσει, πρέπει να έχει κόψει καπιστριάνα | ΄
Ωραίο σχόλιο... Σίγουρα κι εσύ δεν το εννοείς.
Πάντως οφείλω να ομολογήσω Ηλία πως παρεκτράπηκες και μάλιστα δεν βλέπω ουσιαστικό λόγο. Εντάξει δεν σου αρέσει η όλη ιδέα της μαγκουρόπιπας (και σε μένα επίσης) αυτός όμως δεν είναι λόγος για λεκτικούς χαρακτηρισμούς. _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
ηλιας-5

|
Posted: Sat Mar 10, 2012 9:27 pm Post subject: |
|
|
Ζητώ συγγνώμη αν προσέβαλα κάποιους αλλά γράφω και πάλι οτι δεν αναφερόμουν σε κανέναν μας.Επίσης ξεκαθαρίσω -και πάλι- οτι δεν αναφέρομαι στη πίπα, έτσι? Αυτό νομίζω έγινε κατανοητό.
Αναφέρομαι στο μπαστούνι - θήκη.
Δεν έβρισα όμως, το θυμό και τον αρνητισμό σου όμως ως προς κάτι πώς να τον εκφράσεις ? |
|
| Back to top |
|
 |
takis

Joined: 08 Sep 2009 Posts: 2865 Location: ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, Ν. ΜΑΚΡΗ
|
Posted: Sat Mar 10, 2012 9:38 pm Post subject: |
|
|
| ηλιας-5 wrote: | | ...Θα βρεθούν λειψοί στο μυαλό και θα τη πάρουν.... |
εμένα που μου αρέσει, πως θα το γράψω μετά από αυτά που έγραψες? _________________ "Τα πτυχία copies κτώνται"
Πεφωτισμένη Δεσποτεία...
Τάκης Γεωργιόπουλος
----------------------------
http://www.filotypo.com/ |
|
| Back to top |
|
 |
|