| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
protopapas

|
Posted: Sat Jun 09, 2012 11:52 am Post subject: Καινούριος και εγώ! |
|
|
Ξαναγράφω τα ίδια που έγραψα σε άλλο topic και σας χαιρετώ και εδώ!
Είμαι νέος στο forum και σε αυτό με έχωσε ένα παλιό μέλος σας (δεν θυμάμαι το Nickname του δυστυχως..) που είμαστε μαζί στον στρατό.
Είμαι καπνιστής εδώ και 5 χρόνια και κάνω αποκλειστικά και μόνο καπνό αλλά με το που είδα τον φίλο μου να καπνίζει πίπα κάτι με τράβηξε και άρχισα να τον ρωτάω να μου πει τα πάντα για αυτό.
Καπνίζω περίπου 20 -25 τσιγάρα την ημέρα κάτι που προσωπικά το θεωρώ μεγάλη βλακεία μου και πιστεύω ότι με το να ξεκινήσω πίπα θα με βοηθούσε και στο να το μετριάσω και στο να καπνίσω κάτι ποιοτικά ανώτερο!
Θα ήθελα να με βοηθήσετε αν μπορείτε στο τι πρέπει να κάνω για να ξεκινήσω σωστά, ποσες καπνοσύριγγες θα χρειαστώ, εξοπλισμό και τα σχετικά και όσον αφορά τους καπνούς θα προτιμούσα κατι απλό και ωραίο χωρίς πολλά πολλά (μου έδωσε να καπνίσω ο φίλος μου καπνό λατάκια(δεν ξέρω αν το γράφω καλά) και μου άρεσε πάρα πολύ).
Για τις καπνοσύριγγες θα προτιμούσα με ασπίδα/ παγίδα μιας και από ότι έχω μάθει ψάχνωντας πρέπει να είναι οι πιο "υγιεινές".
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω την βοήθειά σας παίδες! |
|
| Back to top |
|
 |
nektarios

|
Posted: Sat Jun 09, 2012 11:53 am Post subject: |
|
|
Kαλώς ήρθες,καλό διάβασμα,καλή παραμονή και εύχομαι να γίνεις ενεργό μέλος του forum.

Μπράβο στον φίλο σου που σου γνώρισε το Forum και ήρθες στην Πόρτα μας.
Κάνεις το μεγαλύτερο ατόπημα στην ζωή σου,καπνίζοντας τσιγάρο,δε θα πώ άλλα,γιατί είσαι συνειδητοποιημένος καπνιστής πλέον.
Ξεκινώντας να καπνίζεις καπνοσύριγγα και περνώντας με υπομονή στην άλλη όχθη της απεξάρτησης, απο την τσιγαρονικοτίνη, που είναι άμεση και χωρίς πολλά παρελκόμενα,θα θαυμάσεις και θα γνωρίσεις άλλες στιγμές απόλαυσης του καπνίσματος,που θα σε προδιαθέτει να διαβάσεις περισσότερα, για να αισθανθείς και να αποκτήσεις γνώση, σε γεύση απο άπειρους καπνούς και σε ένα αδιάκοπο κυνήγι απόλαυσης που δεν είναι καθόλου κουραστικό.
Είσαι χαρούμενος-λυπημένος-στενοχωρημένος ,αυτή θα σε βοηθήσει να νιώσεις ηρεμία και όχι νευρικότητα όπως το τσιγάρο.
Όλα αυτά προϋποθέτουν υπομονή,γιατί έτσι θα γνωρίσεις αυτό που ονομάζεται καπνοσυριγγιστική απόλαυση,χωρίς αμπελοφιλοσοφίες.
Τώρα ο φίλος σου έριξε σε γκρεμό και μετά στην κόλαση δίνοντάς σου να δοκιμάζεις "Λατάκια" ,εάν θέλεις να ανέβεις στον Παράδεισο να μάθεις να καπνίζεις Βιργινίες είναι Αγγελικές με μιά απέραντη γλύκα.
Οσο αφορά το κάπνισμα καπνοσύριγγας και με τι φίλτρα προστασίας υπάρχουν ή όχι είναι υποκειμενικό αυτό,γιατί το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία και ότι πάει κάτω είναι πιστολιά στον κρόταφο.
Οι περισσότεροι καπνιστές καπνοσύριγγας καπνίζουν και δεν μεταφέρουν τον καπνό στα πνευμόνια,αλλά παίρνουν την νικοτίνη που χρειάζεται απο τους θύλακες του στόματος και της ρινικής κοιλότητας.
Παραμένοντας και διαβάζοντας στο forum θα σου λυθούν όλες οι απορίες.
Εμείς ευχαριστούμε που μας επισκέφθηκες. _________________ "ΣΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ" ΑΙΣΧΥΛΟΣ 525 - 456 π. Χ.
http://forum.pipeclub.gr/viewtopic.php?t=5906
Last edited by nektarios on Sat Jun 09, 2012 2:14 pm; edited 3 times in total |
|
| Back to top |
|
 |
pra9617

|
Posted: Sat Jun 09, 2012 11:56 am Post subject: |
|
|
Καλως ορισες  _________________ Χρηστος . Ο καθενας καταλαβαινει αυτο που φαινεσαι,λιγοι καταλαβαινουν αυτο που εισαι. ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ |
|
| Back to top |
|
 |
WoodTurningGR

|
Posted: Sat Jun 09, 2012 12:36 pm Post subject: |
|
|
Καλώς μας ήρθες!
Το καλύτερο από όλα θα ήταν να έρθεις σε κάποια συνάντησή μας, όπως σου πρότειναν ήδη. Θα γνωρίσεις πολλά, θα βρεις άμεσες απαντήσεις σε πολλά και θα δοκιμάσεις και πολλούς καπνούς. _________________ Κατασκευαστής καπνοσυρίγγων http://www.kg-pipes.gr |
|
| Back to top |
|
 |
Deimitori

Joined: 07 Oct 2010 Posts: 6340 Location: Ηλιούπολη και Νέα Μάκρη Αττικής
|
Posted: Sat Jun 09, 2012 12:42 pm Post subject: |
|
|
Καλώς όρισες! _________________ Πρίν πέσω στό κρεββάτι γιά ύπνο
βυθίζω ένα κλαράκι στήν καρδιά μου
να γίνει στ΄ όνειρό μου δάσος!
Δημήτρης Ποθητός
http://www.myspace.com/dimitrispothitos
http://skakistiko-kafeneio.blogspot.com
"A long cool smoke to calm a troubled world, an aroma to answer all life's worries - with the addition of rarest Yenidje leaf as the authentic Sobranie touch."
Balkan Sobranie |
|
| Back to top |
|
 |
teo5

|
Posted: Sat Jun 09, 2012 1:01 pm Post subject: |
|
|
Καλώς όρισες!
 |
|
| Back to top |
|
 |
pv2v

|
Posted: Sat Jun 09, 2012 1:33 pm Post subject: |
|
|
| Καλώς ήρθες και καλή παραμονή. |
|
| Back to top |
|
 |
Memphis

Joined: 30 Jul 2010 Posts: 3074 Location: Ανδρός, Νάξος, Κως, Αμοργός, Σαλαμίνα, Ν.Μάκρη, Κολωνός.
|
Posted: Sat Jun 09, 2012 2:49 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ήρθες στην παρέα μας κ.Πρωτοπαπα & καλή παραμονή να εχεις! ...  _________________ Κώστας.
Charles Bukowski (1920-1994)
If you spend all your time trying,
then all you're doing is trying.
So don't try. Just do! |
|
| Back to top |
|
 |
rania

|
Posted: Sat Jun 09, 2012 4:27 pm Post subject: |
|
|
Καλώς μας ήρθες! _________________ «Αν θες να καταλάβεις τη ζωή πρέπει να κοιτάς προς τα πίσω. Όμως για να την ζήσεις, κοίτα μπροστά.» Σαίρεν Κίρκεγκωρ |
|
| Back to top |
|
 |
ArtisVentus

|
|
| Back to top |
|
 |
Vagk

|
Posted: Sun Jun 10, 2012 12:46 am Post subject: |
|
|
Καλως ηρθες  |
|
| Back to top |
|
 |
ntokou13

|
Posted: Sun Jun 10, 2012 10:39 am Post subject: |
|
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
lefteris

|
Posted: Sun Jun 10, 2012 10:47 am Post subject: |
|
|
| καλώς όρισες |
|
| Back to top |
|
 |
GIATSOS

|
Posted: Sun Jun 10, 2012 11:25 am Post subject: |
|
|
Καλώς όρισες  _________________ Δεν με φοβίζει ο θάνατος άλλα' ναι τα σπουδαία
το ν' αγαπάς να μη μπορείς ν' αλλάξεις την ιδέα.
Αριστείδης Χαιρέτης (Γιαλαύτης)! |
|
| Back to top |
|
 |
ilias4

|
Posted: Sun Jun 10, 2012 11:32 am Post subject: |
|
|
Καλώς όρισες και απο μένα Κώστα..ψάξε καλά το φόρουμ και τη Δευτέρα θα έχουμε πολλα να πούμε στο γκισέ του ΚΨΜ.  _________________ Χαίρε κόσμημα μέσα στο λωτό.
Virginia,Burley και ολίγην εκλεκτή Latakia |
|
| Back to top |
|
 |
nektarios

|
Posted: Sun Jun 10, 2012 4:13 pm Post subject: |
|
|
| ilias4 wrote: | στο γκισέ του ΚΨΜ.  |
Ευτυχώς που το συγκεκριμένο ΚΨΜ είναι μεγάλο και κάνει ρεύμα ο αέρας,γιατί βλέπω να σας απολύσουν γρηγορότερα,
με τα Λατάκια να κλέβουν το οξυγόνο  _________________ "ΣΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ" ΑΙΣΧΥΛΟΣ 525 - 456 π. Χ.
http://forum.pipeclub.gr/viewtopic.php?t=5906
Last edited by nektarios on Sun Jun 10, 2012 4:14 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
musicpipe

|
Posted: Sun Jun 10, 2012 4:14 pm Post subject: |
|
|
 |