|
pipeclub.gr Hellenic Pipe Smokers Forum
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
The Reader

|
Posted: Sun Jun 10, 2012 9:30 pm Post subject: |
|
|
Γειά σας καλώς σας βρήκα, είμαι ένας προ πάντων αναγνώστης του ιστοχώρου αυτού.
Είναι το πρώτο μου ποστ αυτό γιατί απλά αυτή η κατάσταση μου είχε κάνει εντύπωση από τότε, αλλά δεν την έθιξα, Τώρα που το είπανε άλλοι πρώτοι μίλησα και εγώ.
Η κατάσταση στην Ελλαδίτσα μας όπως γνωρίζεται είναι πολύ δύσκολη και νομίζω πως κάθε τέτοια εγχώρια προσπάθεια θα έπρεπε να προβάλλεται, άλλωστε η εισαγωγές στα πάντα που γίνονται χρόνια τώρα και η ανυπαρξία ελληνικών κατασκευών καθώς και το κλείσιμο βιοτεχνιών / βιομηχανιών είναι από τα κύρια αίτια της κρίσης .
Τους κανόνες τους διάβασα και τους έχω και πρόσφατους. Απαγορεύεται ο διοργανωτης να γράψει σε άσχετο από το δικό του νήμα για την έκθεση (μάλιστα για να είμαι πιο ακριβής απαγορεύεται και στο δικό του νήμα μιας και η έκθεση δεν είναι καπνοσύριγγα και στο νήμα του επιτρέπεται να δημοσιεύει καινούργιες δουλειές του μόνο).
Τα άλλα μέλη όμως δεν έχουν τέτοιους περιορισμούς. Σαφώς και μπορούν να ανοίξουν τέτοια θέματα, και το κάνουν τόσο δημοσιεύοντας φωτογραφίες από πίπες όπως και εδώ δημοσιεύοντας την έκθεση που ΘΑ γινόταν στο Σικάγο.
Η απαγόρευση λοιπόν να δημοσιευτούν πληροφορίες, από ένα απλό μέλος χωρίς ιδιώτητα κατασκευαστή, για μία ελληνική τέτοια έκθεση προέρχεται:
1. Λόγω της εθνικότητας του κατασκευαστή; -> Ρατσισμός
2. Λόγω της ύπαρξης του κατασκευαστή ως μέλος του φόρουμ; -> Υποκρισία
3. Αλλος λόγος; -> Άλλα λόγια ν 'αγαπιώμαστε
Έγραψε λοιπόν άλλο μέλος που δεν είναι κατασκευαστής προβαλλόμενος στην έκθεση κάτι για αυτήν όσο αυτή γινόταν; Κάτι πήρε το μάτι μου ... |
|
Back to top |
|
 |
teo5

|
Posted: Sun Jun 10, 2012 9:36 pm Post subject: |
|
|
kodikos wrote: |
Ή... λέω μήπως... είσαι παλιό μέλος και μας ξανάρχεσαι με νέο προφίλ;
Θα φανεί. Όσα νέα προφίλ και να κάνουμε το ανφάς παραμένει το ίδιο. |
ΤΣΑΚΩΤΟΣ
Η αλήθεια είναι οτι έχουμε εκφυλίσει λίγο το τοπικ και είναι κρίμα κάποιος που μπαίνει σ' αυτό αντί να δεί φωτογραφίες και σχόλια απο αυτή την όμορφη έκθεση να βλέπει φιλονικίες.
Γι' αυτό προτείνω να βάλλεται και άλλες φωτογραφίες
 |
|
Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Sun Jun 10, 2012 9:48 pm Post subject: |
|
|
Κύριε Reader
θα σας παρακαλούσα να μπείτε πρώτα στο «καλώς ήρθατε».
Έχω διαβάσει 5 φορές την απάντηση σας και δε μπορώ να βγάλω νόημα.
Θα σας παρακαλούσα όμως να μη το συνεχίσετε, αν σας είναι εύκολο. _________________ Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:
αυτόν που έχει, αυτόν που δείχνει κι αυτόν που θέλει να νομίζει ότι έχει...
Latakia-Oriental
http://smoketses.blogspot.com
|
|
Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Sun Jun 10, 2012 9:53 pm Post subject: |
|
|
nani23 wrote: | kodikos wrote: | Μιχάλη είμαι ενημερωμένος. Αφού το έθιξες ας προσθέσω μια λέξη στο παραπάνω και ας το κάνω:
kodikos wrote: | Όσο για την προβολή της έκθεσης αφού βλέπεις ότι δεν έχει γίνει ανοιχτά θέμα από τους διοργανωτές της, γιατί να το κάνουμε θέμα οι υπόλοιποι; |
Είναι εντάξει τώρα; |
 |
Βλέπεις ότι η απάντηση του Μιχάλη που είναι ο ένας από τους δύο εκθέτες είναι ένα κλείσιμο ματιού και τίποτα άλλο. Δεν συνεχίζει το θέμα γιατί προφανώς δεν ένιωσε να του φέρθηκε κανείς ούτε ρατσιστικά ούτε υποκριτικά.
Άσε πρώτα τον άμεσα εμπλεκόμενο σε μια συζήτηση να απαντήσει και μετά πες ότι θες.
Και κάτι ακόμα. Έχεις κάθε δικαίωμα να παραμένεις αμίλητος αναγνώστης του φόρουμ. Αν είναι να προκαλείς έτσι κι αλλιώς καλύτερα μόνο reader.
Δεν απάντησες όμως. Μήπως είσαι παλιό μέλος με νέο προφίλ; _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Sun Jun 10, 2012 10:01 pm Post subject: |
|
|
teo5 wrote: | Η αλήθεια είναι οτι έχουμε εκφυλίσει λίγο το τοπικ και είναι κρίμα κάποιος που μπαίνει σ' αυτό αντί να δεί φωτογραφίες και σχόλια απο αυτή την όμορφη έκθεση να βλέπει φιλονικίες. |
Πολύ σωστά. Όταν μερικοί δεν βλέπουν να έχουν διαμαρτυρηθεί οι δύο έκθετες, γιατί διαμαρτύρονται εκείνοι; Νομίζω ότι τώρα ο Μιχάλης θα πρέπει να μου πει από πιο σημείο του θέματος και μετά θέλει να σβήσω για να καθαριστεί. _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος.
Last edited by kodikos on Sun Jun 10, 2012 10:17 pm; edited 2 times in total |
|
Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Sun Jun 10, 2012 10:04 pm Post subject: |
|
|
Φίλτατοι συγκαπνιστές :
Έχει κάποια σημασία εάν κάποιος περάσει ή όχι,από το "Καλώς ήλθατε" ; ; ;
Μπορώ να περάσω στην επόμενη ώρα με 15 διαφορετικά ονόματα.
Καί τι έγινε ; ; ;
Σημασία έχει,ότι ένα θέμα το κάναμε [πάλι] μ... καπέλο.
Καλά να είμαστε ! ! ! _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
Back to top |
|
 |
thinAir

|
Posted: Mon Jun 11, 2012 7:52 am Post subject: |
|
|
Αφού θα διασπαστεί το θέμα, ας γράψω και εγώ το προφανές, και όσο μου επιτρέπει η εμπειρία μου να συμβουλέψω.
Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα σε μια έκθεση που διοργανώνει ένα club, και αυτή που διοργανώνει ένας (ή δύο) κατασκευαστές.
Η μία είναι ανοιχτή έκθεση, που διοργανώνεται για να παρουσιαστούν όσοι περισσότεροι κατασκευαστές γίνεται, είναι οργανωμένη από τους καταναλωτές και αξίζει προβολής από μια άλλη ομάδα καταναλωτών.
Η δεύτερη είναι επέκταση του μαγαζιού τους, μια απλή προωθητική ενέργεια. Αυτές έχουμε αποφασίσει να μην τις διαφημίζουμε.
Η αντιμετώπιση ενός θέματος με βάση το δικό μας συμφέρον, μπορεί να μας οδηγήσει σε λογικά αδιέξοδα. Να θέτουμε διλήμματα, χωρίς να αποδεικνύουμε ότι οι δύο απαντήσεις που προτείνουμε είναι οι μόνες δυνατές και αμοιβαία αποκλειστικές.
Οπότε στην ερώτησή σου θα απαντήσω: Κάτι άλλο. |
|
Back to top |
|
 |
nani23

Joined: 13 May 2010 Posts: 1965 Location: Pillars of Creation nebula
|
Posted: Mon Jun 11, 2012 8:31 am Post subject: |
|
|
Thinair σε παρακαλώ μην παίρνεις θέση για την δομή και οργάνωση της έκθεσης χωρίς να γνωρίζεις για αυτές.  _________________ Ίσιος, άφιλτρος Vaperιστής και.....
Κατασκευαστής:
http://www.michailkyriazanos.com/ |
|
Back to top |
|
 |
The Reader

|
Posted: Mon Jun 11, 2012 8:39 am Post subject: |
|
|
Επιτέλους μια απάντηση. Είχα αρχίσει να ανησυχώ πως σε ένα φόρουμ έχει περισσότερη αξία το ποιός είμαι από το τί λέω.
Η απάντηση λοιπόν έτσι όπως τέθηκε δείχνει πως το όλο θέμα κολλάει στο ποιός την διοργάνωσε. Ή μήπως στον μικρό αριθμό κατασκευαστών?
Ας τα πάρουμε ένα ένα.
Μία έκθεση, είτε μεγάλη είτε μικρή, είτε πολλών εκθετών, είτε ενός σε ιδιωτικό δικό του χώρο, έχει έναν και μόνο σκοπό. Την προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών των εκθετών στο καταναλωτικό κοινό μέσο της προβολής των εκθεμάτων. Κάθε έκθεση λοιπόν είναι μία προέκταση του μαγαζιού των εκθετών. Και η έκθεση του Chicago είναι μια προέκταση πολλών μαγαζιών, και η πρώτη Αθηναϊκή ήταν μια προέκταση δύο μαγαζιών.
Η αφορμή αυτή λοιπόν είναι άκυρο, αν είναι αυτό. Δεν παίζει ρόλο το πόσοι ήταν.
Πάμε λοιπόν στο άλλο. Ποιός την διοργάνωσε? Δεδομένου πως δεν υπάρχει ένας ανεξάρτητος φορέας στην Ελλάδα να διοργανώσει μια τέτοια έκθεση, όπως θα ήταν ένα Club, μέχρι να βρεθεί δεν θα έπρεπε να έχουμε εκθέσεις. Άρα οι κατασκευαστές θα έπρεπε να στερηθούν αυτόν τον τρόπο προβολής. Και οι καταναλωτές θα έπρεπε να στερηθούν αυτόν τον τρόπο ενημέρωσης.
Αφού λοιπόν τόσα χρόνια κανένας ανεξάρτητος (ακόμα και απλός ιδιώτης) δεν αποφάσισε να διοργανώσει κάτι τέτοιο, έ το αποφάσισαν δύο κατασκευαστές. Από κάπου έπρεπε να γίνει η αρχή. Η ενδυνάμωση μίας τέτοιας ενέργειας ώστε στο μέλλον να είναι περισσότεροι τόσο οι κατασκευαστές όσο και οι καταναλωτές έρχεται μόνο μέσα από την προβολή. Το να καθόμαστε πίσω και απλά να κρίνουμε αλλά να μην θέλουμε στην ουσία να δράσουμε λαμβάνοντας μία πρωτοβουλία μου θυμίζει πολιτική οπότε και δεν θα επεκταθώ.
Επιπλέον θέλω να τονίσω πως η είσοδος στην έκθεση ήταν δωρεάν καθώς και υπήρχε πλήρης απουσία οργάνων βασανιστηρίων προς εξαναγκασμό αγοράς καπνοσυρίγγων. Μπορούσε κάποιος δηλαδή απλά να πάει και ....... να δει!
Τέλος θα ήθελα να τονίσω πως οι υπάρχοντες κανόνες απαγορεύουν στους κατασκευαστές να προωθήσουν τέτοιες ενέργειες. Όχι στα απλά μέλη. Τα απλά μέλη και φωτογραφίες από πίπες μπορούν να βάλουν, και φωτογραφίες από εκθέσεις και τέλος ακόμα και φωτογραφίες από μαγαζιά! Τουλάχιστον εγώ αυτό βλέπω. Προς τί λοιπόν η απαγόρευση δημοσίευσης πληροφοριών για αυτήν την συγκεκριμένη έκθεση από ένα απλό μέλος? Κανόνας για αυτό δεν υπάρχει. Ή αν υπάρχει δεν τηρείται. Το να τον τηρήσετε μόνο εδώ στρέφεται εναντίων της πρώτης αυτής κίνησης.
Λέτε λοιπόν στα μέλη σας "Εμείς είμαστε κατά τέτοιων ενεργειών. Όταν στο μέλλον φτιάξουμε το πολυπόθητο Club θα αρχίσουμε να συζητάμε και για έκθεση κάποια στιγμή και όταν την διοργανώσουμε εκεί θα πάτε. Αυτή η αρχή που έγινε δεν χρειάζεται προώθηση, τα όποια στραβά για μας δεν χρειάζονται συζήτηση, δεν αξίζει να ασχοληθούμε για να βγει από αυτήν την πρώτη προσπάθεια κάτι καλύτερο. Θα τα κάνουμε εμείς κάποτε όπως πρέπει από την αρχή." Εγώ τουλάχιστον αυτό βλέπω.
Τέλος καλές οι μπύρες και τα λουκάνικα, αλλά υπάρχουν και μερικές άλλες λεπτομέρειες στον χώρο της καπνοσύριγγας, όπως ας πούμε ..... οι καπνοσύριγγες. |
|
Back to top |
|
 |
thinAir

|
Posted: Mon Jun 11, 2012 8:47 am Post subject: |
|
|
nani23 wrote: | Thinair σε παρακαλώ μην παίρνεις θέση για την δομή και οργάνωση της έκθεσης χωρίς να γνωρίζεις για αυτές. |
Το αποτέλεσμα μετράει. Αυτά που γνωρίζω μου αρκούν για να έχω θέση σε όσα έθιξα. Δεν αναφέρθηκα (επειδή δεν γνωρίζω) ούτε στις φιλοδοξίες της έκθεσης, ούτε στο γιατί ήταν μόνο δύο κατασκευαστές, ούτε σε τίποτα περισσότερο. |
|
Back to top |
|
 |
thinAir

|
Posted: Mon Jun 11, 2012 8:56 am Post subject: |
|
|
The Reader (όπως λέμε The Mall - αστείο είναι μην το πάρεις στραβά ),
έλλειψη χρόνου δεν μου επιτρέπει να επεκταθώ τώρα. Ίσως αργότερα σήμερα.
Αλλά, πάλι κάνεις υποθέσεις στη σκέψη σου. Ποιος σου είπε ότι στόχος του φόρουμ είναι να διοργανώνει εκθέσεις; Ή ότι είναι να δημιουργήσει club; Κάποιοι μπορεί να θέλουν, κάποιοι όχι, δεν έχει υπάρξει οριστική απάντηση στο θέμα.
Εάν πρόσεχες, θα έβλεπες ότι οι μπύρες και τα λουκάνικα δεν είναι μέρος του φόρουμ, το φόρουμ απλά διευκολύνει ... όμως η εμπάθεια, μάλλον δίνει δίκιο στους συνφορουμίτες που θέλουν να ξέρουν με ποιόν μιλάνε.
Ας κάνουμε μια ρήξη, ας εκμεταλλευτούμε και εμείς μια φορά όσους οργανώνουν τις συναντήσεις. Μήπως μπορείς να έρθεις στην επόμενη συνάντηση, να συζητήσουμε πιο αναλυτικά το θέμα; |
|
Back to top |
|
 |
The Reader

|
Posted: Mon Jun 11, 2012 9:08 am Post subject: |
|
|
Παρεξήγησης. Η αναφορά σε μπύρες και λουκάνικα είναι απάντηση στο "ας μην το συζητήσουμε άλλο".
Στόχος του φόρουμ και του κάθε φόρουμ είναι η ανταλλαγή απόψεων. Εξ ορισμού αυτό. Απλά όπως το φόρουμ διευκολύνει τις συναντήσεις θα μπορούσε να διευκολύνει και άλλα πράγματα. Και για τους ίδιους λόγους.
Ρήξη γιατί να κάνουμε? Την εφημερίδα εννοείς? Μου προτείνεις να φτιάξουμε εφημερίδα? |
|
Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Mon Jun 11, 2012 8:53 pm Post subject: |
|
|
Κατ’ αρχήν δεν διαχωρίζω το θέμα αφού δεν το άνοιξε ο Μιχάλης. Το άνοιξε ο Αργύρης. Αργύρη αν εσύ θέλεις και θεωρείς ότι έγινε μπάχαλο να το διαχωρίσω.
The Reader wrote: | …το ποιός είμαι από το τί λέω. | Σίγουρα έχει σημασία του τι λες. Όμως σε ένα φόρουμ αυτό δείχνει ποιος είσαι. Αποφεύγεις να απαντήσεις αν είσαι νέο μέλος ή παλιό. Μήπως απαντάς έμμεσα ότι είσαι παλιός; Όσο γράφεις μου θυμίζεις κάποιους παλιούς. Παλιούς που αποχώρησαν με δική τους θέληση και ποτέ δεν τους είπε κανείς να μην ξανάρθουν. Μπορούν άνετα να έρθουν και να πουν ότι θέλουν. Σίγουρα θα πουν τα ίδια αφού είναι οι ίδιοι. Αλλά και με νέο προφίλ πάλι τα ίδια θα πουν. Δεν αλλάζει κανείς.
The Reader wrote: | Επιτέλους μια απάντηση. | Αφού βλέπεις ότι ο άμεσα ενδιαφερόμενος δεν έχει τέτοια αντίδραση. Εσύ γιατί επιμένεις; Μήπως είσαι ο άλλος άμεσα ενδιαφερόμενος. Μήπως κάποιος φίλος του; Γιατί δεν μας το λες ανοιχτά;
The Reader wrote: | Στόχος του φόρουμ και του κάθε φόρουμ είναι η ανταλλαγή απόψεων. Εξ ορισμού αυτό. Απλά όπως το φόρουμ διευκολύνει τις συναντήσεις θα μπορούσε να διευκολύνει και άλλα πράγματα. Και για τους ίδιους λόγους. | Ακριβώς. Όμως σε κάθε διευκόλυνση υπάρχουν κανόνες. Στην προκειμένη περίπτωση εφαρμόστηκαν.
( Αυτό το «εξ ορισμού» να δεις ποιόν μου θυμίζει… )
Ο κανόνας που εφαρμόστηκε λέει ότι κάθε μέλος μπορεί να διαφημίζει ότι θέλει με έως δύο link στην υπογραφή του με εξαιρέσεις όσα θέματα απαγορεύεται να συζητάμε εδώ μέσα (πχ πολιτική) Έτσι και ο Μιχάλης έβαλε το σχετικό link στην υπογραφή του. Αν συμμετείχε και ο άλλος εκθέτης η διαφήμιση θα φαινόταν συχνότερα. Ας το έκανε. Δεν του το αρνήθηκε κανείς.
Και τώρα μια απάντηση από μένα γιατί μάλλον έχει παρεξηγηθεί ο όρος «έκθεση». Στο κόσμο του εμπορίου αλλά και της τέχνης υπάρχουν δύο ειδών εκθέσεις, χωριζόμενες ως προς το δικαίωμα συμμετοχής εκθετών. Οι κλειστές και οι ανοιχτές. Δεν έχει καμιά σημασία η αριθμός των συμμετοχών, ούτε ποιος τις διοργανώνει, ούτε αν έχει ελεύθερη είσοδο, ούτε αν αγοράζει το κοινό, ούτε τίποτα άλλο παρά μόνο τα παρακάτω.
Οι ανοιχτές εκθέσεις για εμπόριο, κατασκευές και υπηρεσίες συνήθως ονομάζονται «κλαδικές». Γι αυτές ορίζεται ο χώρος πολύ καιρό νωρίτερα. Μετά ανακοινώνεται από τα ΜΜΕ μήνες νωρίτερα ή και με προσκλήσεις προς όλους τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους εκθέτες και μπορούν να λάβουν μέρος όλοι ανεξάρτητα από την μεταξύ τους σχέση. Αν για παράδειγμα δύο εκθέτες είναι εμπορικοί εχθροί, άνετα σε μια κλαδική έκθεση μπορούν να έχουν διπλανά περίπτερα και οι διοργανωτές είναι υποχρεωμένοι να δεχτούν και τους δύο. Αν οι διοργανωτές είναι και οι ίδιοι εκθέτες πάλι ισχύει το ίδιο. Κατ’ επέκταση αν μια έκθεση ονομαστεί διεθνής τότε έχουν δικαίωμα συμμετοχής εκθέτες από όλο τον κόσμο. Οι διοργανωτές έχουν δικαίωμα άρνησης συμμετοχής μόνο όταν κλειστεί όλος ο διαθέσιμος χώρος. Βέβαια πολλές φορές ο χώρος αλλάζει ώστε να προσαρμοστεί στην συμμετοχή εκθετών. Άλλος λόγος άρνησης είναι η μη σωστή καταβολή των υποχρεώσεων από τον υποψήφιο συμμετέχοντα.
Μετά υπάρχουν οι κλειστές εκθέσεις. Δεν συνηθίζεται κάποιος ειδικός όρος όπως το «κλαδικές» για τις ανοιχτές. Απλά λέγονται εκθέσεις ή όπως αλλιώς εμπνευστούν οι εκθέτες. Οι κλειστές είναι κλειστές ως προς τους εκθέτες. Ένας, δύο ή περισσότεροι που κάνουν μια σχετική δουλειά συμφωνούν μεταξύ τους, βρίσκουν έναν εκθεσιακό χώρο ή γκαλερί ή οτιδήποτε τους κάνει και κάνουν μια έκθεση. Είναι δικαίωμα τους, αλλά δεν μπορεί με τίποτα να χαρακτηριστεί κλαδική, γιατί είναι μια έκθεση όπου οι εκθέτες είναι συνεργάτες ή φίλοι και την έχουν κλειστή ώστε να αποκλείουν τους ανταγωνιστές ή γιατί έχουν διάφορους άλλους λόγους.
Η επίμαχος έκθεση ήταν κλειστή. Άρα εμπορική κίνηση διαφήμισης και προώθησης δύο κατασκευαστών ή ότι άλλο. Καλά έκαναν και τους εύχομαι το καλύτερο. Όμως σαν κλειστή έκθεση δεν θα μπορούσε να διαφημιστεί στο φόρουμ παραπάνω από την επιτρεπόμενη στην υπογραφή διαφήμιση.
Αν ήταν ανοιχτή κλαδική έκθεση δηλαδή είχαν προσκληθεί όλοι οι έλληνες κατασκευαστές, (φυσικά και όσοι δεν είναι στο φόρουμ) και ας λάμβαναν τελικά μέρος μόνο δύο τρείς, θα ήμουν ο πρώτος που θα έλεγε να μπει όχι μόνο διαφήμιση σε θέμα αλλά και μπανερ στην πρώτη σελίδα του φόρουμ. _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Πάλι καλά.
|
Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Mon Jun 11, 2012 10:20 pm Post subject: |
|
|
kodikos wrote: |
Αργύρη αν εσύ θέλεις και θεωρείς ότι έγινε μπάχαλο να το διαχωρίσω.
|
Όχι. Το διασκεδάζω τρώγοντας λουκάνικα και πίνοντας μπύρες  _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
Back to top |
|
 |
The Reader

|
Posted: Tue Jun 12, 2012 2:04 am Post subject: |
|
|
Καιρός για μία ερώτηση με ναι ή όχι.
Η έκθεση του Σικάγο είναι εμπορική κίνηση διαφήμισης των κατασκευαστών? Ή μήπως γίνεται για άλλους λόγους?
Επίσης.
Ο κανόνας αναφέρει τί μπορεί να κάνει και τί δεν μπορεί να κάνει ένας κατασκευαστής. Εγώ, αν είχες μπει στον κόπο να διαβάσεις τα γραφόμενά μου δεν ομιλώ για κατασκευαστή. Για άλλο άσχετο μέλος ομιλώ. Και όπως αφήνεται μέλη να ανοίγουν θέματα και να βάζουν φωτογραφίες για μαγαζιά, έτσι νομίζω έπρεπε να είχατε αφήσει και εκείνο το ΑΣΧΕΤΟ (όχι σχετικό, δηλαδή επαγγελματία, αλλά άσχετο, δηλαδή όχι επαγγελματία, κάτι άλλο, να το πω κι αλλιώς ή έγινε κατανοητό?) μέλος να ανοίξει το θέμα για την έκθεση.
Και τέλος ενδιαφερόμενος για την έκθεση, και αυτό αν θέλεις το πιστεύεις, δεν είναι μόνο ο εκθέτης! Πήγα και ήταν και άλλοι εκεί! Μάλλον ενδιαφέρθηκαν... Και εγώ είμαι ενδιαφερόμενος γιατί αυτό θέλω να περπατήσει και να μεγαλώσει. Εσύ όχι.
@ Erinmore : και εμένα μου αρέσουν τα λουκάνικα και οι μπύρες. Υπάρχουν όμως μερικοί μπυρόβιοι που ανοίγουν τα θέματα και βάζουν φωτογραφίες και ενδιαφέρονται και άλλοι ουισκόβιοι (έτσι για απάντηση γιατί μου τα ζάλισε) που απλά σβήνουν θέματα. |
|
Back to top |
|
 |
thinAir

|
Posted: Tue Jun 12, 2012 7:48 am Post subject: |
|
|
Quote: | Γ. Απαράδεκτες συμπεριφορές
2. Γκρίζα διαφήμηση, με αναφορές σε άσχετα (ή στημένα από τον ίδιο) θέματα των ειδών του. Εδώ θέλει μεγάλη προσοχή και για τους επαγγελματίες που δεν συμμετέχουν καν στο φόρουμ, αλλά μπορεί κάποιο μέλος να "αναλάβει" το έργο. Είναι το δυσκολότερο κομμάτι όλων, και ελπίζουμε στην βοήθεια όλων των μελών. |
Δεν μέμφομαι άμεσα κανέναν για τις προθέσεις του, απλή επισήμανση είναι.
Όλοι έμαθαν για την έκθεση, και θα περιμένουν την επόμενη. Ελπίζω να μην χρειαστεί θα την μάθουν με μια απλή ανάρτηση στην υπογραφή των κατασκευαστών, αλλά να είναι όλων των κατασκευαστών και να την βάλουμε στην πρώτη σελίδα.
Quote: | .... Και εγώ είμαι ενδιαφερόμενος γιατί αυτό θέλω να περπατήσει και να μεγαλώσει. Εσύ όχι. |
Καλό, το ποιηματάκι, αλλά γίναμε και γνώστες των προθέσεων του Τάσου, τώρα;
Υ.Γ.Η πρόσκληση για μπύρες, ισχύει. Έχουμε να σχεδιάσουμε και το πρώτο φύλλου του "Επιστόμιου". |
|
Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Tue Jun 12, 2012 10:20 am Post subject: |
|
|
thinAir wrote: | το πρώτο φύλλου του "Επιστόμιου". |
Ηλία,με όλο το θάρρος :
Εάν θυμάμαι καλά,είναι το επιστόμιο – τού επιστομίου.
Καί πάλι με συγχωρείς,για την παρέμβαση. _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Tue Jun 12, 2012 9:10 pm Post subject: |
|
|
Αγαπητέ TheGreatReader βάση του παραπάνω ποστ μου μπορείς μόνος σου να απαντήσεις τι είναι η έκθεση του Σικάγο.
Αφού είσαι σε θέση να ξέρεις τι σκέφτομαι μπορείς να απαντήσεις εύκολα κάτι τόσο απλό.
Όσο για σβησμένα θέματα έχεις ελλιπή ενημέρωση.
Δεν θα σου απαντήσω σε τίποτα άλλο παρά μόνο μετά τις 10 Αυγούστου. _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Πάλι καλά.
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|