| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Erinmore

|
Posted: Mon Jun 11, 2012 7:00 pm Post subject: Dunhill Shell του 1945 |
|
|
 _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Mon Jun 11, 2012 7:00 pm Post subject: |
|
|
 _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
rania

|
Posted: Mon Jun 11, 2012 7:09 pm Post subject: |
|
|
 _________________ «Αν θες να καταλάβεις τη ζωή πρέπει να κοιτάς προς τα πίσω. Όμως για να την ζήσεις, κοίτα μπροστά.» Σαίρεν Κίρκεγκωρ |
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Mon Jun 11, 2012 8:00 pm Post subject: |
|
|
Εδώ άρεσε στον γιό μου που είναι φανατικός αντικαπνιστής  _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
papadopp

|
Posted: Mon Jun 11, 2012 8:19 pm Post subject: |
|
|
Αυτην μπορει και να την καπνιζε ο Vandeleur στο δρομο για το Eindhoven  |
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Mon Jun 11, 2012 8:24 pm Post subject: |
|
|
| papadopp wrote: | Αυτην μπορει και να την καπνιζε ο Vandeleur στο δρομο για το Eindhoven  |
Που τον θυμήθηκες αυτόν!
Καλά, το καπνοσυρίγγιο ομοιάζει σαν να έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινία με λόρδους υπηρετήσαντες την αυτού μεγαλειότητα...  _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
rania

|
Posted: Mon Jun 11, 2012 8:31 pm Post subject: |
|
|
| papadopp wrote: | Αυτην μπορει και να την καπνιζε ο Vandeleur στο δρομο για το Eindhoven  |
Πράγματι!  _________________ «Αν θες να καταλάβεις τη ζωή πρέπει να κοιτάς προς τα πίσω. Όμως για να την ζήσεις, κοίτα μπροστά.» Σαίρεν Κίρκεγκωρ |
|
| Back to top |
|
 |
teo5

|
Posted: Mon Jun 11, 2012 8:34 pm Post subject: |
|
|
Εξαιρετική.  |
|
| Back to top |
|
 |
Deimitori

Joined: 07 Oct 2010 Posts: 6344 Location: Ηλιούπολη και Νέα Μάκρη Αττικής
|
Posted: Mon Jun 11, 2012 9:37 pm Post subject: |
|
|
Πόσο όμορφη! _________________ Πρίν πέσω στό κρεββάτι γιά ύπνο
βυθίζω ένα κλαράκι στήν καρδιά μου
να γίνει στ΄ όνειρό μου δάσος!
Δημήτρης Ποθητός
http://www.myspace.com/dimitrispothitos
http://skakistiko-kafeneio.blogspot.com
"A long cool smoke to calm a troubled world, an aroma to answer all life's worries - with the addition of rarest Yenidje leaf as the authentic Sobranie touch."
Balkan Sobranie |
|
| Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Mon Jun 11, 2012 9:43 pm Post subject: |
|
|
Από το τρίψιμο του μπολ εσωτερικά,τα τοιχώματα έχουν γίνει σαν τσιγαρόχαρτο.Δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτε. _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
| Back to top |
|
 |
nektarios

|
Posted: Mon Jun 11, 2012 9:44 pm Post subject: |
|
|
Ωραίο μπιλιάρδο άλλης εποχής και δυστυχώς με κακοποιημένο shell,γιατί δεν το έφτιαξε καλός τεχνίτης και όχι λόγω παλαιότητας.
Το δαχτυλίδι είναι after και 100% κρύβει ράγισμα,που προήλθε απο την πατέντα,δηλαδή τον εσωτερικό αλουμινένιο αγωγό,λόγω κακοχρησίας του ιδιοκτήτη.
Καλό σχήμα που έπαιξε σημαντικό ρόλο στις AD,αλλά το κακοποιούσαν ενίοτε με τις αμμοβολές που δεν ήταν και οι καλύτερες τότε.
Πάντως το σίγουρο είναι ότι έχει περάσει oil curing.
Έιναι έντονη η εσωτερική μαυρίλα,οπότε θα είχε καλή γεύση το ρείκι. _________________ "ΣΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ" ΑΙΣΧΥΛΟΣ 525 - 456 π. Χ.
http://forum.pipeclub.gr/viewtopic.php?t=5906 |
|
| Back to top |
|
 |
nani23

Joined: 13 May 2010 Posts: 1965 Location: Pillars of Creation nebula
|
Posted: Mon Jun 11, 2012 10:00 pm Post subject: |
|
|
| nektarios wrote: | Ωραίο μπιλιάρδο άλλης εποχής και δυστυχώς με κακοποιημένο shell,γιατί δεν το έφτιαξε καλός τεχνίτης και όχι λόγω παλαιότητας.
Το δαχτυλίδι είναι after και 100% κρύβει ράγισμα,που προήλθε απο την πατέντα,δηλαδή τον εσωτερικό αλουμινένιο αγωγό,λόγω κακοχρησίας του ιδιοκτήτη.
Καλό σχήμα που έπαιξε σημαντικό ρόλο στις AD,αλλά το κακοποιούσαν ενίοτε με τις αμμοβολές που δεν ήταν και οι καλύτερες τότε.
Έιναι έντονη η εσωτερική μαυρίλα,οπότε θα είχε καλή γεύση το ρείκι. |
Να προσθέσω ότι πρέπει να έχει replacement επιστόμιο. _________________ Ίσιος, άφιλτρος Vaperιστής και.....
Κατασκευαστής:
http://www.michailkyriazanos.com/ |
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Mon Jun 11, 2012 10:05 pm Post subject: |
|
|
| nektarios wrote: | Ωραίο μπιλιάρδο άλλης εποχής και δυστυχώς με κακοποιημένο shell,γιατί δεν το έφτιαξε καλός τεχνίτης και όχι λόγω παλαιότητας.
Έιναι έντονη η εσωτερική μαυρίλα,οπότε θα είχε καλή γεύση το ρείκι. |
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις  _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
|