|
pipeclub.gr Hellenic Pipe Smokers Forum
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
teo5

|
|
| Back to top |
|
 |
nani23

Joined: 13 May 2010 Posts: 1965 Location: Pillars of Creation nebula
|
Posted: Thu Jul 05, 2012 6:23 pm Post subject: |
|
|
Ωπ, μέσα στη φούρια το είχα ξεχάσει αυτό.... συγχωρέστε τα ορθογραφικά του δημοσιογράφου...  _________________ Ίσιος, άφιλτρος Vaperιστής και.....
Κατασκευαστής:
http://www.michailkyriazanos.com/ |
|
| Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Thu Jul 05, 2012 11:42 pm Post subject: |
|
|
Μπράβο και στα 2 παιδιά για τη προβολή του κινήματος «καπνίζω πίπα» στην Ελλάδα. _________________ Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:
αυτόν που έχει, αυτόν που δείχνει κι αυτόν που θέλει να νομίζει ότι έχει...
Latakia-Oriental
http://smoketses.blogspot.com
|
|
| Back to top |
|
 |
paolo21r

|
Posted: Fri Jul 06, 2012 10:51 am Post subject: |
|
|
ξανα μπραβο και απο εμενα και ελπιζω στην επομενη να ειναι πιο πολυ οι κατασκευαστες και πιο πολυς ο κοσμος,αντε να πλυθαινουμε!!!
υ.γ εγω παντως οπου και να δω στον δρομο αγνωστο να καπνιζει πιπα παω και του πιανω την κουβεντα,πολλοι τρομαζουν αλλα μολις ανοιξω την τσαντα και βγαλω καμμια δικη μου τοτε ξεκιναει τρελη κουβεντα.
αυτη την σκεψη μου σας την μοιραζομαι γιατι θελω να σας πω ποσο μεγαλη αναγκη θεωρω οτι εχει ο χωρος μας τετοιες κινησεις,βλεπω του εξωτερικου και με πιανει πονος στο στομαχι στεφτομενος οτι εδω στην Ελλαδα μας δεν θα δουμε ποτε κατι αντιστοιχο |
|
| Back to top |
|
 |
ηλιας-5

|
Posted: Fri Jul 06, 2012 11:31 am Post subject: |
|
|
| paolo21r wrote: | | υ.γ εγω παντως οπου και να δω στον δρομο αγνωστο να καπνιζει πιπα παω και του πιανω την κουβεντα, |
Εγώ πάλι, αν και το θέλω, διστάζω.  |
|
| Back to top |
|
 |
nektarios

|
Posted: Fri Jul 06, 2012 3:34 pm Post subject: |
|
|
| paolo21r wrote: | ξανα μπραβο και απο εμενα και ελπιζω στην επομενη να ειναι πιο πολυ οι κατασκευαστες και πιο πολυς ο κοσμος,αντε να πλυθαινουμε!!!
υ.γ εγω παντως οπου και να δω στον δρομο αγνωστο να καπνιζει πιπα παω και του πιανω την κουβεντα,πολλοι τρομαζουν αλλα μολις ανοιξω την τσαντα και βγαλω καμμια δικη μου τοτε ξεκιναει τρελη κουβεντα.
αυτη την σκεψη μου σας την μοιραζομαι γιατι θελω να σας πω ποσο μεγαλη αναγκη θεωρω οτι εχει ο χωρος μας τετοιες κινησεις,βλεπω του εξωτερικου και με πιανει πονος στο στομαχι στεφτομενος οτι εδω στην Ελλαδα μας δεν θα δουμε ποτε κατι αντιστοιχο |
Mπράβο Παύλο καλά κάνεις,αυτές είναι κινήσεις αφειδώς αισιόδοξες και ρομαντικές . Μπράβο και πάλι. _________________ "ΣΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ" ΑΙΣΧΥΛΟΣ 525 - 456 π. Χ.
http://forum.pipeclub.gr/viewtopic.php?t=5906 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|