| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
kyrsoronas

|
Posted: Tue Jul 10, 2012 12:02 pm Post subject: Καλησπέρα σε όλες και όλους |
|
|
Χαιρετώ τους συνάδελφους καπνιστές με εκλεπτυσμένο γούστο (αυτό διότι το τσιγάρο είναι λείαν επιεικώς άθλιο !) Λέγομαι Τόνυ και ασχολούμε με το σπορ περίπου 4-5 χρόνια.
Είχα την τύχη να γνωρίσω ένα μέλος του forum στο Skippers στην μαρίνα Αλίμου που μου είπε για το site και μου έδωσε να δοκιμάσω Golden Virginia σκέτο και ξεραμένο στον ήλιο με απίστευτη γεύση (και η γυναίκα του μου είπε γελώντας "κάθε φορά τον βλέπω στον υπολογιστή και λέω: Νάτος, πάλι για το φόρουμ μιλάει και για καπνούς και πίπες !").
Είναι ωράιο να βλέπεις κόσμο ο οποιος να γνωρίζει γιατί καπνίζει και όχι απλά να καπνίζει για να καπνίζει. Από ότι είδα εδώ υπάρχουν και μέλη που παίζουν και WoW ! Ασχολούμαστε και με αυτό το σπόρ!
Είμαι πληροφορικός στο επάγγελμα και ξεκινάω την δικη μου εταιρεία ύστερα από 12 χρόνια εργασίας στο χώρο ...αυτά τα ολίγα για μένα θα χαρώ να πάρω μέρος σε συναντήσεις που κάνετε όποτε τις κάνετε.
Τέλος να κλείσω με τον "εξοπλισμό"...
Καπνοσύριγγες
1) Golden Brebia Natural 8487
2) Vauen Basic 3400
3) Molina Capri
Καπνοθήκη
Δερμάτινη Marvel 1 θέσεως για καπνοσύριγγα και 2 θέσεις για παρελκόμενα (φιλτράκια αναπτήρα κτλ)
Αναπτήρες
2 Χ IMCO (Austria) κλασσικός πλάγιος
Παρεμφερή
"σεζ-λονγκ" σπαστή μεταλλική & μια πλαστική για να "ξεκουράζονται" μετά από κάπνισμα
Καθαριστηρο-σκαλιστηρο-πατητήρι μεταλικό με ξύλινα πλαινά (δεν θυμάμαι μάρκα )
Καπνοί που δοκίμασα και μου άρεσαν
W.O. Larsen Signature
Borkum Riff Cherry
Captain Black Light
Captain Black Royal (Αμερικής)
Captain Black Gold
Erinmore (μεταλλική συσκευασία)
McBaren 7 Seas Gold
Αυτά προς το παρόν, ελπίζω να μην σας κούρασα και θα χαρώ να τα πούμε |
|
| Back to top |
|
 |
SMOKETSES

|
Posted: Tue Jul 10, 2012 12:29 pm Post subject: |
|
|
Καλώς όρισες !!
Αλιμιώτης ???
Στείλε με πμ αν θές περισσότερα, γιατί και εγώ Αλιμιώτης είμαι !!! _________________ Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:
αυτόν που έχει, αυτόν που δείχνει κι αυτόν που θέλει να νομίζει ότι έχει...
Latakia-Oriental
http://smoketses.blogspot.com
|
|
| Back to top |
|
 |
teo5

|
Posted: Tue Jul 10, 2012 12:36 pm Post subject: |
|
|
Καλώς Όρισες Τόνυ.
 |
|
| Back to top |
|
 |
kyrsoronas

|
Posted: Tue Jul 10, 2012 1:14 pm Post subject: |
|
|
Σας ευχαριστώ για το καλοσώρισμα και ελπίζω να τα πούμε απο κοντά κάνοντας ωραίες συζητήσεις περί καπνών και καπνοσύριγγων.  |
|
| Back to top |
|
 |
rania

|
Posted: Tue Jul 10, 2012 1:20 pm Post subject: |
|
|
Καλώς μας ήρθες  _________________ «Αν θες να καταλάβεις τη ζωή πρέπει να κοιτάς προς τα πίσω. Όμως για να την ζήσεις, κοίτα μπροστά.» Σαίρεν Κίρκεγκωρ |
|
| Back to top |
|
 |
kyrsoronas

|
Posted: Tue Jul 10, 2012 2:14 pm Post subject: |
|
|
| Σας ευχαριστώ κυρία μου... |
|
| Back to top |
|
 |
nektarios

|
Posted: Tue Jul 10, 2012 3:19 pm Post subject: |
|
|
Kαλώς ήρθες,καλό διάβασμα,καλή παραμονή και εύχομαι να γίνεις ενεργό μέλος του forum.
  _________________ "ΣΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ" ΑΙΣΧΥΛΟΣ 525 - 456 π. Χ.
http://forum.pipeclub.gr/viewtopic.php?t=5906 |
|
| Back to top |
|
 |
Vagk

|
Posted: Tue Jul 10, 2012 3:25 pm Post subject: |
|
|
Kαλως ηρθες  |
|
| Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Tue Jul 10, 2012 3:53 pm Post subject: |
|
|
| kyrsoronas wrote: | | ... Είχα την τύχη να γνωρίσω ένα μέλος του forum στο Skippers στην μαρίνα Αλίμου που μου είπε για το site και μου έδωσε να δοκιμάσω Golden Virginia σκέτο και ξεραμένο στον ήλιο με απίστευτη γεύση (και η γυναίκα του μου είπε γελώντας "κάθε φορά τον βλέπω στον υπολογιστή και λέω: Νάτος, πάλι για το φόρουμ μιλάει και για καπνούς και πίπες !"). |
Καλώς ήρθες. Αν μιλάς για πριν μερικούς μήνες ένα απόγευμα στο Skippers είχες την εξαιρετική τύχη να γνωρίσεις εμένα και να σου δώσω Golden Glow του Samuel Gawith αν θυμάμαι καλά. Είσαι πολύ τυχερός που δεν γνώρισες πρώτα τον Smoketses γιατί θα σου έδινε... άσε να μην πω και λερώσω το στόμα μου.
Θυμάμαι ότι ήσουν με ένα φίλο σου που κάπνιζε κι αυτός πίπα και τις γυναίκες σας ή κοπέλες σας. Και η δικιά μου (όχι γυναίκα μου αλλά κοπέλα μου, πρώην τώρα πια) το είπε προς τις δικές σας σαν να τους λέει να μην σας αφήσουν να μπείτε στο φόρουμ.  _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
| Back to top |
|
 |
nektarios

|
Posted: Tue Jul 10, 2012 4:02 pm Post subject: |
|
|
[quote="kodikos"] | kyrsoronas wrote: | ... Είσαι πολύ τυχερός που δεν γνώρισες πρώτα τον Smoketses γιατί θα σου έδινε... άσε να μην πω και λερώσω το στόμα μου. |
Ευτυχώς............  _________________ "ΣΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ" ΑΙΣΧΥΛΟΣ 525 - 456 π. Χ.
|
| Back to top |
|
 |
GIATSOS

|
Posted: Tue Jul 10, 2012 4:10 pm Post subject: |
|
|
Καλώς όρισες  _________________ Δεν με φοβίζει ο θάνατος άλλα' ναι τα σπουδαία
το ν' αγαπάς να μη μπορείς ν' αλλάξεις την ιδέα.
Αριστείδης Χαιρέτης (Γιαλαύτης)! |
|
| Back to top |
|
 |
musicpipe

|
Posted: Tue Jul 10, 2012 4:46 pm Post subject: |
|
|
Kαλώς όρισες,ευτυχώς για σένα μπήκες στο φόρουμ γνωρίζοντας άνθρωπο με σωστό γούστο σε καπνούς και πίπες  |
|
| Back to top |
|
 |
giannis21r

|
Posted: Tue Jul 10, 2012 4:47 pm Post subject: |
|
|
Γεια σου Τονυ... _________________ Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα. |
|
| Back to top |
|
 |
lefteris

|
Posted: Tue Jul 10, 2012 5:24 pm Post subject: |
|
|
| καλώς όρισες Τόνυ |
|
| Back to top |
|
 |
kyrsoronas

|
Posted: Tue Jul 10, 2012 5:33 pm Post subject: |
|
|
| Σας ευχαριστώ. Όντως τον Kodikos είχα γνωρίσει τότε στο Skippers...Ελπίζω να σας δω στις 18 Ιουλίου στο Ζύθο. |
|
| Back to top |
|
 |
kyrsoronas

|
Posted: Tue Jul 10, 2012 5:35 pm Post subject: |
|
|
| kodikos wrote: | | Αν μιλάς για πριν μερικούς μήνες ένα απόγευμα στο Skippers είχες την εξαιρετική τύχη να γνωρίσεις εμένα και να σου δώσω Golden Glow του Samuel Gawith αν θυμάμαι καλά. Είσαι πολύ τυχερός που δεν γνώρισες πρώτα τον Smoketses γιατί θα σου έδινε... άσε να μην πω και λερώσω το στόμα μου. |
Γιατί ρε παιδιά...τι θα μου έδινε δηλαδή ο άνθρωπος ; λίπασμα ; δεν ξέρω αλλά δε νομίζω να μου έδινε και Amphora !!! ΧΑΧΑΧΑΧ |
|
| Back to top |
|
 |
nektarios

|
Posted: Tue Jul 10, 2012 5:48 pm Post subject: |
|
|
| kyrsoronas wrote: | | kodikos wrote: | | Αν μιλάς για πριν μερικούς μήνες ένα απόγευμα στο Skippers είχες την εξαιρετική τύχη να γνωρίσεις εμένα και να σου δώσω Golden Glow του Samuel Gawith αν θυμάμαι καλά. Είσαι πολύ τυχερός που δεν γνώρισες πρώτα τον Smoketses γιατί θα σου έδινε... άσε να μην πω και λερώσω το στόμα μου. |
Γιατί ρε παιδιά...τι θα μου έδινε δηλαδή ο άνθρωπος ; λίπασμα ; δεν ξέρω αλλά δε νομίζω να μου έδινε και Amphora !!! ΧΑΧΑΧΑΧ |
Amphora ΤsTsTsTs όχι βέβαια, αυτός είναι αξιοπρεπής σανός για την Ελληνική αγορά, κάτι χειρότερο ΛΑΤΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.  _________________ "ΣΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ" ΑΙΣΧΥΛΟΣ 525 - 456 π. Χ.
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Tue Jul 10, 2012 6:13 pm Post subject: |
|
|
| nektarios wrote: | Amphora ΤsTsTsTs όχι βέβαια, αυτός είναι αξιοπρεπής σανός για την Ελληνική αγορά, κάτι χειρότερο ΛΑΤΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.  |
 _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
|