| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
nektarios

|
|
| Back to top |
|
 |
Kapetanios

|
Posted: Tue Jul 10, 2012 7:13 pm Post subject: |
|
|
Καλως ηρθες φιλε.Καλα καπνισματα.Οσο για τα λατακια ειναι ο επιγειος παραδεισος στην μορφη καπνου.......Μην ακους τι σου λενε οι αλλοι για βιρτζινια κλπ το λενε απλα επειδη ειναι αλλεργικοι στα λατακια και δεν τους αφηνει ο γιατρος και ζηλευουν εμας που ειμαστε στο παραδεισο.Ειναι κοιος οι κολασμενοι  _________________ The world is a fine place,worth fighting for....
Φουλ αρωματικος και λατακιστης.... |
|
| Back to top |
|
 |
Kapetanios

|
Posted: Tue Jul 10, 2012 7:17 pm Post subject: |
|
|
ξεχασα επισης να αναφερω μπες απο τωρα στο γκρουπακι μας βαλκανιστε λατακιστες θα χαροποιησεις πολλους  _________________ The world is a fine place,worth fighting for....
|
| Back to top |
|
 |
Deimitori

Joined: 07 Oct 2010 Posts: 6344 Location: Ηλιούπολη και Νέα Μάκρη Αττικής
|
Posted: Tue Jul 10, 2012 7:45 pm Post subject: |
|
|
Καλώς όρισες!
Και τι κρίμα που δεν άρχισες με τον μοναδικό και ανεπανάληπτο καπνό που λέγεται λατάκια.
Τα λάθη ανθρώπινα, ποτέ δεν είναι αργά!  _________________ Πρίν πέσω στό κρεββάτι γιά ύπνο
βυθίζω ένα κλαράκι στήν καρδιά μου
να γίνει στ΄ όνειρό μου δάσος!
Δημήτρης Ποθητός
http://www.myspace.com/dimitrispothitos
http://skakistiko-kafeneio.blogspot.com
"A long cool smoke to calm a troubled world, an aroma to answer all life's worries - with the addition of rarest Yenidje leaf as the authentic Sobranie touch."
Balkan Sobranie |
|
| Back to top |
|
 |
kkaragian

|
Posted: Tue Jul 10, 2012 7:46 pm Post subject: |
|
|
Αστους να λένε αδερφέ. Νέος και εγώ και στην παρέα και στο άθλημα, πήγα 1η φορά στην πρηγούμενη συνάντηση. Ακουσα, κάπνισα, μύρισα από όλα. Όλοι μου ελεγαν ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΛΑΤΑΚΙΑ. Φυσικά ήταν σαν να μου έλεγαν να δοκιμάσω λατακια. Εκανα τράκα ενα μπωλ και αυτό ήταν. Κολλησα.
Καλως ήρθες και με το καλό να τα πουμε απο κοντά. _________________ Τη ρωμιοσύνη μην την κλαις
εκεί που πάει να σκύψει
με το σουγιά στο κόκκαλο
με το λουρί στο σβέρκο |
|
| Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Tue Jul 10, 2012 7:56 pm Post subject: |
|
|
Η λέξεις μόνες τους λένε που είναι ο παράδεισος του καπνίσματος.
Virginia. Από το virgin. Μόνο του λέει για την παραδεισένια αγνότητα των συγκεκριμένων καπνών αλλά και για την αγνότητα των ψυχών των καπνιστών αυτών.
Λατάκια. Λιμάνι στην Συρία. Από ένα λιμάνι είναι φυσικό να περιμένεις κολασμένες ιστορίες. Απόδειξη το ύψος του Αργύρη. | Erinmore wrote: |  |  _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
| Back to top |
|
 |
rania

|
Posted: Tue Jul 10, 2012 8:07 pm Post subject: |
|
|
| kodikos wrote: | Η λέξεις μόνες τους λένε που είναι ο παράδεισος του καπνίσματος.
Virginia. Από το virgin. Μόνο του λέει για την παραδεισένια αγνότητα των συγκεκριμένων καπνών αλλά και για την αγνότητα των ψυχών των καπνιστών αυτών.
Λατάκια. Λιμάνι στην Συρία. Από ένα λιμάνι είναι φυσικό να περιμένεις κολασμένες ιστορίες. Απόδειξη το ύψος του Αργύρη. | Erinmore wrote: |  |  |
Καλόοο
Και για τους αρωματικούς τι λέμε, να τολμήσω να ρωτήσω  _________________ «Αν θες να καταλάβεις τη ζωή πρέπει να κοιτάς προς τα πίσω. Όμως για να την ζήσεις, κοίτα μπροστά.» Σαίρεν Κίρκεγκωρ |
|
| Back to top |
|
 |
Kapetanios

|
Posted: Tue Jul 10, 2012 8:09 pm Post subject: |
|
|
αρωματικοι ειναι οι φλωροι..... αχχαχαχαχαχαχααχ χαιρομαι που ειμαι λιγο απο καθε κατηγορια .... _________________ The world is a fine place,worth fighting for....
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Tue Jul 10, 2012 8:10 pm Post subject: |
|
|
| Kapetanios wrote: | | Οσο για τα λατακια ειναι ο επιγειος παραδεισος στην μορφη καπνου....... |
| Kapetanios wrote: | | Μην ακους τι σου λενε οι αλλοι για βιρτζινια κλπ το λενε απλα επειδη ειναι αλλεργικοι στα λατακια και δεν τους αφηνει ο γιατρος και ζηλευουν εμας που ειμαστε στο παραδεισο. |
 _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Tue Jul 10, 2012 8:31 pm Post subject: |
|
|
| kodikos wrote: | | Απόδειξη το ύψος του Αργύρη. |
Γιατί? Τι έχει το ύψος μου? Μια χαρά ψηλό παλληκάρι είμαι (με το σκαμνάκι)  _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
Memphis

Joined: 30 Jul 2010 Posts: 3074 Location: Ανδρός, Νάξος, Κως, Αμοργός, Σαλαμίνα, Ν.Μάκρη, Κολωνός.
|
Posted: Tue Jul 10, 2012 8:52 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ήρθες στην παρέα μας κι στο όμορφο κόσμο της καπνοσύριγγας! ...
υ.γ. είμαι ήδη γραμμένος στη Λέσχη των Οριενταλ & της Λατακιας ... έρωτας μιλάμε ..... εγώ προσωπικά πριν το ύπνο, καπνίζω 1-2 μπολάκια μετά πέφτω στο ύπνο της αρκούδας κι ονειρευομαι ... όμορφα πράγματα ....  _________________ Κώστας.
Charles Bukowski (1920-1994)
If you spend all your time trying,
then all you're doing is trying.
So don't try. Just do! |
|
| Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Tue Jul 10, 2012 11:22 pm Post subject: |
|
|
| Kapetanios wrote: | | αρωματικοι ειναι οι φλωροι..... |
Καπετάάάνιεεε ! _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
| Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Tue Jul 10, 2012 11:23 pm Post subject: |
|
|
Καλώς όρισες. _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
| Back to top |
|
 |
Kapetanios

|
Posted: Wed Jul 11, 2012 1:40 am Post subject: |
|
|
| salan wrote: | | Kapetanios wrote: | | αρωματικοι ειναι οι φλωροι..... |
Καπετάάάνιεεε ! |
oups λαθος μου.ε αφου κιεγω αρωματικος ειμαι με κλιση στα λατακια τι να κανω....αλλα καποιος καλος συμφορουμιτης μας λεει ετσι εμας τους full aroma ενιοτε ετσι _________________ The world is a fine place,worth fighting for....
|
| Back to top |
|
 |
kyrsoronas

|
Posted: Wed Jul 11, 2012 7:48 am Post subject: |
|
|
Ξεκίνησα με Borkum Riff κεράσι γιατί όταν πήγα και αγόρασα την καπνοσύριγγα είπα στον άνθρωπο του μαγαζιου "δώσε μου τον πιο αρωματικό καπνό που έχεις" ! Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει λατάκια και διάφορους άλλους καπνούς...αλλά μετά την δοκιμή θα μπορώ να πω τι μου αρέσει και τι όχι Θα τα πούμε και την επόμενη τετάρτη πάνω στο Ζύθο και ελπίζω να έχουν φέρει όλοι οι συνευρισκόμενοι όλων των ειδών τους καπνούς ! |
|
| Back to top |
|
 |
musicpipe

|
Posted: Wed Jul 11, 2012 9:39 am Post subject: |
|
|
Λατάκια. Λιμάνι στην Συρία. Από ένα λιμάνι είναι φυσικό να περιμένεις κολασμένες ιστορίες. Απόδειξη το ύψος του Αργύρη. | Erinmore wrote: |  | [/quote]
Με τα όσα δυσάρεστα συμβαίνουν τώρα στην Συρία υπάρχει ελπίδα να συμβεί και κάτι καλό,θα σταματήσει η ΛΑΤΑΚΙΑ Τελικά υπάρχει Θεός! |
|
| Back to top |
|
 |
ArtisVentus

|
|
| Back to top |
|
 |
WoodTurningGR

|
Posted: Mon Jul 16, 2012 7:49 am Post subject: |
|
|
Καλώς μας ήρθες Τόνυ!
Καλή τύχη με την νέα αρχή στη δουλειά σου! _________________ Κατασκευαστής καπνοσυρίγγων http://www.kg-pipes.gr |
|
| Back to top |
|
 |
|