View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
goku BANNED
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 2:02 am Post subject: Συναντηση!!! |
|
|
Τι θα λεγατε για τον ορισμο ανοιξιατικου,θερινου,φθινοπωρινου και χειμωνιατικου ραντεβου των ατομων του forum?! Η ιδεα μου ειναι για τον κανονισμο συναντησεων στο κεντρο της αθηνας μιας και ειναι στην μεση σχετικα για ολους.
Οσοι μενουν επαρχεια,θα δουμε τι θα κανουμε!  _________________ να χουμε να γκρεμιζουμε ! |
|
Back to top |
|
 |
Iordanis

|
Posted: Mon Jan 14, 2008 6:59 am Post subject: |
|
|
Συναντήσεις στην Αθήνα, ναι, αλλά μόνο 4 το χρόνο;
Τι λέτε για μία το μήνα; |
|
Back to top |
|
 |
akanthos BANNED

|
Posted: Mon Jan 14, 2008 10:46 am Post subject: |
|
|
gokou σε βλέπω πολύ δυναμικό και μ αρέσει αυτό Μια φορά το μήνα βρε καλά λέει ο Ιορδάνης συμφωνώ!!! _________________ οι μούτσοι που μαμ...σαμε γίναν καπεταναίοι (Λαικό γνωμικό) καταγραμμένο από τον Ιω. Γρυπάρη |
|
Back to top |
|
 |
Guest
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 11:22 am Post subject: |
|
|
μονο στα starbucks μην κανονισετε!απαγορευεται το καπνισμα!  |
|
Back to top |
|
 |
goku BANNED
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 1:07 pm Post subject: |
|
|
ειναι που μου αρεσει το αθλημα,γι αυτο  _________________ να χουμε να γκρεμιζουμε ! |
|
Back to top |
|
 |
Guest
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 1:19 pm Post subject: |
|
|
Επειδή είμαι λίγο δύσπιστος όσον αφορά στην οργάνωση συναντήσεων , είμαι μέσα μεν, αλλά νομίζω πως είναι νωρίς να μιλάμε για συχνότητα. Ας βρεθούμε μια φορά και βλέπουμε πως θα το προχωρήσουμε.
 |
|
Back to top |
|
 |
Mixman

|
Posted: Mon Jan 14, 2008 1:21 pm Post subject: |
|
|
Συγνώμη για το λάθος... Ο ανωτέρω guest είμαι εγώ _________________ The Dude is not in. Leave a message after the beep... It takes a minute. |
|
Back to top |
|
 |
goku BANNED
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 1:23 pm Post subject: |
|
|
και εγω πιστευω πως θα πρεπει οργανωθει μια πρωτη συναντηση και μετα θα δειξει! _________________ να χουμε να γκρεμιζουμε ! |
|
Back to top |
|
 |
akanthos BANNED

|
Posted: Mon Jan 14, 2008 1:46 pm Post subject: |
|
|
Λοιπόν θα πάμε έξω απ το starbucks στη μητροπόλεως θα πάρουμε καφέδες και θα καθίσουμε απ έξω σε ένδειξη διαμαρτυρίας. . Την πρώτη φορά πήγαμε στον Ιανό στη σταδίου,είναι ωραίο περιβάλλον κάνει πολύ καλό καφέ (πράγμα σπάνιο πια) και ο ιδιοκτήτης του ο Καρατζάς είναι απ τους πολύ παλιούς καπνιστές πίπας.Αν δεν έχετε αντίρρηση ξαναπάμε εκεί.Επίσεις έχει κι άλλο αβανταζ,έχει μεγάλα τραπέζια.Εκτός αν θέλετε κάτι σε ρακοκατάνυξη οπότε αλλάζει το πράμα.  _________________ οι μούτσοι που μαμ...σαμε γίναν καπεταναίοι (Λαικό γνωμικό) καταγραμμένο από τον Ιω. Γρυπάρη |
|
Back to top |
|
 |
bez967

|
Posted: Mon Jan 14, 2008 1:54 pm Post subject: |
|
|
παμε βιλα Αμαλιας!!!!
καλυτερα πιστευω για καφε μωρε κανενα μεσημερι προς απογευμα να μιλησουμε και σαν ανθρωποι.. _________________ I don't want to crack up no monsieur no madame Before having explored the flavour which torments me The flavour which is the heaviest
I don't want to crack up before having flavoured
The taste of death. |
|
Back to top |
|
 |
goku BANNED
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 1:55 pm Post subject: |
|
|
αρχικα πρεπει να συμφωνισουμε στην ημερομηνια/ωρα κλπ.αφου κανονιστει αυτο κανονιζουμε και χωρο συναντησης! _________________ να χουμε να γκρεμιζουμε ! |
|
Back to top |
|
 |
thinAir

|
Posted: Mon Jan 14, 2008 1:56 pm Post subject: |
|
|
Να μαζευτούμε να πάτε
Όπως θα έχετε καταλάβει αρκετοί εδώ μέσα, έχω πολύ δύσκολους χρόνους. Όσο περίεργο και να φαίνεται, μεσημεράκι μάλλον με βολεύει καλύτερα. |
|
Back to top |
|
 |
thinAir

|
Posted: Mon Jan 14, 2008 1:58 pm Post subject: |
|
|
akanthos wrote: | Λοιπόν θα πάμε έξω απ το starbucks στη μητροπόλεως θα πάρουμε καφέδες και θα καθίσουμε απ έξω σε ένδειξη διαμαρτυρίας. . |
Αυτό μου άρεσε. Ακόμα καλύτερο θα είναι να πάρουμε καφέδες από ΑΛΛΟ μαγαζί, με ετικέτα που φαίνεται από μαικριά κλπ. Μόνο να φτιάξει λίγο ο καιρός ... |
|
Back to top |
|
 |
angelos_drama

|
Posted: Mon Jan 14, 2008 2:42 pm Post subject: |
|
|
θα ήθελα πολύ να έρθω κι εγώ αλλά δυστυχώς η απόσταση είναι πολύ μεγάλη |
|
Back to top |
|
 |
Iordanis

|
Posted: Mon Jan 14, 2008 3:49 pm Post subject: |
|
|
---Παιδιά, συναντήσεις γίνονται ήδη, άν και όχι οργανωμένες.
---Ο Ιανός ήταν πολύ καλός Ακη, συμφωνώ απόλυτα.
---Σαββατοκύριακα είναι η καλύτερη επιλογή απ ότι έχει ήδη φανεί.
---Βρε Goku, πως είναι το μικρό όνομά σου;
---Εχεις δίκιο Αγγελε, είσαι λίγο μακριά. Αλλά μπορεί να έρθει κάποτε μιά αντιπροσωπεία μας στη όμορφη Δράμα. Τίποτα δεν αποκλείεται! Και τότε... θα το μπουμπουνίσουμε, ε;  |
|
Back to top |
|
 |
bez967

|
Posted: Mon Jan 14, 2008 4:13 pm Post subject: |
|
|
φανταζομαι με ιδιοκτητη καπνιστη πιπας δε θα εχουμε και προβλημα με ολον αυτο τον καπνο απο ολους.Λες και εχει παρει φωτια θα ειναι... _________________ I don't want to crack up no monsieur no madame Before having explored the flavour which torments me The flavour which is the heaviest
The taste of death. |
|
Back to top |
|
 |
thinAir

|
Posted: Mon Jan 14, 2008 4:17 pm Post subject: |
|
|
Αν εξαιρέσεις το άναμμα, δεν νομίζω ότι βγάζουν περισσότερο καπνό στο χώρο οι πίπες από ισάριθμα αναμμένα τσιγάρα για τον αντίστοιχο χρόνο. |
|
Back to top |
|
 |
bez967

|
Posted: Mon Jan 14, 2008 4:20 pm Post subject: |
|
|
.. _________________ I don't want to crack up no monsieur no madame Before having explored the flavour which torments me The flavour which is the heaviest
The taste of death.
Last edited by bez967 on Mon Jan 14, 2008 4:28 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
|