|
pipeclub.gr Hellenic Pipe Smokers Forum
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Erinmore

|
Posted: Fri Aug 01, 2008 3:21 pm Post subject: Dunhil Bruyere (3110) & Chestnut (1106) |
|
|
Αφιερωμένες εξαιρετικά στον φίλο μου τον Bluesb. _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
bluesb
|
Posted: Fri Aug 01, 2008 4:17 pm Post subject: |
|
|
Αυτές μάλιστα!!!
Με έχεις ψυχολογήσει απόλυτα, κλασσικά και λιτά.
Ευχαριστώ φίλε μου Αργύρη, να σαι καλά
Κάτσε, θα σου αφιερώσω και γώ τις νέες μου blakemar! |
|
| Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Sat Aug 02, 2008 9:40 am Post subject: |
|
|
τι κούκλες είναι αυτές _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
| Back to top |
|
 |
Mixman

|
Posted: Sat Aug 02, 2008 9:46 am Post subject: |
|
|
| kodikos wrote: | | τι κούκλες είναι αυτές |
Τάσο κάνε πως δεν τις είδες, μην σε πιάσει το καταναλωτικό σου και εξαφανιστούν οι Dunhil από την αγορά...
 _________________ The Dude is not in. Leave a message after the beep... It takes a minute. |
|
| Back to top |
|
 |
dm14
|
Posted: Sat Aug 02, 2008 11:44 am Post subject: |
|
|
Αυτες οι μικρες Dunhill group 1 και group 2 με συγκινουν ιδιαιτερα.
Επισης , Βασιλη με γεια οι νεες Blakemar, ειναι πανεμορφες.
Οπως βλεπεις ειναι κολλητικες και δεν μπορεις να σταματησεις ευκολα. _________________ "Wenn ich Kultur höre ... entsichere ich meinen Browning!" |
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Sat Aug 02, 2008 3:13 pm Post subject: |
|
|
Καλοκάπνιστες Βασίλη! _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
bluesb
|
Posted: Sat Aug 02, 2008 4:26 pm Post subject: |
|
|
Δημήτρη σε ευχαριστώ πολύ. Είναι όντως κολλητικές, εγώ προσωπικά δε μπορώ να σταματήσω. Δε ξέρω αν προσωπικά αξίζει να αγοράζω κάτι διαφορετικό. Είναι πίπες που με καλύπτουν προς το παρόν πλήρως. Τις απολαμβάνω όλο και περισσότερο, και πραγματικά με ικανοποιεί ιδιαίτερα και η σωστή τιμή τους. Αν και ομολογώ πως θα έδινα άνετα και τα διπλά, ίσως και τα τριπλά αν είχα για να τις αποκτήσω, τώρα που ξέρω τι ποιότητας είναι.
Και πάλι, ευχαριστώ
Αργύρη ευχαριστώ πολύ. Σε παροτρύνω να δοκιμάσεις μια τουλάχιστον. Αν και η αισθητική τους είναι συντηριτική, δε θεωρώ οτι υστερούν σε κάτι από τις dunhill της φωτογραφίας - επι της ουσίας και όχι της εικόνας, πάντοτε. Μου είχαν κάνει δώρο μια τέτοια dunhill, σχήμα pot. Δυστυχώς μου την κλέψανε σε κάποια εκδήλωση. Θυμάμαι οτι δέν κάπνιζε καλύτερα από τις "ταπεινότερες" blakemar. Απογοήτευση τότε...ήταν η αγαπημένη μου. Που να φανταζόμουν χρόνια μετά πως στην τιμή μιας τέτοιας μπορώ να αγοράζω 5 blakemar, από ένα gentleman κατασκευαστή, όχι απρόσωπα. Αυτά τα όμορφα έχει η ζωή. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|