| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
trelonis

|
Posted: Sat Feb 15, 2014 9:45 am Post subject: καλώς σας βρήκα |
|
|
| Καλησπέρα αγαπητοί συγκαπνηστές της πίπας. Ελπίζω να ανταλλάξουμε απόψεις ιδέες και άλλα πράγματα κατά την διάρκεια παραμονής στο pipe club. |
|
| Back to top |
|
 |
milabros1981

|
Posted: Sat Feb 15, 2014 9:59 am Post subject: |
|
|
 _________________ «δύο γάρ, ἐπιστήμη τε καὶ δόξα, ὧν τὸ μὲν ἐπίστασθαι ποιέει, τὸ δὲ ἀγνοεῖν» |
|
| Back to top |
|
 |
apagelos

|
Posted: Sat Feb 15, 2014 10:15 am Post subject: |
|
|
Καλως τον και καλη παραμονη. _________________ Ο καπνός είναι το αγαπημένο μου λαχανικό.
Frank Zappa, 1940-1993. |
|
| Back to top |
|
 |
Deimitori

Joined: 07 Oct 2010 Posts: 6344 Location: Ηλιούπολη και Νέα Μάκρη Αττικής
|
Posted: Sat Feb 15, 2014 10:36 am Post subject: |
|
|
Καλώς όρισες! _________________ Πρίν πέσω στό κρεββάτι γιά ύπνο
βυθίζω ένα κλαράκι στήν καρδιά μου
να γίνει στ΄ όνειρό μου δάσος!
Δημήτρης Ποθητός
http://www.myspace.com/dimitrispothitos
http://skakistiko-kafeneio.blogspot.com
"A long cool smoke to calm a troubled world, an aroma to answer all life's worries - with the addition of rarest Yenidje leaf as the authentic Sobranie touch."
Balkan Sobranie |
|
| Back to top |
|
 |
teo5

|
|
| Back to top |
|
 |
Stavros

|
Posted: Sat Feb 15, 2014 12:48 pm Post subject: |
|
|
Καλώς ήλθες!
Πες μια δυο πραγματάκια για την καπνιστική σου πορεία αν θες. |
|
| Back to top |
|
 |
trelonis

|
Posted: Sat Feb 15, 2014 1:21 pm Post subject: |
|
|
| Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα φίλοι μου συγκαπνιστές της πίπας! Ελπίζω να μάθω και μοιραστώ πολλά μαζί σας |
|
| Back to top |
|
 |
pv2v

|
Posted: Sat Feb 15, 2014 1:35 pm Post subject: |
|
|
| Καλώς ήρθες και καλή παραμονή. |
|
| Back to top |
|
 |
trelonis

|
Posted: Sat Feb 15, 2014 1:39 pm Post subject: |
|
|
Μου ζητήθηκε από μερικούς φίλους συγκαπνηστές να σας πω δυο λόγια για την καπνιστική πορεία μου. Το λοιπόν :
Ξεκίνησα με τσιγάρο από τα 17 μου. Σε ηλικία περίπου 33 ήρθε η επαφή με την πίπα. Δυστυχώς ενώ μου άρεσε η ιδέα του καπνίσματος της πίπας την παράτησα διότι κάπνιζα νευρικά και ερχόταν σάλια και γενικά να μην τα πολυλογώ σπάστηκα διότι δεν ήξερα και δεν είχα και κάποιον να μου πει τι και πως. Τώρα είμαι 36 και πριν περίπου 1 χρόνο ξανά άρχισα την πίπα και σταθερά. Ψάχτηκα όσο αφορά το κάπνισμα της για τους καπνούς της όσο μπορώ βεβαία, δεν έχω και την τρελή εμπειρία ούτε είμαι γευσιγνώστης αλλά το παλεύω. Έχει περίπου 2 μήνες που καπνίζω πλέον όποτε την γουστάρω και όχι καθημερινά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να απολαμβάνω περισσότερο τον καπνό και να αποφεύγω όσο μπορώ πάρα πολύ θα έλεγα το νευρικό το κάπνισμα. Υπάρχουν όμως στιγμές που πιάνω τον εαυτό μου να καπνίζει νευρικά πολύ σπάνια βέβαια αλλά συμβαίνει, η συνήθεια από το κάπνισμα του τσιγάρου βλέπεται.
Αυτά για την καπνιστική μου πορεία και συγνώμη για την πολυλογία μου.
Αν θέλετε πείτε μου την γνώμη σας στο thread Μήπως ξέρει κανείς γι΄αυτό τον καπνό στο SOS-HELP-ΕΠΕΙΓΩΝ. Δεν ξέρω αν είναι σωστή η τοποθέτηση μου στο thread και ζητάω και από εσάς αλλά και από τους διαχειριστές ταπεινά συγνώμη αν έκανα βλακεία και σας παρακαλώ να μου πείτε σε ποιο thread θα μπορούσα να κάνω την ερώτηση μου.
Συγνώμη και πάλι για την πολυλογία μου και που σας κούρασα. Οποιοδήποτε γνώμη καλοδεχούμενη. |
|
| Back to top |
|
 |
Stavros

|
Posted: Sat Feb 15, 2014 1:51 pm Post subject: |
|
|
| Πήγαινε στο "Σχόλια - Συζητήσεις για καπνούς" και μετά στο "Προτάσεις για σοβαρούς καπνούς...". Εκεί ίσως βρεις οτι ψάχνεις προς το παρόν. |
|
| Back to top |
|
 |
trelonis

|
Posted: Sat Feb 15, 2014 1:52 pm Post subject: |
|
|
| Ευχαριστώ stavros |
|
| Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Sat Feb 15, 2014 2:25 pm Post subject: |
|
|
Καλώς όρισες. _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Sat Feb 15, 2014 2:33 pm Post subject: |
|
|
Καλωσήρθες στο φόρουμ _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
saltman

Joined: 05 Jan 2014 Posts: 215 Location: Αγιος Δημητριος Αθηνα
|
Posted: Sat Feb 15, 2014 2:46 pm Post subject: |
|
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
milabros1981

|
Posted: Sat Feb 15, 2014 7:08 pm Post subject: |
|
|
| Quote: | συγνώμη για την πολυλογία μου....Δεν ξέρω αν είναι σωστή η τοποθέτηση μου στο thread και ζητάω και από εσάς αλλά και από τους διαχειριστές ταπεινά συγνώμη αν έκανα βλακεία και σας παρακαλώ να μου πείτε σε ποιο thread θα μπορούσα να κάνω την ερώτηση μου.
Συγνώμη και πάλι για την πολυλογία μου και που σας κούρασα. Οποιοδήποτε γνώμη καλοδεχούμενη. |
Χαλάρωσε... η η κοινότητα εδώ είναι πολύ φιλική, θα το διαπιστώσεις. Και όπως λέει κι ο λαός μας, ρωτώντας πας στην πόλη ή αλλιώς ignorance is blessing  _________________ «δύο γάρ, ἐπιστήμη τε καὶ δόξα, ὧν τὸ μὲν ἐπίστασθαι ποιέει, τὸ δὲ ἀγνοεῖν» |
|
| Back to top |
|
 |
musicpipe

|
Posted: Sun Feb 16, 2014 12:24 am Post subject: |
|
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
pra9617

|
Posted: Sun Feb 16, 2014 12:54 pm Post subject: |
|
|
 _________________ Χρηστος . Ο καθενας καταλαβαινει αυτο που φαινεσαι,λιγοι καταλαβαινουν αυτο που εισαι. ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ |
|
| Back to top |
|
 |
mkimon

|
Posted: Mon Feb 17, 2014 2:34 pm Post subject: |
|
|
 |
|
| Back to top |