| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
WoodTurningGR

|
Posted: Fri May 09, 2014 10:25 pm Post subject: Παρουσίαση της δουλειάς μας στο Chicago Pipe Show 2014 |
|
|
Οπως και την προηγούμενη χρονιά, ετοιμαστήκαμε από καιρό για να εκθέσουμε τις πίπες μας στη μεγάλη έκθεση του Σικάγου, πριν λίγες ημέρες 2, 3 και 4 Μαίου.
Αυτή τη φορά πήγα εγώ με τον Χρήστο τον Αστερίου και με τις πίπες μόνο (!) του Κωνσταντίνου του Αναστασόπουλου, μιας και είχε ένα μικρό ατύχημα (δεν έφταιγε αυτός) λίγες μέρες πριν από το σόου...
Αυτά τα ταξίδια στο εξωτερικό έχουν υψηλό κόστος για να πραγματοποιηθούν. Γιατί στοιχίζουν αεροπορικά-ξενοδοχεία-γεύματα-εκθεσιακός χώρος, αλλά και γιατί πρέπει να αφήσουμε την εργασία μας για αρκετές ημέρες.
Ομως δημιουργούν ανεκτίμητες "φιλίες" αλλά πάνω απ' όλα είναι θησαυρός γνώσης! Τόσο λοιπόν στη Ρωσία, όσο και στο Σικάγο φέτος και πέρυσι, εξέτασα προσεκτικά μυριάδες κατασκευαστές. Σχέδια, γραμμές, συμφύσεις, τρυπήματα, βαφή, γυάλισμα, επιστόμια... Ολους τους Ρώσους (εκτός του Yastilov), όλους τους Ιταλούς, πολλούς Αμερικάνους, όλους τους Δανούς και Σουηδούς και τους περισσότερους άλλους Ευρωπαίους.
Ενα ευχάριστο συμπέρασμα που μας ενδιαφέρει όλους είναι, ότι οι Ελληνες κατατασσόμαστε στις υψηλές θέσεις από άποψη γενικής ποιότητας κατασκευής! Η φήμη άλλωστε που κυκλοφορούσε μεταξύ των επισκεπτών αλλά και των κατασκευαστών φέτος ήταν: "Αν δεν δεις τους Ελληνες έχασες!"
Προσωπικά επιμένω σε ΟΜΑΔΑ και όχι σε μεμονωμένους από εμάς, γι'αυτό κάναμε το παν να έχουμε συνεχόμενα τραπέζια.
Ας ελπίσουμε του χρόνου να είμαστε και οι 5! _________________ Κατασκευαστής καπνοσυρίγγων http://www.kg-pipes.gr |
|
| Back to top |
|
 |
ilias4

|
Posted: Fri May 09, 2014 10:46 pm Post subject: |
|
|
Λαμπρα Κωστα!!!!!
Συγχαρητηρια.Εχετε ολοι σας ανεβασει παρα πολυ το επιπεδο.Και του χρονου με υγεια.Να ειστε καλα.Ευχαριστουμε για την παρουσιαση. _________________ Χαίρε κόσμημα μέσα στο λωτό.
Virginia,Burley και ολίγην εκλεκτή Latakia |
|
| Back to top |
|
 |
apagelos

|
Posted: Sat May 10, 2014 12:53 pm Post subject: |
|
|
Ευγε! Ετσι μεγαλωνει η Ελλαδα. _________________ Ο καπνός είναι το αγαπημένο μου λαχανικό.
Frank Zappa, 1940-1993. |
|
| Back to top |
|
 |
GIATSOS

|
Posted: Sat May 10, 2014 1:51 pm Post subject: Re: Παρουσίαση της δουλειάς μας στο Chicago Pipe Show 2014 |
|
|
Πολλά συγχαρητήρια και στους τρεις σας. Πολύ σημαντική δουλειά! Εύγε!!!
| WoodTurningGR wrote: |
Ας ελπίσουμε του χρόνου να είμαστε και οι 5! |
Οι άλλοι δύο ποιοι είναι; Ο ένας υποθέτω ο nani23 ο άλλος; _________________ Δεν με φοβίζει ο θάνατος άλλα' ναι τα σπουδαία
το ν' αγαπάς να μη μπορείς ν' αλλάξεις την ιδέα.
Αριστείδης Χαιρέτης (Γιαλαύτης)! |
|
| Back to top |
|
 |
WoodTurningGR

|
Posted: Sat May 10, 2014 2:39 pm Post subject: |
|
|
Ευχαριστούμε!
Γιάννη: 4 οι κατασκευαστές και ο Μάκης-Amadeus. _________________ Κατασκευαστής καπνοσυρίγγων http://www.kg-pipes.gr |
|
| Back to top |
|
 |
GIATSOS

|
Posted: Sat May 10, 2014 2:41 pm Post subject: |
|
|
Ωραία!! Και πάλι συγχαρητήρια!!! _________________ Δεν με φοβίζει ο θάνατος άλλα' ναι τα σπουδαία
το ν' αγαπάς να μη μπορείς ν' αλλάξεις την ιδέα.
Αριστείδης Χαιρέτης (Γιαλαύτης)! |
|
| Back to top |
|
 |
Stavros

|
Posted: Sat May 10, 2014 2:48 pm Post subject: |
|
|
Και του χρόνου με υγεία! _________________ “…So it shall be for all time. If discord has broken out between two beings, let them smoke together. United by this bond, they will live in peace and friendship thereafter.”
Attributed to the Great Manitu, the Great Spirit. |
|
| Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Sat May 10, 2014 2:58 pm Post subject: |
|
|
Μπράβο σε όλους. _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
| Back to top |
|
 |
nektarios

|
Posted: Sat May 10, 2014 5:36 pm Post subject: |
|
|
Καταρχάς ευχαριστώ για την παρουσίαση και για την ενημέρωση των όσων εμπειριών άδραξες στην πόλη των "gangster", στην πολιτεία του Ιλινόις.
Εύχομαι ακόμα περισσότερες τέτοιες εμπειρίες στην ζωή σας και στις παρουσιάσεις σας, σε όλους τους Ελληνες Pipe maker και στον Supplier Briar (Αmandeus).
Εύχομαι επίσης και του χρόνου να προστεθεί και ο Μιχάλης Κυριαζάνος στην παρέα σας με το καλό!!!
Όσο αφορά το επίπεδο των Ελλήνων κατασκευαστών,εγώ προσωπικά δεν χρειαζόταν να το ακούσω ή να το διαβάσω απο τους ξένους,το ξέρω εδώ και λίγα χρόνια,γιατί το έβλεπα και το βλέπω απο κοντά και το έχω φωνάξει και επιβεβαιώσει πολλάκις σε όλους.
Σαν ομάδα πιστεύω και συμφωνώ σε αυτό και όχι μεμονωμένα,αλλά πάντα ο καθένας με τα δικά του δημιουργήματα,τουλάχιστον για τα επόμενα 3-4 χρόνια,μέχρι να το εμπεδώσουν καλά οι ξένοι με τους Ελληνες κατασκευαστές!!!!
Και τέλος ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Κώστα Γκουρβέλο και στον Χρήστο Αστερίου που μαζί με τα δικά τους αριστουργήματα,προώθησαν και παρουσίασαν και τα δημιουργήματα του Κωνσταντίνου Αναστασόπουλου,που απείχε απο την συγκεκριμένη εκδήλωση, λόγω ενός ατυχούς γεγονότος, που ευτυχώς πήγαν όλα καλά.
Αυτό δείχνει την ανωτερότητα και το επίπεδο όχι απλά των κατασκευαστών, αλλά πρωτίστως των ανθρώπων.
Πολλά συγχαρητήρια απο μένα για όλα και για το τελευταίο ακόμα περισσότερο. _________________ "ΣΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ" ΑΙΣΧΥΛΟΣ 525 - 456 π. Χ.
http://forum.pipeclub.gr/viewtopic.php?t=5906 |
|
| Back to top |
|
 |
Erinmore

|
Posted: Sat May 10, 2014 7:04 pm Post subject: |
|
|
Κώστα ευχαριστούμε για την όμορφη, ομολογουμένως, παρουσίαση.
Και του χρόνου! _________________ Βιώνω την αιωνιότητα του ασάλευτου παρόντος... |
|
| Back to top |
|
 |
Marbella

|
Posted: Sat May 10, 2014 7:26 pm Post subject: |
|
|
Και του χρόνου!
Μπράβο  _________________ !! Πάντα όρθιοι και γεμάτα μπόλ !!
I don't want any of your statistics; I took your whole batch and lit my pipe with it. Mark Twain. |
|
| Back to top |
|
 |
pv2v

|
Posted: Sat May 10, 2014 8:48 pm Post subject: |
|
|
Νά είστε πάντα Καλά και να εκπροσωπείτε επάξια τα Ελληνικά χρώματα
στις επιδείξεις του εξωτερικού. |
|
| Back to top |
|
 |
Stavros

|
Posted: Sat May 10, 2014 8:53 pm Post subject: |
|
|
Από πωλήσεις πως πήγατε παιδιά; Να υποθέσουμε οτι ξεπουλήσατε; _________________ “…So it shall be for all time. If discord has broken out between two beings, let them smoke together. United by this bond, they will live in peace and friendship thereafter.”
Attributed to the Great Manitu, the Great Spirit. |
|
| Back to top |
|
 |
brooklee

|
Posted: Sat May 10, 2014 10:54 pm Post subject: |
|
|
Ρισπέκ
 |
|
| Back to top |
|
 |
Deimitori

Joined: 07 Oct 2010 Posts: 6340 Location: Ηλιούπολη και Νέα Μάκρη Αττικής
|
Posted: Sun May 11, 2014 12:41 pm Post subject: |
|
|
Ευχαριστούμε Κώστα γιά την καλή και όμορφη ενημέρωση! Θερμά συγχαρητήρια γιά την άξια εκπροσώπηση σε όλους τους Έλληνες συμμετέχοντες! Και του χρόνου ακόμη καλύτερα και περισσότεροι! _________________ Πρίν πέσω στό κρεββάτι γιά ύπνο
βυθίζω ένα κλαράκι στήν καρδιά μου
να γίνει στ΄ όνειρό μου δάσος!
Δημήτρης Ποθητός
http://www.myspace.com/dimitrispothitos
http://skakistiko-kafeneio.blogspot.com
"A long cool smoke to calm a troubled world, an aroma to answer all life's worries - with the addition of rarest Yenidje leaf as the authentic Sobranie touch."
Balkan Sobranie |
|
| Back to top |
|
 |
nanita
|
Posted: Sun May 11, 2014 9:05 pm Post subject: |
|
|
| Τέλεια η παρουσίασή σας στην έκθεση,Τέλεια η μεταφορά της και σε εμάς!! Πάντα τέτοια !! |
|
| Back to top |
|
 |
pra9617

|
Posted: Sun May 11, 2014 10:28 pm Post subject: |
|
|
Mπραβο σε ολους σας .Και του χρονου  _________________ Χρηστος . Ο καθενας καταλαβαινει αυτο που φαινεσαι,λιγοι καταλαβαινουν αυτο που εισαι. ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ |
|
| Back to top |
|
 |
lefteris

|
Posted: Mon May 12, 2014 9:44 am Post subject: |
|
|
| Εύγε με το καλό και του χρόνου, παίδες! |
|
| Back to top |