View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kodikos

|
Posted: Sun Sep 14, 2008 10:19 pm Post subject: Ένας έρωτας που χάθηκε άδικα :-( |
|
|
Jacono
Την είδα πριν λίγο καιρό στο eBay. Αμέσως ένοιωσα αυτό που ξέρουμε όλοι πολύ καλά.
Ο παλιοραστιστής πωλητής έλεγε ότι την πουλάει μόνο στην Αμερική χωρίς εξαιρέσεις.
Έλεγε ότι έκοψε το κάπνισμα και πουλάει την συλλογή του. Είχε ωραία συλλογή από λίγα και καλά κομμάτια και όλα τα πουλούσε μόνο Αμερική.
Όμως δεν ξέρει ότι με τον ρατσισμό του έχασε πολύ περισσότερα που θα πρόσφερα εγώ γι αυτό το μωρό.
Την παρακολουθούσα μήπως ο... να μην τον πω... αλλάξει γνώμη μέχρι που χάθηκε κάπου στην Αμερική, ενώ θα μπορούσε να είναι στην Ελλάδα, κοντά στην πατρίδα της.
Σαν την παρουσιάζω με λύπη στην καρδιά.
 _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Δηλαδή κάτι παραπάνω από το μηδέν
Πάλι καλά.
Βιρτζινιακός, Ίσιος, Άφιλτρος. |
|
Back to top |
|
 |
Iordanis

|
Posted: Mon Sep 15, 2008 5:34 am Post subject: |
|
|
Πράγματι, κρίμα.
Ολοι αυτοί οι βλακέντιοι χάνουν 80-150% περιορίζοντας την αγορά εντός Αμερικής και αποκλείοντας Ευρώπη, ΗΚ και Ιαπωνία, που παραδοσιακά είναι οι δυνατότεροι αγοραστές. Οσο δε το $ πέφτει σε σχέση με το ευρώ, τόσο περισσότερα χάνουν. Αστους στη βλακεία τους. |
|
Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Mon Sep 15, 2008 8:59 am Post subject: |
|
|
Μετά το πόστ μου και αφού έριξα 3,2 φλιτζανάκια του καφέ δάκρυα, κατέβηκε ιδέα.
Έγραψα στον αγοραστή ρωτώντας τον πόσα θέλει να μου την πουλήσει. Τώρα προσεύχομαι, κάνω γιόγκα, διαλογισμό και άλλα κόλπα ζόρικα που κάνουν στις Ινδίες για να μου απαντήσει.
Φίλοι συγκαπνιστές προσευχηθείτε μαζί μου. _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Πάλι καλά.
|
Back to top |
|
 |
Iordanis

|
Posted: Mon Sep 15, 2008 9:03 am Post subject: |
|
|
kodikos wrote: | Μετά το πόστ μου και αφού έριξα 3,2 φλιτζανάκια του καφέ δάκρυα, κατέβηκε ιδέα.
Έγραψα στον αγοραστή ρωτώντας τον πόσα θέλει να μου την πουλήσει. Τώρα προσεύχομαι, κάνω γιόγκα, διαλογισμό και άλλα κόλπα ζόρικα που κάνουν στις Ινδίες για να μου απαντήσει.
Φίλοι συγκαπνιστές προσευχηθείτε μαζί μου. |
Είσαι μερακλής ρε φιλαράκο!...  |
|
Back to top |
|
 |
bluesb
|
Posted: Mon Sep 15, 2008 9:16 am Post subject: |
|
|
Μπράβο ρε Τάσο, μπράβο που δε το παράτησες.
Πάντως αν είναι τίμιος δε πρέπει να στην πουλήσει αφού την κέρδισε άλλος. Αλλά εύχομαι να μην είναι τίμιος
Σκηνικό καρμπόν έτυχε και σε μένα πρίν 3 μήνες περίπου με μια jacono queen, καταπληκτική (θα άρεσε και στον Ιορδάνη, ήταν chubby)...ούτε αυτός έστελνε εκτός αμερικής. του έστειλα mail και μου απάντησε οτι στην Ευρώπη είμαστε πρωτόγονοι με τα ταχυδρομεία και τα τελωνεία και δεν ήθελε να μπλέξει. Εν τέλει του ανέβασα την προσφορά στα 300 δολλάρια και μετά ξέχασε οτι είμαστε πρωτόγονοι...Φυσικά και δε του τα δωσα, του απάντησα όπως αρμόζει...όταν δέχτηκε την προσφορά.
Προσεύχομαι για σένα, ανάβω λατάκιες ντουμάνι να διαλογιστώ για το φίλο να κερδίσει εν τέλει στην παράταση την πανέμορφη αυτή πίπα.
Καλή τύχη! |
|
Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Mon Sep 15, 2008 9:27 am Post subject: |
|
|
Ιορδάνη ευχαριστώ.
Βασίλη έχεις δικιο. Εγώ όμως στον αγοραστή που κέρδισε έγραψα χτες, όχι στον πωλητη. Η δημοπρασία έχει λήξει εδώ και 2 βδομάδες, οπότε λογικά θα την έχει παραλάβει. Αν θέλει μπορει να την ευχαριστήθει λίγο καιρο και μετά να μου την πουλήσει. _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Πάλι καλά.
|
Back to top |
|
 |
bluesb
|
Posted: Mon Sep 15, 2008 9:39 am Post subject: |
|
|
Συγνώμη βρε Τάσο, διάβασα από βιασύνη λάθος.
Ε τότε οι πιθανότητες είναι αυξημένες. Πές του θα του στείλουμε και ένα κιλό BBF σε βάζα, 6μηνου παλαίωσης, αμα είναι να τον δελεάσουμε. Προσφέρομαι, ειλικρινά. Κράτα μας ενήμερους, μακάρι να πάνε όλα καλά. |
|
Back to top |
|
 |
Mixman

|
Posted: Mon Sep 15, 2008 9:44 am Post subject: |
|
|
Από κάτι που ανασύρθηκε στη μνήμη μου νομίζω πως και κάποιος άλλος έχει ακολουθήσει την ίδια τακτική πριν από λίγους μήνες...
Μνήμη ο ! _________________ The Dude is not in. Leave a message after the beep... It takes a minute. |
|
Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Mon Sep 15, 2008 10:09 am Post subject: |
|
|
@mixman
Ποιός; ποιός; ποίος;
Περιαυτολόγείς ή δίνεις στεγνά κάποιον;
@bluesb
Φαντάσου πόσο την θέλω που θα την έπερνα ακόμα και λατακοκαπνισμένη  _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Πάλι καλά.
|
Back to top |
|
 |
Mixman

|
Posted: Mon Sep 15, 2008 10:18 am Post subject: |
|
|
Στεγνά, πιο στεγνά δεν γίνεται... _________________ The Dude is not in. Leave a message after the beep... It takes a minute. |
|
Back to top |
|
 |
bluesb
|
Posted: Mon Sep 15, 2008 10:34 am Post subject: |
|
|
kodikos wrote: |
@bluesb
Φαντάσου πόσο την θέλω που θα την έπερνα ακόμα και λατακοκαπνισμένη  |
Ε δεν παίζεσαι!!! Άραγε τη θέλεις τόσο που να υποσχεθείς αν χρειαστεί να καπνίζεις και λατάκια εκει μέσα????
(αν είναι έτσι θα τρέξω να ρουφιανέψω, θα πάρω το αεροπλάνο και θα πάω να στη φέρω εγώ την πίπα, μή σου πώ θα πεταχτώ μέχρι τον tonino εδώ δίπλα να σου φέρω μια ίδια!!!!! )
Τι κάνει ο άνθρωπος για κάτι...γέννους θηλυκού πάντα! |
|
Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Mon Sep 15, 2008 10:42 am Post subject: |
|
|
εννοω αν εχει καπνιστει με λατάκια και θελει καιρο για να φυγει η λατακίλα. (παντως φευγει, το εχω κάνει σε άλλη)
το τι κάνει ο ανθρωπος θα πω ναι. αμα την θελεις πολύ......... _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Πάλι καλά.
|
Back to top |
|
 |
goku BANNED
|
Posted: Mon Sep 15, 2008 11:28 am Post subject: |
|
|
Mixman wrote: | Στεγνά, πιο στεγνά δεν γίνεται... |
ενας ειναι ο jordan, αλλον προς το παρον δεν ξερω
τασο, γιατι να κανεις προσφορες στον αγοραστη? ειναι πολυ απλο, πηγαινε εξω απο το σπιτι του και περιμενε να φτασει το δεμα. οταν φτασει αρπαξε το και μην πεις τιποτε. με αυτην την ευκαιρια θα κανεις και διακοπες στην Αμερικη  _________________ να χουμε να γκρεμιζουμε ! |
|
Back to top |
|
 |
Iordanis

|
Posted: Mon Sep 15, 2008 12:40 pm Post subject: |
|
|
Mixman wrote: | Στεγνά, πιο στεγνά δεν γίνεται... |
 |
|
Back to top |
|
 |
kodikos

|
Posted: Mon Sep 15, 2008 2:23 pm Post subject: |
|
|
Άκουσα σφύριγμα σε ρε ύφεση ελάσσονα. Σίγουρα καπνίζει ΤΤ _________________ Τ...άσος
Χμμμ...το νούμερο ένα
Πάλι καλά.
|
Back to top |
|
 |
Mixman

|
Posted: Mon Sep 15, 2008 2:36 pm Post subject: |
|
|
Ξεκούρδιστος είσαι, σολ δίεση μείζων ήταν!!!
Bob καπνίζει...
 _________________ The Dude is not in. Leave a message after the beep... It takes a minute. |
|
Back to top |
|
 |
Iordanis

|
Posted: Mon Sep 15, 2008 2:41 pm Post subject: |
|
|
Και οι δυό μέσα πέσατε. Μίγμα 50% Dunhill black cavendish, 30% Bob και 20% TT  |
|
Back to top |
|
 |
|