|
pipeclub.gr Hellenic Pipe Smokers Forum
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
stefos

Joined: 24 Jun 2010 Posts: 901 Location: Κι εγώ από αυτόν τον κόσμο είμαι. Πατριώτες είμαστε!
|
Posted: Thu Aug 21, 2014 2:08 pm Post subject: |
|
|
| milabros1981 wrote: | | stefos wrote: | | milabros1981 wrote: | | stefos wrote: | Λάμπρο, λές να χρειάζεται καμιά πορτοκαλόπιτα να στείλεις προς τα πάνω...;  |
Τι ακριβώς εννοείς Στέφο; |
Σαν τη πορτοκαλόπιτα που έφιαξες στον πεθερό σου και έφτιαξε εκείνο το ωραίο στάντ.
Μήπως, λέω, μήπως, η πορτοκαλόπιτα εμπνέει... |
1. Η πορτοκαλόπιτα πρέπει να είναι ζεστή=πρέπει να φτιαχτεί επιτόπου.
2. Αν φτιαχτεί επιτόπου, σημαίνει θα'μαι πάνω απ'το κεφάλι του.
3. Αν είμαι πάνω απ'το κεφάλι του, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να τα παρατήσει όλα και να πάει να μονάσει, επειδή:
3.α. Είμαι μεγάλος πρήχτης και
3.β. Θα τον μπουκώσω δίνοντάς του να φάει συνέχεια.
Ηθικό δίδαγμα: Αυτός που θέλει πορτοκαλόπιτα πρέπει να καταφέρει να μ'ανεχτεί.
(άσε και τσακώθηκα με τον πεθερό...γιατί νομίζεις οτι πήρα το μαραφέτι για τις σφραγίδες; ) |
 |
|
| Back to top |
|
 |
salan

|
Posted: Thu Aug 21, 2014 10:57 pm Post subject: Re: φτιαχνοντας την δικη μου πιπα... |
|
|
| NEOS wrote: | είναι από ελια και πολύ φοβάμαι ότι γρηγορα θα εμφανιστεί καμια τρυπα από σαρακι......  |
Εάν το ξύλο είναι καθαρό [δεν έχει σαράκι] δεν πρόκειται να εμφανίσει.
Πολύ περισσότερο,τώρα πού καπνίζει. _________________ Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου…Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ.. η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα…! |
|
| Back to top |
|
 |
NEOS

|
Posted: Fri Aug 22, 2014 11:19 am Post subject: δευτερη |
|
|
να και μια δευτερη...... _________________ h zwh tou kathenos anoikei mono ston idio |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|